Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
baile
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 17:42
- Nahlásit

maxim
Ahoj maxim,
natřela ses dneska pořádně opalovacím krémem?

maxim
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 18:43
- Nahlásit

baile
To nebylo nutný, celou brigádu jsem strávila v kantýně

Bubacek
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 19:02
- Nahlásit

maxim

Jak jsi to mohla tak rychle uhádnout? - ani nevím, asi mám ten šestý smysl. Néééé, ale indície tomu nasvědčovali. Seděli jsme v Ml. Bol. vedle sebe.

Lebeda

Jednodušší budou moje stránky - Mohu si je přidat do odkazů na naše stránečky???

Katko. Jak se máš?, ale jo celkem to ujde.

Fajka

Už se těšíme na Terezkůůůůůůůůůů - my se těšíme móóóóóóóóóóc na vás všechny.

maxim
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 19:28
- Nahlásit

Bubacek
My jsme seděly vedle sebe celou cestu z Ml. Boleslavi a stejně mě to nenapadlo Takže to bude ten šestej smysl

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 20:27
- Nahlásit

Lebeda
Ahoj§ Určitě jsi ta moc fajn papillonářka ve stanu s občerstvením a schlebíčky s tou šunkou co mají motýlci tak rádi.. Máš fakt nádherné papillonky, ale to už jsem ti říkala určo tenkrát na závodech!! Alspoń, že už vím kdo jsi a máš krásné stránky

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 21:13
- Nahlásit

Stříháte svým papillonkům takové ty praporky na nožičkách? Už se mi to zdá na Bowinovi takové púřerostlé, pořád si to venku o něco špiní, semtam mu z tama musím vyčesávat i asvalt, ale zase na druhou stranu rto vypadá roztomile a semtam kromě té špíny z venku ho to v běhání ani tak neomezuje. Jak to řešíte vy? Asi mu to nechám, ale ráda bych slyšela jestli s prapory máte taky problémy

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 21:16
- Nahlásit

prosím prosím, pošlete mi někdo ty votky z Blanska, jsem zvědavá na toho bahnivého utopence

maxim
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 22:25
- Nahlásit

papillon_girl
Papillonkům se žádné chlupy nepřistřihují, všechno patří ke standardu.

maxim
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 22:27
- Nahlásit

papillon_girl
Myslíš tu společnou? Tu ti pošle cafina, ale teď není v práci a doma nemá net.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 22:39
- Nahlásit

maxim
Tak já mu to nechám. tak nějak mi příjde, že už to má hrozně dlouhý, ale přece jenom, a´t se s ním taky můžu ukázat na veřejnosti jj, myslím tu společnou na kladině, až tu cafina bude, tak jí řeknu

baile
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2008 08:12
- Nahlásit

maxim
ahoj, kdyby ses tady náhodou objevila během čtvrt hodiny, tak se ozvi. Jinak ti napíšu sms.

maxim
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2008 13:50
- Nahlásit

baile
Tak v tuto nekřesťanskou hodinu jsem byla ještě ve snách

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2008 17:31
- Nahlásit

Ahoj§ Tak jak si užíváta krásný sluníčkový víkend?? Já se ráno vydala do sportu trošku vylepšit výbaavu mojeho starého kola a nakoupila jsem mimo jiné i takový koš na řidítka, protože jsem si řekla, že tak Bowa budu moct brát s sebou i na delší porjíž´dky A hned dneska jsme se na ni ještě s mamčou vydaly. Jeli jsme kuosek v tom košíku a Bow z toho byl trošku udfivený, protože něco takového ještě neznal a kdysi měl z kola panickou hrůzu, protože ho ještě jako úplně jako štěńátko nějakej blbeček málem přejel. Tenkrát mu naštěstí nic nebylo, ale měl prostě šok a od té doby mě ani ve snuz nepadlo ho na kolo brát, ale te´d jsem si řekla, že už bych mohla a on to tak krásně zvládl§ Dostal pořádnou odměnu a za městem jsem se rozhodla pustit ho z košíku aby si polítal u kola a tak jsme s mamkou fíičely na kolech a Bowínekcválal před námi Byl to nádherný pocit, vidět ho jak hrozně rychle pádí a užívá si to společně s námi. Potom jsme stávili 3 hodiny u vody a Bow nás chránil před otravným hm,yzem, jednou s námi skočil i do vody. Potom jsme se vraceli zpátky a on zase krásně let+ěl před koly, ještě větší rychlostí a bylo vidět, jakou z toho má radost. Takhle jsme dojeli až domů. dokonce jsem byla překvapená, jak mě poslouchal když jsem na něj z kola řvala at jde do leva nebo do prava a tak..... Byl to opravdu nádherný zážitek.. No a ráno jsme měli cvičák a Bowčík lítal jako uragán, je to fakt moje velikáánské zlatíčko

maxim
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2008 22:18
- Nahlásit

papillon_girl
Dneska jsme si udělali procházku k rybníku, ještě s cafinou a Sunnynkou a Edánkem, to je cafinin ovčák. Ten vodu přímo miluje a čvachtal se v potoce i rybníce, plaval a skákal do vody, byl úplně nadšenej. Sunny s Maxem se taky koupali a dokonce i plavali. Večer jsme si u nás na zahradě opekli buřty, úplná idyla a myslím, že se nám všem bude dneska moc dobře spát

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2008 22:55
- Nahlásit

maxim
dneska to tu zní jako v nějakém ráji.... asi už fakt půjdu spát, po tom dnešku lehnu a usnu....

baile
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 08:46
- Nahlásit

maxim
Ahoj, tak čtu, že se vám výlet vydařil. Já se učila a na chvilku jsem byla smočit Andyho v Mariánském údolí.
Až budu mít po škole, tak musíme zajet někam k rybníku a koupat se společně se psy. Už aby to bylo, učení už mi leze na nervy a pořád toho moc neumím

cafina
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 09:01
- Nahlásit

Dobré ráno!!

wami
Bohužel ti nepomůžu, jedná se zřejmě o francouzskou chovatelskou stanici, ale fotku ani bližší informace jsem nenašla

lebeda
Helemese, kdopa se tu objevil. Tak tě vítám!!

baile
Škoda, že jsi nebyla včera taky, byla to fakt nádherná vycházka a pesani úplně přešťastní

maxim
Ještě jednou díky za tak báječné odpoledne. A za super večeři!!!!!

papillon.girl
Fotky z Blanska jsem všem poslala na mail.

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 09:19
- Nahlásit

cafina
super večeři!!!!!
Jsem ráda, že se ti to líbilo. Já osobně mám taky radši pečenýho buřta než večeři v nóbl restauraci

baile
Výlet byl fakt bezva. Byla s námi ještě moje dcera a její přítel, ti neodolali a koupali se, Markéta dokonce v kraťasech a tričku a my ostatní jsme byli osprchovaní Edánkovým mokrým ocasem, když kolem nás nadšeně tancoval, takže jsme si taky přišli na svoje Tam totiž naštěstí nikomu nevadilo, že se koupali i psi.
Škoda, že jsi nemohla, určitě by se ti to taky líbilo

cafina
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 09:22
- Nahlásit

papillon_girl
maxim
baile
Odkaz na fotky z Blanska od profíků URL

maxim
my ostatní jsme byli osprchovaní Edánkovým mokrým ocasem
Copak Edánek, ta jeho radost je prostě nakažlivá

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 09:23
- Nahlásit

cafina
Dívala jsem se na mail, ale místo fotek jsou tam prázdný políčka. Ptala jsem se Esterky a ona říkala, že je to možná proto, že jsi je tam dávala rovnou z foťáku a ten potom odpojila od PC nebo jsi je tam dávala odněkud, kde jsi je potom smazala a proto se nezobrazují, že nemají odkud.

cafina
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 09:27
- Nahlásit

maxim
Koukala jsem k sobě do odeslané pošty a taky tam mám prázdná políčka, ale když na ně kliknu, tak se fotka normálně zobrazí. Tak to ještě zkus, kdyby to nešlo, pošlu to znova.

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 09:28
- Nahlásit

cafina
Odkaz na fotky z Blanska od profíků

V nadpise je , že je to první část. Je tam někde i druhá?

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 09:33
- Nahlásit

cafina
Mělas pravdu, fotky se zobrazily

cafina
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 09:43
- Nahlásit

maxim
Ještě tady URL , ale to jsou hlavně naháči. Ale jestli jsem to pochopila dobře, ještě další fotky pak přibudou.

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 10:03
- Nahlásit

cafina
Co dneska v práci, žádní zaběhlíci po ohňostroji?

cafina
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 10:12
- Nahlásit

maxim
Jenom jeden neohňostrojový, snad bude klid

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 10:36
- Nahlásit

cafina
Myslíš, že je u vás v útulku ten kravál z ohňostrojů slyšet?

cafina
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 11:52
- Nahlásit

maxim
Asi jo, ale nevím, jak moc. Zatím mají otevřený jen malý okýnka, jinak jsou v uzavřených místnostech, takže to nebude tak hrozný.

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 11:55
- Nahlásit

cafina
Děti právě vyrazily do Bystrce na kolotoče. Myslím, že se vrátí všichni poblití, alespoň podle toho, co jsem tam viděla za atrakce

cafina
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 12:10
- Nahlásit

maxim
Já myslím, že mladí vydrží hodně. Taky jsem zvládala všechny atrakce, lezla po stromech, po skalách.. A teď se mi zvedá žaludek, jenom ty kolotoče vidím, a když se mám schovat pro psy někde na stromě, tak jednak trvá, než se někam vydrápu, a jednak jenom někde poblíž země, dál ani náhodou..!

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání