Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
baile
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 15:11
- Nahlásit

maxim
Já se loučím, cafina teď zrovna má asi moc práce, tak si to přečtu až zítra, který den by se jí spíš hodil. Zatím ahoj

cafina
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 16:20 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

baile
maxim
To jsou teda vtipy
Tak já hlasuju pro sobotu.
Přihlášku najdete tady URL , já ji pošlu zítra. Doporučuju co nejdřív, často bývá stop stav ještě před uzávěrkou.

maxim
Marti, nechci tě k ničemu nutit, ale ještě pouvažuj o tom členství v agility klubu, pokuď budem jezdit takhle aspoň jednou za měsíc, tak se to určitě do konce roku vyplatí

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 16:52
- Nahlásit

cafina
Tak já pouvažuju
Budeš tu přihlášku posílat mailem?

Jdu s tím uřvaným pobudou ven

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 17:06
- Nahlásit

cafina
ahoj! pošleš mi prosím na mail tu společnou fotku na kladině??
maxim
Jak ses ptala na ty zkoušky, tak to je na celým závodě v podstatě nejlepší a má to největší význam, protože jenom zkoušky se píšou do výkońáků, který s maxem dostanete na 1. závodech. Parkury jsou se zónovkama, hodně podobné openu, ale tra´t bývá většinou lehčí. Taky máš větší šanci na dobré umístění, protože soutěžíš s jedničkovými psy (začátečníci v závodění), narozdíl opd jumpingu a openu, kde závodíš se všemi výkonostními kategoriemi a nemáš skoro žádnou šanci, dokud se hodně newvypracujete doufám, že jsem to nevysvětlila, jako pro nějakého totálního blbouna, ale tak normálně

Jinak sem o tom závodě ještě přemýšlela a měli jsme zůstat v těch začátečnících. Protože vedro s kombinací extra vysokého áčka (s takovým se na ofic, závodech nesetkáte) a nejmíń skočky se 40 navíc nestandartní, tak Bowčíka obdivuju, že ten druhej běh nakonec tak hezky zavěhl. a skočit ten dvojskok chudák neměl nejmenší šanci bo ta 1. tyčky musí být vždycky nižší než ta 2 a to tak nebylo..... ale asi bych neměla tak kritizovat, jsem fakt hrozná

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 18:37
- Nahlásit

papillon_girl
Nejseš hrozná, máš pravdu. Ta dálka byla špatně, pak ji spravovali a i ten kruh a vůbec všechno bylo podle nás pro SA moc vysoko. Však jsme taky Bowa obdivovaly a moc mu tleskaly, že to nakonec doběhl
Ty závody jsi mi vysvětlila dobře. Ale stejně bude asi nejlepší to zažít

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 18:44
- Nahlásit

cafina
Změřila jsi mi tu přepravku? A jaká je to značka?

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 18:56
- Nahlásit

cafina
Když tu přihlášku pošlu mailem, jak tam přiložím doklad o zaplacení?

cafina
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 19:01
- Nahlásit

maxim
Nestíhám...
Na přepravku jsem zapomněla, budu tu chvilku zítra, tak ti dám vědět a na vše odpovím.

maxim
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 08:26
- Nahlásit

Ahoj holky, jak se dneska máte?

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 09:06
- Nahlásit

maxim
Ahoj! dneska se máme s Bowem naprosto krásně, máme tu dokonce 30 stupńů asi vyrazíme po škole někam k vodě trošinku se osvěžít... ty agi závody si musíš určitě prožít sama, a uvidíš, že to je úplně v pohodě, nejhorší je ta nervozita, ale ta po pár závodech přejde úplně, takže se vůbec není čeho bát

maxim
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 09:13
- Nahlásit

papillon_girl
My máme dneska trénink, tak snad tam v tom teple nevypustíme duši

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 09:39
- Nahlásit

maxim
mě se zdá, že tam máte vždycky ještě o moc tepleji, tak jestli vám to dneska bude běhat, tak vás obdivuju

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 09:41
- Nahlásit

už nám končí hodina, tak se mějte!!!!!!

Bubacek
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 09:48
- Nahlásit

Ahoj všichni

maxim
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 09:57
- Nahlásit

Bubacek
No ahoj
Jak se máš?

maxim
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:33
- Nahlásit

Nikde nikdo...

Bubacek
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:35
- Nahlásit

maxim

Ale jo jde to. Jestli se ti chce koukni na naše stránky, trošičku jsem je upravovala.

Bubacek
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:36
- Nahlásit

maxim

Já jsem tady. A co ty jak se máš??? a už sis trošku odpočinula po těch závodech???

cafina
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:40
- Nahlásit

Ahoj všichni!!

maxim
Přepravka je tato URL, ale prohledej si internetové obchody, kde ji mají nejlevněji.

Přihlášku můžeš poslat mailem a doklad o zaplacení si třeba naskenuješ nebo využiješ starou dobrou tetu poštu

maxim
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:45
- Nahlásit

cafina
Takže ten doklad o zaplacení můžu poslat dodatečně poštou a oni si to spárují, jo? Tys ji taky posílala mailem?

maxim
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:47
- Nahlásit

Bubacek
Po závodech jsem v pohodě, jsem poslední dobou nějak zocelená Navíc tam toho naběháš mnohem míň než třeba na tréninku. Jenom ty připálený části těla se nějak pomalej a pomaleji regenerují, to bude asi věkem...

maxim
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 10:50
- Nahlásit

cafina
Už jsme se vlastně domluvily, kterej den tam pojedeme? V té přihlášce to není nějak rozlišený, jak potom budou vědět, kterej den tam budeme?

cafina
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 11:10
- Nahlásit

maxim
Hlasovala jsem pro sobotu. Já obojí pošlu poštou, ať v tom nemají guláš. Do přihlášky tu sobotu vepiš.

cafina
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 11:22
- Nahlásit

Tak já už zas pádím, budu tady zas středa, čtvtek.

maxim
Kdybys ještě něco potřebovala vědět, klidně mi pošli SMS nebo zavolej

baile
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 13:17
- Nahlásit

maxim
cafina
Tak já tu přihlášku do Jihlavy taky pošlu. Asi zítra nebo pozítří. Vezmeš mě Jani zase autem? Abys nemusela zajíždět do Líšně, tak bych někam dojela. Na benzín přispěju.

PS: Tak mi dneska přítel hlásil, že se mu v práci strašně smáli, je totiž šíleně spálený a hlavně na čele

baile
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 13:26
- Nahlásit

maxim
Tý jo, teď koukám, že když si v tom odkazu (kde je ta Jihlava) Databáze agility najedu na seznam plemen a na papillon, tak je tam uvedený i můj Andy a moje jméno + jeho číslo výkonostního průkazu. Jsme slavní

baile
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 13:29
- Nahlásit

maxim
Jsou tam uvedeni všichni, kteří mají výkonnostní průkazy - i malý Bowien.

maxim
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 14:44
- Nahlásit

baile
Já teď jdu taky poslat přihlášku
Dneska teda bude na tréninku pěkně horko

maxim
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 08:28
- Nahlásit

Dobré ráno
Kde jste kdo?

cafina
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 08:45
- Nahlásit

Dobré ráno!!

Jaký byl včera trénink?

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání