| Autor |
Zpráva |
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 22:42
- Nahlásit
maxim
Děkuji moc za info.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 22:46
- Nahlásit
Lebeda
Však si ji v Brně prohlídneš a uvidíš
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 08:18
- Nahlásit
Ahoooooooooj! Jakpak se máte?
Lebeda
Jaký druh tance vlastně učíš???? že bych k tobě začla chodit! tančení mě hrozně baví, tančím 3rok břišní, ale už mi to nestačí
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 09:01
- Nahlásit
Dobré ráno, mám se dobře, jenom jsem naštvaná, že včera tak lilo a nemohli jsme jít běhat. Ale máme náhradu v pátek, tak snad bude hezky
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 10:20
- Nahlásit
papillon_girl
učím klasický balet, současný tanec a lidový tanec, taneční praxi, tak jak říkají osnovy, a uvažovala jsem o historickém tanci. Je pravda, že v Bruntále zrušili v ZUŠ taneční obor, protože nesehnali pedagoga, ale dojíždět by se ti nevyplatilo. Učím ve Vítkově. To je z Opavy ještě půl hodky autem.
maxim
taky máme jít běhat v pátek. U nás bylo včera hezky, ne že sem ten liják pošleš.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 10:44
- Nahlásit
Lebeda
Tady je dneska taky hezky, ale kam odešel liják, to fakt netuším
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 10:53
- Nahlásit
maxim
my jsme nebyli už měsíc a půl na cvičáku, buď se cvičí přes týden a to jsem v práci nebo o víkendu, a to jsem na výstavě nebo mám koncert nebo oni mají závody nebo........ a tak mám takový absťák, že to ani není možné. Minulou sobotu mi to překazil pohřeb a to jsme měli jet na předváděčku, tak doufám, že to zítra a pozítří vyjde.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 11:51
- Nahlásit
Lebeda
My máme tréninky ve středu a ve čtvrtek. Ve čtvrtek nemůžu a ve středu poslední dobou vždycky prší
|
baile
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 12:07
- Nahlásit
Ahoj holky,
tak jsem tu zase na skok.
Lebeda
Dřív jsem taky jezdila na soustředění, v Luhačovicích se každý rok pořádal moderní tanec - Limon, Graham, Jazz. V poslední době se ale víc věnuji pejskovi, tak radši zvolím nějaký psí tábor než taneční. Brala bych oboje, ale nejsou peníze.
maxim
Tak to nevím, jestli se v pátek uvidíme, já tam půjdu asi na čtvrtou hodinu - tak se asi mineme. Ještě radši napíšu té holce, která tam má cvičit, jestli to bude už od čtyř.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 12:34 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
baile
Tak to je škoda. Mně psala Majka v šest
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 12:55
- Nahlásit
Lebeda
To je škoda, že to nemám blíž ty lidové tance by mohly být fajn a ten historický musí být taky supeeeer
Ty cvičíš v Opavě, že? Kdy tam máte tréningy, že bych si k vám někdy jela zaběhat, protože my cvičíme jenom někdy přes výkend a já přes výkendy závodím, takže prakticky necvičím vůbec a někdy mi to chybí Ještě, že máme na zahradě alspoń slalom. Myslíš, že by to šlo domluvit nebo, kdybys mi poslala kontakt na trenérku???
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 13:07
- Nahlásit
cafina
závodíš v těch Hruškách?? Jsem se dívala na startovku a nemáš to zaplacené, takže nejedeš???
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 13:15
- Nahlásit
papillon_girl
nemáš to zaplacené,
Jako člen asi platí až na místě. Tak jako já ve Šlapkách
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 19:11
- Nahlásit
baile
soustředění dělám v listopadu a potom někdy v květnu či červnu. Zvu si lektory. Můži si pozvat i tebe jako lektora, pokud nás něco nového naučíš. Ale taky se snažím spíš svůj volný čas orientovat na psy, což mi v době prázdnin jde velmi dobře. Tulek je přihlášený se mnou na tři agility tábory, ještě zvažuji tábor s tancem se psem, s Arsulinou jsem na dvou táborech a naši kolii a ovčáka jsem dala jen na jeden tábor. Strašně se na to těším. Ještě tři týdny !!!
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 19:19
- Nahlásit
papillon_girl
to nevadí, až se uvidíme, tak tě něco naučím jen tak.
Máš pravdu, cvičím v Opavě. U nás se cvičí pořád. Záleží na rozpisu a na domluvě. Rozpis je na stránkách "Katmaj Opava", ale nevím, zda jde jen tak přijet a zacvičit si. To by jsi asi musela být moc dobrá známá naší trenérky. Jmenuje se Martina Wasserbauerová a kontakt na ni je také na stránkách Katmaje. Ona je i trenérem Českého reprezentačního družstva agility, proto jsou kvalifikačky na MS u nás. Zkus se s ní spojit, Bruntál není zase tak daleko.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 19:59
- Nahlásit
Lebeda
tak tě něco naučím jen tak.
to by bylo supeeer, seš moc hodná!!!
O martině jsem slyšela, myslím, že se zná hodně dobře s Libou kotkovou (moje téměř osobní trenérka:up , sama u ní začínala a myslím, že kdyby Martině řekla, že jsem od ní, snad by to šlo!
maxim
Jako člen asi platí až na místě
no jo, to mi vůbec nedošlo
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 22:52
- Nahlásit
papillon_girl
tak to zkus přes tu Libu Kotkovou. Vím, o koho se jedná. Já jdu zítra přihlásit na cvičák Arsulinu. Myslím, že je připravená začít cvičit.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 08:01
- Nahlásit
Dobré ráno všem!!!!
papillon_girl
V Hruškách budu závodit, neboj!!
Lebeda
Ovčáky máme doma tři. Jen možná není z těch stránek úplně zřejmé, že ten celočerný Ašan je v majetku jiných lidí a bydlí s nimi a u nás naopak bydlí Alča, co ji znáš (pozdrav vyřídím!) s dědouškem Klifouškem.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 08:30
- Nahlásit
Dobré, opět zamračené ráno
cafina
V neděli bych se jela podívat do těch Hrušek. Můžeš mi popsat cestu na cvičák?
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 09:08
- Nahlásit
cafina
předpokládám, že to jsou psi. Co dělají, když princezna hárá?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 09:17
- Nahlásit
maxim
Budu moc ráda, když přijedeš. Závody nebudou na cvičáku, ale na fotbalovém hřišti. Já tam teda ještě nebyla, ale při cestě od Křenovic stále po hlavní dojedeš k mostu přes potůček, vlevo je takový novodobý kostel a vpravo by měla být taková méně nápadná odbočka na hřiště. Měly by být vedle toho i kolotoče.
Lebeda
Jeden je kastrát, jeden staroch, co to musí rozchodit, a mladý je úplně okouzlen a čeká ho taky kastrace, protože mu to leze na mozek
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 09:23
- Nahlásit
cafina
a čeká ho taky kastrace,
Tééda, to kdyby Edánek věděl...
Snad tam trefím. V kolik to vypukne?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 09:25
- Nahlásit
maxim
Smallíkům končí prezenčka v 10:30, tak někdy potom
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 09:28
- Nahlásit
cafina
takže bude u nás veselo. Každému kastrátovi to je jedno? Nebo je to tak, že když se vykastruje za mlada, tak to má nějaký význam, zatímco starý pes už má fixlé určité návyky, které mu i po kastraci zůstávají. Náš ovčák má devět. Možná u té kolie (čtyři roky) bych přistoupila k takovému řešení.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 09:43
- Nahlásit
Lebeda
U nás je hodně propracovaná hierarchie a ten kastrát není vůdčí a je značně nad věcí, takže ho to vůbec netrápí - byl kastrován v 10 letech. S tím nejstarším vůdčím to dost mávalo, když si ho Sunny předposledně zvolila za manžela, ale dalo se to ustát. Při posledním hárání Sunny naznala, že starý vůdčí je nepoužitelný a soustředila se na nejmladšího. Ten z toho byl úplně mimo, nevěděl, co s tím, skoro přestal cvičit, zvracel, měl průjem. Proto ho chci nechat vykastrovat, není zdravý, takže ho stejně krýt nenechám, a aspoň ho nebudou tyhle věci trápit.
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 10:17
- Nahlásit
cafina
díky za info, ještě budu přemýšlet. Nebude krýt ani jeden, taky jsou oba nemocní a jejich hierarchii nerozumím, jsou divní. Jediné, co vím je, že Pettu je můj a Arsulina je jeho majetek.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 11:11 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
cafina
Jani, příští neděli je ta zkouška ZOP. Myslíš, že bysme se ještě předtím mohly sejít na nějakém tréninku a probrat to a zkusit náhubek a nošení? Mám ten náhubek nějak trénovat?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 11:22
- Nahlásit
maxim
V neděli na tebe čas mít bohužel nebudu, v týdnu mám volno jen středa, čtvrtek. Buď si můžeš vzít volno na dopoledne a můžem si zas hromadně zatrénovat nebo se sejdem některý z těch dnů někde v Komíně nebo v okolí - mám tam psa na venčení, takže tam stejně musím některé odpoledne jet.
Košík trénuj jen po krátkých intervalech a zkus ho spojit i s tím nošením. Chodit v něm zatím nemusí.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 11:26
- Nahlásit
cafina
No, v Komíně jsem jen ve čtvrtek a navíc je to takový krkolomný, však víš. Ale některý to dopoledne by šlo, asi spíš ten čtvrtek, tak kdyby ti to neudělalo moc velkou čáru přes rozpočet, tak se můžeme domluvit. Lepší procházka se psem než čučet v práci
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 12:09
- Nahlásit
maxim
Jasně, čtvrtek se hodí! Třeba se připojí i baile ?
|