| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 09:09
- Nahlásit
baile
Vypadá to skoro jako naschvál, ale já jedu na výstavu a cafina má zkoušky s Edánkem.
A jak se jinak máš
|
baile
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 09:41
- Nahlásit
maxim
Nevadí, třeba to vyjde jindy.
Jinak dobrý, dopoledne vždycky dělám diplomku, přitom se rozptyluju dopisováním s kamarádama , odpoledne se snažím učit. Mezitím pořád jím a venčím
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 09:42
- Nahlásit
maxim
Ovesné asi něco přeletělo přřes nos.. ty jo včera jsem byla s Bowem běhat na stadion, je to divný, ale on prostě jako šílenec lítá po běžeckým stadionu dokola a je štěstím bez sebe!!!! byli jsme tam ještrě s kámoškou a tak jsme si kmaždá stříádali po jednom kole. a dali jsme jich v kuse 5! dneska jdu zase, mám jich v plánu asik tak 8!!!!!!!!!!!
|
baile
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 09:43
- Nahlásit
maxim
V neděli jsme byli s Andym na stopách. Je do toho jak střelenej, když pokládám stopu, tak kňučí a div se na vodítku neuškrtí. Když stopuje, tak valí tak rychle, že mu ani nestíhám ukazovat.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 09:43
- Nahlásit
baile
Vůbec ti to učení nezávidím. Ale už to budeš mít za sebou. A co dál? Už máš vyhlídnutý nějaký lukrativní místo?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 09:45
- Nahlásit
papillon_girl
Tolik energie jako má Bow bych chtěla mít taky
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 09:45
- Nahlásit
baile
Koukám, že vás ty stopy baví To my jsme s Maxem byli jen jednou, a to tenkrát spolu, jak nám tak krásně sněžilo.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 09:46
- Nahlásit
maxim
kecám s Marcelou.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 09:47
- Nahlásit
maxim
Nemám, zkoušela jsem už dvě místa, jen abych si zkusila pohovor, ale ani mě k němu nepozvali - měli už na to místo někoho známého - no jo, protekce. Teď si dám s hledáním pauzu a začnu až skončím školu.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 09:49
- Nahlásit
maxim
mě právě ty stopy vůbec nebaví - je to nuda, než se to našlape...Ale Andyho to zase moc moc baví, no když se jedná o žrádlo, tak se mu nedivím
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 09:54
- Nahlásit
baile
Jak Andy a zdravíčko, už jste byli u toho spešl veta?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 09:55
- Nahlásit
papillon_girl
Koukala jsem k Markétě na stránky štěníků a jsou nádherní - bereš toho OZZYHO ? Je u něj rezervace.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 09:57
- Nahlásit
Radka
Tady už prší
|
baile
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 09:58
- Nahlásit
Radka
Je to 6 dní od toho záchvatu, tak se modlím, aby zas nějaký neměl. Jinak je mu dobře, teď se vyvaluje na mém stole, kde mám počítač a chrní. Včera jsem se o homeopatii bavila s mojí veterinářkou a ta říkala, že na to vůbec nevěří, že byla na nějaké přednášce o tom a že ji vůbec nepřesvědčili. Tak jsem si říkala, že ještě počkám, budu si zapisovat, kdy má záchvaty a kdyby se mu to zhoršovalo, tak bych asi zkusila i tu alternativní léčbu.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 10:00
- Nahlásit
maxim
Tady pršelo asi před čtvrt hodinou, ale už tu krásně svítí sluníčko.
Hlavně aby bylo hezky zítra, když máme to agi - se konečně uvidíme v akci
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 10:04
- Nahlásit
baile
Takže zítra jdeš? To je bezva, těším se.
Jinak já mám zase s homeopatií ty nejlepší zkušenosti. Sice ne se psem, ale se sebou a s mladší dcerou, ale to by mělo být celkem jedno. Měla jsem dlouho problémy a pomohla mi až homeopatie.
Jé, teď jsem zahlédla z okna modrou oblohu. Tak snad už to sluníčko dorazí i k nám.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 10:06
- Nahlásit
Radka
Kde kecáte? Já vždycky ty stránky zapomenu. Můžeš mi sem hodit odkaz, že bych nakoukla? Připadá mi to tam trochu nepřehledný, tak snad se zorientuju
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 10:10
- Nahlásit
maxim
po telefonu , ale odkaz je
http://www.celysvet.cz/papillon.php
klidně se přidej - to platí i pro ostatní . mě se tam líbí to snadné vkládání fotek.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 10:11
- Nahlásit
baile
Tak to budem držet palce, já myslela, že jste tam šli.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 10:19
- Nahlásit
Radka
Díky, zatím jsme tam nešli, ještě vyčkáme.
maxim
Jojo, na agi se chystáme, snad nám nic nebude a budem mít plno energie.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 10:30
- Nahlásit
baile
Minule bylo krásně, vysedávali jsme v mezičase na trávníku, ale zase tam lezly klíšťata. Včera jsem Maxovi taky jedno vyndávala
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 10:34
- Nahlásit
maxim
zase tam lezly klíšťata
Fuj, klíšťat je letos zase požehnaně, Jack už taky jedno měl a po Bolce dostanou všichni spoty.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 10:48
- Nahlásit
Radka
po Bolce
Nemyslíš Budějky? A spot je ten obojek?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 10:54
- Nahlásit
maxim
samo, že budějky . Spot je ta pipetka, co se kape psovi za krk.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 11:01
- Nahlásit
Radka
Náš Max je na to alergickej. Asi. Když jsem mu to nakapala, strašně řádil a dlouho bylo poznat, že ho to hrozně svědí. Pokaždé, když jsem ho podrbala na zádech tak úplně natáčel kůžu.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 11:06
- Nahlásit
maxim
Náš Max je na to alergickej
Tak to nevím, já to holkám nakapu a chvíli je mám na klíně a mazlím je ať mi to hned nevytřou někam do koberce a dobrý. Vím, že je toho několik značek, tak třeba zkuste nějakou jinou, nebo potom sprej a stříkat, když jdete ven. Nebo ty obojky, ale s těma nemám zkušenosti, ty jsem kupovala jen našemu kokrovi ale ten bydlel venku.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 11:48
- Nahlásit
Radka
Zkoušeli jsme Frontline a Duo-vin. Se stejným výsledkem. Na letošek mám nachystanej obojek, ale trochu mi vadí, že to musí nosit pořád, i doma.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 11:56
- Nahlásit
maxim
trochu mi vadí, že to musí nosit pořád, i doma.
přesně ze stejného důvodu se mi nelíbí a taky některé děsně smrdí. Jo a prý má být daný dost natěsno - nesmí být moc volný - prý pak neučinkuje jak má, tak dej bacha ať mu nezašmodrchá srst. Holky spí se mnou v posteli, tak to by asi nešlo. Ty spoty, když jim ráno kápnu, tak do večera už nejsou skoro cítit.
bych se skusila ohledně těch spotů poradit s vetem a ať mu ho aplikuje on. Třeba ti poradí, jestli je to alergie.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:31
- Nahlásit
Radka
Nejspíš to tak udělám.Ten obojek se mi fakt nelíbí. Máme v Ivančicích veta, kterej má zkušenosti s malejma zvířatama ( jinak chodím k jinýmu, kterej dělá spíš krávy, ale na očkování je to jedno a je mladej a hezkej, tak si tam i spravím oko ), tak za ním asi zajedu.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:41
- Nahlásit
maxim
no však zkus a uvidíš
|