| Autor |
Zpráva |
Radka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 08:43
- Nahlásit
maxim
No jsou tam 2 velcí šampioni, tak snad je tam.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 08:49
- Nahlásit
Radka
No vzpomeň si na Budějky
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 08:52
- Nahlásit
Radka
Před barákem nám staví dům. Naběhlo tam pět zedníků a roste jako z vody. Myslím, že než se vrátím z Brna, budou tam už bydlet
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:31 - Změnil/a: Radka
- Nahlásit
maxim
No vzpomeň si na Budějky
Jestli paní Šťastná zapoměla poslat diplom, tak jí ho šoupli do otevřené automaticky.
Před barákem nám staví dům. Naběhlo tam pět zedníků a roste jako z vody. Myslím, že než se vrátím z Brna, budou tam už bydlet
To víš, pokrok nezastavíš. Dneska ty malty schnou strašně rychle
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 11:35
- Nahlásit
Hezké skoropoledne všem!
baile
Ta černá fenečka z těch fotek z práce ( má fakt velký štěnisko, ještěže jich neměla víc, to by byla chudák. Vypadá to, jako by ho měla s labradorem
Měla ještě 2, ale ty nepřežily, rodila císařem.
A ten pejsek na posledních fotkách je fakt pěknej
Říkali jsme mu Harry Šoumen!
na konci se dá hodně krmiva a pak se udělají ještě asi dva slepičí kroky a položí se tam ten předmět
Na stopování je samo víc metod, i když v podstatě tuhle jsem vám ukazovala, když jste byli tehdy se mnou, jen tady ten konec nějak nemůžu pochopit, jak ten pes získá k tomu předmětu nějaký pozitivní vztah, když se před tím vydatně nažere?? A souhlasím se Šárkou, že se dá začínat i bez čtverce.
maxim
baile
Jinak Sunny už nehárá ( prý známka zabřeznutí..! ), ale stejně bude v autě, takže pokud ji nebudete chtít spojovat s klukama, není problém.
maxim
Cesta do Hrušek buď přes Újezd - směr Slavkov nebo z dálnice sjezd na Slavkov, dojet až skoro ke Slavkovu, tam do prava na Křenovice (ty jsou trochu rozbitý, ale projet se dá). Zavřená je silnice Holubice-Křenovice a Vážany-Hrušky.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 11:45
- Nahlásit
cafina
Jinak Sunny už nehárá ( prý známka zabřeznutí..! ),
Ahoj, přesně tak , mě Ája taky během pár dnů po krytí dohárala, ale vonět klukům ještě bude
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 11:52
- Nahlásit
Tak jsem tu z pohovoru. Bylo tam lidí jako smetí, ale protože to je nově otevíraná pobočka firmy, předpokládám, že tam shánějí lidi na více pozic, tak uvidíme. Pracovní doba dobrá, od pondělí do pátku, pět týdnů dovolené, stravenky, firma ve Slatině, což by znamenalo necelou půlhodinku po dálnici a práce by mi taky seděla. I plat dobrej, tak teď ještě aby si mě vybrali
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 11:55
- Nahlásit
cafina
A bude to zase na tom hřišti ?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 11:57
- Nahlásit
Radka
A navíc žere jak divá, přestože zatím pokaždé od začátku hárání odmítala normálně jíst ještě další 3 měsíce.
maxim
To by bylo moc fajn, kdyby ti to vyšlo. Držím palce!!
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 11:58
- Nahlásit
maxim
A bude to zase na tom hřišti ?
Ano, bude.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:11
- Nahlásit
cafina
A navíc žere jak divá
Tak tady nemůžu sloužit, Ája žere jak divá pořád , ale normálně měla chutě jako ženská. Myslím, že Pentu nezklamal a budou dětičky .
maxim
Moc držím palec, kór pokud se ti tam líbilo
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:13
- Nahlásit
cafina
Radka
Jenom mám trochu obavy, abych měla dost času na Maxe. Děti jsou už velký a mají svoje starosti, ale co ta moje malá prdelka?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:31
- Nahlásit
maxim
Proč bys na něj neměla mít dost času ? Dřív si taky chodila do práce . Si vzpomeň
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:37
- Nahlásit
Radka
No jo, ale to jsem dělala do čtyř a pracovala kousek od domu. tady je pracovní doba do půl paté a někdy přesčas. A domů je to taky dál. Ale asi to přeháním, že jo Nebude to tak hrozný a navíc bych byla zaměstnaná a měla klid.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:44
- Nahlásit
Jsem praštěná
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:16
- Nahlásit
maxim
No jo, ale to jsem dělala do čtyř a pracovala kousek od domu. tady je pracovní doba do půl paté a někdy přesčas. A domů je to taky dál. Ale asi to přeháním, že jo
Přes týden a hlavně v zimě to asi bude krapet náročnější, ale když budeš dělat do půl páté tak budeš i později začínat. Budeš hold venčit dřív ráno.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:47
- Nahlásit
Radka
Jasně, já myslela spíš odpolední aktivity, hlavně agi. Ale snad by byl i nějakej pozdější trénink.
Už o tom nebudu dumat.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:10
- Nahlásit
maxim
Podumáš až to bude aktuální a určitě na něco příjdeš.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:12
- Nahlásit
Radka
Esterka si tady právě zkouší šaty a účesy a doplňky atd. do tanečních. Ach jo, ty děti nějak rostou
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:18
- Nahlásit
maxim
Ach jo, ty děti nějak rostou
A jak rychle stárnou...děs
Určitě jí to bude v tanečních slušet. Budeš chodit na půlkolony a šluskolony...to bude fajn
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:31
- Nahlásit
Radka
půlkolony a šluskolony
Na co že?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:40
- Nahlásit
maxim
To neznáš ? V plovině kurzu tanečních je půlkolona - takové slavnostnější taneční, kam jdou i rodiče a šluskolona to je zakončení tanečních. Tam jdou zase i rodiče, je to vlastně takový malý ples.
U vás se tomu říká nějak jinak ?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:45
- Nahlásit
Radka
Jo
Prodloužená a dokončená
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 17:17
- Nahlásit
cafina
Tak to je dobrá zpráva, to by mohla být v březí.
Konec této stopovací metody se mi také nelíbí.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 17:30
- Nahlásit
Radka
Že je lepší mít dva psy ?
Je, a o moc, ani bych tomu před tím nevěřila, ale fakt že jo! A když nemám co dělat, nemusím ani pouštět televizi a sledovat nějaké stupidní pořady, stačí, dívat se na psy co zase vyvádějí, mají hlavu plnou dosud nevyčerpaných nápadů... Někdy si říkám, jestli nepatří mezi čtyřprocentní, když jeden leží na zádech a druhý ho olizuje v intimních partiích...
baile
Držím palce!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 19:07
- Nahlásit
cafina
Tak kde ty dneska zase vězíš
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 07:18
- Nahlásit
Dobré ráno
Už je rozpis na speciálku !! Pro mě teda celkem síla
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 07:35
- Nahlásit
Dobré ráno
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 07:38
- Nahlásit
Hezké ráno!!
Radka
Aspoň je tam konečně nějaký jiný rozhodčí než obvykle !!
maxim
Jsi domluvená s Reginou na společné cestě nebo jak to vlastně dopadlo?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 07:39
- Nahlásit
Šárka
Ahoj, ty jsi taky raní ptáče . Teda já bych nebyla, ale sedím v práci .
|