Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 13:58
- Nahlásit

cafina
Tak to jsem ráda. Nemám žádné zkušenosti z minulosti, takže se na Maxovi učím. Asi je dobře, že jsem schopna ho rozmazlovat jen v určitých mezích a umím si i dupnout. Určitě je to i proto, že jsme na sebe dost vázaní, takže se vždycky radši srovná, abych se nezlobila a radši ho dál rozmazlovala, no nějak mi dělá problém to správně vyjádřit, ale ty určitě víš, co chci říct

cafina
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 14:00
- Nahlásit

maxim
Myslím, že ti to jde moc dobře

baile
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 14:24
- Nahlásit

Ahoj holky,

maxim
Včera to od těch čtyř bylo bezva, to je totiž hodina určená pro smallíky a učitelka říkala, že tam bude bývat maximálně 5 lidí. Včera jsem tam byla já a ještě jedna holka, takže jsme běhaly pořád - akorát bylo horko, tak jsem vždycky prosila o krátkou pauzu.

cafina
Jinak jsem po cestě potkala tvoji trenérku Pavlu s tou fenkou tervíka. Už se prý psychicky připravuje na ty závody.

baile
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 14:26
- Nahlásit

maxim
cafina
Včera jsme na cvičáku dělaly rozlišovačky a Andymu to šlo suprově - tak si říkám, jestli to není díky tomu, že je tak pomalý vždycky si ho v klídku hezky nasměruju tam, kam má jít.

cafina
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 14:32
- Nahlásit

baile
To se jí nedivím, mám pocit, že veškerou organizaci hodila na svá bedra a navíc je to naše první společná akce, tak těžko říct, jak to dopadne. Ale zas je to chytrá holka a je na ni spoleh, tak snad ví, do čeho jdem
Co říkáš na Crazynku? Pěkně ulítlá, co?

vždycky si ho v klídku hezky nasměruju tam, kam má jít.
Já myslím, že je velká výhoda, že mu můžeš ukázat, kam má běžet. Takoví jako já, co funí na opačné straně parkuru než je pes a jen splašeně mávají rukama a pokřikují nějaké povely, můžou jen doufat, že pes je genius a dobře to dopadne

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 14:33
- Nahlásit

Lebeda
To má teda fakt málo, na to jak velcí jsou rodiče, ale Bow má 1,8 v dospělosti a houpajdu překlopí bez problému
maxim
Neboj, nejsi sama, Bow má na cvičáku zasloužený titul "pana gynekologa" protože to fenkám kontroluje pořád, ani hárat nemusí..

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 14:39
- Nahlásit

cafina
těžko říct, jak to dopadne
Určitě dobře, fandím vám!! Amoc se mi líbí ten nápad, posunout tu prezenčku pro smallíky až na později, alspoń nemusíme tak brzo vstávat

baile
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 14:39
- Nahlásit

cafina
jo, Crazynka je pěkná, moc se mi líbí a je na ní vidět, že má hodně energie

hezky jsi to popsala s tím máváním rukou
Mám výhodu, že se na Andym aspoň naučím, jak správně běhat parkur, kdybych totiž měla hned od začátku nějakýho rychlýho šílence, tak bych mu to pořád kazila. Chce to totiž cvik. Ještě teď se necítím na parkuru jistě.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 14:42
- Nahlásit

baile
Ještě teď se necítím na parkuru jistě.
No já se necítím jistá ani po skoro roce závodění a vždycky po prohlídcce s hrůzou zjišťuju, že si to vůbec nepamatuju, ale máme přece pomalejší psouny, tak nám pomůžou čísla

baile
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 14:49
- Nahlásit

papillon_girl
jojo, přesně tak, já když s na parkuru ztratím, tak se pak orientuju podle hlasů diváků tam néééé, jóooo tam můžeš

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 14:52
- Nahlásit

baile
Myslíš, že bych tam na tu čtvrtou taky mohla chodit?
Ještě teď se necítím na parkuru jistě.
Ale moc vám to sluší Jsi taková ladná.

cafina
Sunnynka je chytrá holka a určitě se nechá ovládat i na dálku. A nedělej ze sebe lenochoda, však jsme tě viděly na Zetoru, stíháš ji sice s maximálním vypětím, ale stíháš

papillon_girl
zasloužený titul "pana gynekologa"

cafina
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 14:54
- Nahlásit

papillon_girl
baile
To vám trochu závidím, já na čísla "během" nemám ani pomyšlení

cafina
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 14:55
- Nahlásit

maxim
stíháš ji sice s maximálním vypětím, ale stíháš
Snad je to pochvala, tak děkuju

baile
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 15:02
- Nahlásit

maxim
Myslím, že bys mohla, trenérka je fajn holka a podle mě hezky učí. Byla jsem moc spokojená. Příští pátek to bude asi posunuto na půl patou. Kdyžtak bych sem ještě napsala a domluvily bychom se.
Jinak se musím ještě pochlubit (nevím, jestli to bylo jenom výjimečně), psi měli skákat překážku a za ní se stočit buď na pravo nebo na levo a Andy to normálně chápal: Když jsem běžela na pravou ruku (pes na pravo), tak na povel Jdi skočil a otáčel se do prava a na povel Ke mně do leva.

baile
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 15:07
- Nahlásit

maxim
Ale moc vám to sluší
Aspoň něco, když už běháme tak pomale

Mohli by udělat závody v tom, kdo ladněji a tanečněji proběhne parkur

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 15:11
- Nahlásit

dívali jste se už někdo na téma. pobuřují vás psí varlata... TeĎ nevím, jestli se mám tomu smát nebo brečet, ale ta baba (pokud to myslela vážně) je teda pořádnej zvrhlík... a je tam boží komentář, co ho tam hodila jablunka..

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 15:27
- Nahlásit

Pane bože, tady vypukla úplná apokalypsa
Uragán, kroupy, po silnici se valí voda proudem, vypadá to jako řeka, auto kroupama úplně zasypaný...
Hodím vám sem fotku

baile
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 15:35
- Nahlásit

maxim
Teda u vás to ale bouří. U mě je klid, jenom jemně hřmí a občas je přeháňka. Tak snad to nepošleš sem

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 15:35 - Změnil/a: papillon_girl
- Nahlásit

maxim
My tu zase máme bouřku, za chvilku asi příjde i pořádne j déš´t, doufám, že kroupy se konat nebudou A to jsme se zrovna chystali jít ven zacvičit slalom, zrovna hrozná ráda, tak se Bowčík lekl a ještě před chvilkou se tu u mě tiskl na klíně... tak to vypadá, že slalom zkusíme naostro až na závodech a zrovna tak dlouho jsme ho neběhali.. ale nevadí. čím dýl neběhá, tím je pak rychlejší, ale nevím, jak to platí u slalomu

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 15:38
- Nahlásit

Už se to uklidnilo, ale je tam ještě černo. co myslíte, mám to rysknout??

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 15:39
- Nahlásit

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 15:41
- Nahlásit

maxim
ty jo..

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 15:44
- Nahlásit

papillon_girl
dívali jste se už někdo na téma. pobuřují vás psí varlata...
Já jo, to je teda něco

Ta bouřka měla jedno pozitivum. Byly jsme tak v šoku, že jsme čučely z okna a nestaraly se o to, jestli se Max náhodou nebojí těch hromů. Dokonce jsem ho pozvala, ať se jde taky podívat. No a on klidně šel a vůbec se nebál Teprve teď mi to došlo.

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 15:45
- Nahlásit

baile
Tak to by bylo fajn, když nemůžu chodit ve čtvrtek, chodila bych v pátek. Půl patá je dobrá, ale stihla bych asi i tu čtvrtou.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 15:51
- Nahlásit

maxim
to je skvělé!!! Bow se zase přestává bát, když je v pořádné psí smečce, možná mu v budoucnu prospěje 2. pejsek!

cafina
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 15:53
- Nahlásit

maxim
Týýý brďo !!! Tak to nás jenom lízlo.

Fenu, co se bojí bouřky, mám zavřenou na sále a hraje jí moje rádio, při poslední bouřce si zlomila prst, ale zas chtěla dneska vyskočit z kotce a utéct, musela jsem jí zabránit v sebezničení..

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 16:07
- Nahlásit

cafina
Když má pejs takovou panickou hrůzu z bouřky, tak to asi není nic jednoduchýho. Když seš s ním třeba na procházce. Naštěstí Max, když se něčeho bojí, utíká si ke mně pro útěchu
Nechci strašit, ale tady to bylo jak čistá rána z nebe. Jednu chvilku nic, docela pěkně a najednou pohroma. Snad se to Brnu fakt vyhne, Markéta je s kamarády na chatě v Jundrově.

baile
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 16:29
- Nahlásit

maxim
pěkná fotka! No tady už se začíná taky pěkně mračit, tak snad to kroupy nebudou.

cafina
Mám ti vyřídit pozdrav od Saši. Normálně teď chudinka leží doma - má asi boreliózu. Udělala se jí ta skvrna po tom kousnutí a teď bere antibiotika a cítí se unavená
Kdyby to šlo ty klíšťata nějak vyhubit, tak jsem hned pro. Si člověk ani nemůže lehnout do trávy bez toho aniž by se bál, že se na něj něco přisaje.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 16:34
- Nahlásit

Tak jsme se vrátili ze zahrádky a slalom mu šel tak skvěle, že jsem úplně žasla. zítra se na závodech nemám čeho bát spíš naopak. te´d jsme opravdu připravení

baile
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 16:40
- Nahlásit

Tak teď u nás pěkně leje.

papillon_girl
Tak to na těch závodech Bowie zítra určitě slalomem pěkně prosviští. Konkurence se bude třepat strachy!

Snad vám zítra nebude pršet jako dnes.

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání