| Autor |
Zpráva |
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 08:56 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit
Hezké dobré ráno přeji všem
maxim
Tak to je super, už se moc na vás těšíme. Jsem se tě chtěla zeptat, ty stránky auto věciček, tam pracuješ???
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 09:13
- Nahlásit
baile
gratuluju!!!!!!!!!!! V tom písku se asi muselo běžet fakt blbě!!!!! A byli to oficiální nebo ne? Jinak my máme závody 19. na Zetoru tuším. Budeš tam taky????
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 09:35
- Nahlásit
Bubacek
Dobré raníčko
Jo, to jsou stránky naší firmy
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 09:43
- Nahlásit
maxim
A ty ceny platí??? Aji bych měla zájem o něco. O pár věciček.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 09:57
- Nahlásit
Bubacek
Ceny platí. Jestli můžeš, pošli objednávku mailem přímo z tohoto internetového obchodu na svoje jméno, já to tady pohlídám a buďto bych ti to přivezla na některou výstavu ( neslibuju, že do Ostravy, to jenom pokud bychom to měli skladem ) nebo třeba do Budějek, jestli jedete, nebo bych ti to poslala poštou, samozřejmě bez poštovnýho, na to bych tady dohlídla
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:06
- Nahlásit
maxim
Zatím jsem se jen ptala informativně a popovídáme si o tom v Ostravě osobně, ještě jsem tam něco nenašla, tak jsem se na to chtěla zeptat. Co, ale nutně potřebuji je to víčko na palivovou nádrž na Felicii.
Do Budějek nejedeme, máme v tom termínu Canis a tam musím.
Přesto ti moc moc děkuji, vědět to dřív, tak jsem stálým zákazníkem.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:37
- Nahlásit
Bubacek
víčko na palivovou nádrž na Felicii.
Mrknu, jestli máme skladem a když tak vezmu do Ostravy
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 12:39
- Nahlásit
maxim
Jé tak to by jsi byla moc hodná. Nám u našeho někdo ulámal ty packy, když se chtěl dostat dovnitř bez klíče. A teď, i když je to víčko zamčené, tak ho klidně kdokoliv otevře. Moc dík
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 12:59
- Nahlásit
Bubacek
Ahoj Katko, tak známky budou hotové 17.4. a ještě tan den mi je pošlou, až dorazí, tak se domluvíme na dodání .
Ahoj Všem a krásný den přeji
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 13:04
- Nahlásit
Radka
Super, tak tomu říkám rychlost. Moc děkuji
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 13:26
- Nahlásit
Radka
No nazdááár
Kde se touláš?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:09
- Nahlásit
maxim
Ahoj, makám jak barevná , ale chvilku jsem si na Vás našla .
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:35
- Nahlásit
Radka
Já taky makám. Nedovedete si představit, jakej je tady v té firmě v polích vedle kravína neustále bordel. Navíc se budova rozpadá nebo co a furt se někde něco sype. A dneska jsem dostala za úkol poklidit, uklizečku nemáme. Napřed se mi rozbil vysavač, pak jsem nemohla najít koště, hadru.... A teď jsem jako prase já a že by tady byl vidět pořádek, to teda není
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:41
- Nahlásit
maxim
Tak to znám, ve výrobně suchých malt to je totéž. Prach je úplně všude a je naprosto nezničitelný , ale uklizečku naštěstí máme .
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:49
- Nahlásit
Radka
ale uklizečku naštěstí máme
Závidím...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 08:47
- Nahlásit
cafina
Mám pro tebe zahrádku na Feldu combi a nosič na kolo. Zahrádka je za 860,- a nosič za 262,-
Bubacek
Tobě dneska objednám ten uzávěr, jsou prý dva, jeden na novější typ Feldy, ale sedí oba. Snad mi to do pátku dovezou.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 08:49
- Nahlásit
maxim
Moc, moc , moc děkuji, jsi zlatíčko.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 09:22
- Nahlásit
Bubacek
mají levnější - čína - ne moc kvalita - do 100,-
pak dražší - lepší - do 300,-
Kterej chceš?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 09:55
- Nahlásit
Dobré ráno!!
maxim
Děkuju moc!! Možná se za tebou stavím ještě dřív, zlobí mě auto a povezu ho do Rosic za kamarádem na opravu, někdy během čtvrtka nebo pátku, tak bych ti případně brnkla a stavila se.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 10:14 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
cafina
Ve čtvrtek nebudu doma, jedeme na němčinu. Ale v práci budu do půl třetí.
Jak se ten kamarád jmenuje? Třeba ho znám
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 11:00
- Nahlásit
maxim
On tam pracuje na STK. Jinak bydlí v Modřicích, tak to se asi neznáte Jak se mi ozve, tak ti dám vědět.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 11:34
- Nahlásit
maxim
Včera jsem byla agilitit, tak mám poupravenou metodiku na houpačku, tak ti ji pak ukážu, jak se uvidíme
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 11:39
- Nahlásit
cafina
Tak jo. Minule jsem na tréninku zkoušela jump a drrrrrž, ohromná legrace
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 11:45
- Nahlásit
maxim
Škoda, že jsem nemohla být u toho A Jak vám to jde?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 11:49
- Nahlásit
cafina
No jak jsme to trénovali, tak to pochopil. Teď ještě jestli si to zapamatoval. A taky musím přemýšlet, kdy se ten povel hodí a kdy ne.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 12:02
- Nahlásit
maxim
Já taky často stojím při prohlídce u překážky a marně přemýšlím, co říct.
Včera po nás trenerka chtěla, abychom běžely 4 překážky, které byly téměř v rovince, Sunny měla běžet přede mnou a já jí za každou překážkou křížit za zády. No, brala jsem to, že to asi bude jen velká legrace, ale kupodivu, zvládly jsme to napoprvé. Není nad to, když je jeden s týmu nadaný a ten druhý se jen veze
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 12:04
- Nahlásit
cafina
Tak to bych si taky chtěla vyzkoušet.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 15:03
- Nahlásit
papillon_girl
Byly to neoficiálky. Na Zetor jsem se nepřihlásila, ale půjdu se tam na chvilku mrknout, tak tě půjdu aspoň pozdravit.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 15:06
- Nahlásit
Dneska měl Andy zase záchvat . Přišla jsem domů a asi jak se rychle probudil, tak to na něj přišlo.
Jsem si říkala, že zkusím psí akupunkturu nebo homeopatii, jeden pejskař mi doporučil veterináře, který to dělá, tak se na to poptám, jestli by to náhodou nepomohlo. Musím zkusit všechno.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 15:33
- Nahlásit
baile
To je mi líto. Držíme palce.
|