| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 08:52
- Nahlásit
cafina
Bylo to dobrý, až na to vedro. Trať byla složitá, byl to prý trénink psovoda, tak jsem to Maxovi trochu kazila, ale aspoň vím, co napravovat. Dneska jdeme znova, takže budeme ladit.
Taky tam včera probíhal výcvik poslušnosti, tak jsem se přifařila a vyzkoušeli jsme si chůzi po nepříjemném povrchu, byl tam štěrk, igelit a taková mřížka, jak byl v Blansku ten most. Max to zvládl na jedničku i se sednutím
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 08:54 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit
maxim
Tak to mám velkou radost
My jsme se včera flákali, byli jsme se jen koupat v rybníce a pak na procházce. Eda se zase vášnil, úplný vodní blázen
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 09:08
- Nahlásit
cafina
Odpočívat se někdy musí
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 09:42
- Nahlásit
maxim
cafina
Přeji pěkné dopoledne .
maxim
byl tam štěrk, igelit a taková mřížka
Super, štěrk a igelit nám nevadí, ale na mřížku nevlezem - jestli teda myslíš ten rošt co se používá třeba na čištění obuvi atd.
Ten my obcházíme, podlízáme, přeskakujem a když jsem na něj Áju postavila, hleděla na mě uraženě a nešťastně zároveň.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 10:10
- Nahlásit
Radka
Ahoj
To byl takovej rošt z tenoučkých plátků plechu do kříže, dělalo to takový malý čtverečky. Používá se to třeba u schodů na rozhlednu nebo jako v Blansku na mostě. Aspoň tam jsem to viděla. Max normálně taky každej kanál nebo mřížku přeskočí, ale včera bez protestů přešel. Buď byl už tak unavenej nebo je tak poslušnej. To druhý by bylo lepší
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 10:37
- Nahlásit
maxim
Jo, jo, ten rošt myslíme určitě stejný. S těma kanálama je na tom Ája stejně, ale Fidorka je cvok, té tam každou chvíli upadne noha. Vždycky trnu hrůzou ať si ji nezlomí, ale když je na volno, nic víc nesvedu.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 10:42
- Nahlásit
Radka
Já doufám, že na těch zkouškách tenhle rošt nebude, protože je to fakt o zlomení nohy. A navíc je to musí na těch malejch tlapkách bolet.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 10:46
- Nahlásit
maxim
Já doufám, že na těch zkouškách tenhle rošt nebude
Já myslím, že to snad nikde nebývá...možná tak záchranáři by se s tím mohli setkat, ale jinak ne.
musí na těch malejch tlapkách bolet
Taky myslím, že jim to není příjemné. Ája na mě hleděla tak nešťastně, že jsem ji zas zvedla a postavila mimo.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 10:55
- Nahlásit
Radka
My jsme je v tom Blansku přes ten most přenášely, Max přes něho nechtěl přeběhnout dokonce ani když za ním cítil háravku Proto jsem byla včera dost překvapená. Ale asi byl fakt dost unavenej a neměl už sílu vzdorovat. Trochu jsme tam včera potrénovali poslušnost, dokonce i odložení zvládl na jedničku, i když jsem pobíhala po parkuru. Zase nás chválili, je to legrace, jak je každej překvapenej, když takovej pidipes poslouchá A hlavně jsou ty pochvaly hrozně příjemný
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 10:56
- Nahlásit
cafina
Jani, koukala jsem na stránky mpb, vy jste na té Bystrcké vybrali nějaký hnízdo?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 11:01 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit
maxim
Přinesli je dole z Eko-dvora, že je tam někdo nechal v krabici - ale pochybuju, byli krásně čisťoučcí, akorát vzití od maminky. A teď jsou smutní a srdceryvně pláčou
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 11:14
- Nahlásit
maxim
Zase nás chválili, je to legrace, jak je každej překvapenej, když takovej pidipes poslouchá A hlavně jsou ty pochvaly hrozně příjemný
Souhlasím, my máme na cvičáku taky cvičitele, staršího pána - svazarmovce a ten Áju pokaždé vychvaluje. Dokonce měl pro ni posledně i rybí škvarky . A musím pochválit Jacka, od příštího cvičáku už jdeme mezi pokročilé, protože se prý ve štěňatech už nudí .
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 11:15
- Nahlásit
cafina
A teď jsou smutní a srdceryvně pláčou
Bobočci malí, co s nima budete dělat ?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 11:18
- Nahlásit
Radka
Musí u nás zůstat min. 10 dnů, než jim skončí karanténa, a pak půjdou do světa. Tři už jsou zamluvení
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 11:23
- Nahlásit
cafina
Tři už jsou zamluvení
Tak to je moc dobře
Jsou moc hezcí a snad nebudou ani moc velcí , tak by mohli mít velké šance.
Radka
A musím pochválit Jacka,
To je jasný, papillonci jsou šikulky
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 12:12
- Nahlásit
cafina
Tak to je supr !! .
maxim
To je jasný, papillonci jsou šikulky
Na to, že ještě nemá ani 7 měsíců je fakt šikovný . Možná se za čas vydám s Váma na závody .
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 12:17
- Nahlásit
Radka
Tak bezva! Beru tě za slovo
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 12:23
- Nahlásit
cafina
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 12:27
- Nahlásit
cafina
Radka
|
baile
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 12:45
- Nahlásit
Ahoj!
No to jste sem ani neměly psát, že máte v útulku tak krásná štěňátka, zas budu mít ty své touhy si některé vzít. Které se vám nejvíc líbí? Mně ta fenka č. 0469. Podle váhy vyrostou asi maximálně do 35 cm odhaduju.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 12:50
- Nahlásit
Ahoj všem
Radka
Koukala jsi se???
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 12:59
- Nahlásit
baile
Taky se mi líbí ta fenka a ještě ten pejsek 0471. Ale krásný jsou všechny
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 13:00
- Nahlásit
Bubacek
Ahoj
Jestli chodí Radka ještě na ty rehabilitace, tak už je od dvanácti tam
|
baile
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 13:08
- Nahlásit
maxim
Ten je taky fajn, no jsou to krasavci. Myslím, že půjdou rychle do nových rodin, když je teď před těma prázdninama.
Dnes pojedu taky na cvičák, tak se tam uvidíme a donesu ti to CD (jestli teda nezapomenu).
cafina
Ty jsi mi neodpověděla, jestli bys mě vzala do té Jihlavy autem. Kdyby ne, tak bych se nejspíš nepřihlásila, protože autobusem je ta cesta úmorná a dlouhá. Na benzín bych určitě přispěla.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 13:15
- Nahlásit
baile
(jestli teda nezapomenu).
To nemůžeš, když jsem na tebe dělala takový oči přece
|
baile
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 13:18
- Nahlásit
maxim
No to je fakt .
Teď jsem našla stránky KK Jihlava, tak pokud se ty agility budou konat tu, tak terén vypadá celkem dobře. Je tu pár fotek: http://www.kynologie-jihlava.cz/prezentace/content /view/19/42/
|
baile
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 13:20
- Nahlásit
maxim
V okolí je hodně stromů, tak třeba budou vrhat stín
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 13:24
- Nahlásit
baile
Jasně, že tě vezmu. Stejně se pak pojedem ještě naložit k Martě
Ten cvičák znám a myslím, že tam i trefím, a stromů je tam hodně, tak se snad tentokrát tolik nepřipečem
|
baile
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 13:28
- Nahlásit
cafina
Hurá . Takže pokud to dobře chápu, svezeš nás k Martě a pak pojedem jejím autem tam?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 13:38
- Nahlásit
baile
cafina
pak pojedem jejím autem tam?
No jo, to jsou ti majitelé dálniční známky, co?
Snad tam budou mít splachovací záchod...
|