Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / ACD - prostě australáčci :o)
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . >>
Autor Zpráva
Helvan1
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 18:52
- Nahlásit

reneeska
to ti neporadím. Vím, že holky z ifauny (Soňa a Míša) jsou někde z Moravy.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 18:54
- Nahlásit

Helvan1
myslím, že Míša je ze střední části...a Soňa možná z jžní. Stránek mám vyhledaných spoustu, ale většina je právě z těch míst, co jsem psala

Helvan1
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 19:00
- Nahlásit

reneeska
brut
Holky, musím jít něco dělat. Zase zítra pa pa.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 19:02
- Nahlásit

Helvan1
já už mám hotovo.... jsem stihla při debatování uvařit zítra pa

reneeska
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 19:03
- Nahlásit

pa, taky mizím, jinak si budu chtít jít pro prcka už zítra

brut
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 19:05
- Nahlásit

reneeska
vím o pár volných

reneeska
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 19:15
- Nahlásit

brut
Tak peněženka říká, že tam žádný volný papírky nejsou, ani na pořízení, ani na uživení, takže mám smůlu.
ale kdo si počká, víš jak ...

brut
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 19:52
- Nahlásit

reneeska
nemáš stejnou peněženku jako já?
.......... taky se dočká

Helvan1
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 08:51
- Nahlásit

brut
reneeska
ty jo, vy jste mi ukradly peněženku

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 13:01
- Nahlásit

Helvan1

Helvan1
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 13:41
- Nahlásit

brut
Myslíš, že je potřeba chodit se zlomeným drápkem k vetovi? Má celou vrchní část odchlíplou a odhalené lůžko z vrchu. Trochu pokulhává a líže si to. Za jak dlouho to znecitlivý? Taky má Brut furt nějaké úrazy? Diaz pořád, je to fakt pako.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 14:14
- Nahlásit

Helvan1
ajaj, teď jsem ti odepisovala na i fauně.
Máš dobrého veta? Pokud jo, tak tam s ním zajdi, ať se podívá a popř. drápek odstřihne nebo začistí. Určitě bych nožku vykoupala v hypermanganu nebo použila Betadinu, na ven mu nožku zavázala a hlídala, aby si drápek nelízal.
Teda vy máte pech ... někde tady je téma o zlomeném drápku nebo bude něco na Anubis a Čert ...kouknu se
Brut je stejný jako Diaz, taky pořád něco. Se děsím, aby se mu do pátku něco nestalo

reneeska
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 14:24
- Nahlásit

Helvan1
nechoď nikam já to teď zažila se 4ma drápama a dobrý, vydesinfikovat po příchodu z venku a natřela jsem to měsíčkovou mastí občas a prostě to po pár dnech přešlo, jen si to občas zas rozvalila venku.

reneeska
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 14:26
- Nahlásit

U nás se jí to lámalo kdvůli nedostatku vitamínů, takže jsme nasadili Fitmin Srst a drápky má jak ze žurnálu už

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 14:48
- Nahlásit

reneeska
no, kamarádky pes musel jít na vytržení drápku, protože zanedbali prvotní zastřižení. Ono to asi záleží taky na tom, jak moc to je zatržený. Diázek žádný kliďas není a věřím, že při první příležitosti si ho serve úplně

reneeska
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 14:59
- Nahlásit

brut
Ara to měla až po lůžko odervaný zvrchu, do živýho, to byl jeden. Pak taky měla jeden kde měla servaný boky do živýho ... no samý lepší, prostě jí to praskalo
Jako pokud se to nezdá tak bych na vete šla, já neměla jak tam jet a nedělalo to problém. Jen jsem musela nasadit ty vitamíny.

Helvan1
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 15:04
- Nahlásit

brut
reneeska

Když jsme měli jet na coursing v sobotu, tak už od pondělka jsem ho držela přes den doma místo, aby byl na zahradě.
výčet chorob a úrazů: naražené tlapky (asi milionkrát), mrtvý ocas (nachlazení kořene ocasu díky koupání v ledové řece), psinkový kašel, rozříznutý polštářek a finááááále stržený drápek. A to je mu teprve 18 měsíců...

Nevím jak mu ho mám zastřihávat, protože on je v podstatě jako poklička odklopený nahoru asi tak 3 mm. Asi bych se mu tam ani nedostala. Myslíte, že lízání je na škodu? Vždycky jsem si říkala, že je to dobře, že si to dezinfikuje a vylizuje z toho špínu. Když měl rozříznutý polštářek, tak jsem mu s tím nic nedělalal a on si ho vylízal až k uzdravení. Myslíte, že můžu použít septonex?

Helvan1
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 15:08
- Nahlásit

reneeska
máš nějaké fotky svých pejsků? Nebo třeba web? Abych se mohla podívat na

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 15:15
- Nahlásit

Helvan1
Já bych mu ho nezastřihla... ale to jen proto, že Brut se brání a já bych měla strach, že mu ještě víc ublížím. To bych nechala na veterináře. Septonex nepoužívám, hodně psů má na něj alergii.... nemáš doma nějaký bylinkový čaj ( máta, řebříček, třezalka...), jestli jo, tak z toho udělej slabý odvar a můžeš ho taktéž použít. Vylizovat ne.... přece jen by si tam mohl zanést infekci, spíš hlídat, ať si ho někde neserve úplně. Stále hledám téma o stržených drápcích....

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 15:19
- Nahlásit

tak tady je zmínka o zatrženém drápku... pokud pojedeš dopředu, tak u Mel najdeš popis léčby toho samého, co má Diázek, jen to musíš dohledat

http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_3136_286.html#3

Helvan1
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 15:32
- Nahlásit

brut
bezva, díky hned jdu na to. Třezalku možná doma máme tak to zkusím.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 16:43
- Nahlásit

Když se vrátím k tomu, co je schopný si Brut udělat, tak abych začala natrženým horním polštářkem na přední tlapce... to se už 4x opakovalo - blbě se to hojí, pak rozříznutá tlapka, roztržená kůže mezi prstama - 2x pokaždé na jiné noze, zánět kůže, kdy si vykousal špičku ocásku na kost, o naražených tlapkách, mrtvým ocásku a podobných "drobnostech" ani nemluvím. A to je mu prosím 2,5 roku....
Denynka za celou dobu "jen" ochrnula na zadní po špatném doskoku ( po několika inijekcích, masážích, cvičení se opět postavila... dneska by to nikdo nepoznal) a 2x se téměř otrávila po požití nějaké návnady, když jsme ještě bydleli na sídlišti v paneláku, přežila s následky na játrech ( takže nemůže nic jiného než vybrané granulky a několik pamlsků, vše ostatní nestráví). A to jí je prosím 14 ...

reneeska
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 16:53 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit

Helvan1
Koukni sem

Helvan1
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:00
- Nahlásit

brut
chuděra Denynka!! Ta si to alespoň nezpůsobila sama, narozdíl od těch australských magorů
reneeska
pěkný stránečky máš, musím si je pročíst.

reneeska
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:03
- Nahlásit

Já když vezmu Žižlu, které je rok a půl asi, a už měla 2x zlomenou nohu ... uff, chůdě malý.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:07
- Nahlásit

Helvan1
no, kdyby Denča nebyla tak žravá, tak by se minimálně nepřiotrávila ... ovšem od té doby zmoudřela a chová se jak stará dáma... co je na zemi to přenechá Brutovi

reneeska
Taky dobrý ... stránky pěkné, přečtu postupně

Helvan1
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:18
- Nahlásit

reneeska
teď jsem viděla fotogalerii se sádrou. To je radost, co? Chuděrka malá. Kdyby alespoň věděli, že je to pro jejich dobro. Ne, oni musí ještě prodloužit léčbu nějakým okusováním apod. Až přijde na řadu límec... No prostě sranda.

reneeska
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:41
- Nahlásit

Helvan1
no naše zážitky s tou zlomeninou sou děsný, krz veterináře, málem jí uhnila noha ... no raději nevzpomínat.
U nás ju měla zlomenou jednou, v létě, poprvé ještě než se dostala do útulku. Šmoula

A díky za chválu stránek, snažím se, ale na víc jak estranky nemám

Helvan1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 07:57
- Nahlásit

reneeska
estranky jsou v pohodě. Myslím, že bohatě stačí. Taky je máme, jediné co my tam vadí jsou ty reklamy, ale platit se mi zatím za web nechce. Možná až toho tam bude víc.

brut
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 12:02
- Nahlásit

reneeska
taky máme estránky, zatím vyhovují, možná časem přejdeme na jiné, ale to zatím nehrozí

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání