Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 10:16
- Nahlásit

Radka
Psala mi mladá ze školy, a to je asi 8km odtud, že tam sněží

Bubacek
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 11:32
- Nahlásit

maxim

Psala mi mladá ze školy, a to je asi 8km odtud, že tam sněží - tak to je za chvilku u vás a né, že to pošleš k nám. Musíš to odhánět na druhou stranu.

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 11:51
- Nahlásit

Bubacek
Máš pravdu, před chvílí jsem se dívala z okna a cosi podobnýho sněhu tam poletovalo. Ale je to mokrý a hnusný. Pokud je to v mých silách, budu se snažit nasměrovat to ku Praze

cafina
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 19:17
- Nahlásit

Všem ještě jednou děkuju za držení palců !! Ještě že vás mám !!

Teď na večerní procházce se jí udělalo špatně, tak jsem ji odnesla domů v náruči. Teď už vypadá zase v pohodě, ale už jí teče mlíko. Asi to jsou takové předpřípravy. Snad ještě počká, musím v neděli do práce a nerada bych to propásla. Alči se v noci zdálo, že se mimi narodí ve středu, tak třeba se to trefí i na Bubáčka

Radka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 20:05
- Nahlásit

cafina
A kolikátý máte den ? Ája mi rodila 58 a taky mě to překvapilo. Počítala jsem 60-tý den ale ona už to asi chtěla mít za sebou. Naštěstí mě jen stačí zavolat do práce, že nepříjdu.

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 20:11
- Nahlásit

cafina
Pozdravuj ji od nás, babulku

cafina
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 20:16
- Nahlásit

Radka
My máme dnes 57, jejda, nestraš, vždyť ideál je 63, těch 58 je dost brzo!!

maxim
Leží vedle mě, tak ji za vás hladím. Půjdu za chvilku krmit, tak uvidím, jestli bude mít zájem, ale myslím, že ne.

wami
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 20:17
- Nahlásit

cafina
jeee, to vypadá, na porod v přímém přenosu, teď tu o víkendu nebudu, tak doufám, že počkáte...
a jestli ne, tak ať se to narodí samo a bez problémů a zdravý...!

cafina
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 20:21
- Nahlásit

wami
Rádi počkáme do pondělí, jestli to bude jen trochu možné

wami
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 20:30
- Nahlásit

cafina
Rádi počkáme do pondělí, jestli to bude jen trochu možné
joo, v pondělí se těším na přímý přenos!

škoda, že tohle si asi nikdy nezažiju, holt můžu akorát očumovat štěníky v okolí...

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 20:44
- Nahlásit

wami
škoda, že tohle si asi nikdy nezažiju
prosim tě, takový nervy

cafina
Tak to jsem zvědavá, jak to dopadne.

wami
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 20:46
- Nahlásit

maxim
prosim tě, takový nervy
nj, ale taková krása, když koukáš na ten vznik novýho života...

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 20:49
- Nahlásit

wami
Tak to asi jo

cafina
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 20:51
- Nahlásit

wami
maxim
Nakonec snědla jen piškotky, zbytek odmítla. Ale dobře jí není. Tak uvidíme. Kdyby bylo něco nového, dám hned vědět.

wami
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 20:56
- Nahlásit

cafina
Nakonec snědla jen piškotky, zbytek odmítla.
taky má mamča přece jen vysoký datum...

Kdyby bylo něco nového, dám hned vědět.
to doufám...

(a je něco novho? jsem napnutá jak guma od trenek )

cafina
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 21:02
- Nahlásit

wami
Je neklidná, ale z toho, co mám načteno, to může trvat další 3 dny, než porodí, tak se snažím být klidná aspoň já (zatím marně, ale neříkám jí to )

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 21:04
- Nahlásit

Radka
My měli přesně 63.den všickni mi prorokovali dříf , naštěstí to vyšlo hezky, měla jsem připravené volno.
wami
holt můžu akorát očumovat štěníky v okolí...
Jsem ti to asi neřekla...můžem zítra zajet k nám Bucka jich má devět. Bylo deset, ale jedno jsem bohužel patnáctý den musela nechat uspat.

Dasha
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 21:15
- Nahlásit

Mucholabka
Bucka má štěnda? čék se nějakej čas nepáchne a tady je novinek!

wami
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 21:18
- Nahlásit

cafina
však to zvládnete, obě

Mucholabka
jsem postřehla, aniž bys mi řekla... zejtra nemůžu, jedu na závody akorát se tím pádem obábám, že je nestihnu, když je ještě budeš mít doma

cafina
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 21:20
- Nahlásit

Mucholabka
Já mám volno od 60. dne !! Snad to vydrží !!
A blahopřeju k miminkům !!

Konečně se usádlila a zavřela oči, tak snad to byla jenom přípravná fáze. Zatím taky nevypadá, že by se chystala do porodní bedýnky. Snad se neprobudím ráno se štěnětem vedle hlavy

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 21:22
- Nahlásit

cafina
Skleněná koule tady není nic platná, co?

cafina
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 21:24
- Nahlásit

maxim
Skleněná koule u mě spíš fungule na základě zkušeností a taky hold není z čeho brát

wami
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 21:32
- Nahlásit

cafina
Snad se neprobudím ráno se štěnětem vedle hlavy
ty, ale to by koneckonců taky nebylo špatný...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 21:58
- Nahlásit

cafina
Já na ně musím furt koukat, hajzlíky. Nejdřív jich bylo pět, s tou první jsem za pomoci rukavice a dezinfekce plus pár základnch znalostí pomohla, naopak devátá vypadla Bucce jen tak mimochodem, když jsem ji šla vyčůrat s pocitem, že je konec, zvedla jsem ji z trávy a byla mimořádně potěšená chocolate red nose jak jsem si přála, to mi ti dva hajzli udělali jako písničku na přání a ten pes bude rozmazlený jako žádný jiný.
Bohužel Sala tlačila a dávala si nohu na břicho, ale nedopadlo to dobře, byla to faleška se špatným koncem
Bucu nechám po těchhle štěňatech kastrovat, a myslím, že i povahou jsem si vybrala zlatý střed mezi oběma rodiči i celým vrhem. Některá štěňata, zvláště ta nejmenší fenka, strašně připomínají Salu

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 21:59
- Nahlásit

cafina
Tak ti tady sedím a přemýšlím co bych vtipnýho vyplodila, ale já jsem dneska úplně neplodná

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 22:03
- Nahlásit

cafina
Bucka nejedla týden před porodem, byla jak kostra, jen břicho čouhalo, občas sem tam co jsem jí vnutila z ruky a jen kvalitní svalovinu.

cafina
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 22:14
- Nahlásit

Mucholabka
Před pár lety se do útulku dostalo čerstvě narozené miminko, které našli lidi na trávníku vedle popelnice. Měli jsme zrovna štěňata, tak jsme ho přiřadili k našim. Druhý den volala jedna chovatelka malých kníračů, jestli se náhodou nenašlo novorozené štěně, a hle, bylo její. Fena měla mít 2 štěňata. Jedno se narodilo a druhý furt nic. Jela k veterináři, tam fena dostala oxytocin a jeli domů čekat na štěně. Před domem si fena odskočila, což vypadalo jen na čůrání, a doma už pak čekali marně

maxim

Navrhuji jít spát, snad dnes plodit taky nebudeme. Ráno dám vědět.

cafina
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2008 06:49
- Nahlásit

Dobré ráno !
Jsem se ráno probudila a hned hmatám kolem sebe, jestli tam není štěně, a nic. Sunnynka roztažená na zádech, že chce mazlit. Takže zatím to byl planý poplach!

Bubacek
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2008 09:39
- Nahlásit

Dobré leč mrazivé ránko

cafina

Ahoj tak to je dobře. Už se moc těšíme na mimi

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2008 09:45
- Nahlásit

cafina
Bubacek
Ahoj holky. Představte si, u nás je nasněženo. Max venku řádil jak černá ruka

cafina
Bezva. Každej den dobrej

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání