Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:54
- Nahlásit

bilksa
No my jedeme 26.12 na hory k Lipnu,tak se také těším,že vypadnu z té hrozné Prahy.

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 12:01
- Nahlásit

Tak to závidím, my jsme doma, ale na hory vyrážím v únoru a rovnou na 14 dní, tak doufám, že bude sníh.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 12:20
- Nahlásit

bilksa
kampak?My plánujeme ještě alespoň prodloužený víkend nějde ve vyšších zahr.horách,ale nemáme zatím nic objednaného - pořád není na nic čas.

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 12:26
- Nahlásit

Tak já zůstávám v tuzemsku: jeden týden bude se školou na Šumavě a druhý jedu s rodinou a přítelem do Jeseníků - tam jsme si to oblíbili: celkem málo lidí, dobrá kuchyně a prudší kopce. Ale kdoví, jestli bude sníh...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 14:10
- Nahlásit

bilksa
Tak přeji hodně prašanu..

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 14:25
- Nahlásit

Nápodobně...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 14:52
- Nahlásit

Zuzana T
Já budu doma a vydýchám toto totální nasazení. Dneska jsem měla asi 100 telefonátů, kde mají krůtí maso, kde je auto co veze vinnou klobásu apod.
Kde máš tu ŠJ? Mám kamarádku na MOravě - a taky je vedoucí ŠJ už léta - na ZŠ CHropyně - vaří pro pro okolní školky a pro důchodce - myslím, že říkala asi 800 obědů denně. Tak ty starosti znám - vybavení kuchyně, rozpočet na příští rok, lidi....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 18:47
- Nahlásit

Vlasta
Já jsem Pražanda,školu mám na Praze 3 - na Chmelnici a také jsem vedoucí už LÉTA,původně jsem byla dietní sestrou,ale sběhla jsem po mateřské,protože nebyla volná místa.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 20:20
- Nahlásit

Zuzana T Na Praze 3 na Žižkově jsem kdysi sídlila pracovně v AGFtradingu u Babiše - v ulici Roháčova.

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 21:28
- Nahlásit

Zuzana T
Koukala jsem, že chodíte na hony na Konopiště... Přítel je z Benešova, takže tam chodíme často na vycházky, hony tam musí být parádní...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 21:54
- Nahlásit

bilksa
JJ je to paráda.Už tam chodím pátým rokem a moc nás to s Cathy baví.A příroda kolem Konopiště a Benešova je moc pěkná,zvláště v zámecké oboře jsou nádherné staré stromy.

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 21:55
- Nahlásit

Charlotte zatím byla jen na třech naháňkách na černou, na honu na bažanty ještě nebyla, ale snad se nám to povede.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 21:57 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa
To je šikulka! Takže se chystáte příští rok na nějaké lov.zkoušky,že?
No prasátek se teda já bojím,to nevím,jestli bych šla nahánět,asi bych se .....

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 22:03
- Nahlásit

No chystáme... Ale bojujeme s tím pouštěním aportu....

rose
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 19:03
- Nahlásit

Ahoooj, já mám doma krásného ročního fešáka

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 19:16
- Nahlásit

rose Tak vítej....dneska je tady mrtvo, já jsem právě taky douklízela, venku hnusně v telce nic tak nahlížím co se děje tady

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 19:44
- Nahlásit

Ahojky!! Já jsem tu jen na skok - dělám išelský, ořechy, a pak se ještě musím vrhnout na vosáky...

rose
Vítáme tě!!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 19:51
- Nahlásit

Dobrý večer vespolek,já byla dneska s Lexy cvičit.Byla děsná zima,mrholilo a foukal studený vítr.Brrrr,rozehřála jsem se až doma pod dekou.Lexy byla ale šikulka,zase jsme cvičily ve skupince zkušených feneček - dvě labradorky dělají WT.Ty WT- holky makaly velmi pěkně a hlavně rychle.Jsem zvědavá,jestli toho někdy alespoň přibližně docílíme.
Cvičitelka mě nabádá,abych se pokoušela Lexy více nabudit na aport,aby zrychlovala.Nosí vcelku pěkně a přímo,dokonce dobře chápe navádení,ale zpět ke mě jen tak lehce vyklusává.To by prý mohl být na ZK handicap.Tak si zakoupíme speed dummy/ jeden už jsme někde zašantročily/a budeme zrychovat.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 19:53
- Nahlásit

rose
vítej

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:39
- Nahlásit

Zuzana T
co je - speed dummy ??? My tedy máme zase zklidnit(asi ne zpomalit) ale nevím co to je - ještě jsem to neslyšela...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 21:22
- Nahlásit

Vlasta
To je dummy nižží gramáže - tuším 250g,opatřený asi 30 cm páskou a okem.Dobře se za to poutko háže do dálky ,pěkně letí.
Najdeš ho třeba tady www.pessshop.cz.
Nerozumím,co jsi neslyšela - zklidnit nebo speed dummy?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 21:24
- Nahlásit

Vlasta
Jinak to zrychlování samo není v tom dummy a v mé zchopnosti to Lexy naučit - hahaha

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 21:47
- Nahlásit

Zuzana T neslyšela jsem to speed dummy - jdu to nastudovat v tom odkazu. U nás na cvičáku používají na zrychlení přivolání míček prohazovaný v přesný okamžik mezi nohama psovoda dozadu - pes jak vidí, že se bude házet něco dalšího zrychlí svůj příchod aby dostihl ten míček.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 21:48
- Nahlásit

Se to tedy nedovím - hlásí mi to nenalezeno

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 22:21
- Nahlásit

To s tím míčkem používáme taky, ale jen při nácviku ve flyballu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 22:25
- Nahlásit

Vlasta
no to bude mou " zrychlenou" rukou - je to www.pesshop.cz

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 22:30
- Nahlásit

Vlasta
Míček je dobrý,používala jsem to u ještě malé Lexy při přivolání,aby přiběhla s nadšením.Nyní když donese aportík,tak jí hodně chválím a mazlím a pak jí po předání ještě odhodím dummy - jako pro radost.Teď už potřebuji,aby aport nepustila a pěkně ho předala.To zrychlení budu muset vymyslit jináč.Jinak jako aport míček není až tak vhidný,protože ho cestou k pánovi bětšinou mačká a překusuje a pak to dělá i s aportem a to je nežádoucí - tedy u aportéra.Nevím na flyballu to asi nevadí - neznám.

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 22:48
- Nahlásit

Tam to nevadí, tam jde jen o rychlost. To právě běháme s ovčandou, protože ta je rychlá jak střela...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 08:47
- Nahlásit

Greeny mi právě při větrání pronikl na balkon a sežral část cukroví, tedy ne moc, ale zrovna to polité čokoládou. Celou dobu vím, že jak se tam dostane tak to udělá a vždycky větrám jen ventilačkou a dneska mě napadlo otevřít dveře úplně- ach jo, dobře mi tak, doufám, že mu nebude moc špatně.....

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 16:02
- Nahlásit

Tak pozor na tu čokoládu!! Snad to bude dobrý.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání