Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
papillon_girl
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 15:54
- Nahlásit

Lebeda
Tak já ti tu tšku nechám, my máme už na kole košík, sice nic extra, ale tačí nám to

baile
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 17:40
- Nahlásit

Lebeda
Ty učíš na umělecké škole? A jaký obor?

baile
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 17:42
- Nahlásit

maxim
Tak dneska asi cvičák odpadl, že? Když tak prší. Nešla bys v pátek? To nás bude učit Míša (má krysaříka). Já bych chtěla jít, tak snad už nebude pršet.

Lebeda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 17:46
- Nahlásit

papillo_girl

my máme taky košík na kole, ale dva psy, takže něco na nosič by se nám hodilo. A hlavně čekáme na podzim další přírůstek, tak to bych do jednoho košíku už nenaskládala. Děkuji

Lebeda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 17:47
- Nahlásit

Radka

ahojky, no řekla by jsi to? Bubaček mě odhalil "natotata"

Lebeda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 17:49
- Nahlásit

baile

už určitě tušíš, proč mě rozhovor s tebou tak zajímá? Takže obor si už domyslíš, že?

baile
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 18:00
- Nahlásit

Lebeda
Že by tanec??

Lebeda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 18:08 - Změnil/a: Lebeda
- Nahlásit

cafina

máš úžasný smysl pro humor. Ty máš tři ty ovčáky? Pošli, prosím, pozdrav tvé kamarádce, nemůžu si vzpomenout na jméno. Vezla mě od Marty do Brna a taky jsme se viděly na Dni papillona. Díky.

Lebeda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 18:11
- Nahlásit

baile

jo, jo. Viděla jsem tě na tvých stránkách. Choreografii jsi dělala ty?

baile
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 18:16
- Nahlásit

Lebeda
Nene, chodím do ZUŠky, kde máme paní učitelku, která dřív tancovala v divadle, a teď učí, tak tu chorošku dělala ona.

baile
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 18:18
- Nahlásit

Lebeda
Taky míváte nějaká vystoupení? Jak staré děti učíš?

Lebeda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 18:22
- Nahlásit

baile

taky mám odtancováno v divadle 18,5 let a teď učím. Mám děti od 5 do 16 let. Máme čerstvě po soutěži, z 21 jsme byli 7., v neděli máme závěrečný koncert a za tři týdny premiéru muzikálu Ať žijí duchové. Ty jsi určitě II. cyklus, který ročník?

Lebeda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 18:24
- Nahlásit

Bubaček

bude mít Adélka na stránkách knihu návštěv? Někdy? V budoucnu? Jen se ptám.

baile
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 18:38
- Nahlásit

Lebeda
Tý jo, to je úžasný, že jsi tancovala v divadle. Já prostě tanec miluji a chci tančit ještě hodně dlouho.
Jinak v ZUŠce jsem už na černo, takže pst . Mám už totiž odchozený druhý stupeň. Naštěstí mám kamarádku, které je teprve 17 let, tak tam chodím místo ní. Vypadám hodně mladě, takže mezi mladší holky v pohodě zapadnu.
Příští rok už to ale nebudu riskovat a přestanu tam chodit. Vyhlídla jsem si taneční kroužek, který je i pro dospělé - je pod TJ Sokol. Takže tam budu moci chodit za sebe.

baile
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 18:41
- Nahlásit

Lebeda
To máte bezva, že se účastníte hodně soutěží. To mi tady u nás hodně chybělo. My jsme měli jen jedno vystoupení za rok.

Škoda, že nejsi z Brna, určitě bych k tobě chodila

Lebeda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 18:55
- Nahlásit

baile

dělá se to jednoduše, když končíš II. cyklus, propadneš a jedeš od I. ročníku II. cyklu znovu.

Lebeda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 19:02
- Nahlásit

baile

v Brně jsou velké možnosti. Teď v létě je ve Zlíně taneční soustředění. Budou tam dobří lektoři. Napiš mi svůj mail a jí ti přepošlu propozice.

Lebeda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 19:05
- Nahlásit

baile

určitě čerpáš z toho, co jsi se naučila u tance se psem

baile
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 19:05
- Nahlásit

Lebeda
Tak to učitelku nenapadlo . Ona tam totiž všem dává jedničky, tak to by bylo divný, kdybych dostala nějakou pětku - to by si museli myslet, že jsem fakt děsný dřevo

baile
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 19:10
- Nahlásit

Lebeda
Ještě netuším, jak budu mít o prázdninách čas. Budu si totiž hledat práci. Ale kouknu na to.
Mail: baile@seznam.cz

Tanec se psem je super věc, ale je hodně těžký dávat povely psovi a zároveň se u toho nějak pohybovat. Baví mě vymýšlet sestavy, ale musím se hodně přizpůsobovat psovi. Dělá mi totiž "naschvály" , když mám vybranou pomalou hudbu, tak je strašně rychlý a když mám rychlou hudbu, tak se mu vůbec nechce tancovat a plouží se pomalu po parketu.

Lebeda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 19:32
- Nahlásit

baile

je to jako na vyšce, nejhorší je trojka, potom propadáš. Kamarádka, co se mnou tančila, taky učí a její manžel je ředitel ZUŠ. Tam já chodím pro rady.
Tanec se psem mě hodně zajímá, už mám vybranou i skladbu. Mám solidní oporu, Lada Krejčová, většinou je na závodech v porotě, mi radí, jak se co dělá.

Lebeda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 19:38
- Nahlásit

baile

doufám, že ti to došlo

baile
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 19:40
- Nahlásit

Lebeda
Tak třeba se na nějaké té soutěži v tanci se psem setkáme . Zatím se účastním jen akcí v Blansku, ale časem bych chtěla zkusit i Dogdancing v Praze.
Jdu večeřet, tak se měj pěkně a pak na Intercanisu vše proberem.

baile
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 19:42
- Nahlásit

Lebeda
jojo, došlo mi to, díky. ahoj

Lebeda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 20:03
- Nahlásit

baile

ahojky a dobrou chuť.

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 20:25
- Nahlásit

baile
Lebeda
Téda holky, vy jste se rozepsaly

baile
V pátek jdu, psala mi Majka, že mám přijít v šest hodin a že tam bude vyjímečně ona

Lebeda
Budeš na klubovce v Ml.Boleslavi? Mohla bych ti tam vzít tu tašku

Lebeda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 21:56 - Změnil/a: Lebeda
- Nahlásit

maxim

do Mladé Boleslavi nejedu. Až příští rok v březnu. Uchovním tam Arsulinu a převezmu pohár klubového junior šampiona pro Pettulina. Budeme to muset nechat na ten Intercanis. Můžeš mi napsat rozměry? Jen zhruba.

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 22:18
- Nahlásit

Lebeda
35 x 28,5 x 29 cm

Lebeda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 22:27
- Nahlásit

maxim

OK. To jde. Arsulina se tam vleze určitě. Tulek zůstane v košíku. A má to nějaký patent na ten nosič, aby to nespadlo nebo budu muset použít vlastní fantazii, abych Arsulinu po cestě neztratila

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 22:33
- Nahlásit

Lebeda
Ne, je to dokonale vybaveno. Je k tomu pevná podpůrná podložka s otvory a upínací pásky, kterými ji přikurtuješ na nosič a taška se na tu podložku připne suchými zipy, to znamená, že ji můžeš kdykoli od podložky odlepit a vzít v ní pejsu kam potřebuješ

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání