Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
cafina
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 17:45
- Nahlásit

baile
Jasně, zkus to. A jak se veterinář jmenuje?

cafina
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 18:43
- Nahlásit

maxim
Tak auto odvezu do Rosic ve čtvrtek, a pak se pak budu busmo kodrcat do Brna. Ale v pátek bych si ho měla vyzvednout, a pokud to bude nějaký přijatelný dopolední nebo polední čas, tak bych ti brnkla a stavila se za tebou.
Jinak se tady přečtem v sobotu

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:16
- Nahlásit

baile
jé, tak to se na Zetoru těším!! Snad bude mít běhavou náladu a všechno to tam vyhrajee!!!! ty je mi fakt líto, chudáček Anďoch... snad mu to pomůže!!!!
all
Tak mmi mamka tak na 80% dovolila druhého psouna!! jsme se na to téma hodně bavily tak nakonec tak nějak svolila, že kdybych si vzala štěně před prázdninami, tak bych na něj měla hodně času, mohla bych častěji venčit, krmit a naučit ho upa všechnooooo i to co jsem u Bowa třeba zanedbala a musela ho to učit až te´dka. už mám i zkušenosti a všechno by šlo líp. bude se učit od Bowa....

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:19
- Nahlásit

a jsem úúúúúplně happy , ale bojím se,m že to zas nevýjde......

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 08:46
- Nahlásit

papillon_girl
My ti budeme hodně přát, aby to vyšlo, když po druhým pejskovi tak toužíš a třeba ti naše přání pomůžou

baile
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:06
- Nahlásit

papillon_girl
Jé, ty se máš, kdyby mi mamka na 80 procent dovolila psa, tak to bych už ji nějak ukecala a psa bych dotáhla. Jenže ona je tvrdohlavá a pořád má nějaké výmluvy.

cafina
Veterinář se jmenuje Milan Štourač a bydlí ve vesnici Česká a chová německé dogy. Byl mi doporučen známým, že je dobrej. Tak se ho zkusím zeptat, jestli by ta akupunktura (nebo homeopatie) byla vůbec k něčemu. Asi to prvně proberu s Evkou, tu znám líp a věřím jí.

maxim
cafina
Nebudete tento víkend v Brně trénovat, že bych se po tréninku připojila k procházce?

baile
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:15
- Nahlásit

maxim
Vypsali nové rozpisy tréninků ve Šlapkách. Ty asi nebudeš chodit ve čtvrtek, když máš tu angličtinu? Škoda, mohly jsme se potkávat. Koukám, že mě nenapsali ani na středu ani na pátek, zapomněli na mě, darebáci.

Radka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:02
- Nahlásit

baile
Ahoj, to je mi moc líto,držíme Andymu palce i tlapky !!!

Ahoj a dobré ránko všem !

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:05
- Nahlásit

baile
O novým rozpisu jsme se bavili včera, dost mě mrzí, že se nebude trénovat v pátek, protože bych ráda chodila dvakrát v týdnu a v ten blbej čtvrtek fakt nemůžu Zkusím tu němčinu příští rok přesunout na jiný den, třeba úterý by bylo ideální, ale ono to jde přesunovat dost těžko
Tenhle víkend je o ničem, v sobotu cafina pracuje a v neděli je výstava v Ostravě

Radka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:09
- Nahlásit

maxim
a fakt je nutný umět německy? Já se na klubovku naučila ,, pět měsíců, jedenáct měsíců a dvacet měsíců " a byla jsem na sebe tak pyšná . Dokonce jsem ty naučené slovíčka použila ve správnou dobu !!

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:13
- Nahlásit

Radka
Ahoj
Doufám, že se tady dneska budeš vyskytovat častěji

Radka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:19
- Nahlásit

maxim
taky doufám

baile
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:19
- Nahlásit

Radka
Díky.
maxim
Ono se v pátek normálně běhá, tak klidně můžeš chodit i v pátek, akorát se budou běhat nejspíš úplně stejné parkury jak ve středu.

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:21
- Nahlásit

Radka
Já jsem tam začala chodit jen proto, aby mi nezakrněl mozek v době, kdy jsem byla okolnostmi donucená pracovat u soustruhu a cítila jsem, jak mi mozkové buňky nenávratně mizí v řevu těch debilních mašin. A potom jsem si zase říkala, že přece nejsem zbabělec a nezdrhnu od učení, i když mi to zrovna nejde. A stejně tam v ty čtvrtky musím, protože do němčiny chodí obě děcka a je to zároveň den, kdy navštěvujeme našeho dědečka.
Jinak ty měsíce bych taky vypotila a ještě bych uměla pozdravit a poděkovat

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:23
- Nahlásit

baile
Aha, tak to se musím ještě podívat na stránky, jak to vlastně je, popřípadě se zeptat Majky

Radka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:31
- Nahlásit

maxim
do němčiny chodí obě děcka a je to zároveň den, kdy navštěvujeme našeho dědečka.
Tak to jo, to ti chválím, máš ten systém vymakaný
ještě bych uměla pozdravit a poděkovat
tak to umím taky . My máme na firmě vždycky 2x do roka ,,setkání laboratoří", schází se na něm laborantky z čech, slovenska, maďarska, rumunska, německa a polska a řeší se problémy a pomlouvají se ti co nedojeli atd. a je to vždycky strašná prča jak se snažíme mezi sebou dorozumět .

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:37
- Nahlásit

Radka
Taky bych potřebovala někoho, s kým bych mluvila. Bez toho stojí celý učení za prt a hlavně mě to moc nebaví. Prosila jsem naši sousedku učitelku němčiny, že bysme si mohly někdy na zahredě zakonverzovat, ale odbyla mě s tím, že toho má ve škole dost. Stejně ji podezřívám, že kecá a jen se nechce shodit, protože je to předělaná ruštinářka a bůh ví, na jaké úrovni její němčina je

Radka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:56
- Nahlásit

maxim
a na co máš děti ? Bych je trochu přitáhla, procvičila slovíčka a konverzaci. S tou učitelkou to bude asi pravda. U nás na škole taková byla a vydržela tam jen pár měsíců, protože se do ní obuli rodiče, kteří německy uměli. Učila prý děcka úplné nesmysly.

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:40
- Nahlásit

Radka
Taky jsem se musela jednou rozčílit, když ředitel školy!!! učil Esterku v němčině blbě čtvrtej pád. Popsala jsem jí sešit červeně opravama a nechala ji, ať mu to ukáže A víš co řekl? Že prej zatím čtvrtej pád neprobírají, tak na to zase tak nehleděl, aby to bylo dobře!!! Že pak jim to vysvětlí správně!!! Nad tím zůstává rozum stát

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:42
- Nahlásit

Radka
Ale od té doby, co jsem našla gramatickou chybu v učebnici Českého jazyka se už nedivím ničemu

Radka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:54
- Nahlásit

maxim
jsem našla gramatickou chybu v učebnici Českého jazyka se už nedivím ničemu
pěkný, já vím, proč školu zas tak neřeším.
Když si uvědomíš, že vetšinu věcí, které potřebuješ v životě tě naučí už v mateřské školce....., ale zase doma by ty děcka dělaly binec, tak ať jen pěkně sedí ve škole

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:08
- Nahlásit

Radka
Já školu taky moc neřeším. Nechávám to na nich a zatím to naštěstí funguje

Radka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:14
- Nahlásit

maxim
tak to jsme šťastné ženy . Já jsem byla letos poprvé na třídních schůzkách - měl se řešit výlet a možnost studijního pobytu v anglii - tak jsem teda vyrazila....a co tam ti rodiče řešili, každou písemku tam rozebírali, zkoušení svých dětiček domlouvali, no děs a hrůza. Já bych se tak před učitelkou neponížila ani kdyby měl propadnout. Seš blbej, budeš házet lopatou.

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:33
- Nahlásit

Radka
Jo, někteří rodiče to hrozně žerou Já mám na ně vždycky štěstí, když stojím ve frontě na chodbě před kabinetem a čekám, až na mě přijde řada. Čekám tam hodinu, pak vlezu dovnitř a učitelka řekne, že s Esterkou nejsou problémy, že jsem ani nemusela chodit...

Radka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:41
- Nahlásit

maxim
Já už tam ani nechodím, zajímala mě hlavně ta anglie, protože Marcel by chtěl jet. To co jsem popsala se týkalo jen češtiny - to je jejich třídní. Tam už fakt chyběly jen obálky, co by jedniček chtiví rodiče strkali učitelce do kapsy. Co se dělo u kabinetů a ve třídách u dalších učitelů nevím, ale fakt je lituji.

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:30
- Nahlásit

Radka
Rodičové chtějí z dětí vydupat to, čeho sami nedosáhli a nějak zapomínají na to, že ty děti mají jejich geny... Pak nastupují ty obálky.

Radka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:42
- Nahlásit

maxim
Rodičové chtějí z dětí vydupat to, čeho sami nedosáhli
jenom jestli rodičové taky tak drtí ty děcka nad učením, nebo jen obíhají kabinety a fňukají, jak se ten jejich chudák pořád učí. Spíš si myslím, že po příchodu ze schůzek udělají doma dusno a tím celý výchovný proces skončí.
Myslím si, že rodiče děcek co se do školy pravidelně učí, ale přece jen jim to nejde na 1, to vědí a tolik to neprožívají, jako ti, co se 2x do roka vypraví do školy a pak tam žasnou nad známkama.

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:53
- Nahlásit

Radka
Obdivuju děti, co se pravidelně učí i když jim to nejde. Já bych s tím flákla a šla ven. Když se nad tím tak zamyslím, tak svoje děti obdivuju taky, protože já jsem byla hrozný děcko, neučila jsem se i když jsem měla rodiče, kteří by nad tím se mnou seděli, kdybych jim řekla a poradili by mi, zatímco já děckám na všechno odpovím, že tomu nerozumím a dělej co umíš. A oni přesto jdou a sednou si a učí se

Radka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:58
- Nahlásit

maxim
tak to po tobě asi nebudou , ale neříkej jim to

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 14:17
- Nahlásit

Radka
Jasně, mlčím jako hrob

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání