Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 19:39
- Nahlásit

Vlasta
neboj oni se jen ptají na věka to zvládnu i já.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 20:09
- Nahlásit

Zuzana T No právě já se bojím, že nevystihnu ani to na co se ptají - kdyby před tím padla jiná otázka tak moje spolehlivá odpověď by byla: 9 měsíců a 2 dny - i když možná by mi dali cenu útěchy, třeba mají sociální cítění s retardovaným handlerem
Pouštěla jsem si Mamma Miu v originále a s českýma titulkama jakože to naposlouchám a místama se chytím - můžu říci zodpovědně - ani ťuk - ty 4 lekce na to evidentně nestačí

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 20:43
- Nahlásit

Vlasta
Můj bratr,než odjel žít do Ameriky,chodil do baru,kde se scházeli Amici a nejvíce se naučil,když balil holky.

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 20:49
- Nahlásit

Tak koukám, jáká se tu rozjela diskuze.. Já angličtinu taky nijak moc neovládám - na střední jsem měla strašnýho troubu, kterej zastával názor: "No oni si snad myslí, že je budu něco učit..." - jeho vlastní slova... No takže nic moc, ale něco málo zvládnu.

Jinak studuju pedák - 1. - 5. stupeň ZŠ. A zase jsem se teprv teď vrátila ze školy...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 22:29
- Nahlásit

bilksa
Ty máš tedy odvahu.Kantor bude brzy rizikové povolání i na I.stupni!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 05:50
- Nahlásit

Zuzana T To jo, učitelům závidím pouze dlouhé volno - jako matka 2 puberťáků -20 a 17 let - musím říct, že ve třídě bych je nechtěla. A jsou chvíle, kdy jsou psy ti nejpříjemnější v naší domácnosti - někdy se se synama prostě nedá vydržet

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 07:47
- Nahlásit

Vlasta
Já mám kluka 24 let a až poslední rok je to zase moje hodné "miminko".Už má stálou partnerku,bydlí spolu,má slušnou práci a tak to vypadá,že konečně dospěl.
Včera měla svůj den naše mladá čubina- manželovi se na prochajdě vyválela v nějakém fujtajblu,takže ,když jsem přišla domů,našla jsem vykoupaného psa a nasupeného manžela.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:05
- Nahlásit

Zuzana T
To máš fajn manžela, můj má psy moc rád, ale nechodí s nima ven a pokud by šel a náhodou se mu to stalo tak asi jsou psi uvázaní na chodbě a manžel mi telefonuje ať jedu hned domů
Pamatuju si jak jednou manžel sám navrhl, že toho staršího ( malého jsme ještě neměli) dobrovolně vyvenčí a zrovna před barákem kopal bagr nějaké vedení, manžel vyšel před barák - pes koukal a moc se mu nechtělo kolem toho projít - tak se manžel otočil a šel domů.....pak říkal, že pes prostě nechtěl jít ven. My teď musíme chodit večer na vodítku do města, protože když přujdu je tma a na louku se bojím. Takže zase máme socializaci. Malýmu jsou ukradený i ty blbý rachejtle, starší se toho bojí. Greena jsem učila nereagovat na střelbu asi ve 4 měs. a zatím dobrý...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:13
- Nahlásit

Vlasta
No já mám s rachejtlemi stejnou zkušenost - mladí se toho nebojí,straší už pak ano.Cathy,ta starší, chodí na bažantí hony,kde je ran jako na bitevním poli a je naprosto OK,ale na Silvestra zaleze někam do kouta a klepe se.Myslím,že jí nevadí rány,ale zvuky a pachy,které rachejtle dělají.První rok se s námi na rajchejtle dívala,ve dvou letech už to nesnášela.Jednotlivé rány ,třeba při Mikuláši jí nevadí,ale silvestrovké báznění ano.Na Španělku jsem letos zvědavá.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:17
- Nahlásit

Vlasta
Jj manžel mi s venčením pomáhá,holky ho obě milují a on je.Koupit si psa bylo naše společné přání,jen ty psí aktivity dělám já - manžel občas jde na nějakou psí akci,pořádanou cvičákem,ale na výstavy a hony chodím jen já.Jo manžel kuchá ulovené bažanty- to já nemůžu.
Zatím páčko jdu na poradu...

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 10:05
- Nahlásit

No jo, to máte pravdu, že učitel bude rizokové povolání. Potřebovali bysme větší pravomoce, ale to je na jinou diskuzi...

Jinak s rachejtema máme stejné zkušenosti - ovčanda se bojí strašně, bojí se všeho - rachejtlí, střelby, bouřky...
Malá zatím v pohodě, od půl roka chodí na naháňky a je v klidu, tak doufám, že jí to vydrží.

A s venčením jsem na tom taky dobře - přítel holky zbožňuje a oni jeho... Mají ho radší než mě, protože on je na hraní a já na výcvik a výchovu...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 11:12
- Nahlásit

To já zase nemůžu říct, že by je manžel neměl rád, ale nebo psi jeho, ale ta práce s nimi je na mě ( protože já jsem je chtěla jako první, ale jasně že pořizování bylo po dohodě s celou rodinou) a on s nimi dělá blbiny, mazánkuje je,spí s nimi v posteli, ale povinnosti nic. No a nepomáhá mi vůbec s ničím, jezdí s kamionem takže se doma moc nezdržuje

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 11:16
- Nahlásit

Zuzana T
U nás to bylo naprosto přesně tak se starším psem - napřed se nebál ale teď se bojí a přesně - spíše těch pachů, třeba jenom cítí ve vzduchu ten smrad - někdy ho cítím i já - a nechce jít z místa. Mě chovatelka doporučovala na vánoce přesun někam pryč a dokonce mám máti u Prahy ve vesničce kde je klid, ale oni s těma rachejtlema řádí celý prosinec, takže si stejně nepomůžu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 12:23
- Nahlásit

Vlasta
bilksa
+ Nika,hodte sem email,pošlu PFko.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 18:05
- Nahlásit

Zuzana T e-mail: vlasta.mosnickova@seznam.cz
až přijde pošli ti naše

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 18:51
- Nahlásit

bilkova.s@centrum.cz

Já na PF budu teprv pracovat...

nika00
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 19:09
- Nahlásit

v.kejhova@seznam.cz

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 19:46
- Nahlásit

Právě jsem se vrátila z prochajdy po městě a malej Greeny po cestě čuchnul k asi 2 letému dítěti co jsme míjeli na chodníku, dítě začalo řvát jak na lesy a tak upoutalo pozornost staršího psa ( měla jsem oba na vodítku, ale nestačila jsem je stáhnout), který se přidal k čuchání aby o něco náhodou nepřišel - no scéna jak blázem - dítě řvalo, rodiče se řítili, já se předem omlouvala, ale světě div se - rodiče byli normální, tatínek se smál, že v poho, vždyť mu přece chtěli dát pusinku a ještě říkal ať počkám, že si je pohladí - tedy musím říct, že jsem byla úplně zpocená hrůzou jak mě seřvou a naštěstí byli hrozně fajn, musím si příště mladýho hlídat. Už se mi tedy stalo, že si Green jako štěně při míjení paní středního věku letmo čuchnul k její tašce a šel dál, ale baba ječela ještě 50m za mnou něco o hnusných čoklech - tak asi že budou Vánoce, tito lidi byli hodně tolerantní...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 19:57 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

PFko posláno

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 20:11
- Nahlásit

Zuzana T taky posláno - máte to krásný, tedy taková společná fotka a ještě se zvěří by se nám nepodařila....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 20:27
- Nahlásit

Vlasta
jestli je Greeny po mamce,tak se neboj

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 20:57
- Nahlásit

Zuzana T No řekla bych že je, alespoň má stejný kukuč..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 21:00
- Nahlásit

Tedy to je náhoda, až jsem to sem napsala, tak jsem se dívala do e-mailu a vidím,že máš úplně stejný názor!
A je to fakt, když jsem u nich byla v listopadu na úpravu, tak jsme Greena pustili na zahradu za holkama - byla tma - a když jsme tam šly, tak se vyřítila Brigittka a štěkala na nás a já fakt myslela, že to je Greeny - štěká úplně stejně jako ona....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 21:22
- Nahlásit

Vlasta
Brigitka předává hodně svůj výraz.Zatím se všechny její dětičky poznají podle očí.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 22:59
- Nahlásit

Tak v tomhle se moc nezapojím, ale třeba štěňátka po Oranovi jsou si taky hrozně podobná.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 06:59
- Nahlásit

Zuzana T
Ale má krásný výraz -. dosufám, že Green zdědí ten výraz, ale upravený do samce, aby neměl fenčí....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 07:30
- Nahlásit

Vlasta
Znám po ní kluky dva a oba jsou jak naklonovaní.Ty její mandlové oči mají oba.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 07:44
- Nahlásit

Ach jo, ještě že je pátek, ale naši zákazníci budou stejně volat i o víkendu, bože ať je po Vánocích, lidi jsou přejedení a dají pokoj- dnes zase bude stres. Pracuju v potravinářské firmě na obchodním - no každé svátky máme totální nasazení.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 08:28 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Jejda- já jsem také u " žrádýlka",dělám ved.šj.Teď jsme 14 dní oslabený tým,marodily nejdříve dvě holky,teď ved.kuchařka,tak ji zastupuji.Doma nemůžu kuchyň ani vidět.

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 10:37
- Nahlásit

Ahojky!! Tak jsem se teď vrátila ze školy z Českých Budějovic a byla to totální hrůza!!! Lidi byli jak šílení!! Díky Bohu, že už jsem zpátky na vesnici.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání