Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 12:50
- Nahlásit

cafina
Bezva. Tak se potom domluvíme.

Jak se těšíš na neděli?

cafina
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 12:53
- Nahlásit

maxim
Hrozně moc!!!

Včera jsem měla trénink s dvěma psama z A3, chvilku jsem si říkala, co tam vlastně dělám, ale Sunnynka skákala naprosto neuvěřitelné kombinace. Nebylo to sice tak hladké jako u těch druhých, ale na všem jsme se domluvily, takže jsem byla strašně spokojená.

maxim
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 13:02
- Nahlásit

cafina
No tak to je bezva
Max taky někdy skáče neuvěřitelné kombinace, ale většinou jiné, než chci já

baile
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 13:28
- Nahlásit

cafina
Třeba se připojí i baile ?
Pokud mě vezmete opět mezi sebe, tak to beru

baile
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 13:30
- Nahlásit

cafina
maxim
Teda, vy už ty závody v Hruškách máte tuto neděli? Toto utíká. Tak ať se vám na prvních oficiálních závodech zadaří!

baile
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 13:35
- Nahlásit

Lebeda
Zvu si lektory
Tak to si mě radši nezvi, bych vás totiž asi nic nenaučila Nejsem moc kreativní, spíš se ráda nechám učit.

Nevíš o nějakém táboře v tanci se psem? Taky by mě takový tábor lákal, ale ještě pořád nevím, jak na tom budu s časem.

maxim
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 13:41
- Nahlásit

baile
Já jedu jenom fandit

Pokud mě vezmete opět mezi sebe, tak to beru

To je přece jasný. Budete s cafinou na střídačku nosit Maxe s náhubkem

baile
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 13:47
- Nahlásit

maxim
Tak to se těším, hlavně na ten jeho zamračený obličej , Andy se totiž tváří děsně ublíženě, když mu dám košík.

Jaktože nejdeš závodit, vždyť už jste ostřílení závodníci. Takže tvoje první oficiálky budou v té Jihlavě?

baile
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 13:50
- Nahlásit

maxim
Tak dneska jdu opravdu agilitit už ve čtyři hodiny, právě jsem si psala s tou trenérkou. Třeba se uvidíme, když budeš přijíždět a já odcházet

cafina
Kde tě zas máme? Zase tvrdě pracuješ, že se teď neozýváš? Jen jsem se chtěla zeptat, jestli ses nekoukla do toho archivu o tom psovi Hugie.

maxim
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 14:01
- Nahlásit

baile
No jo, do Hrušek jsem se nepřihlásila. Takže první bude Jihlava. Snad do té doby stihneme ještě něco natrénovat Hlavně rozlišování, aby mi neběhal na áčko místo do tunelu. Nevím, proč se těm psům líbí to áčko víc

cafina
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 15:40 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

maxim
Tak já najdu nějaká rozlišovací cvičení na tuto kombinaci

baile
Patřil nějakým feťákům, pak kousl policistu, byl vzat do útulku na vyšetření na vzteklinu, ale majitelé už si ho nevyzvedli, takže se nabídl do opatrovnictví. U nás byl celou dobu moc hodný.

cafina
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 18:57
- Nahlásit

Jste mě úplně opustili
Tak pa zítra

maxim
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 20:19
- Nahlásit

cafina
Jste mě úplně opustili

Dyk my jsme byli agilitit, přece

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 21:05
- Nahlásit

cafina
To jsem ráda, že se zase uvidíme! Sunča je hrozná šikulka , pár závodů a budete mnohem lepší než my s Bowem...

Dneska jsem dostala email od paní Hájkové a ta má pro Bawa dokonce 3 nevěsty

Lebeda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 23:18
- Nahlásit

baile

tábor tance se psem dělá Šimona Drábková a dělá ho ve Zvánovicích u Prahy. Závěrka měla být koncem května, ale pokud se nenaplnil ještě, určitě přijímá. Taky jsem o něm přemýšlela, ale odradila mě cena s ohledem na to, že platím ještě jiné tři tábory sobě. A ne jen sobě, agility dělá i můj syn. takže mu taky. Odkaz na stránky Šimony jsem dala své žákyni, ale máme v neděli závěrečný koncert, tak ji řeknu, ať mi ho zjistí.

Lebeda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 23:21
- Nahlásit

všem

Konečně nám to vyšlo !!! Cvičili jsme po skoro dvou měsících. Hurá !!! A zítra jdeme zase. A potom až o prázdninách

cafina
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 07:48
- Nahlásit

maxim
Lebeda
A jak vám to šlo?

papillon_girl
Taky se těším!!
pár závodů a budete mnohem lepší než my s Bowem...
To nevím, jestli to půjde tak rychle

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 10:35
- Nahlásit

cafina
Dobré poledne
Nám to včera docela šlo, ale byl to náhradní termín, tak jsme tam byli jediní SMALL a podle toho to taky vypadalo. Přišli jsme na řadu jednou za půl hodiny...
Pak si Majka všimla, že jedna fenka bude asi brzo hárat, Max to slyšel a bylo po koncentraci. Pořád musel kontrolovat, jestli to už nepřišlo

Lebeda
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 10:59
- Nahlásit

cafina

Pettuli byl zase jako vždy super, on je prostě můj balzám na nervy a to ve všem a malá Arsulina si udělala poprvé tunel a tři skočky. Myslím, že se jí to bude líbit. Jen nevím, zda se s ní někdy v budoucnu převáží houpačka. Přestože je velmi při chuti, nějak neroste. Uvažovali jsme o baťůžku s malou cihlou na zádech. ale to by prý pod tou tíhou zase neodstartovala.

Lebeda
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 11:05
- Nahlásit

maxim

my jsme tam měli háravku a zrovna byla v nejlepším. Poznala jsem to podle toho, že Pettu skočil dvě skočky, zastavil se a nasával vzduch jako jelen v říji. Tak mi to došlo. Naštěstí ještě nekryl, tak se dá odvolat i od háravky, ale prý až to jednou zkusí........................

Lebeda
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 11:08
- Nahlásit

baile

www.taborzvanovice.estranky.cz

cafina
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 11:10
- Nahlásit

maxim
Holky mu lezou na mozek, lumpákovi!! Asi ho budeš muset za běhání intenzivněji chválit a zvyšovat motivaci, aby si poskládal životní priority

Lebeda
Pettík je šikulka. A není na Arsuli moc brzo na skočky? A kolik teď váží? Cihla by asi neprošla

Lebeda
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 11:27
- Nahlásit

cafina

do roku psa leží laťky na zemi, ale když přes ně běží, říkám hop, aby mu bylo jasné, co se přes laťky dělá. Taky musí vědět, že ta laťka je mezi bočnicemi. Včera byly za sebou tři skočky s laťkami na zemi a na přivolání musela přes ně běžet. A tunel jsme dělali rovný i zahnutý. Byla nadšená
Poslední váha byla 1,5 kg, má pět měsíců. Nic moc. Budeme čekat.

cafina
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 11:33
- Nahlásit

Lebeda
Tak to jo
Váží opravdu málo, hlavně když má tak velkého brášku i taťku. Hold si bude muset pak na houpačce dupnout

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 11:42
- Nahlásit

Lebeda
ale prý až to jednou zkusí.
Je to dilema, co?

cafina
Já jsem s motivací druhých trochu na štíru

Lebeda
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 11:42
- Nahlásit

cafina

Ax měl už před měsícem 2,7 kg, proto si ho ta Jitka nechala. A to při narození měli oba stejně, 187 g, což si myslím, že byli macci. Tulek měl rovných 100 g. A houpačka se s ním převáží.

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 11:45
- Nahlásit

cafina
Když to bylo nejhorší a nechtěl se hnout už na startu, šli jsme si udělat poslušnost a to ho trochu srovnalo. Dvakrát se pak zvedl z odložení, dostal za ucho, pak jsme si šli proběhnout slalom a bylo to perfektní. Tak nevím, asi potřebuje ukázat, kdo je tady pánem. Není to masochista?

Lebeda
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 11:50
- Nahlásit

maxim

Je to dilema, co?
dilema je slabé slovo, zřejmě. Border koliáci jsou takoví psychopati, že když vidí parkur, tak je jim jedno, zda nějaká fena hárá, aspoň tedy ti, co jsou u nás, ale co papillon? Dá se z něho udělat "psycho"? Já si myslím, že ne. Ale opak může být pravdou.

maxim
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 12:30
- Nahlásit

Lebeda
Taky myslím, že ne. Mají vlastní názory

cafina
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 12:37
- Nahlásit

Lebeda
Jsem si našla Sunnynku, měla při narození 167g a při odběru asi tak kilo. Ale kdy se pozná, co z toho vyroste, to fakt netuším..?

Dá se z něho udělat "psycho"?
Mně přijdou ti malí pejsci víc nabití testosteronem než ti velcí, ale určitě je to hlavně otázka psovoda, disciplíny, motivace a vztahu pán + pes.

maxim
Myslím, žes to udělala moc dobře!! Pravidla musí být jasně určena.

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání