| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 13:24
- Nahlásit
Helvan1
Tak to my už používáme i jiné chvaty - škrcení, zalehávání, chycení pod krkem a vrčení
Pro mně je tohle všechno dost fyzicky namáhavé.... přece jen mám hendikep v chůzi a pohybu. Ale taky jsem musela použít větší násilí a to když Brut zdrhl za zvěří. Jinak zatím ( ťuk, ťuk, ťuk) si vystačím s tímhle. To víš, že mám nacvičené další chvaty, ale nerada bych si něco udělala, takže se snažím vše řešit klidem. Pubertu už máme snad za sebou, ale nechci to zakřiknout
U nás se nežárlí.... teda jen na Denynku ... mužskej se o Bruta často stará, takže není problém
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 13:26
- Nahlásit
jejdajaja
Byla jsem s Brutem na coursingu v Radslavicích u Přerova... jela jsem už v pátek s kamarádama, navštívili jsme místní hospodu,přespali jsme ve 3+1 s dalšíma psama a jejich páníčkama. Docela dobrá škola
Taky jsem hlavní páník, ale zase až tak moc tohle rozdělení neřeším... prostě poslouchat se u nás musí ( jak děti, tak zvířata)
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 13:56
- Nahlásit
brut
téééda, jsi spala ve 3+1 s dalšíma psama? tak to obdivuju, to já bych tam jako byla, ale asi bych se nevyspala
u nás tohle rozlišení je hlavně kvůli času - já doma s malou na rodičáku a David pořád v práci tak jsem se toho musela nějak ujmout, aby nám psíček nepřerostl přes hlavu...ale to vám budu povídat až za ty dva tři ročky a poslouchat se taky musí, děti, zvíře a kéž by i manža já jsem opak a pokud mám něco přikázané tak se většinou snažím dělat opak, nesnáším příkazy, tak snad se mi pes "nepomamil"
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 14:01
- Nahlásit
jejdajaja
já spala v klidu ... málo, ale přece .... bylo tam 7 psů
Já jsem taky doma, chlap v práci, děti ve škole.... ale stejně mají všichni rozdělené úkoly, aby si nikdo neztěžoval na nedostatek práce
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 19:09
- Nahlásit
brut
sedm psů....no to teda potěš
jsme byli venku s dcerkou na motorce odstrkovací a se psem a jen se okolo ní prošel Alfůf kamarád Karel - francouzský buldoček a už byl Alf na něm a vrčel mu do ucha takovej mžik to byl, nekousal ho jen ho jakoby zasedl-zalehl a hlídal Monču...stejně dostal spdunk, protože by se po chvíli s náma Kája bál chodit, kdyby mu to dělal pořád
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 19:42
- Nahlásit
Tak, pro radost...
Takhle kamaradce roste Aldorka
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 19:50
- Nahlásit
jejdajaja
no,já upřimně myslim,že kája by se nebál jak tak znám buldočky vono spiš abyste nebyli překvapený,až se jednou na Alfa nas...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 20:57
- Nahlásit
wami
teda ta vyrostla moc hezké fotečky
Mar
taky si myslím
jejdajaja
dobrý to bylo
Kája by se určitě nebál, oni buldočci jsou hrdinové
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 21:00
- Nahlásit
brut
richtig
jejdajaja
hele,ale kde jsou nějaký fotky a popis,věk,atd... slovutnýho káji vo kterym tad furt čtu,
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 14:46
- Nahlásit
Mar
slovutnýho káji vo kterym tad furt čtu
Kája je kamarádky buldoček a zatím nemám jeho foto, pořád se chystám, ale vídáme se spíš na večerních výletech, přes den jen občas a to nemám foťák s sebou Jinak je Kája béžovej buldoček s černou maskou, 8 měsíců a je boží Alf ho má moc rád, ale jakmile brání nebo se mu Kája dostatečně nevěnuje tak dokáže zatočit i s ním
wami
teda, Aldorka roste jako z vody a je moooc krásná
brut
on by to asi přežil, ale Lucka (jeho panička) a její mládenec ho mají jako mimino a sice není rozmazlovaný, ale dávají na něj dost pozor a nechtěla bych, aby Alf vyvolal dojem zabijáka, aby s náma přestali chodit ven...naštěstí je Lucka dost rozumná a hned řekla, že to bylo kvůli holce a kvůli vodítku, že Alf má přeci Káju rád takže v klidu všichni jsme se jen trochu lekli Alfovi zubaté vrčící držky
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 14:58
- Nahlásit
jejdajaja
no von až kája bude mí tak rok a půl,tak se sebou přestane nechat zametat fawn barva je booožííí já ho chcu vidět
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 15:03
- Nahlásit
Mar
zkusím se domluvit s Luckou na víkendovém focení oni přes všední den pracujou tak není šance...hned jak bude foto tak ho sem hodím
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 15:13
- Nahlásit
Mar
jukala jsem na tvý stránky buldočků a četla jsem "Jak Batman letěl poprvé vzduchem" až na to, že tyhle lidi vážně nesnášim kor když mají vzteklé psiska a celkem bych měla i nas*áno v kalhotách asi...jinak jsi to napsala moc hezky a "batman" je super
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 15:14
- Nahlásit
jejdajaja
hele, není to tento:
jako jedinýho karla sem našla v buldoččí databázi
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 15:25
- Nahlásit
jejdajaja
celkem bych měla i nas*áno v kalhotách asi...
hele já byla uplně vyřízená jako - sem se málem počurala - to tehdá jako facht nebylo ftipný...dž se na tebe valí cosi jako NO, rychlostí blesku a chce tě to sejmout....
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 15:29
- Nahlásit
Mar
hele, to vypadá jako on, náš Kája, jen nepoznávám obojek Lucka s ním byla cca před necelým měsícem někde na buldočím srazu, ten její nemá PP a hned měla nabídku od paní, že má chovnou stanici a že jí je jedno jestli má PP, že chce po něm štěňata až vyroste
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 15:32
- Nahlásit
Mar
možná budu mít foto už dneska, Lucka jde dřív z práce tak snad půjdeme ven už okolo páté je super jak je krásné počasí, nemám ráda takovou tu plískanicovou vlezlou zimu a tohle je báječné kéž by zůstalo už jaro
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 21:34
- Nahlásit
Mar
Tak na tvé fotce je vážně Kája Naše fotky Alfa a Káji ještě nemám, ale Lucka mi poslala pár fotek s Karlem z dovči na Slovensku:
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 21:41 - Změnil/a: jejdajaja
- Nahlásit
Hu adresa obrázku tam je, ale obrázek nikde
Budu chvíli koumat jestli se mi povede vložit foto a jinak jsou fotky ve fotografiích
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 21:44 - Změnil/a: jejdajaja
- Nahlásit
http://www.cz-pes.cz/obrazek-13000-q-LuckaaKarel
http://www.cz-pes.cz/obrazek-13001-q-LuckaaKarel
aspoň adresa fotek
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 18:04
- Nahlásit
Ahojky holky
Mám prosbičku: neznáte některá náhodou hodně světlého ausíka s modrýma grošema a s modrým monoklem přes levé oko cca 2 roky starého? Potkala jsem ho na Praze 4 v Modřanech jenže jsem si v tom spěchu nenapsala kontakt, aby jsme mohli venčit Ani nevím co byl zač, protože psi na sebe tak štěkali, že jsme se pomálu neslyšeli
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 18:56
- Nahlásit
jejdajaja
týýýjo Karel je fakt fešák frajerskej miluju fawny tjo.......
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 23:04
- Nahlásit
jejdajaja
taky jsem ho tam zahlídla( z autobusu), prý chodí na cvičák do Modřan... zkusím se pozeptat kamarádky, jestli nezná jméno
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 13:16
- Nahlásit
brut
mě říkala ségra, která tam bydlí, že po něm bude koukat a zjistí když tak telefon na toho kluka ten byl tak krásnej, tak skoro bílýho psa jsem ještě neviděla a jak byl mohutnej... škoda, že nebylo víc času a měla jsem s sebou děti, to by měl Alf konečně pořádnýho partnera
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 20:33
- Nahlásit
jejdajaja
tak kamarádka jméno nezná, prý o něm ví, chodili cvičit nějak po sobě, ale na jméno se nikdy neptala
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 08:53
- Nahlásit
Ahoj holky
Tak už se nám to blíží, v sobotu jdeme na tu mezinárodku do Letňan tam budu muset jet hodně brzo, aby se Alf rozkoukal mezi tolika psama, protože jinak vážně nevím jak s ním budu klusat v kruhu na tom tenoučkym vodítečku
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 09:56
- Nahlásit
jejdajaja
Doufám, že to stihnu se přijet podívat.
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 10:06
- Nahlásit
Helvan1
já taky doufám, že tě uvidím a že snad přijede i Brut - sákryš, pořád nevím jak se jmenuje
Začali jsme venčit s Pepou, který má československýho vlčáka, 11 měsíců, prostě super pes a když spolu psi lítaj tak vypadaj jako dva vlci Many tedy tak vypadá dokonale zkusím je blýsknout spolu a hodím foto
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 10:08
- Nahlásit
Helvan1
v tom našem kruhu dorostu je dokonce 18 psů a v části pro dospělé je 11 psů - to bude ACD nářez tolik jsem jich v životě neviděla, maximálně 4, když jsem si brala Alfíka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 14:11
- Nahlásit
jejdajaja
já asi nedorazím .... vzhledem k tomu, že jsou Velikonoce a ty trávím pokaždé na chatě. No, uvidím, jak se to všechno vyvrbí
Napiš, prosím, v jakém kruhu a v které hale jste, abych když tak nemusela pobíhat sem tam
Helvan1
jestli se pojedeš kouknout, nafotíš mi, prosím, nějaké australáčky? .....
|