| Autor |
Zpráva |
Radka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:47
- Nahlásit
Jdu domů..pa
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:03
- Nahlásit
Radka
Konečně přestalo pršet, tak snad už vyleze i to slunko. A jak to vypadá u vás ?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:04
- Nahlásit
Radka
Jdu domů..pa
No jo, kocour není doma, co?
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 15:22
- Nahlásit
maxim
ahoj, v kolik zítra máte agi?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 15:45
- Nahlásit
Šárka
O půl páté
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 15:47
- Nahlásit
Bubacek
Tak jak bylo u doktora?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 17:10
- Nahlásit
maxim
No jo, kocour není doma, co?
No jo no . U nás jednou zahřmělo a doteď ani kapka. Zahradu mám hotovou
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 17:56
- Nahlásit
Radka
Ty jsi šikula Tak teď už pršet může, aspoň se to zalije, co?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 20:04 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
NVP Ostrava
V1, CAC, Národní vítěz
V4
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 20:15
- Nahlásit
Konečně se mi podařilo vložit si na stránky videa z tréninku poslušnosti. Pokud máte zájem, odkaz najdete na úvodní stránce pod datem aktualizace
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 07:10
- Nahlásit
maxim
Ahoj, tak už mám i zalito. Pršelo v noci a ráno byl slejvák jak hrom - takže pro změnu nemám vyvenčeno . Miláčci, jak zjistili, že venku leje, zahájili rychlý ústup a ven vyběhla jen Ája - té je to fuk. Už přestalo, tak žhavím telefon Marcelovi ať je vypustí aspoň on.
Na video kouknu doma - to mě zajímá .
Dobré ráno všem
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 07:50
- Nahlásit
Radka
Ahoj
U nás taky v noci pršelo, ale ráno už to bylo dobrý. Doufám, že už se vypršelo, jinak asi nebudeme moct na agi a to by bylo blbý, potřebujeme trénovat, příští sobotu máme závody
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 08:47
- Nahlásit
maxim
Tak hlásím, že u nás už dobrou hodinu v kuse leje
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 09:05
- Nahlásit
Radka
Tady poprchává, ale i to mě se*e
Pojďme se aspoň bavit o něčem veselým.
Hmmmm, já nevim o ničem
|
baile
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 09:18
- Nahlásit
Radka
maxim
Ahojky. Musím se připojit ke všerejší debatě o spotech. Andymu to každé jaro a léto aplikuji a nám to hodně pomáhá, nemívá žádné klíště. Po aplikaci je v pohodě, ale asi tak za pět hodin, když mu na zádech díky té kapce začnou trčet chlupy (vypadá jak dikobraz), tak to mu začne vadit. Jak má ty chlupy mastné a slepené, tak se z něho stane děsnej cíťa. Jakmile mu dávám postroj, děsně se u toho mele a má ustrašený oči. Včera dokonce (třetí den po aplikaci) o něj trošičku zavadila tráva a on se tak lekl, že zaječel - no prostě citlivka. Teď (čtvrtej den) už mu to docela slehlo - ty naježený chlupy, tak už je to lepší.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 09:20
- Nahlásit
maxim
Mě to taky se*e. U nás už prší pěkně dlouho a docela dost . A to jsem se tak těšila na agi. No jestli to nepřestane, tak nebudeme moct jít. Ráno jsem byla na výběhu a když jsem se vrátila, byl Andy úplně promočenej, jsem ho na chvilku musela zabalit do ručníku.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 09:24
- Nahlásit
maxim
"K večeru od západu ubývání oblačnosti a ustávání srážek." No než to k nám dojde to "ubývání", tak to bude noc
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 09:24 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit
Dobré ráno
Auto bude prý dnes opraveno, tak snad si ho budu moci večer vyzvednout. Včera jsem podnikla cestu na cvičák autobusem s Edou a Sunnynkou. Hororové scénáře se nenaplnily, Eda byl úplnej vzorňák. I Květinu to cestování zmohlo, takže první půlku večera sladce spinkala v mé náruči. Pak se najedla a začala hopsat jak divá. Tak jsem jí řekla, že za chvilku jede autobus, že si to může dát ještě jednou na cvičák, a zpátky, ať jde pěšky, aby se uklidnila. Moje řeč ale neměla žádný pedagogický efekt, tak jsem ji musela dát žvýkací kost, teprve s ní se uklidnila
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 09:30
- Nahlásit
ke spotům a obojkům
Obojek doporučuji Scalibor, nesmrdí a je bílý, nešpiní srst, ale na motýlka nevím, nevím. Myslím, že by se srst kolem obojku časem lámala a ničila mechanicky.
Na Sunnynku jsem zkoušela taky Duovin, účinek dobrý, ale té látky je uvnitř celkem dost, taky se jí zapatlala celá záda a po třech dnech, kdy už se to může, musela jsem ji vykoupat. Teď už po druhé má Stronghold, při aplikaci se snažím dát každou kapičku opravdu kousek jinam a opravdu na kůži a jsem s ním spokojená. Není mastná, tedy ani špinavá a koupat ji potom nemusím.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 09:39
- Nahlásit
cafina
baile
Já bych taky radši aplikovala ten spot. No když tak skočím k tomu vetovi, jak jsme se včera bavily s Radkou.
cafina
S autem držím palce, co kdyby sis koupila jiný a vrátila mi tu zahrádku ...
baile
Já jsem s tím deštěm optimista do poslední chvíle, tedy do čtyř hodin. Pak to vzdám.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 09:55
- Nahlásit
Bóže, teď ještě slyším za oknama nějakej uragán nebo co to je Kéž by tak odfoukl ten déšť někam do pryč.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:00
- Nahlásit
maxim
Tady ani nefouká, ale na chvilku přestalo pršet. Mraky jsou ale furt
|
baile
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:02
- Nahlásit
cafina
A ten Stronghold je dražší než Duowin nebo Frontline? Nikdy jsem o něm neslyšela
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:06
- Nahlásit
maxim
co kdyby sis koupila jiný
Chybí mi sponzor
baile
Stronghold je dražší, ale zároveň je i odčervovací.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:07
- Nahlásit
maxim
baile
cafina
Jak má ty chlupy mastné a slepené
zkus to aplikovat fakt až na kůži, jak píše cafina při aplikaci se snažím dát každou kapičku opravdu kousek jinam a opravdu na kůži , já to holkám po zaschnutí i opatrně rozčešu.
Stronghold - kolik tě stál na Sunny, musím koupit 4, tak ať mám dost peněz a nejsem za vola
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:25 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit
Ahoj,
tak se tady hlásím z severní Moravy a přeji hezký den.
Včera jsem nebyla u lékaře já, ale naše Modřenka a hlásím, že už je OK.
Co se týká těch přípravků, my používáme Scalibor. Je to sice obojek, ale nesmrdí a nešpiní a je takový měkký. Prostě jsme s ním spokojení.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:26
- Nahlásit
Radka
Dávám to taky na kůži, ale je toho fakt hodně, pro takový prcky, furt to teče a ke konci už nemám místa na zádech, kam bych to aplikovala. Místo jedné pěšinky mezi lopatkama, tak má tři pěšinky. Jsem o tom nedávno přemýšlela, že vy, co jezdíte na výstavy, tak tento spot byste těsně před tím asi neměli dávat, to by se ty naježený a mastný chlupy rozhodčímu asi nelíbily
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:32
- Nahlásit
baile
to by se ty naježený a mastný chlupy rozhodčímu asi nelíbily
No po třech dnech se dá pejsa vykoupat.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:37
- Nahlásit
Bubacek
Aha, tak to byl veterinář
už je OK
To je dobře. Nejhorší je, když něco bolí zvířátka nebo malý děti.
Tak jako to tvoje auto jsem já včera blikala na protijedoucí, v dědině totiž prudili policajti a měřili. Zrovna - úplně náhodou - jsem jela povolenou rychlostí a nenapadlo mě nic lepšího, než tomu policajtovi zamávat. Doufám, že než to stačil pochopit, ujela jsem dost daleko a nestihl si opsat značku, aby mě nemohli popotahovat za pohrdání veřejným orgánem
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:39
- Nahlásit
baile
to by se ty naježený a mastný chlupy rozhodčímu asi nelíbily
teď po Ostravě, ti můžu s klidem napsat, že třeba i líbily. Áje řekla p. Ovesná, že je ,, načinčaná " , příště na Ovesnou nekoupu !
|