| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2009 22:20
- Nahlásit
ja jdu¨spät¨pre¨stäla mi fu¨ngo¨vat klavesnice
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 08:34
- Nahlásit
Dobré ráno!
maxim
Snad se ti klávesnice zase odblokuje, nebo tady budu dnes ouplně vopuštěná
Dnes na ČT2 v 9:15 druhý pokus na Chcete mě !!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 09:27
- Nahlásit
cafina
Ale jo, neboj
Do té staré klávesnice Esterka cosi nalila, takže s tou je asi ámen, ale vytáhli jsme bezdrátovku, tak odříznutí nebudem, jenom nám zabrala jedinou USB prodlužovačku
A blbě se mi na ní píše.
To chcete mě jsem prošvihla o deset minut, nějak jsem si přispala a pak jsem byla se psem
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 09:52
- Nahlásit
maxim
Teda,vy jste vybaveni
Zkus si to pustit na netu, jestli ti to půjde: URL
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 10:20
- Nahlásit
cafina
Snad se na to kouknu, až děti jednou odejdou z domova a já budu mít konečně PC k dispozici na dýl než 10 vteřin
Tu klávesnici jsme kdysi dostaly od Libora, ale nějak jsme o ni nestály. No a jak se teď hodila
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 10:21
- Nahlásit
maxim
Snad se na to kouknu, až děti jednou odejdou z domova a já budu mít konečně PC k dispozici na dýl než 10 vteřin
Snad abys je nějak zaúkolovala, aby tě nechaly podívat
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 10:52
- Nahlásit
cafina
Asi to tak udělám
A co dneska v práci?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 11:05
- Nahlásit
maxim
Mám s sebou apatiku, jsem navalená jak cibule a snažím se léčit. Jinak je zatím klid. Po pořadu v televizi zatím volal jeden důchodce, ale zato velmi výživný:
"A nemohli bychom dostat nějakou slevu? Víte, manželka má už ty nemoci, však víte jaké a my máme nízký důchod.."
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 11:20
- Nahlásit
maxim
Zdá se, že dnes to bude výživné:
Ptám se: "Jaký je na vás telefon?"
Volající se obrací na dceru: "Prosím tě, kolik to tady máme?"
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 11:29
- Nahlásit
cafina
Nebuď tak přísná, i prostí lidé chtějí kamaráda
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 11:31
- Nahlásit
maxim
Já už mám zase pak schízu, že ho dají bydlet do ledničky. A propo, říkala jsem ti o ledničce?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 11:42
- Nahlásit
cafina
O ledničce jsi mi říkala
Ale to s nima asi musíš probírat osobně, kam ho dají atd. než po telefonu, ne? Já znám spoustu lidí s nemocema, nízkým důchodem a neznalostí vlastního telefonního čísla, co se o psy starají vzorně a ty určitě taky, ne?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 11:43
- Nahlásit
cafina
A ještě mě napadlo, že lednička je velmi dobře tepelně izolovaná Prima bouda, ne?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 12:06
- Nahlásit
maxim
Já znám spoustu lidí s nemocema, nízkým důchodem a neznalostí vlastního telefonního čísla, co se o psy starají vzorně a ty určitě taky, ne?
To sice ano, ale taky spoustu takových, co jim pes pak "chcípnul" nebo "pošel" a ten optimismus, že tihle jsou v menšíně, mě jaksi opouští
A o boudě mám opravdu jinou představu
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 12:11
- Nahlásit
cafina
optimismus, že tihle jsou v menšíně, mě jaksi opouští
To se ti nedivím. Jseš v tom skoro každej den a už do toho vidíš.
Koukala jsem na stránky MPB, přibyl vám tam teď takovej malej černej pes z Lužánek, roční, ten má teda kukuč
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 12:31
- Nahlásit
maxim
Jj, vypadá moc hezky, ale zatím se hodně bojí. Právě jsem přijala 2 ovčáky, jeden je tmavě vlkošedý, mláďátko-hned jsem si ho pomuchlala, takovej Edánek je to
|
baile
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 12:37
- Nahlásit
cafina
Tak jsem se dívala na internetu na Chcete mě, čivoid se tam choval pěkně, snad si ho někdo vybere.
Alex teď dlouho nekakal, hodinu spal a před chvilkou jsme byli na prochajdě, tak řádil.
Mám dotaz, on teď Alex chce všechno venku žrát, má takový to kritický období, takže cokoliv co vidí na zemi, strká do huby. Myslíš, že už mu mám dávat košík?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 12:39
- Nahlásit
baile
mám dávat košík?
Ježiš, to snad ne
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 12:40
- Nahlásit
cafina
Právě jsem přijala 2 ovčáky, jeden je tmavě vlkošedý, mláďátko-hned jsem si ho pomuchlala, takovej Edánek je to
A už sháníš zájemce ?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 12:45
- Nahlásit
baile
Spíš se ho snaž hlídat. Jak uvidíš, že se něco snaží pozřít, hned mu řekni "fuj" a zavolej k sobě a odměň nějakým lákavým pamlskem. Na košík je přece jenom trochu brzy a hlavně to neřeší ten problém, musel by pak chodit s košem celý život..
maxim
Ne, ne, snad se jenom zaběhli a ozve se majitel. Má i tetování v uchu, takže pokud se nikdo do zítra nepřihlásí, zkusím to přes plemennou knihu.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 12:50
- Nahlásit
cafina
já mu fuj řeknu, ale on to žvejká dál a přiběhne až když to má v sobě, no a když ho čapnu a snažím se mu to vydolovat z pusy, tak to schválně spolkne, když ho mám na vodítku a škubnu, aby to pustil, tak to taky většinou nepomáhá. No budem to nějak trénovat. Andy měl taky takový problém a časem jsme to zvládli.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 12:52
- Nahlásit
cafina
Teď je to ještě dobrý, že je ten sníh a všechno jde krásně vidět, ale až roztaje, tak bude problém zahlédnout nějaký ten hnus, abych mu zabránila se k němu přiblížit.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 12:58
- Nahlásit
baile
Vždyť jsme se o tom včera bavily, že jsou to bufeťáci. Vytrvej, buď důsledná a měj trpělivost, ono se to věkem srovná, i když sem tam stejně něco slupne
cafina
Tak už jsem koukala na Chcete je Esterku jsem držela v bezpečné vzdálenosti koštětem
Podle čeho jste vybírali pejsky, kteří se budou nabízet?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 13:00
- Nahlásit
maxim
Když jdu na procházku, tak jdu jak stařena se shrbeným hřbetem a koukám pod nohy Alexovi, jestli tam něco není
cafina
Jsem se teď dívala na fotečky Chrise a Edy, to je teda dvojka . Jde vidět, že Chris je stejný ďáblík jako Alex, jenom je tam rozdíl ve velikosti, Chris toho víc zničí.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 13:01
- Nahlásit
baile
Max jednou jako malej před mýma očima žvýkal seschlou myš, nepomohlo nic, ani pamlsek, prostě ji sežral celou Tak strašně mě naštval a ještě se pak se mnou honil, že jsem mu lupla jednu pořádnou na prdel. Pak se se mnou pár hodin vůbec nebavil, ale od té doby jsem měla pokoj. To ale jistě není návod pro tebe, tito pejsci se nemají bít. Byla to lekce i pro mě. Ale teď mě tak cafino napadá, že možná tenkrát zafungoval ten Stokholm, proto mě teď má nejradši
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 13:03
- Nahlásit
baile
jak stařena se shrbeným hřbetem a koukám pod nohy Alexovi,
My chodily s jedním psem jak tři stařeny a stejně furt bufetil
|
baile
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 13:10
- Nahlásit
maxim
Ono to jde těžko odnaučit, asi to chce fakt ten čas. To s tou myší, to bych se teda taky pěkně naštvala, brr
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 13:15 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit
baile
Tak jak píše maxim, buď vytrvalá a důsledná, třeba se to věkem vylepší. Jinak Sunny je mega-bufeťačka, takže má být po kom. Ona je zatížená na hovínka od zajíců, srnek a ptáků a Eda zas na mršiny a jiný trus.. Prostě každý má své..
Chrisoun je pěkný ďáblík, všude je zubama napřed a hrozně se vzteká. Alex je proti němu naprosté sluníčko. Jediné, co je s Alexem horší, je jeho rychlost. Chrisoun je ještě neohrabaný, takže páchá škody spíš místně a neprchá tak rychle pryč. Ale všeho dočasu
maxim
Esterku jsem držela v bezpečné vzdálenosti koštětem
Podle čeho jste vybírali pejsky, kteří se budou nabízet?
Podle toho, kdo je tam dlouho a paní Kubišovou nesní, nikam neodvleče a nepodupe
Ale teď mě tak cafino napadá, že možná tenkrát zafungoval ten Stokholm, proto mě teď má nejradši
Asi jo, je to složité téma
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 13:37
- Nahlásit
cafina
je to složité téma
To asi jo, ale mně se to líbí a ráda to používám
|
cafina
Člen |