| Autor |
Zpráva |
cafina
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 08:46
- Nahlásit
A přidávám jedno skupinové foto:
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 09:19 - Změnil/a: Radka
- Nahlásit
cafina
Ahoj, tak ta fotka nemá chybu, Sunny je tam skvěle maskovaná , ale jinak vypadá jako královna s ochrankou
a děkuji za pochvalu fotek, mě sice nepatří, ale fotky jsou fakt parádní. Jo kdo umí, umí ... . Je fakt, že psiska se tam pěkně vyřádili a asi nejlepší byli ti krysaříci !! Jednak proto, že díky nim jsme nebyli nejmenší, ale hlavně dva z nich byli naprosto úžasní ! Lovili až z nich šel strach .
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 10:07
- Nahlásit
Radka
Krysaříci se mi taky moc líbili. Musela to být paráda, pozorovat je, jak běží. Že si nezlámali ty svoje hůlky
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 10:30
- Nahlásit
cafina
To jo, nejdřív se navlečení v kožešinách klepali, ale jak se dostali na strat, byli jak draci .
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 10:46
- Nahlásit
Radka
Jsou to původně psi na lovení myší, tak se to v nich asi někdě probudilo a dali do toho všechno. Musela to být parádní podívaná
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 10:51
- Nahlásit
cafina
Jj, přesně, bylo vidět, že lovecký pud v nich stále je.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 11:52
- Nahlásit
tak ta fotka nemá chybu, Sunny je tam skvěle maskovaná
Ty brďo, já jsem si jí všimla až potom, co jsem si přečetla tvůj příspěvek
Jinak všem přeji krásný den, i když u nás prší a já čučím v práci
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 11:54
- Nahlásit
cafina
Neplánujeme na víkend nějakou prochajdu?
Byla jsem tenhle týden ošizená o pořádný procházky, tak by se nějaká hodila
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 11:56
- Nahlásit
Holkýýýýý, za chvíli mi přestávka končííííí
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 12:02
- Nahlásit
maxim
Ahoj ještě jseš tady ?
Já tu Sunny viděla taky až po zvětšení
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 12:04
- Nahlásit
Radka
Jsem tu, ale přestávka končííííí
Nevím, proč si to tady nemůžu nechat otevřený a mezi prací se dívat Však bych si svoje udělala. Ale nemůžu
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 12:06
- Nahlásit
Takže se zatím mějte, budu tu večer
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 12:08
- Nahlásit
maxim
To je blbý. Já se sem zas skoro nedostanu z domu a teď o víkendu jsme bez počítače, tak se objevím až v pondělí.
Tož krásný víkend a ať ti ta dnešní šichta uteče .
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 14:03
- Nahlásit
V neděli je v Brně coursing. Jdete někdo?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 16:41
- Nahlásit
cafina
V neděli jedou Šlapky zase trénovat do Olomouce
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 17:12
- Nahlásit
maxim
Šárka
Ahoj. No, já se asi v neděli půjdu podívat, jak probíhá ten coursing.
Šárka
A co porod? Už máš přece po termínu.. Nebo plánuješ rodit ve Dvorskách na závodišti?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 18:10
- Nahlásit
cafina
Jasně, v jedné ruce pejsu, v druhé novorozeně...
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 18:17
- Nahlásit
maxim
Ne, ne, na pejsu má přeci kočárek
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 18:37
- Nahlásit
cafina
A kam s novorozenětem?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 18:38
- Nahlásit
maxim
Neboj, však Šárku něco napadne
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 22:58
- Nahlásit
Dnes jsem se v novinách mimo jiné dočetla, že fena labradora retrievera měla štěňata světlá i tmavá, a to proto, že otec je labrador... Mám obavy, jestli jsou všechny zprávy psané se stejnou přesností, jestli jsem neměla raději zůstat u čtení Čtyřlístku..
|
motylek
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 23:24 - Změnil/a: motylek
- Nahlásit
Ahoj, vloudila jsem se mezi vás a moc vás prosím o pomoc. Ráda bych si koupila fenku papilonka s PP, ale nevím, která chovatelská stanice je dobrá a kde mají zdravá štěňátka. Jsem z Prahy, tak by mne zajímaly chovatelské stanice poblíž Prahy, jelikož jsem v invalidním důchodu a bez auta. Vím, že by se pro štěně mělo jet na kraj světa, ale to opravdu nemůžu. Moc ale o fenku stojím a našla jsem tuto vaši diskuzi a proto hledám touto cestou pomoc. Nemáte někdo zrovna štěňátka a volnou fenku? Nebo nevíte o nějaké chovatelské stanici, kde by fenku prodávali? Je mi moc smutno, měla jsem fenku pudlíčka toy, ale odešel mi do psího nebíčka a teď jsem sama a moc toužím po kamarádce a společnici. Byla bych ráda, aby fenka měla PP, toto plemeno moc obdivuji, tak bych ho chtěla se vším, co k němu patří
Díky za rady a tipy
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 07:41
- Nahlásit
cafina
Já bych tam moc ráda, ale potřebovala bych někoho kdo by mi pomohl s Dargem. Netroufnu si ho s břichem vypouštět na coursing.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 08:08
- Nahlásit
motylek
Dobrý den, vítejte mezi nás! V Praze je třeba chovatelská stanice od Čeníčka (www.odcenicka.cz), ti určitě dbají i na zdravotní vyšetření a mám pocit, že plánují štěňatka v první polovině roku. Nebo zkuste ještě u nich mrknout do odkazů na další chovky, jestli najedete nějakou další místně příslušnou. Hlavně se pak přijďte za námi pochlubit s novým přírůstkem!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 10:19
- Nahlásit
motylek
Zdravím
Je příjemné vědět, že se někomu líbí papillonek a nepořídí si oblíbenou čivavu nebo jorkšíra
Udělejte to, jak píše cafina, na stránkách si můžete v klidu prohlédnout i minulé odchovy, něco se o CHS dozvědět a podle toho se rozhodnout. Přeji hodně štěstí, papillonci jsou opravdu úžasní psíci a určitě pak dejte vědět, jak všechno dopadlo, v naší diskuzi rádi uvítáme dalšího člena
|
motylek
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 11:01
- Nahlásit
Děkuju, za přijetí, dívala jsem se na stránky www.odcenicka.cz ale štěňátka plánují až na konec roku 2009. Ale pročtu si všechny odkazy, třeba najdu co hledám. Určitě dám vědět.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 17:19
- Nahlásit
Šárka
cafina
A kde a od kolika je ten coursing? Nikde jsem to nenašla.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 18:00
- Nahlásit
baile
URL
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 19:45
- Nahlásit
baile
Ahoj! Dneska jsme měli taneční seminář Tanec bohyně Tary, tančí se to ze 2 závoji a pětimetrovým šálem. Zní to docela krkolomě, ale bylo to úžasné, teď se cítím úplně neuvěřitelně, všechny problémy jsou pryč. Opravdu úžasný zážitek Tančíš ještě taky břišňáky?
motylek
Ahoj! Od čeníčka jsou opravdu skvělí pejsci, sama jsem si před půlrokem pořídila papillonka Od Čeníčka a neměnila bych. Pokud alechceš fenečku co nejdřív, bude to o něco těžší, ale myslím, že se může poštěstit. Jinak, kdybys nic nenašla, je lepší si fenečku rezervovat ve vybrané CHS ještě dřív než se narodí, vyhlídneš si zdravé a pěkné rodiče a bude z odchovu podle tvých představ. Musela by sis ale na vysněného psíka chvilinku počkat
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 20:17
- Nahlásit
Věřili byste, že tohle je náš Max?
|