| Autor |
Zpráva |
cafina
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 17:39
- Nahlásit
maxim
Proč mají ti buldoci tak roztažený prsty
Já myslím, že to není až tak buldokem, ale "kvalitní" výživou od miminka
zadní nohy takový měký nebo slabý nebo já nevím
Tak tos měla správný odhad, to je lepší nenasedat
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 17:50
- Nahlásit
cafina
Co on je ten Dendelín vlastně za plemínko?
Apropos, tím jménem jste se mu chtěli pomstít nebo co?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 17:58
- Nahlásit
maxim
Co on je ten Dendelín vlastně za plemínko?
Je to pitbulí vemínko
Apropos, tím jménem jste se mu chtěli pomstít nebo co?
To je zatím jenom identifikační pojem, jméno dostane až u nového majitele. Ale když ho vidíš, jak spí s tím jazykem, tak se ani jinak jmenovat nemůže. Další návrhy byly Sumíš, Dindin, Pity-Armani
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 18:05
- Nahlásit
cafina
Sumíš se mi líbí
Sumíš, co čumíš
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 18:52
- Nahlásit
maxim
No, asi tak to vzniklo
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 18:55
- Nahlásit
cafina
Zítra jdeš taky do práce?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 18:57
- Nahlásit
maxim
Tak, tak. Pokud vše dobře dopadne, snad i autem
Zítra domluvíme podrobnosti vycházky. Hezký večer!!
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 07:59 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit
Hezké dobré ráno!
maxim
Dneska to začalo úspěšně, neb jsem dojela "po svých"
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 09:30
- Nahlásit
cafina
Ahoj
Tak to je pozitivní zpráva
Markéta dnes dělá první přijímačky na vejšku
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 09:40
- Nahlásit
maxim
V sobotu ?? A už takhle brzy?? Měla jsem pocit, že se dělaly přijímačky až po maturitě?
Moc moc držím palce!! Věřím, že Markéta to zvládne levou zadní
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 09:51
- Nahlásit
cafina
Co já vím, tak se zkoušky dělají před maturitou, což je divný, protože co když tě vezmou na výšku a maturu neuděláš?
V sobotu je to proto, že si ta škola sjednala nějakou odbornou firmu, která ty testy pro ni připravila, což je taky nějaká novinka, to víš, 21.století
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 09:54
- Nahlásit
maxim
Já mám právě pocit, že já jsem dělala maturitu v květnu a zkoušky na VŠ v červnu. Ale třeba je to teď už jinak.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 10:26
- Nahlásit
cafina
No je fakt, že začátkem března se asi na normální vejšce nedělají, to bude nějaká vymoženost té firmy, ale před maturou jsem to fakt už zažila.
No to je jedno.
Dneska konečně přestalo pršet, ale všechno je tak nacuclý, že nevím, kam půjdu venčit. A to jsem si myslela, že bych už mohla s Maxem začít trénovat. Asi pojedu do Říčan, je tam mezi polama asfaltka, po které nic nejezdí a zbytek cesty je přes dědinu, co se dá dělat.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 10:31
- Nahlásit
maxim
To mokro je hrozný, u nás na zahradě už je to jen jedno velké bahniště. Ještě že tam máme ty sady, to je moje záchrana.
Ad zítra: pamatuješ si, kde bydlí Věrka? Trefíš k ní nebo dolů k Albertu? Vím, že jsme tam už spolu byly, ale nemůžu si vzpomenout, kde jsme měly sraz?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 10:40
- Nahlásit
cafina
Sraz jsme měly u Alberta, na to nikdy nezapomenu, tu telefonní kartu pořád mám
Ale k Věrce bych asi netrefila, i když tak trochu si tu cestu pamatuju, ale jen trochu
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 10:54
- Nahlásit
maxim
Ááách, už vím .
Tak bychom si daly sraz u toho Alberta ve 13h. Já se domluvím s Klárkou, že ji někde vyzvednu, a u Alberta ji předám k tobě, protože potřebuju naložit k sobě Věrku s holkama, ju?
PS: Mobil s sebou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 10:58
- Nahlásit
cafina
PS: Mobil s sebou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nebo prachy na další kartu Aby té jedné nebylo smutno
Alberta ji předám k tobě
Jasně, Max bude mít radost
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 11:01
- Nahlásit
maxim
Aby té jedné nebylo smutno
Jasně, Max bude mít radost
A co teprv až ucítí Sunnynku.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 11:08
- Nahlásit
maxim
cafina
Ahoj,
já dělala přijímačky na vejšku v květnu a maturu jsem měla v červnu.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 11:17
- Nahlásit
cafina
Poraď mi prosím, co mám dělat s tím vyprazdňováním u Alexe? Jsem už z toho trošku zoufalá . Ptala jsem se hodně lidí, kteří mají taky buď papillona nebo malého pejska a ti mi říkali, že se jejich pejsek naučil chodit čůrat ven už po týdnu. Neřešila bych to, kdyby to Alex sem tam nevydržel, ale on fakt čůrá každou hodinu, někdy i víc, vůbec nemá snahu to zadržovat. Chodím s ním ven po hodině, vždy se venku vyčůrá a vykaká, ale přijdem dom a stejně si musí doma ucvrknout - jako kdyby značkoval. Když to ale udělá na plínu, tak ho za to nechci trestat, aby to neudělal příště na koberec. Jenže jak mu mám vysvětlit, že se doma nečůrá. Taky hodně pije, za den vypije asi dvě misky, což mi přijde moc. Andy si za den třikrát cucne. Docela mě to deptá, když fakt z každé strany slyším, že se to ostatní naučili zadržovat rychle (Andy s tím taky neměl vůbec žádný problémy).
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 11:41
- Nahlásit
cafina
I mě by to zajímalo.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 11:43
- Nahlásit
maxim
Ono je to fakt u každýho psa jiný, někdo se to naučí dřív a někdo později. Ale chápeš mě, není to moc příjemný...taky mám strach, že se to nenaučí hodně dlouho, smrdí nám od toho byt.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 11:46
- Nahlásit
baile
Je možný, že by už jako takhle malej byl tak dominantní, že by značkoval? A dvě misky vody se mi na takovýho prcka zdá taky hodně, Max je velbloud jako Andy.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 11:54 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit
baile
Venčení můžem probrat zítra ústně, ale moc nových informací pro tebe mít nebudu. Znám spoustu pejsků, co se naučili čistotnosti až po půl roce, někdy až kolem roku. Značkování je také možné.
Pití, si myslím, že je důsledek toho, že je stále v akci, tak má větší spotřebu. Můžeš samozřejmě zajít k Evě a nechat udělat krev, abys měla jistotu, ale kde je výdej, tak musí být příjem, to je jednoduchá rovnice.
Můžeš zítra dojet na Tomkovo náměstí? Vyzvedla bych tě tam kolem 12:45.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 11:55
- Nahlásit
maxim
On fakt hodně chlastá, se pak nedivím, že furt loužičkuje. Značkování to snad ještě nebude, ale ruku do ohně bych za to nedala.
Cafina se neozývá...
cafina
Jani, potřebuji nějaké povzbuzení...něco v tom smyslu, že brzy na to přijde, atd.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 11:58
- Nahlásit
cafina
OK, vytrvám ještě. Hlavně aby pak v dospělosti nebyl takový darebák jak sousedovic pes, kterej jim doma občůrává věci a někdy se i vykadí na stůl.
Zítra tam budu. Už se těším. Počasí se snad už vypršelo.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 12:56
- Nahlásit
cafina
Koukám, že vám do útulku přibyla nová fenka 201/2009, ale to je teda něco, 255cm, to se hned tak nevidí
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 13:19
- Nahlásit
maxim
No, no Už jsem to opravila
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 13:44
- Nahlásit
cafina
No vidiš, hned je to jasnější
Co dělá Dendelín?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 14:30
- Nahlásit
maxim
Dneska samé loužičky. Na jedné jsem se dnes málem zabila. Jinak jsme pokročili ve výcviku sedni, lehni a plaz. Není to motýl, ani ovčák, ale taky mu to jde.
|