| Autor |
Zpráva |
Radka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:20 - Změnil/a: Radka
- Nahlásit
maxim
No nic, že jedu s Jackem , jen potřebuju sehnat nocleh, protože vracet se domů a ráno zas vyrážet, by se mi nechtělo.
Pojdeš s Maxem taky, né ?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:36
- Nahlásit
Radka
No už jsem se na to dívala a přemýšlela, jestli risknu ten druhej den Ovesnou, ale asi jo, když je to za humnama, ne?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:41
- Nahlásit
maxim
Ale to je starší Ovesná. Posuzuje i letošní Prahu a příští rok i Olomouc. Zas to začíná být jednotvárné
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:50
- Nahlásit
Radka
Jo, já vím, že je to starší. Proto to risknu a uvidím, jestli i jí se Max nebude líbit.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 13:02
- Nahlásit
maxim
Max vypadá dobře, proč by se nelíbil. Hlavně bude záležet na konkurenci, jak a s čím kdo přijde.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 13:25
- Nahlásit
Radka
Mladé paní Ovesné se nelíbí. Má jinej vkus. To už vím
Na konkurenci samozřejmě taky záleží, aspoň je to napínavější.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 13:31
- Nahlásit
maxim
Teď jsem koukala na přesné datum a vidím to na Jacka ještě v mladých. 6 - tého má 15 měsíců a 7-8 je výstava. V mladých bývá docela konkurence, tak uvidíme, ale v mezi bude nejspíš Marcela s Tangem, tak ať si kluci nekonkurují.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 13:35 - Změnil/a: Radka
- Nahlásit
Marto a co ty Hlučínské hopsinky, 25-26.10 ?
http://www.agilitymokrelazce.estranky.cz/clanky/ak ce/hopsinky_vii
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 13:54
- Nahlásit
Radka
No, Hlučín je daleko a já teď trochu šetřím, jedu jen tam, kam jsem se přihlásila ještě v práci a další akce odložím, až se někde zaměstnám. Pro jistotu.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 13:59
- Nahlásit
maxim
To chápu, ale je to škoda, bych vás viděla běhat naživo .
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:24
- Nahlásit
Radka
Jsme teprve na začátku kariéry. Určo nás ještě někde uvidíš
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:27
- Nahlásit
maxim
No to doufám !!
Tak se tam teda půjdem podívat a fandit jen naší starší ségře Ally.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 07:09
- Nahlásit
Dobré ráno , už jsem zas tady
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 08:27
- Nahlásit
Dobré ráno
|
baile
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 08:43
- Nahlásit
Dobré ráno,
Šárka
já tam nepojedu, včera jsme se nedomluvily, tak jsem myslela, že to padá. A mají tam jen pět starých psů. Nepočkáme, až tam přibudou nějací mladší? A ještě jsem se dívala, že v Srbcích u Kroměříže mají spoustu psů.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 08:47
- Nahlásit
baile
Počkáme až tam budou mít lepší psy. Napiš prosím odkaz na ten u Kroměříže. Tam také dovolují venčení?
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 08:48
- Nahlásit
Já tě včera na netu neviděla a icq mi nefunguje.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 08:52
- Nahlásit
Šárka
Odkaz na Srbce je: www.srbce.estranky.cz
Líbí se mi Niky Akorát nevím, jak je to s venčením, to by se tam muselo zavolat.
Ještě by bylo dobrý zjistit, jestli se nedá venčit psy v Blansku (http://www.utulekblansko.wz.cz/index.html), to je přecejenom blíž.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 08:55
- Nahlásit
baile
mrknu na to
|
baile
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 09:09
- Nahlásit
Šárka
Normálně ten pejsek, co se mi v Komíně líbil, už tam není. Jsem si říkala, že tam dlouho nevydrží - byl pěknej a mladej.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 09:09
- Nahlásit
baile
do Srbce je blbé spojení, je to s přestupem
|
baile
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 09:16
- Nahlásit
Šárka
Tak to je blbý.
maxim
Jdeš zítra na cvičák? Já se chystám.
V neděli jsem měla profesionální trénink stopování, tak jsem se dozvěděla, že jsem se stopami začínala tak trochu blbě. Byla jsem poučena co a jak mám dělat.
Včera jsem zase trénovala poslušnost, je to dobrý, když mám teď čas. Nejde nám povel "vstaň", tak snad to brzy pochopí. Ještě bych potřebovala nějaký lidi, se kterýma bych natrénovala přenášení psa.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 09:19
- Nahlásit
cafina
Ta černá fenečka z těch fotek z práce (jak jsi sem dávala ten odkaz) má fakt velký štěnisko, ještěže jich neměla víc, to by byla chudák. Vypadá to, jako by ho měla s labradorem . A ten pejsek na posledních fotkách je fakt pěknej. Tváří se jak frajírek
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 09:22
- Nahlásit
baile
Kde jste stopovali a kdo tě učil a co jste jste ze začátku dělali špatně?
Mě se líbí tento http://www.lide.cz/expertka26 (kliknout na ostatní fotky) z Prostějova
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 09:34
- Nahlásit
baile
lidi na přenášení psa není problém Kolik lidí potřebuješ?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 09:35
- Nahlásit
Šárka
Učil mě ten pán ze cvičáku Zetor (tuším, že se jmenuje Jirka). Za prvý by se mělo začínat stopováním ve vyšlapaném čtverci, aby si pes uvědomil, že sešlapaná tráva voní jinak než postavená. Když pes nedělá žádný chyby v tom čtverci (tzn. když se nesnaží čuchat mimo čtverec), tak se přestoupí k rovince, kdy se dělají slepičí kroky a krmivo se dává pod špičku, na konci se dá hodně krmiva a pak se udělají ještě asi dva slepičí kroky a položí se tam ten předmět - u toho musí pes samozřejmě zalehnout, když zalehne, tak se pes prokrmuje z ruky.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 09:37
- Nahlásit
Šárka
Až vás půjdu někdy doprovodit na cvičák, tak vás na to přenášení asi zneužiju
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 09:39
- Nahlásit
Ahoj všichni
baile
Na cvičák se chystám, tak snad se zase neudělá škaredě
|
baile
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 09:51
- Nahlásit
maxim
Snad bude hezky, přecejenom už nás v nedělu čekají ty závody, tak musíme trénovat. Cafina bude závodit i s hárající Sunnynkou?
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 10:05
- Nahlásit
baile
To pes pozná i na rovné stopě. Já prokrmuji z předmětu. S metodou souhlasím. Není problém nás využít.
|