Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 19:13
- Nahlásit

baile
Téda, tak jestli budeš s Šárkou mluvit, pozdravuj ji od nás a že moc gratulujeme

Na ten coursing se budeme teprve domlouvat, tak si zatím na ten den nic jinýho nedomlouvej a vyrazíme Jsem zvědavá, co na to bude Max říkat

baile
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 19:13
- Nahlásit

maxim
OK.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 21:37
- Nahlásit

baile
Godík byl docela čistotný, taky jsem s ním lítala pořád, po jídle, po hře a když se probudil. Ze začátku moc nechápal co po něm chci, ale časem to bylo lepší. Doma byl naučený na takovou tu plenu, takže když bylo nejhůř, většinou se mu to povešdlo tam. Větší probléím byl s kakáním, ještě teďka se semtam ráno probudím a Godriček má před pelíškem nadílku, ale teď už je to opravdu výjmečně, naposledy se to salo tak před třemi týdn,y tak to musímzaťukat, není to už přece žádný prtě, aby kadil doma!

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:15
- Nahlásit

Ahoj! Je tu dneska někdo?

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:40
- Nahlásit

Záse musím jít, tak nic..

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 08:42
- Nahlásit

Ahoj!
Kde jste všichni, já si nemám co číst

cafina
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 08:50
- Nahlásit

papillon_girl
Ahojky! Co nového ?

Franciss
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:00
- Nahlásit

cafina
Ahojky nic nového není , sice jsem si vzala foták,ale Crespin zůstal doma, takže můžu natáčet akorat sebe u PC., Nevíš jak to dopada s autím, modrá se nadala ráno nastartovat ani otočit......takže to musíme společnými silami večer či ráno pořešit...... ps.: chris je dnes ko.

cafina
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:05 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

Franciss
To je pech, že Crespa nedorazil. Tak si tam ten foťák nechej, třeba přijde v pondělí. S bílým nic nového, dnes se na něj teprve vrhne. A s modrým mám pouze ty zprávy, že Franta ráno nemohl najít klíč, přičemž mu moje maminka horlivě asistovala, takže si živě dovedu představit, jak mě zase proklela

Franciss
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:17
- Nahlásit

cafina
To určite tě proklela , již ráno řešila tvůj pozdní odchod na autobus znáš ji. A ten klíč ten ji musel dorazit , slyším to uplně naživo co říkala....!!!! a žeprej máš nějakou slušivou bundičku, ptala se mě jestli jsem ji ráno viděla, já odpověděla že jsi tak rychle proběhla že jsem neviděla ani tvůj stín.......

cafina
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:26
- Nahlásit

Franciss
slyším to uplně naživo co říkala....!!!!
Se obávám, že to ještě naživo uslyším večer
Bunda je naprosto příšerná, vzhledově i na nošení, ale protože mi vyprala tu zimní se slovy, že mi to do rána uschne, což se pochopitelně nepodařilo, nezbylo mi v tom shonu nic jiného.
Nicméně jsem si pod ni vzala piditričko, aby mi nebylo takové vedro, což ocenila chlapská část cestujícíh ve vlaku. Bohužel jsem na ten zájem nebyla úplně připravena, takže jsem připojila ke žluté bundě i červený obličej

Franciss
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:41
- Nahlásit

cafina
S vámi se opravdu člověk nenudí. Tak žlutá bundička.... tak to bych do tebe neřekla..... pořád pozitivně překvapuješ Ne drž se brouku a neboj jak pojedeš z práce bude zase tma a bunda nebude vidět..... Ps: chrisoun stále spinká, tak dlouho nespal snad 14 dní... a to jsem si myslela že odpoledně budu uklízet a pak odpočívat a vypadá to , že asi ne..... pane budeme si hrát, ráno jsme necvičili- je na zahradě tolik bahna, že bychom snad pokolena zapadli, ale šli jsme na socializační vycházku nahoru nad uličku....chrisoun říkal, že to bylo hrozně náročné přes všechny dveře a vrata se ozýval štěkot psů, tak se pro povzbuzení zakousl do vodítka a nesl si ho celou dobu, říkal , že při takové psych.zátěži musí něco držet v zoubkách

cafina
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:50
- Nahlásit

Franciss
Obávám se, že ta bunda ja TAK žlutá, že by byla vidět i v úplné tmě
Chrisounkovi dej za mě hubičku, je to "malý" miloušek. Už se moc těším na nedělní stopičku. Zapomněla jsem ti říct, že si máš nachystat vařený hovězí a starou ponožku.

Franciss
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:42
- Nahlásit

cafina
neboj hovezí v mrazáku, ponožka na zemi v ložnici......, musím končit, chrisoun obživl, jdeme vytvářet nějaké akce...

cafina
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:46
- Nahlásit

Franciss
neboj hovezí v mrazáku
To právě měla být taková nenápadná pobídka, abys ho vytáhla

ponožka na zemi v ložnici
Zas aby ho neodradila, jestli už tam leží dlouho

maxim
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 12:24
- Nahlásit

Ahoj holky, teda vy ste se rozjely

cafina
To je počasíčko,co?

cafina
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 14:14
- Nahlásit

maxim
Je to hrůza a děs. Nedělní focení asi nebude, ale stejně se můžem sejít na té Lesné a udělat si nějakou vycházkovou generálku a focení pak zrealizujeme jindy.

maxim
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 15:48
- Nahlásit

cafina
To jo, procházku jo, už s tím s Maxem počítáme

cafina
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 15:52
- Nahlásit

maxim
Jasně, dáme pojmu "zmoklé slepice" nový rozměr

maxim
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 15:58
- Nahlásit

Nejen pro Věrku

Pozor na bojová plemena!!!
Pokud máte doma psa, který patří do kategorie tzv. "bojových" plemen a zároveň i malé dítě, rozhodně nedoporučujeme nechávat dítě se psem o samotě!
K tomu, co uvidíte, stačila docela malá chvíle nepozornosti..........

maxim
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 16:03
- Nahlásit

cafina
"zmoklé slepice"
Jdu se psem, abych měla na neděli natrénováno

cafina
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 16:21
- Nahlásit

maxim
Nejen pro Věrku
Já jsem ten mail taky dostala a taky jí ho přeposlala. A prý jsem nebyla jediná

Pro zasmání: volal automechanik, že auto je už opraveno - odešla benzínová pumpa, takže na benzín to nejelo a na plyn to zatím nepojede, protože tam žádný není..

maxim
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 17:07
- Nahlásit

cafina
odešla benzínová pumpa,
Kam?

Právě jsme se vrátili, jedna zmoklá slepice a jeden umolousanej Emanuel.
Potlali jsme krásnou mladou žíhanou dogu, napřed se zdálo, že štěká za plotem, pak byla najednou před plotem a chtěla si hrát s Maxem. Páneček předvedl přivolání za pět a musel pro ni osobně. Byla nádherná a ukázala nám, jak umí slintat

cafina
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 17:15
- Nahlásit

maxim
Kam?
Slušně řečeno, do věčných lovišť..

Potlali jsme krásnou mladou žíhanou dogu,
Jéé, tak to závidím, já mám pro dogy slabost (což nějak špatně pochopili všichni moji ovčáci a snaží se jim velikostně přiblížit ). Doma bych je asi nechtěla, ale na obdivování a pomuchlání, to nemá chybu Co Maxík? Neměl infarkt nebo si říkal, každá holka, dobrá holka..?

maxim
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 17:18
- Nahlásit

cafina
Ona to byla doga kluk, takže ju Max seřval, já jsem ji držela za obojek, aby pánovi neutekla a jak Max zařval, ona se lekla a málem jsem se válela v blátě
Ale muchlací byla, to teda jo

cafina
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 17:21 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

Hle, to je "náš" Dendelín:

maxim
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 17:24
- Nahlásit

cafina
Jé, ten je nádhernej
Máte ho v nabídce nebo je už zadanej?

cafina
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 17:25
- Nahlásit

maxim
ona se lekla a málem jsem se válela v blátě
Mělas nasednout a trošku ji zkrotit

A ještě Dendelín s kamarádkou:

cafina
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 17:27
- Nahlásit

maxim
Zatím je volný a utajený, neboť je ještě v karanténě, a už teď je poznat, že to bude obřík a ďábel, takže zatím pokoutně hledáme někoho velmi rozumného, kdo si s ním poradí. Bo, jak se objeví na stránkcáh, příhláí se spousta individuí..

maxim
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 17:29
- Nahlásit

cafina
Proč mají ti buldoci tak roztažený prsty?

Mělas nasednout a trošku ji zkrotit
Když si ho páneček odváděl, viděla jsem, že má zadní nohy takový měký nebo slabý nebo já nevím, jak to říct, nerozumím tomu, třeba je to u štěnda normální, tak to bych asi daleko nedojela

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání