| Autor |
Zpráva |
aren
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 11:53
- Nahlásit
Mucholabka
Proti tomu, co píšeš, bych asi šla zákonem proti týrání zvířat, ne cenou, protože fakt ani dnes není problém, aby si třeba cikáni namnožili kolik chtějí.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 11:54
- Nahlásit
aren
mně tak od prvního pohledu napadly prázdné útullky a co pohled druhý a třetí a..... . Nedostatek psů , ceny by vylítly nahoru , kdo by si pořizoval psy, myslíš , že ti nadšenci a milovníci psů, kteří jsou s nimi ochotni leccos absolvovat, věnovat jim spoustu času , ale zrovna statisíce nevydělávají ? Ne , ti by na ně neměli , pes by se stal doplňkem image se všemi nepříznivými důsledky pro psy samotné .....a dál a dál lze pokračovat pohledem čtvrtým a pátým .....sundej klapky ať máš širší obzor
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 11:57
- Nahlásit
davidkova renata
darujem dítě ,do bytu i na zahrádku,je hodné,mazlivé,ovládá základní povely
pokud takovej inzerát uvidíš dej vědět
koukám že debata fakt pokročila
|
aren
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 11:58
- Nahlásit
mac1
ceny by vylítly nahoru , kdo by si pořizoval psy, myslíš , že ti nadšenci a milovníci psů, kteří jsou s nimi ochotni leccos absolvovat, věnovat jim spoustu času , ale zrovna statisíce nevydělávají ? Ne , ti by na ně neměli , pes by se stal doplňkem image se všemi nepříznivými důsledky pro psy samotné .
Hele, a jak je to teď u těch čistokrevných?
Já, myslím, píšu, že by měli být zadarmo, když už.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:01
- Nahlásit
aren
My jsme si ale zvykli nazývat "rozumným" pouze počínání vedoucí k osobnímu prospěchu, tedy sobecké aren, Ty tak strašně zjednodušuješ , rozumný se ani zdaleka nerovná sobecký . Co když někoho baví vytváření modelů šatů a jejich šití, a protože už obdaroval všechny své blízké, rozhodne se své modely prodávat , šije a PRODÁVÁ výsledky své činnosti , sobec hnusný !!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:02
- Nahlásit
sarax
jj, pokročila a jak zjišťuju, tak mám určité nedostatky..... srovnávat psy a děti mně ještě nenapadlo, dávat psy zadarmo taky ne....ale u aren mně tenhle přístup nepřekvapuje.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:04
- Nahlásit
aren
jako že by nedostatkoví psi byli zadarmo ??? , hele občas ten rozum je vhodné použít
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:05
- Nahlásit
sarax
pokud takovej inzerát uvidíš dej vědět máš málo ?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:06
- Nahlásit
aren
¨
píšu, že by měli být zadarmo, když už
Dala bys taky zadarmo? Myslím na ulici
Však je takly amorální na tom vydělávat, a když už to zařízení máš, je amorální nedat, ni?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:06
- Nahlásit
mac1
rozumný se ani zdaleka nerovná sobecký
Jasně že ne.
Jen to některým lidem v mnoha případech splývá.
Ono být (do jisté míry) sobecký není zase až tak negativní, bez nějaké té dávky sobectví bysme ani nemohli přežít, páč bysme všechno posílali do Afriky a do útulků, kousek sobectví je k životu nezbytný.
No a ten prodej šatů je přece v pořádku, ne? Já jsem říkala nedělat zboží ze psů, šaty nic necítí, tak proč ne.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:08
- Nahlásit
Mucholabka
Dala bys taky zadarmo? Myslím na ulici
Myslíš jako dala psa, anebo "dala"?
Samozřejmě, obojí zadarmo, ale obojí taky rozhodně ne každému a až po hodně důkladném prověření
|
aren
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:09 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Mucholabka
Nechceš doufám naznačit, že ty na tom vyděláváš, tomu nevěřím
Nebo proč Tě to napadá v této souvislosti?
když už to zařízení máš, je amorální nedat, ni?
Jaks na to proboha přišla?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:11
- Nahlásit
aren
hele , jdi vysvětlit zemědělcům ať laskavě nechtějí za maso a vejce a mléko ......peníze , myslím, že Tě pochopí
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:12
- Nahlásit
mac1
těch co fungaj na povely jop
brut
njn děti a psi...normálka..nedostatkový zdarma..jako fakt sem mimo..se mi zdá že vídám dost blbců co mají psa..ale když bude ten papírák zadara tak je možno mít novýho ke každýmu autu a na sezonu..to je vážně dobrej nápad...vhodnej k patentování
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:13
- Nahlásit
aren
Myslím dala jako "dala". Souvislost mě napadá proto-že mě to prostě napadlo. Zkus sociální pracovnici vykládat, že má dávat zadarmo. Hele, co kdybych ti půjčila tosu? Uchovni ji, udělej s ní ZOPku, jak plánuju, udělej rtg, celou dobu ji živ, zajeď s ní dejme tomu do Maďarska na krytí, zaplať krycí popltek,odchovej, krm, naočkuj štěňata, vybav je dokumentací a já si je pak od tebe zadarmo vezmu. Jestli nesouhlasíš, porušuješ sama principy, které hlásáš.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:19
- Nahlásit
mac1
No, u těch zemědělců je to trochu jinak, jednak myšlenka, že nemáme vůbec právo zneužívat zvířata je příliš radikální, a jednak lahev mlíka, hromádka vajec a kus masa jsou už fakt necítící věci a je jim jedno, ke komu se dostanou.
Nějak tady všichni bohužel pomíjejí, že jsem sice psala zadarmo, ale zároveň jsem psala odpovědně a pečlivě vybrat nového majitele. A to je ještě důležitější, než případná cena. Jestli člověk odpovědně a pečlivě vybere dobrého nového páníčka, pak už je asi i jedno, jestli za to vezme peníze nebo ne.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:20
- Nahlásit
sarax
bych aren nepřála jednou procitnout.... by se z toho úplně zbláznila...... myslím, že spousta jejích názorů je vhodná k patentování a fakt mně to nepřekvapuje.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:22
- Nahlásit
aren
A to je ještě důležitější, než případná cena. Jestli člověk odpovědně a pečlivě vybere dobrého nového páníčka, pak už je asi i jedno, jestli za to vezme peníze nebo ne.
krapítko si v tomhle odporuješ, ale to už jsme si zvykli..... zadarmo jsou k mání psi voříšci a kde většinou skončí? Buď na pekáči nebo v útulku.... a taky ti "chovatelé" řeknou, že si budoucí páníčky pořádně prolustrovali ( ovšem fakt by mně zajímalo, jak to udělat, když bydlí třeba 100km od tebe)
|
aren
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:24
- Nahlásit
Mucholabka
Proč sociální pracovnice? Mluvím o psech.
Jestli nesouhlasíš, porušuješ sama principy, které hlásáš.
Já nikde nehlásám, že má každý povinnost chovat tosy.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:25
- Nahlásit
brut
krapítko si v tomhle odporuješ
Vidím to tam, ale to stanovuju pořadí - odpovědný výběr majitele na prvním místě.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:26
- Nahlásit
aren
Ale s radostí odchováš štěňata a zadarmo, proč toho nevyužít.
Ad soc. pracovnice, myslím tím noční socka. Souvisí to hodně.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:28
- Nahlásit
Mucholabka
noční socka. Souvisí to hodně.
Nerozumím. Jak to souvisí, jestli to sem teda nezbytně patří?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:29
- Nahlásit
Mucholabka
proč toho nevyužít.
Já osobně například proto, že skoro neznám člověka, který by teď byl bez psa a mohla bych mu s klidným svědomím svého svěřit.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:30
- Nahlásit
aren
....a kráva se bude popásat s medvědicí, jejich mláďata budou odpočívat spolu, lev jako dobytče bude žrát slámu......a pak zákonitě přijde hlad a lev si vzpomene, že je šelma a zase se to srovná
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:32
- Nahlásit
aren
Však bys ty štěňata dala mi, ne? To je dohodnuté.
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:48
- Nahlásit
aren
jasne ze je to jen pes, ale proste pro me je muj pes vic nez pro me rodice ten jejich chapes?
Chyba u tech lidi? jiste ja to tak beru taky, ja bych vysilovala i kdyby Spoty nestala ani korunu, jenze tak jak to ma moje rodina tak to ma x tisic dalsich lidi a tem by jsi chtela dat stene zadarmo?
Prave ze by nedostatjkovi nebyli, byli by nedostatkovi akorat ti z dobrych vrhu, mnozitele by se meli bozsky...
A zadarmo neni nikdy nic...
mac1 spatne sme to napsala, jako on otec stejne pak valil onehda i s jejich psem na pohotovost a platil par tisic za vysetreni a dokonce i pérestal kourit kdyz je u toho Caki, ale proste de mi o to ze kdyz mas treba dva casopisy, jedne si musi kupovat druhej dostanes rano zadarmo na zastavce mhd, ke kterymu z nich se 99% lidi bude chovat lip? (snazit se ho nezmackat, neztratit)...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:54
- Nahlásit
Kniga
já Ti rozumím
|
monika
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 14:02
- Nahlásit
Aren je zase ve formě.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 14:03
- Nahlásit
monika
já sem usoudila že tenhle svět je fakt na ho*** a svět podle Aren lepší že..jen nevím zda mě nezavřou za držení drog
|
monika
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 14:07
- Nahlásit
sarax
no mě někdy příjde jak sjetá spíš Aren, takže ten áááárest spíš čeká na ni.
|