| Autor |
Zpráva |
Radka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 13:28
- Nahlásit
maxim
Tak to už nebudu Maxovi zakazovat sklízet mrkev ze záhonu
Toho bys měla naopak využít a přes léto mu sjednat brigádu. Můj první pes sklízel jahody, byl na ně úplně ulítlý. Chodil záhonama a ukusoval je z keříčků .
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 13:34
- Nahlásit
maxim
Tak nějak jsem si to časově představovala. S baile se na cestě domluvím, jestli se tady objeví nebo přes sms
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 13:53
- Nahlásit
cafina
Teď nám opravují silnici před domem, ale v sobotu už by to mělo být průjezdný. Když tak dám vědět, kdyby ne a jinak přijeď normálně před barák
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 13:55
- Nahlásit
Radka
Max jahody nesklízí nebo na to zatím nepřišel. Ale pokud bych ho chtěla na něco využít, tak spíš na pletí záhonů
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 14:14
- Nahlásit
maxim
Ale pokud bych ho chtěla na něco využít, tak spíš na pletí záhonů
No to nevím a nechtěla bys na zahradě golfové hřiště ? Jack umí parádní jamky
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 14:27
- Nahlásit
Radka
To Max taky. I zákopy
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 14:35
- Nahlásit
maxim
I zákopy
Ho nabídni armádě
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 14:37
- Nahlásit
Radka
No to nééé, mýho miláčka
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 14:40
- Nahlásit
cafina
Odjíždím do Brna. Zítra tady seš? Jestli ne, tak ahoj v sobotu
Já mám teda zítra tu brigádu, ale budu tady odpoledne.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 14:58
- Nahlásit
Lebeda
Ahoj! Tak nám o vás něco napiš....
maxim
Ty jo buřty, to je boží nápad. asi je koupím na další týden na závody, chtěla bych mít další zkoušku na výbornou.... Jinak to vypadá, že Bow má podobný chutě, Trainery fakt miluje, ale krmím spíš Eukanubou je přece jenom lepší... Nemiluje ji tak jako Trainery, ale když nic jiného není, rád si dá... Taky mu to někdy namáčím do horké vody nebo přidám na ozvláštnění kapsičku nebo tak něco
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 15:01 - Změnil/a: papillon_girl
- Nahlásit
cafina
Oni mají te´d štěńátka, já to na stránkách nikde nenašla. Phalén by mi vůbec nevadil, jsou stejně úžasní jako motýlci... Právě proto mě ta chov. stanice napadla, líbí se mi sportovní zaměření těch pejsků, po takovém papilloním nebo phalením šílenci opravdu toužím..... že mi prosím hodíš odkaz na ty Phaléńata? Já jsem neschopná a ani to na těch stránkách nenajdu...
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 15:07
- Nahlásit
cafina
Nevíš, jestli je možné, aby se narodili samí phaléni? Někde jsem četla, že se ještě nestalo, aby ze spojení 2 Phalénů byla všechna štěńátka phaléni taky... Nebo je to možné, o chovatelství toho zas tak moc nevím....
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 15:25
- Nahlásit
papillon_girl
Tady je odkaz: URL
Já myslím, že ze dvou phalénu se narodí většinou zase phaléni, ale občas může i motýl.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 15:26
- Nahlásit
papillon_girl
A fotky miminek URL
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 15:31
- Nahlásit
cafina
škoda, že tam nejsou fotky, vždycky se hrozně ráda dívám na malá papillońata... Asi si počkám další rok na motýlky, ti phaléni se mi zdají divní, nejsou to takový uličníci... Navíc letos ještě dodělám závodní sezónu a další rok už bude všechno připravené pro štěńátko. a ta´tka se s tím musí smířit, mamka je smířená a začíná se těšit se mnou... Bude to dárek k mým 15 a je to neuvěřitelný, že to mám konečně na 100% povolené!!! Na ty další Awillonky si určitě počkám, jinou CHS moc nechci... možná ještě kouknu na ty Od čeníčka, asi budou taky moc fajn
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 15:32
- Nahlásit
cafina
ti jsou nádherní......
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 18:16
- Nahlásit
papillon_girl
Já myslím, že i můráci můžou být na agility super, jen je jich ještě míň než motýlků, takže výběr asi není takový, ale v každém případě platí, že záleží na rodičích a na povaze konktrétního štěnda
maxim
Zítra mám naštěstí volno, dneska jsme měli Den otevřených dveří, tak si zítra ráno ráda zajdu do lesa, aby mi zase klesl tlak. V sobotu se budu moc těšit!!
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 22:33
- Nahlásit
Všem
Děkuji za přivítání. Nevím, co mám o sobě napsat, stejně mě všichni znáte, někteří sice ne jménem, ale každá z vás se mnou minimálně jednou mluvila. Kromě Baile, přičemž rozhovor s ní by mě zvlášť hodně zajímal.
Tak děvčata, znáte pořad Hádej, kdo jsem? Tak do toho.
|
Esínek
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 09:09
- Nahlásit
Ahoj, a krásné slunečné raníčko přeji Všem
|
wami
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 11:37 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
cafina
koukala jsem se ted na ten posledni odkaz, co jsi semka hazela...
Tam ma predkova pani maminky stenatek "nase" jmeno"!
Nevis, kde ji najit? Jako fotku? Tu "Melusine de I´Hacienda Bigourdane"? Google zklamal...
---
jinak - coby neznalec... phalene je motylek, kterymu usi prerostly tak, ze uz nedrzi nahoru? chapu to spravne?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 12:22
- Nahlásit
Lebeda
Ahoj , ty jsi teda tajnůstkářka. No, předpokládám, že jsi někdo, kdo se zúčastňuje výstav. Usuzuji podle toho, že tě všechny holky tady na fóru už někdy viděly kromě mě .
všem
Holky, tak kdopak to je?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 12:46
- Nahlásit
Lebeda
Poraď nám trochu. Nemáš fenku starší pěti let?
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 13:14
- Nahlásit
baile
ty jsi Klára, že? Marně se snažím ti nechat vzkaz v tvé návštěvní knize. Nefunguje Jezdím na výstavy a s papillon_girl jsem se setkala na závodech. Mám pejska. A taky fenečku. Podle ní jsem odvodila svou přezdívku. Je mladší pěti let.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 13:38
- Nahlásit
Ahoj všem
Lebeda
Já se teda pokusím. Jmenuješ se Majka??? A viděli jsme se na výstavě v Ml. Bol. a moje dcera na chvilku hlídala tvoji maličkou fenečku zabalenou v kapuci.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 14:08
- Nahlásit
Bubacek
Ahoooj Bubášku,
kdybych to odpoledne nebo večer nestíhala, tak vám přeju už teď a tady ať to Čoky s Áďou zvládnou zítra na jedničku s hvězdičkou a zítra odpoledne se uvidíme
Už se těšíme na Terezkůůůůůůůůůů
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 14:11
- Nahlásit
Bubaček
Bingo !!! To byla rychlovka, Katko. Jak se máš?
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 14:17
- Nahlásit
Bubaček
tak pokud se to povedlo, tak to jsou moji papíci.
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 14:24
- Nahlásit
Nepovedlo. Jednodušší budou moje stránky. www.papillonci.estranky.cz
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 17:15
- Nahlásit
Ahoj všichni
Právě jsem se vrátila napůl mrtvá z brigády Ne že by byla tak náročná, to ne, bylo to bezva, ale to vedro
Lebeda
No tohle, ty nás tady tak zkoušíš, jo?
Bubacek
Jak jsi to mohla tak rychle uhádnout? Mně ta přezdívka vůbec nenapověděla
|
baile
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 17:37
- Nahlásit
Lebeda
Ahoj, jojo, jsem Klára . Moje stránky nejsou ještě úplně funkční, ale o prázdninách je zlepším.
Ty máš tak pěkný papillonky, úplně se rozplývám, hlavně nad tím malinkým klubíčkem Arsynkou.
Třeba se někdy potkáme na závodech agility
|