| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:27
- Nahlásit
Radka
nádherně kvete voskovka
Se máš My máme doma nějaký špatný zóny, nic tam nekvete a to můžu být ještě ráda, že mi aspoň rostou, pěstuju hlavně zelené s okrasnými listy, sousedky se chodí závistivě dívat, jim doma neroste pomalu ani potos. Pořád jim říkám, že si musejí s těma kytkama vykládat, jinak jim nic neporoste
No ale jak říkám, poslední dobou je to nějak horší, když si vykládám se psem...
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:32
- Nahlásit
maxim
nějaký špatný zóny
tak s těma zonama to asi nějak bude, protože mě v obýváku roste a i kvete skoro všechno. mám tam i veliké akvárko a rybičky i ty kytky v akva se množí jak prdlé. Kytky rozdám po známych a na mladé rybičky jsem si koupila jednu velkou dravou a je klid . A řeknu ti, že když sousedi nemohli mít dítě, tak si k nám do toho obýváku chtěli jít to dítě udělat .
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:36
- Nahlásit
Radka
chtěli jít to dítě udělat
Tak to je dost dobrý
A jak to dopadlo? Už chovají nebo jsi chránila teritorium?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:46
- Nahlásit
maxim
Jo už chovají, mladý má 6 let, ale v tomhle případě by ani super zóna nepomohla, takže díky patří doktorům
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:50
- Nahlásit
maxim
Košťálová byla dobrá, teď mě úplně mrzí, že jsem se do těch Budějek nepřihlásila, mohly jste mi vzít Sunnynku s sebou.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:51
- Nahlásit
cafina
A ty bys nejela? Proč? Já teda nevím, jak Sunny, ale Max by se s nikým jiným asi vystavovat nechtěl.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:54
- Nahlásit
Radka
A jaký rybky pěstuješ? Já jsem totiž i vášnivý akvarista, dřív jsme měli velký akvárium, pěstovala jsem kančíky, ale pak muselo ustoupit psacím stolům a jiným kravinám v dětském pokoji a teď mám jen malé a to je houby. Asi počkám do důchodu, ono i to akvárium chce svou péči a čas, a zase si ho pořídím. To už budou děti velké a doufejme že i z domu
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 11:07
- Nahlásit
maxim
Já mám v obýváku 500 litrů a v něm klasiku skaláry, akary, tetry a na dně přísavky všech možných tvarů a hlavní likvidátor všeho malého je noční péřivec, tan má dobrých 20 cm a v noci všechno malé najde a sežere.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 11:37
- Nahlásit
Ahoj a pěkný páteční den
Dneska ráno jsem uvažovala, že mi naše chovatelka zapomněla dát návod na obsluhu té naší super tryskové myši. Ta se dneska teda předvedla. Už jsem začínala uvažovat komu zavolám, aby mi řek kde to má vypínač.
Takto jsem ji viděla poprvé.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 11:39
- Nahlásit
maxim
Já mám v tom termínu zkoušky s Edou, na které se chystáme už několik měsíců a ty musíme dělat spolu jako tým. A Sunnynku by vystavil kdokoli, všechno to umí, jen zkrotit ten temperament. Tak snad příště.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 11:43
- Nahlásit
Bubacek
Musím tě zklamat, ale vypínač nemá. Včera dávali v televizi reklamu na ty duracell baterie zrovna ve chvíli, kdy po mě Sunny skákala a za každou cenu si vynucovala pozornost. Tak jsem jí ukazovala ty králíčky v televizi s tím, že ty časem vypnou. A ona ne a ne si vzít příklad
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:09
- Nahlásit
Radka
Tak to já mám ráda dravce. Pořídila bych si akary modré nebo kančíky červenohrdlé
Obojí se rádo rozmnožuje a to mě baví nejvíc. Přemnožení nehrozí, požerou se navzájem, když si to nepohlídáš
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:11
- Nahlásit
cafina
se tady chechtám..Duracell říkáme Jackovi už dávno .Bubacek
ahoj, to znamená, že už je fit, nebu ještě pokulhává...?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:11
- Nahlásit
cafina
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:19
- Nahlásit
Radka
to znamená, že už je fit, nebu ještě pokulhává... - no zatím to vypadá, že je už v pořádku. Když jsem se ptala Adi jestli venku kulhá, tak říkala, že ne. Klepu na všechno, jen ať to nezařeknu. Teprve včera dobrala prášky tak uvidíme přes víkend a pokud zase začne tak příští týden jdeme k p. doktrovi Raškovi, aby se na ni podíval on.
cafina
Včera dávali v televizi reklamu na ty duracell baterie - taky jsem si na tu reklamu vzpomněla
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:39
- Nahlásit
Bubacek
Tak držíme palec aby to bylo v pohodě
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:41
- Nahlásit
maxim
akary modré mám, je to párek a množí se, ale žere to ten péřovec ještě v době kdy se rodiče starají. Skaláry se mi třou taky a tetry skoro pořád, ale tam žerou jikry všichni.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:54
- Nahlásit
Radka
Tééda ty se máš To budou stopro ty zóny. Až si syn přivede poprvé domů slečnu na noc, pořádně je hlídej, aby se v tom pokoji nezapomněli
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 13:59
- Nahlásit
maxim
To si piš, budu hlídat aby se nezapoměli v žádném pokoji, ale zatím je to celkem v klidu, sportuje a na blbosti nemá čas.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 14:28 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
Radka
Tak to jo
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 21:05
- Nahlásit
ahooooj§ je tu někdoooooo?????
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 11:08
- Nahlásit
papillon_girl
Ahóóóój, dneska jo
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 14:22
- Nahlásit
maxim
copak má dneska v plánu mladý nedějný sportovec????,
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 14:26
- Nahlásit
U nás krásně svítí sluníčko, tak to asai vidím na nějakou delší procházku... půjdem tak za ho´dku, protože byhc to te´dfka asi nedala. dělala jsem na oběd arabský chléb s kuřetem v takový spešl omáčce.... poprvý co jsem ikdy něco jako je arabský chleba pekla... hodně mi to nakynul a byly to takový mega bochniska, takže sem se najedla asi na dobu jednoho roku.....
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 17:15
- Nahlásit
papillon_girl
Ty seš taková kuchařka, jo? To teda koukám
My jsme byli na procházce trénovat poslušnost, natáčeli jsme to na video, tak se to pokusím vložit na stránky
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 08:43
- Nahlásit
Dobré ráno, to máme ale dnes škaredě, co?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 08:51
- Nahlásit
Dobré ráno!!!!!
maxim
Musím přiznat, že květinka po včerejšku uvadla. A Edánek taky, akorát před každým přelehnutáím na druhý bok mně chodil říkat, že to bylo faktu super
|
baile
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 08:55
- Nahlásit
maxim
To jo, je nějak zataženo, ale nám to s Andym nevadí, včera bylo pěkně a to jsme si přáli
|
baile
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 08:57
- Nahlásit
Na těch včerejších závodech nám to moc neběhalo (zastavoval se před některýma překážkama a přemýšlel, jestli to vůbec skočí ), ale parkur byl tak těžký, že se na něm hodně rychlých psíků disklo a to nám vyneslo třetí místo!!!
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 09:00
- Nahlásit
baile
Blahopřeju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|