Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
Šárka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 09:40
- Nahlásit

Ono by to šlo, jen tam nesmíte zapřáhnout lenošného špringra

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 09:52
- Nahlásit

Ahoj holky
Až dáte tu trpasličí skupinu dohromady a vyrazíte na závody, povoláme Guinnessovu knihu rekordů

Radka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 10:04
- Nahlásit

spíš, že se budou děsit, že za těma vodítkama jede kolobka - obluda velká s kolama...
No zatím za nima chodím já - obluda velká s nohama

V postroji si myslím, že problém nebude. na fotky se těším .

Až dáte tu trpasličí skupinu dohromady a vyrazíte na závody, povoláme Guinnessovu knihu rekordů
No klidně i TV NOVA, když můžou ukazovat rotvajlery....

wami
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 10:28
- Nahlásit

Šárka
bohužel se mi obrázek nezobrazuje...

maxim
ahojky
čoveče nevím, to jich tam bude asi málo, na Guinessovku... teda myslím, že jsem kdysi viděla něco podobného, ale s více psíma trpaslíkama...

Radka
No klidně i TV NOVA, když můžou ukazovat rotvajlery....
hele, na Cakově byla ČT. Myslím, že na jaře tam budou zas... tak to do jara dáme dohromady...? jo a musíš trénovat, aby zvládli odpelášit 4 kiláky!

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 10:29
- Nahlásit

Ahojky!

Jsem si musela na chvilku skočit na net, co je u vás nového. A hle, plánuje se tu papiško-melzí spřežení. Tak to pár měsíců počkejte, já vám tam pak zapřáhnu Alexandra jako vůdčího psa.
Novinky od nás: včera večer váha 240g, cucá jak hrom. Sunnynka má hodně mlíka, takže ty nepoužívané cecíky měla už včera oteklé a pomalu začínaly tvrdnout. Tak jsem učinila pokus ho naučit pít i s těch ostatních, což jsem vzdala po 5 minutách boje s tou dominantní ještěrkou. Nejenže mi plival ven všechny jiné cecky, ale kroutil a vztekal se jak háďátko. Takže jsme raději přistoupili k přikládání studených obkladů a to za chvilku pomohlo. Dneska ráno je měla sice plné, ale měkké a už bez otoků. Sunnynka už se v mateřství zaběhla, dokonce pochopila, že když Alex spí, může si odskočit pro pomuchlání za mnou a venku si hrála chvilku s klacíčkem.

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 10:33
- Nahlásit

cafina
Ahoj
Koukám samé dobré zprávy
S tím pitím by se měl Alex trochu krotit, nebo z něho vyroste bernardýn

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 10:37
- Nahlásit

maxim
Prý se to pak přibrzdí a srovná. Větší než děda Tim snad nebude

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 10:46
- Nahlásit

Tak já už zas pádím, ale brzy se zase objevím.

Mějte se všichni krásně!!

wami
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 10:48 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

cafina
ahoooj!

já vám tam pak zapřáhnu Alexandra jako vůdčího psa
nene, lídr je Meluzínka, už na to trénuje... ale dobře, časem připřáhnem Alexe jako parťáka...

Sunnynka má hodně mlíka, takže ty nepoužívané cecíky měla už včera oteklé a pomalu začínaly tvrdnout.
nevím, jak moc je to zrovna aktuální, ale tu a tam se shání nějaká ta kojná fenka pro štěňátka, kterým máma uhynula nebo je odmítla... nevím jestli bys o to stála, ale kdyby to někomu pomohlo a třeba by to pomohlo i Sunnynce...?

Sunnynka už se v mateřství zaběhla

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 11:00
- Nahlásit

wami
pro uhynulé štěňátka...

wami
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 11:18
- Nahlásit

maxim
mno, tak to je tedy chyba mezi klávesnicí a židlí, jako prase...

samo jsem myslela pro štěňátka od uhynulé fenky...

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 11:21
- Nahlásit

Ahoj! Přeji všm krásný den!
cafina
Větší než děda Tim snad nebude
alspoň bude mít Timík nového nástupce.
Ale jsem na něj moc zvědavá jak bude starší, to bude opravdu obřisko.

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 11:31
- Nahlásit

wami
mno, tak to je tedy chyba mezi klávesnicí a židlí, jako prase...

papillon_girl
Ahoj, co ty tady, nemáš být ve škole?

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 11:34
- Nahlásit

maxim
měli jsme právě informatiku, ale už nám končí, tak se musí m zas rozloučit

Šárka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:03
- Nahlásit

wami
já to vkládat moc neumím, ale mohlo by se ti to zobrazit, když na to klikneš

wami
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:53
- Nahlásit

Šárka
jsem si to načetla z vlastností... až sem budeš vkládat fotku, nekopíruj adresu, co máš nahoře v liště, ale klikni na obrázek pravým myšítkem, dej "vlastnosti" a pak z toho nakopči tu adresu a tu teprve vlož sem

jinak chlaňovka (trojkola) je super, taky na ní trénuju, a že pozdravuju slečnu od toho kříženýho haskouna, jsme se teď viděly na Cakově...

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 18:23
- Nahlásit

Ahoj, mám na večer noťas

wami
nevím jestli bys o to stála, ale kdyby to někomu pomohlo a třeba by to pomohlo i Sunnynce...?
Pokud by byly přiměřené velikosti, tak bych to určitě zkusila.

papillon_girl
Snad obřisko nebude, já doufám, že zůstane tak akorát.

Další novinka - začíná se mu pigmentovat nosík, už tam má 2 černé tečky.

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 19:23
- Nahlásit

cafina
začíná se mu pigmentovat nosík,
Teda, to je rychlovka
S takovou bude za čtrnáct dní běhat agility

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 19:26
- Nahlásit

maxim
Už se moc těším, jak bude běhat. Bude to pěkný raubíř.
Co nového u vás?

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 19:32
- Nahlásit

cafina
Nového nic, vše při starém
Právě se tady moje děti se svými partnery učí matematiku, připadám si jak v turecku, nerozumím ani slovo
Byly jsme dnes s Markétou nakupovat oblečení na hory, když jsem viděla ty ceny, málem jsem plakala Nakonec se nám podařilo koupit dobře a poměrně levně, tak může vyrazit

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 19:43
- Nahlásit

maxim
Já matiku měla moc ráda, ale taky byly předměty, v kterých jsem se moc nechytala. A i té oblíbené matiky už jsem spoustu věcí zapomněla.
Já právě hledám mobil pro mamču, chci jí koupit pod stromeček nový. Ceny jsou taky šílený, musím najít nějaký, který nezruší můj rozpočet. Ach jo..

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 19:59
- Nahlásit

cafina
Já jsem letos k narozeninám koupila taťkovi Nokiu, je úplně jednoduchá, žádný vymoženosti, ale dobrá. Byla v akci za 1.500,- Pak jsem zjistila, že je lepší než můj současný telefon A tatínek zjistil, že ho vlastně vůbec nepotřebuje. Narozeniny měl v červnu, takže je jako nová. Mám se ho zeptat, jestli ji nechce prodat?

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 20:02
- Nahlásit

maxim
A který je to konkrétně? Já hledám nějaký, co bude mít velký displej a pohodlná tlačítka.

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 20:04
- Nahlásit

cafina
Jelikož tatík je slepý a po mrtvici a je s ním spokojen, tak snad by se hodil. Teď je venku se psem, ale jak se vrátí, tak se ho zeptám, já to z hlavy nevím.

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 20:33
- Nahlásit

maxim
Já jsem našla tenhle URL, za víc než slušnou cenu, ale pokud bys měla lepší, klidně i připlatím.

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 21:03
- Nahlásit

cafina
Ten jeho je tenhle URL, akorát černej. Ale ten, cos našla ty je taky dobrej. Kdybys ho náhodou už nesehnala, taťka by ho prodal za 1.000,-. Akorát neví, jestli si schoval krabičku, což je trochu blbý. Podívám se ve čtvrtek.

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 21:05
- Nahlásit

cafina
Teď, jak se na to dívám, je ten tvůj fakt lepší. Má větší displej a takový lepší tlačítka Co umí, to jsem se nedívala, ale mamce asi bude stačit, když bude umět telefonovat

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 21:12
- Nahlásit

maxim
Ten tvůj má větší tlačítka, ale u nás je zatím spíš priorita větší displej. Každopádně moc děkuji za nabídku. Kdyby mi to nevyšlo, dám vědět.
Dneska jsem zkoušela pořídit nějaké nové fotky, ale Alex se strašně mrví a než jsem stihla něco vyfotit, došly mi baterky. Teď nabíjím a zítra bude druhý pokus

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 21:25
- Nahlásit

cafina
než jsem stihla něco vyfotit, došly mi baterky.
To mi připomíná jeden vtip, ale to až někdy osobně
Vyfoť ho, když spí. Třeba pod tím termoforem

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 21:29
- Nahlásit

cafina
Jo a ještě k tomu telefonu - myslím, že když má větší displej, stejně tam budou písmenka velký jak na mobilu s malým displejem. A taťka říkal, že na tom jeho mobilu se mu zase stalo, že ťukl dvě písmenka najednou, že jsou ty klapky dost blízko sebe. Takže podle mě je to prašť jako uhoď.

Max právě opět rdousil kočku. Jsou to paka. Teď kolem sebe chodí a čekají, kdo bude pokračovat.

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání