Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
Šárka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 09:12
- Nahlásit

cafina
Gratuluji a snad budou štěňátka.

Bubacek
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 09:28
- Nahlásit

Ahoj

přeji všem krásné páteční ráníčko

cafina

Moc Sunynce gratulujeme a přejeme, aby vše probíhalo jen nej nej

Lebeda

Já se jí do toho nemontuji, ale pokud to probíhá takhle jak jsi popsala, tak se nedivím, že jsou takové problémy, které jsou. Já jsem z toho už úplně grogy. Budu to řešit na Představenstvu jen ještě nevím kdy bude, poněvadž nikdo nemá čas. A už jsem jim řekla, že ať se připraví že já skládám svou funkci, že už nemám sílu, abych táhla chod organizace já ještě s jednou kolegiňkou. A ostatní si připisovali úspěchy a jen se bezstarostně vezli. To by se mi také líbilo, nic nedělat a sbírat jen kolem sebe chválu.
Jsem ráda, že jsi mi to řekla a mlouvám se za tento přístup.

cafina
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 09:38
- Nahlásit

Sunnynka byla úplně úžasná. Já jsem byla u několika krytí u ovčáků, ale takhle hodnou fenu jsem teda v životě neviděla. Pentu se jí moc líbil, nechala se podržet, všechno naprosto v klidu, bez jediného kviknutí nebo paniky. A pak si spolu ještě hráli, Sunny byla úplně rozzářená a hrozně spokojená.

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 10:01
- Nahlásit

cafina
Tak to je bezva. Už se těším na prcky
Sunnynce vyřiď pozdravy
A když se to všechno tak pěkně povedlo, jedete ještě i zítra?

cafina
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 10:22
- Nahlásit

maxim
Jo, pojedem, ať to pojistíme. A zítra má být hezky, takže si uděláme výlet.
Za pozdravy děkuji a vyřídím

Radka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 10:25
- Nahlásit

cafina
Tak to je moc dobře

maxim
Ahoj, takjak bylo na cvičáku ?

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 10:30
- Nahlásit

Radka
No cvičák měl být ve středu, ale bylo škaredě, tak nebyl. Náhrada je dnes v šest

cafina
A zítra má být hezky
Tak doufám, že to bude platit i pro Budějky

Radka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 10:35
- Nahlásit

maxim
Náhrada je dnes v šest
Aha, já jsem si myslela, že dnes dopoledne. Nějak se mi to pomotalo

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 10:37
- Nahlásit

Radka
Teď přemýšlím, jestli mám Maxe vykoupat před tím nebo potom. Asi předtím, protože bůh ví, kdy se vrátíme a pak už by blbě schnul. Nenechá se fénovat.

Radka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 10:54
- Nahlásit

maxim
Teď přemýšlím, jestli mám Maxe vykoupat před tím nebo potom
No asi podle toho, jak moc máte na cvičáku mokro a v jakém stavu se ze cvičáku obvykle vrací. My býváme i za sucha jak prasata - všichni, včetně mě . Já bych koupala až po, ale u nás se fénuje.

Lebeda
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:14
- Nahlásit

Bubacek

neomlouvej se pořád, vždyť ty za to nemůžeš. Přece se nebudeš omlouvat za chyby jiných. Jen jsem ti chtěla říct, že ta baba je pako. To je vše.

Radka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:20
- Nahlásit

Lebeda
Ahoj

Holky tady svítí, já jsem šťastná jak blecha, jen vidím to slunko přes okno . Akorát se mi tady nechce sedět až do tří a taky jsem pěkně nachcíplá. Včera mi ještě nic nebylo a dneska mě bolí hlava, krk a nos . Ale důležité je, že svítí !!

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:55
- Nahlásit

Radka
U nás jsou taky všichni nemocní. Teda kromě mě. Holky mají rýmu.

Radka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:03
- Nahlásit

maxim
U nás jsou taky všichni nemocní
Já se vypotím odpoledne na zahradě. Budu trochu kolchozničit, musím strhat tu bláznivou kytku z pergoly. Až to budeš dělat ty, vem si pořádné rukavice, to potvorstvo pěkně píchá.

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:14
- Nahlásit

Radka
No to bude problém. Zasadila jsem ji u kůlny a aby se pěkně pnula, natáhla jsem jí provázky. Jak z těch to budu sundávat, to teda nevím

Radka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:23
- Nahlásit

maxim
Ostříháš i z provázkama a příští rok natáhneš nové. Já to musím odmotat z lišt co jsou nabité na trámech.

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:45
- Nahlásit

Radka
Asi to tak udělám. Příští rok jich tam stejně porostě víc, tak do té doby vymyslím něco lepšího

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:50
- Nahlásit

cafina
Co se vám to v práci vylíhlo zase za medvíďata? Ta Rakovecká je nějaký oblíbený odkladiště, ne?

baile
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 13:11
- Nahlásit

Ahoj holky
maxim
Dneska pojedu na cvičák už na pátou hodinu, psala mi Míša (ta holka, která mě občas trénuje), že tam mám přijít. Budu tam asi do sedmé, tak se uvidíme.

cafina
Tak to je Sunnynka šikovná, že tak hezky držela. Snad se štěňátka v pořádku narodí.

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 13:22 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

baile
Rozhodla jsem se, že na cvičák dneska nepůjdu. Zítra je ta výstava a musíme brzo vstávat, tak bysme byli unavení. Taky musím Maxe vykoupat a v osm nebo kdy bysme přijeli už je pozdě. Půjdu až normálně ve středu.

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 13:37
- Nahlásit

Nevíte někdo, jak a do čeho se nakládají utopenci? Chce je dělat tatínek a já jsem to nikdy nedělala
Mám se vás prý zeptat

baile
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 13:42
- Nahlásit

maxim
Aha, tak to chápu, asi bych taky v tvém případě nešla. Tak ať výstava vyjde a Max se dobře umístí.

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 13:48
- Nahlásit

baile
Díky

Radka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 13:51
- Nahlásit

maxim
Jestli tatínek moc nespěchá, doma mám recept, tak večer, nebo přes víkend ti ho opíšu. Kdybych zabudla, tak se připomeň.

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 14:04
- Nahlásit

Radka
Tak jo

cafina
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 14:23
- Nahlásit

maxim
Asi zas někdo rozpustil nějaký soukromý útulek, kromě štěňat je tu ještě snůška vyhublých agresivních zoufalců.

Radka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 14:38
- Nahlásit

cafina
Co na to říct ?......

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 15:43
- Nahlásit

cafina
Radka
Co na to říct ?.....
Přesně. Chtěla jsem něco napsat, ale všechno jsem smazala, nemám slov

Raději otočím list. Představte si, že chodíme s Maxem trénovat na hřiště, kde rostou lípy. Teď začaly shazovat semena, takový ty kuličky. Max se do nich zamiloval, strašně mu chutnají a všude je hledá a požírá. Házela jsem mu aport, ale asi na to budu muset chodit jinam, protože ho zajímají jenom ty semena
A musím ho pochválit, moc se zlepšil v odložení v leže za pochodu

cafina
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 16:27
- Nahlásit

maxim
Max se do nich zamiloval, strašně mu chutnají

Třeba je to jeho forma prevence proti nachlazení, ne?!

Moc se zlepšil v odložení v leže za pochodu
Super!!

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 16:30
- Nahlásit

cafina
Třeba je to jeho forma prevence proti nachlazení, ne?!
taky mě to napadlo
Že bych tam poslala i děti?

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání