Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
cafina
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 16:45
- Nahlásit

maxim
Včera chtěli chodit nakukovat, ale nepustili jsme je ani my ani Sunnynka. Ráno mě přišlo, že je to už ani nezajímá, ale vypadali citově vyprahlí, že jsme si jich večer málo všímali a chtěli pořád hladit.

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 16:52
- Nahlásit

cafina
Však se dočkají Potom nebudou vědět, kam dřív zmizet, jak jim bude Alex viset na ocase, jenom co přijde na to, jaká je to zábava

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 17:09
- Nahlásit

maxim
Já myslím, že Baďovi to bude jedno, ale Eda bude otec roku, na to spoléhám!!

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 17:22
- Nahlásit

cafina
Myslíš jako že miluje malý děti, tak se to přenese i na štěňátko, jo? Jenom aby mě pak pustil se na něho podívat

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 17:49
- Nahlásit

maxim
Eda je úžasný otec, při své velikosti dokáže být něžný a ohleduplný. Hrával si od malička se Sunnynkou a hraje si i se sousedovic miminem, které má něco přes rok. Dokáže mu brát z ruky balon a zase ho tam pokládat, aniž by mu ublíži. Zatímco když cvičí se mnou, tak mám věčně něco okousaného nebo naraženého.

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 17:56
- Nahlásit

cafina
Zkus si na cvičáku strčit do pusy dudlík...

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 18:01
- Nahlásit

maxim
Já myslím, že v dudlíku to nebude

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 18:04
- Nahlásit

cafina
No jo no. Tak se s tím budeš muset smířit a udělat si zásoby Fastum gelu

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 18:21
- Nahlásit

maxim
Ten já nepoužívám. Za ty roky už mám snížený práh bolestivosti. V práci si ze mě dělají srandu, že budu pracovat i po smrti.

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 18:25
- Nahlásit

cafina
To by se mohlo stát, pokud by tě zastřelili. Toho by sis s tím sníženým prahem nemusela všimnout

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 18:44
- Nahlásit

maxim
Bych je pak chodila strašit! To by si moc nepomohli

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 18:46
- Nahlásit

cafina
Tak za chvilku ti končí služba a pometelíš za těma svýma dětma
A budeš mít dovolenou a mně bude smutno

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 18:51
- Nahlásit

maxim
Já si budu občas od Alči půjčovat naťas, jinak bych to bez vás nevydržela. A když budeš chtít přijet nebo jít na vycházku s Edou, tak stačí zavolat a určitě se domluvíme.

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 07:22
- Nahlásit

Dobré ráno! Za chvilku mi odnesou PC, ale ještě se musím pochlubit:
Alex vážil večer 220g a nový objev: ještě větší teplo než na termoforu je pod ním!

Bubacek
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 08:45
- Nahlásit

Krásné ráno

cafina

Ahojky,

Teda ten roste.
No aby nerostl, když se nemusí s nikým dělit.

wami
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 09:44
- Nahlásit

cafina
tak, já to objevila teprve teď...

GRATULACE NEJVĚTŠÍ!

Radka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 12:56
- Nahlásit

wami
Ahoj, tak co, jak jste dopadli na závodech ?

wami
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:04
- Nahlásit

Radka
mno dobře, byli jsme první
(ona teda část konkurence nepřijela a část odpadla po prvním dnu... , takže nakonec v mojí kategorii dojely jen 2 týmy - ale i tak strašná spokojenost, měli průměrku na trati 21,7 km/h, což je docela slušný hukot na zasněžené mokré klouzající trati cestou necestou novodvorskými lesejky... )

Radka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:11
- Nahlásit

wami
Jé, tak to moc gratuluju , je vidět, že se dobře rozběhali .

wami
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:19
- Nahlásit

Radka
děkuju, ale spíš než umístění mě těší, že je to tak bavilo a mazali moc hezky...

je vidět, že se dobře rozběhali
jj, ale to vlastně pokaždé, když Lump začal běhat párové běhy v coursingu, vždycky po coursingu měl tendence to zkoušet i v tahu... to je pak takový hukot, že mám chvílema i nahnědlo...

a ze srandy jsme si dali 300m s kolobkou i s Meluzínkou, mám fotku, až se doma dostanu k tomu, stáhnout to z foťáku, jak normálně maže na volno před károu, tak sice byla z kolobky trochu hin, že je tma uvázaná, ale jak pochopila, že má mazat dopředu, nestihla jsem se dorážet... jen teda škoda, že nemá o 30kg víc, to by byl tahoun!

Radka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:42
- Nahlásit

wami
Ti k Meluzínce příště půjčím ty moje. Bude jich víc, nebudou se bát vlka nic , ale nením jestli se pak nebudeš bát ty

wami
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:45
- Nahlásit

Radka
hele, už jsme plánovali složení spřéže ze samých "trpaslíků" ale obávám se, že takovou Fidorkubychom asi ušlapali...

co coursing, jak to šlo?

Radka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 14:02
- Nahlásit

wami
No Fidorku bych ti nedala, ale Ája a Jack by nebyli marní a do budoucna vypadá nadějně i Arlow .

No coursing super . Jack běžel a tak jsem nemusela běžet já a to je nejdůležitější . Sice nebyl z nejrychlejších, ale běžel ... no jako Jack Sparrow jestli jsi viděla Piráty z Karibiku, tak Johnny Depp tam běhá taky tak, je při tom běhu takový celý rozevlátý a pořád kouká kolem sebe, ale běží. Jsme se smáli, že je to fakt motýl a když jsem pak říkala, že se jmenuje Jack Sparrow, tak se začali smát, že on s tím jménem ani jinak běhat nemůže

wami
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 15:30
- Nahlásit

Radka
Ája a Jack by nebyli marní a do budoucna vypadá nadějně i Arlow
hele, to zní jako plán... už se vidím, jak přisvištím na musherské závody a vyjedu na trať se 4kou trpaslíků ve složení 3 papiši a jeden špijon...

Johnny Depp tam běhá taky tak, je při tom běhu takový celý rozevlátý a pořád kouká kolem sebe, ale běží
jj, přesně si to vybavuju

Radka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 07:32
- Nahlásit

wami
už se vidím, jak přisvištím na musherské závody a vyjedu na trať se 4kou trpaslíků ve složení 3 papiši a jeden špijon...
To bude pohled pro bohy , jen aby na tebe v cíli nečekal dr. Chocholoušek

jj, přesně si to vybavuju
No tak takhle běžel můj Jack

wami
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 08:43
- Nahlásit

Radka
hele, mít to jak zorganizovat, fakt bych to udělala... Chocholoušek nechocholoušek, za tu recesi by to fakt stálo...

all
mátě někdo zprávy jak se daří mrněti? jsem zvědavá...

Radka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 09:06
- Nahlásit

wami
hele, mít to jak zorganizovat, fakt bych to udělala... Chocholoušek nechocholoušek, za tu recesi by to fakt stálo...
To určitě jo, ale jak to pořešit, jsi přece jen docela dost daleko...

mátě někdo zprávy jak se daří mrněti? Určitě se má dobře, je sám, tak mlíkárna je jen jeho a Jana slíbila, že bude průběžně podávat zprávy.

wami
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 09:16
- Nahlásit

Radka
ale jak to pořešit, jsi přece jen docela dost daleko...
no, hlavně jak je naučit tahat, že... Melzí umí, ale i ta se koukala na tu tažnou šňůru dost podezřívavě
a jak to pořešit, aby se nebáli a mazali dopředu šňůry nešňůry, to nevím...
ono to by asi bylo na tobě, páč se mnou spolupracovat nebudou chtít, si myslím...

jak se daří mrněti? Určitě se má dobře, je sám, tak mlíkárna je jen jeho a Jana slíbila, že bude průběžně podávat zprávy.
jj, to doufám, ale nějaká fotečka kdyby byla a vůbec - čekám na ty slíbené zprávy...

Radka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 09:25
- Nahlásit

wami
jak to pořešit, aby se nebáli a mazali dopředu šňůry nešňůry
Jako mazat dopředu všichni 4 na vodítkách vedle sebe umí. To dobře vědí, že mají šlapat a nesmí se mi motat pod nohama. U nás se chůze vedle nohy moc neosvědčila.

wami
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 09:32
- Nahlásit

Radka
mazat dopředu všichni 4 na vodítkách vedle sebe umí
nj, ale tohle chce postrojky - to není problém, Meluzínka má, na papiše by byly taky...

spíš, že se budou děsit, že za těma vodítkama jede kolobka - obluda velká s kolama...
včera jsem stáhla fotky, když to dneska doma stihnu, hodím tu fotky, jak jsme to zkoušeli s Meluzínkou... já z ní toho leadra udělám!

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání