Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
Bubacek
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 07:12
- Nahlásit

maxim

Ne, kašli na to, zase ho tak nutně nepotřebuji. Jen jsem si myslela, že kdyby jste ho měli na skladě tak, že bys ho přibrala sebou. Tak jen ten uzávěr i za ten moc děkuji.

cafina
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 09:57
- Nahlásit

Dobré ráno!!

maxim
Auto stále mimo provoz

maxim
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 10:25
- Nahlásit

cafina
To je ale povora. Jak ses dostala do práce? A jak se dostaneš zítra k Evě? Sraz v 5.30 hod. A co s ním vlastně je?

maxim
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 10:27
- Nahlásit

Bubacek
Tak jo. Kdybys měla v budoucnu o cokoli zájem, klidně napiš. Jenom je potřeba počítat s tím, že na objednávky z netu máme deset dní, protože skladem máme spíš jen kosmetiku

cafina
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 10:42 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

maxim
POTVORA to teda je, ale už aby byla zpátky
Startuje, startuje, ale nenaskočí. Zůstala jsem ve čtvrtek u lesa, kde jsem ráno venčila, ke stráni na výcvik ploch jsem se spustila s kopce bez motoru. K mému velkému štěstí mi auto hned přijeli odtáhnout a kamarád mě odvezl po tréninku se všemi psy až domů, ale od té doby jsem dost nahraná..
Dneska mě hodila Alča na šalinu, zpátky se pokusím stopnout nějaký bus nebo vlak, uvidím, jak to budu časově stíhat.
Zítra, pokud by to nebyl vážný problém, pak bych prosila vyzvednout v Újezdě, nebo při nejhorším mě hodí Alča do Vojkovic, ale to beru až jako druhou možnost, je dost grogy a ne úplně zdravá.

maxim
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 11:06
- Nahlásit

cafina
A máš tam benzin?
Jinak mě napadají svíčky, vzduchovej filtr, voda v benzinu...
Ale na to máš odborníka
Tak dej vědět, kdyby to nespravil a já se domluvím s Evou, že bychom tě vyzvedly doma třeba u kostela

cafina
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 11:18
- Nahlásit

maxim
Spravené bude nejdřív v pondělí. Jestli mi povezeš tu zahradku, tak prosím vyzvednout doma, jinak klidně u kostela, pokuď se ti to tak podaří s Evou domluvit.

maxim
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 11:31
- Nahlásit

cafina
Jo, zahrádku povezu, mám ji už v autě. Tak já se s Evou domluvím a pak ti ještě dám vědět, v kolik pro tebe přijedeme.
Dneska se chceme jít projít na přehradu, aspoň si Max zvykne na šrumec, ale nějak se nám na to neudělalo správné počasí

cafina
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 11:34
- Nahlásit

maxim
Děkuju předem!

ale nějak se nám na to neudělalo správné počasí
Obávám se, že zítra vytasím Sunnynce overálek

maxim
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 11:46
- Nahlásit

cafina
Nejlepší je vzít všechno s sebou, auto to uveze i když to nebudeme potřebovat. V Ostravě jsou docela slušné chodníky kolem celého pavilonu.

baile
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 11:51
- Nahlásit

cafina
maxim
Zítra má být hezčí počasí, tak se nelekejte dnešního deštíku.

Včera Andy na cvičáku pěkně běhal, akorát je blbý, že v pátky tam nebude instruktorka, tak se nedozvím, co dělám za chyby Budu muset oželet sem tam asi to tancování a chodit ve středu.

maxim
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 11:56
- Nahlásit

baile
Souhlasím
Choď s náma ve středu
Víš, co se ještě v životě natancuješ? Kolem plotny, dětí manžela...

baile
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 12:18
- Nahlásit

maxim
To je ale jiný tancování Ne tak zábavný.
Jdem se teď podívat na konec klubového závodu v poslušnosti na Zetoru, dělá tam zkoušky Besinka (fenečka od kamarádky), tak se pro dnešek loučím.

maxim
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 13:26
- Nahlásit

cafina
Takže jsem s Evou mluvila, přijedeme pro tebe, od ní budeme vyjíždět ve čtvrt na šest, tak u tebe bychom mohly být tak asi o půl. Je to ta ulice hned naproti kostela, ne?
Teď jedeme na tu přehradu, tak si tě tady přečtu navečer. Třeba tady ještě budeš a když ne, tak ahoj zítra

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 13:36
- Nahlásit

baile
maxim
Ahoj, tak mě napadlo nechodí s váma na cvičák takový větší kříženec Back s Magdou nebo terka se zlaťákem Kessinkou,???

cafina
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 16:08
- Nahlásit

baile
Veterinář se jmenuje Milan Štourač
Ptala jsem se kolegyně, která už homeopatii používala a taky zmínila Štourače a hlavně MVDr. Müllerovou. Poraď se s Evou a uvidíš. Každopádně Endíka moc zdravím a držím palce!!

cafina
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 16:14
- Nahlásit

maxim
Ráno projedete Měníněm a na T prvně vpravo a hned vlevo do Žatčan, a pak je Újezd, kolem kostela rovně (neboj, škola je o ulic dál ). Jestli si vzpomeneš, tak mě prozvoň, jak budete v Žatčanech, ať jsem připravena v plné polní.
Prosím s sebou dobrou náladu. Já jsem otrávená ze svého bezautového žití a štve mě ta závislost na ostatních, tak se omlouvám dopředu, když bude stát před domem jedna velká papuč, ale snad to nějak přes den rozchodím

Bubacek
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 16:31
- Nahlásit

cafina

Tak to, abychom se drželi v dostatečné vzdálenosti jo???

cafina
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 16:44
- Nahlásit

Bubacek
To se asi budu držet já, když mám špatné dny, jsem protivná nejvíc sama sobě.. Ne neboj, maxim má vždycky zásobu výborných hlášek, aby mě to do Ostravy přešlo

maxim
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 17:39
- Nahlásit

cafina
To si piš
Na přehradě bylo fajn, Max se koupal a nechtěl z vody, okolojdoucí se zastavovali a smáli A potkali jsme tam papillonka, ale na druhém břehu řeky Volali jsme s jeho páníčkama na sebe přes řeku, každej nadšenej z toho druhýho Papillon = rarita

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 18:15
- Nahlásit

maxim
Tak Max miluje koupání?, Bowa bych tam nedostala, ani kdyby bylo to největší vedro! Jedině, když jsme u potoka, tak se jím tak decentně prochází aby se osvěžil, ale plavání, to mu nic moc neříká a když jsem ho jednou v hrozným vedru hodila do vody, okamžitě plaval na břeh!!!! no alspoń, že se e netvářil uraženě....

maxim
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 18:26 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

papillon_girl
Kdepak koupání a plavání Vlezl do vody po prsa, stál tam a nechtěl se hnout, už jsem si myslela, že tam zakořenil. Teprve když jsme mu po břehu začali utíkat, vylezl a hnal se za náma
Taky jsme ho jednou v létě špupli do hluboké vody, plaval k Esterce do hloubky, tam se zastavil a začal se potápět Kdyby ho nevytáhla, snad by klesl až ke dnu

Radka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 20:16
- Nahlásit

maxim
cafina
Ahoj, tak už jste vykoupaní, načančaní a naproto úžasní ?...myslím samo Vaše psy.
My jsme byli kouknout na Černé louce už dnes a byla tam hlava na hlavě a jako jediní papiši jsme tam budili zaslouženou pozornost ( sice asi 10x jsme byli čivavy , ale to už neřeším ). Tady pršelo jen chvíli ráno a pak během dne už ne, takže jestli nám ten déšť poláci v noci nevrátí, tak to bude dobrý .
těším e na Vás zítra a přeji dobrou noc.

baile
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 10:15
- Nahlásit

papillon_girl
větší kříženec Back s Magdou nebo terka se zlaťákem Kessinkou
Tak ty neznám a neslyšela jsem o nich.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 13:01
- Nahlásit

maxim
no já jsem si právě říkala, že by byl Max dokonce i záchranářský pes......
baile
Aha, tak možná chodí na zetor, to jsou kámošky z Brna a právě říkali, že by chtěli začít chodit do Šlapek, ale asi už tam neměli místo!

Tak já za chvilku valím na cvičák, dneska je fakt nádherně, tak doufám, že nám to bude úpořádně běhat!!!!! Je to poslední cvičánek před závody..... už se začínám bááááát ale věřím, že Bowánek to zvládne!!!!!!

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 13:04
- Nahlásit

Ty jo, včera jsme měli zas upa super den! Přišla k nám kámoška se dvěma berňačkami a Bow z nich byl jako vždy v sedmém nebi!!!!!! On když vidí něco tak velkého, takovou slečnu, tak prostě neodolá a zkouší nakrýt všechny nohy, ocásky a pokoušel se naskočit i na nějakou hlavu..... možná si o sobě myslí, že je to nějaká doga nebo bůhví co

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 13:08 - Změnil/a: papillon_girl
- Nahlásit

Až přijedete z výstavy, tak pls napište výsledky, já už musím letět na cvičáček!!!!!!!

Radka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 17:39
- Nahlásit

papillon_girl
možná si o sobě myslí, že je to nějaká doga nebo bůhví co
Bow je machr , určitě byl doga v minulém životě .
Výsledky - Ája CAC, Fidorka V2

Bubacek
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 17:59 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit

Všem hezký den

papillon_girl

Naše Čokyška VN2

Esínek
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 18:02
- Nahlásit

Ahoj, Esík V1, CAC

A martě i janě jsem poslala fotky

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání