Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2008 15:09
- Nahlásit

baile
Psala jsem Majce, jestli bude cvičák, ale říkala, že asi ne a ať místo toho přijdu v pátek v 18.00. Šla bys taky?
V sobotu na cvičák nejdu, je výstava, ale na stránkách je napsaný, že 4.10. bude po cvičáku brigáda a že mají přijít hlavně agiliťáci, tak bych asi šla

Radka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 07:17
- Nahlásit

Dobré ráno všem

Šárka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 08:41
- Nahlásit

Dobré ráno.

baile
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 08:55
- Nahlásit

Dobré ráno,

maxim
Pokud by v pátek nepršelo, tak bych na ten cvičák šla. Asi bych ti před tím zavolala.

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:52
- Nahlásit

Dobré ráno

baile
Bezva. Aspoň bych tam nebyla sama.

baile
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:06
- Nahlásit

maxim
Myslíš, že bys tam byla sama? Třeba přijdou i ostatní. Každopádně se na cvičák těším a doufám, že mi do toho něco nepřijde. Musím se z těch pohovorů nějak odreagovat.

baile
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:11
- Nahlásit

maxim
Oni mi dnes volali, ohledně jednoho pohovoru, že prý jsem všechno splňovala, ale že se rozhodli, z důvodu mého vysokého vzdělání, mě nepřijmout. Že prý ta pozice je pro mě podřadná.

Tak mě to naštvalo, že já jsem tu školu studovala, chci se upíchnout někde normálně v administrativě a vysoká škola mi dělá problémy - každej si říká, že si najdu něco lepšího.

No ale ozvala jsem se té paní, že i když mám vysoké vzdělání, tak by mi nevadilo dělat takovou práci. Tak mi nabídla trošku jinou pozici (tu původní už totiž obsadila) a že mám jít na pohovor. Tak snad už se na mě usměje štěstí.

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:48
- Nahlásit

baile
To je teda zvláštní. Přece ji mohlo napadnout, že když se na tu pozici hlásíš, tak ti asi nevadí, že bude podřadná. Asi mají strach, že to bereš jako přestupnou stanici a budeš dál hledat něco lepšího a že bys jim za chvilku utekla.

Radka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:54
- Nahlásit

maxim
Asi mají strach, že to bereš jako přestupnou stanici a budeš dál hledat něco lepšího a že bys jim za chvilku utekla.
Určitě jo, mě se to stalo taky, když jsem po mateřské zůstala bez práce. Hlásila jsem se na práci, která byla jakoby pod úroveň mého vzdělání a proto mě na tu práci nepřijali. Nepomohlo ani, že jsem argumentovala tím, že mají pro mě vhodnou pracovní dobu a pod.

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 11:20
- Nahlásit

Radka
Ale zase na druhou stranu je to taky určitej druh diskriminace.

Radka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 11:41
- Nahlásit

maxim
Jasně že jo. Když nemáš potřebné vzdělání, je to špatně a když jseš vzdělaná až moc, je to taky špatně. Teď k tomu připočítej, praxi, věk, děti - máš, je to kolikrát špatně, nemáš, tak jseš zas podezřelá, že je budeš mít a to je zase špatně....a tak to jde pořád dokola

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:08
- Nahlásit

Radka
Jo, a všechno se to týká hlavně ženských. Někdy mívám dilema. Pořídit si chlapa, kterej by přispíval do rozpočtu, ale zase by mě připravil o soukromí, na který jsem si za ty roky zvykla ( přiznávám, že je to sobecký ) nebo táhnout všechno sama.

Radka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:17
- Nahlásit

maxim
Někdy mívám dilema.
Tak v tom ti asi nikdo neporadí, ale jak stárnu a nabývám rozumu, tak už jsem si kolikrát říkala, že nevdát se jako mladá, dneska už bych do toho nešla.
Nebo jedině tak jako moje kámoška. Vdala se proto, že si našla přítele s domkem a tak prodala svůj byt a peníze použili na rekonstrukci toho domku. No a svatba byla nejjednoduší řešení, jak si zajistit nárok na ten domek.

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:40
- Nahlásit

Radka
Svatba z rozumu. To není špatnej nápad. Lepší než se bezhlavě zamilovat, vdát se a pak se nestačit divit. Můj přítel má jenom byt a to ještě menší než já, tak počkám, až koupí ten domek

baile
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:57
- Nahlásit

Radka
maxim
Jojo, ženský to mají těžký. Tak já se jdu chystat na ten pohovor. Mějte se.

Radka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:06
- Nahlásit

maxim
tak počkám, až koupí ten domek
To jo, to určitě počkej, proč by sis ho jinak brala

Svatba z rozumu.
Tam to ani jinak nešlo. Sama jsem ji do svatby tlačila. On ten teď už manžel má z prvního manželství docela vykutáleného synáčka a tak kdyby se nedej bůh něco stalo, Dana by mohla lehce skončit na krku svým rodičům, nebo hůř, na ulici. Všechno by zdědil mladý a jak ho znám, k nějakému vyrovnání by se neměl.

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:10
- Nahlásit

Radka
Tak hlavně že si ji ten chlap vzít chtěl, to ten můj pořád vzdoruje

Radka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:23
- Nahlásit

maxim
Sice mu to trvalo, ale nakonec jí požádal o ruku na její narozeniny, když tam byla její mamka i jeho rodiče aby prý nemohla říct ne.

Radka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:28
- Nahlásit

maxim
Teď mi meilem přišem vtip

Domlouvají se tři přítelkyně, že připraví svým chlapům překvapení a oblečou se večer do sado-maso koženého oblečení, s botami na vysokém podpatku a černou maskou přes oči. Jedna měla snoubence,druhá milence a třetí manžela.
Na druhý den se sejdou a vyměňují si svoje zkušenosti......
Snoubenka: ,,Když mě uviděl, zamilovaně se na mě podíval,řekl že jsem žena jeho života a celou noc jsme se krásně milovali!
Milenka: ,,Když mě uviděl, okamzitě mě popadl a nemilosrdně mě miloval až do rána!
Manželka: ,,Když se vrátil z práce, zkoumavě se na mě podíval a říká:
"Hej Zorro, co máme k večeři?"

Radím ti zůstat sama

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:29
- Nahlásit

Radka
To je jako z filmu
To ten můj se nerozhoupe nikdy, ale musím přiznat, že o to ani nestojím, aspoň ne teď. Vyhovuje nám to tak oběma.
Snad kdyby pořídil ten domek...

Radka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:43
- Nahlásit

maxim
Snad kdyby pořídil ten domek...
Ty bys našla i jiný důvod k sňatku ?

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:52
- Nahlásit

Radka
Vysokej účet s mým podpisovým právem?
Ne, to je hrozný

Radka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 14:02
- Nahlásit

maxim
Vysokej účet s mým podpisovým právem?
Ne, to je hrozný

To není hrozný, to je potřeba...myslet na zadní kolečka

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 14:33
- Nahlásit

Radka

Lebeda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 14:40
- Nahlásit

Bubacek

prosím tě vysvětli mi, co ta Horáková je zač. Dnes mi tvrdila, že jsem svou účast potvrdila až po termínu. Jsem netušila, že když napíšu ANO, jedu na seminář, 31.3.2008, tak je to pozdě, protože seminář je už 21.9.2008 a zřejmě mě nestačili za těch 6 měsíců zařadit do skupiny. Je ona normální? Ty jsi chudák, když musíš spolupracovat s takovými diletanty.

Šárka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 14:51
- Nahlásit

Co se týče přivdaného majetku, tak to co je ve vlastnictví před svatbou, tak to tak zůstává i po svatbě, mám ten pocit.

Radka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 07:13
- Nahlásit

Dobré ráno

Šárka
Co se týče přivdaného majetku, tak to co je ve vlastnictví před svatbou, tak to tak zůstává i po svatbě, mám ten pocit.
To máš možná pravdu, v případě rozvodu by to tak nejspíš bylo, ale v případě smrti je coby manželka automaticky i dědic a to tady hlavně šlo.

cafina
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 09:07
- Nahlásit

Dobré ráno!!!

Hlásím, že včera vše proběhlo hladce a Sunny je nakrytá!!

Radka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 09:09
- Nahlásit

cafina
Ahoj, tak to gratuluju a přeju ty nejkrásnější štěňátka!! A co, jak se Sunny ženich líbil ?

Šárka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 09:11
- Nahlásit

Dobré ráno.
Radka
ajo

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání