| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 18:15
- Nahlásit
Jo, jo, je to chvilka, tak půl půl hodinky. Taky se tam chystáme...
Jinak s tím postojem - taky pořád bojujeme, Charlottka je hrozná neposeda, takže to dá zabrat, aby chvilku postála...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 18:48 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
bilksa
Tvá fenka je částečně příbuzná s mou starší fenou Cathy od Hradu Veveří .Oran je syn Cathyninýho polobratra Alexe . .
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 19:23
- Nahlásit
No jo, vždyť goldeni jsou příbuzní skoro všichni... Ale každopádně jsme rádi, že poznáváme rodinu...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 19:32
- Nahlásit
Zuzana TKdysi - před 5-6 lety - když jsem sháněla první štěně jsem psala mejlíka do Cathyina rodiště - bohužel mi vůbec neodpověděli.... a tak mám doma ten můj milovaný katalog
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 20:12
- Nahlásit
Vlasta
Hm tak odpovídá době,kdy byly na světě Éčka,bylo jich jen 5 a byla rozebraná dřív,než se narodila,potom byla v CHS větší štěněčí pauza.Škoda,mohly jsme mít příbuzné goldíky.
Tak mám uplácaných 6 druhů a končím,vánočku už koupím.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 20:14
- Nahlásit
Já jsem dneska dělala vanilkový rohlíčky a ještě mě čekají perníčky a vosí hnízda, ostatní už zvládla napéct mamča, tekže už jen promazávat, namačet v čokoládě a pod...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 20:21
- Nahlásit
bilksa
se máš,že pečete s mamkou.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 20:43
- Nahlásit
No vy jste pilňušky - já mám jenom ty 4 druhy, ale z 3-4násobků dávek. A moje maminka je diabetička, takže nepeče, ale zase jí nosím cukroví já - jen tak, aby bylo na stole. A tiše závidím kolegyním v práci, které nepečou vůbec a dostávají vše od rodičů...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 21:07
- Nahlásit
No moje mamča co se týká cukroví je takový trošku blázen... Pečeme 13 druhů, ale znám i horší blázny...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 14:55
- Nahlásit
NO dneska nikde nikdo? Za chvíli nám to téma zmizí.... Včera jsme byli cvičit - docela nám to šlo, ale jsme moc divocí, takže máme upevňovat trénink klidů......
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 15:18
- Nahlásit
Vlasta
Ahoj,já se hlásím....
Teď jdu s holkama ven a beru bažanta ,hlavně pro malou,aby si upevňovala aportík zvěře.Jsem zvědavá,jestli se mi na to nevykvákne .
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 15:23
- Nahlásit
Ahoj!! Já jsem tu taky!!
My jsme byli cvičit včera - dali jsme si dvě vlečky s bažantem a zkusili jsme i dohledávku. Chodí pěkně, jen mi začala pouštět aport... Měli jste s tím problémy?? Jak jste to odstranili??
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 15:24
- Nahlásit
Zuzana T
Já mám kačenu v mrazáku, ale cvičíme na dumíky....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 15:26
- Nahlásit
bilksa
Mě to dělá taky a mám doma trénovat drž a pust - 3x denně ( cca) pro dumíka letí, vezme ho a jak doběhne tak mi ho hodí pod nohy....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 15:30
- Nahlásit
No přesně, tohle mi dělá taky... A i se zvěří... No tohle už trénujem a nic, no musíme vydržet... Jak je vlastně prcek starý?? Asi podobně jako my, co??
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 16:27 - Změnil/a: nika00
- Nahlásit
musim vam ukazat jak jsme dopadli po sobotni prochajde to na nose je hrouda hliny
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 16:34
- Nahlásit
Moooc pěkný, ta moje šmudla vypadá podobně, když se rozhodne vyhrabat díru na dvoře...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 17:00
- Nahlásit
bilksa můj se narodil 5.5.2008 takže 7 měs. a 10 dní?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 17:01
- Nahlásit
Hm,tak dneska nic moc.Bážu nosí i předá,ale nechce ho zvednout se země,bere ho jen z ruky.Je teda fakt,že slepička už měla dost ,po prochajdě skončila v kontejneru.Tak jsem jí bážu dala jen 2x a pak už jsme cvičily jen s dummy a to bylo dobré.Už dokonce čeká odložená,než pohodím aport a počká v klidu na povel.Takže mi vlastně udělala radost.Chvilku jí dám se zvěří pokoj,není kam spěchat.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 17:15 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Vlasta
Tak to jsou skoro na den - Charlotte se narodila 1.5.2008
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 17:45
- Nahlásit
bilksa No jo - jsou to májátka.....
Tak jsme zkoušeli to drž a pusť doma a to jde super, tak jsem zvědavá, jak se to pak projeví na aportu
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 19:30
- Nahlásit
Tak mi budeme trénovat, snad to zvládnem...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 09:09
- Nahlásit
za týden jsou tu Vánoce
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 18:18
- Nahlásit
Zuzana T Já mám v práci takový fofr, že ty Vánoce snad ani nestihnu - před chvílí jsem přijela z Prahy
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 21:00
- Nahlásit
Ahojky!! Tak jsem se teprv před chvílí vrátila ze školy....
Ani jsem dneska s holkama nebyla na procházce, ještě že přítel se vrátil domů už v jednu..
Jinak co se týče Vánoc - po Vánocích mám hned čtyři strašný zkoušky, takže je budu trávit u knížek...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 07:19
- Nahlásit
bilksa
Co studuješ?? Já jsem ve svých hodně letech začala chodit na angličtinu - a sice bych moc chtěla, ale moc se nedaří
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:55
- Nahlásit
Vlasta
Já jsem na tom s anglinou podobně.Jako holka jsem se jí učila,pak asi 4 roky v dospělosti a umím kuloví.Když někdo mluví,tak se chytám a občas i porozumím,ale když mám mluvit tak je to tragédie.A je to má lenost,možnosti mluvit a psát mám.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:22
- Nahlásit
Zuzana T Já celý život pouze rusky a teď mi do toho skáčou ruská slovíčka, která jsem snad ani neznala. Jsem schopná vyplodit I´m name Vlasta a kak těbja zavut?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 14:23
- Nahlásit
Vlasta
,no co Amíci se učí rusky,Rusové anglicky- tak se domluvíš v celku dobře,ne?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 17:53
- Nahlásit
Zuzana T No asi to bude tragedie - ale mám teprve 4 lekce - prostě v Brně se z rozhodčí fakt bavit nebudu - abych si pak nemusela vyčítat že mám to D z angličtiny
|