Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Rottweiler - ten správny pes pre mňa
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
Meta
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 12:13
- Nahlásit

Biluška
Jó, tak proto se můj hovík nemůže naučit štěkat! Ten má ocas mimořádně objemný...

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 12:43
- Nahlásit

Meta
Jó, tak proto se můj hovík nemůže naučit štěkat! Ten má ocas mimořádně objemný...
Bacha na to, to může obzvlášť závažné. Jestli má jenom jednu mozkovou buňku (stejně jako moji psi) tak ta se tam může naprosto ztratit, netrefí zpátky a jste úplně v loji. Pumici už se to stalo a teď jí ani nemůžu nechat amputovat ten ocas . Radši mu ho ufikni zavčasu. Normálně vem sekerku a jdi na to. Neboj, pes bolest necítí. Jenom dávej bacha, ať se nesekneš do nohy

Meta
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 12:48
- Nahlásit

Biluška
Nevim, nevim, čím pak bude vířit vzduch? Přece si nebudu na léto pořizovat ventilátor? A na co by se pak věšelo kotě Garfield, když by pes neměl ocas? Raději zůstaneme tak jak jsme

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 12:52
- Nahlásit

Meta
No jak myslíš, ale jak mu tam zabloudí mozková buňka tak jste v loji stejně jako my

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 12:53
- Nahlásit

MetaBiluška
Holky, ocas je houno! Šmikněte to, povahy budou ještě lepší, papíry netřeba, však stačí očkovák, ni?

ati
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 12:54
- Nahlásit

Mucholabka
a on očkovák není PP,mi jedni lidi tvrdili že maj NO s PP a vytáhli očkovák

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 12:56
- Nahlásit

ati
Já zrovna před půl hodinkou přijela domů, stříhala jsem jorka s PP PP je přece taková ta knížečka, ne? A půjdou na výstavu, i když je takový bíločerný a má aspoň 40 kg, uši dolů a drsnou srst. Když už za něj dali osm a půl tisíce. Bez papírů chtěla prý míň. Tetovaný ani čipovaný není, ale papíry má, to stačí.

ati
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 13:00
- Nahlásit

Mucholabka
a pokud má v té knížečce i foto tak nemůže být pochyb,na co tetování

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 13:02
- Nahlásit

ati
na co se srát s fotkou, stačí něco načmárat pastelkama

starr
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 13:03
- Nahlásit

Biluška
K otázke týkajúce sa mojich rodinných pomerov sa nebudem vyjadrovať.
To, že necítia bolesť mám od chovateľov a z knižiek. Nebudem sa hádať, či bolesť cítia alebo nie, lebo nemám na to dôkazy.

Ak by ju aj cítili, tak si ju nebudú pamätať. Ani ľudské mláďa si nepamätá tú bolesť a tečúcu krv, keď mu dali rodičia u doktorky prepichnúť uši a navliecť do nich náušnice. Ani bolesť z prestrihnutia pupočnej šnúry alebo odberu krvi si nebude pamätať. V tej chvíli ju vnímať bude, ale do pol hodiny na všetko zabudne.

Takže som za kupírovanie.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 13:05
- Nahlásit

Mucholabka
Si nedělej prdel, ta knížečka není rodokmen? Tož kurňa na co jich mám doma tolik?
Hele já mám dvě i na děcka, heč heč

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 13:06
- Nahlásit

starr
Asi jsem tady všeobecně známá svým kladným postojem ke kupírování uší, ale ocas bych nešmikla nikdy. Znám psy, kteří si kupírovaný ocas neustále vylizují a koušou. Nehledě k významu ocasu pro pohyb psa a pro jeho komunikaci.

A že necítí bolest? Kde bydlíš? Ráda ti přijdu něco uříznout.

ati
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 13:07
- Nahlásit

Biluška
a děcka jsou tetovaná nabo čipovaná

starr
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 13:07
- Nahlásit

Ako tak ďalej čítam Vaše príspevky, tak sa nestačím čudovať, akí ste strašne sarkastickí, arogantní a ironickí, normálne z toho ide nenávisť.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 13:08 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Biluška
Hele já mám dvě i na děcka, heč heč
He more, prodej mi děcko, když je s těma papírama

starr
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 13:09 - Změnil/a: starr
- Nahlásit

Mucholabka
Ráda ti přijdu něco uříznout.
Ďakujem za ponuku, je to od Teba veľmi milé, ale využijem radšej služby erudovaného plastického chirurga.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 13:09
- Nahlásit

starr
Jistěže zapomene. Třeba mě ve čtrnácti přejelo auto. Většinu té bolesti už jsem zapoměla. Povolíme kvůli tomu dětské hry na silnici? Před dvěma týdny přejelo auto moje štěně. Taky už ji to nebolí a zdá se, že zapoměla (díkybohu), mám si kvůli tomu nechat přejet další štěně? Prosím tě, v které knížce píšou, že štěně necítí bolest? Můžeš mi napsat název a autora?

Mimochodem, nechtěla jsem aby ses vyjadřovala ke své rodinné situaci, chtěla jsem aby sis tu svoji perlu zapsala, ať ji do té doby nezapomeneš .-)

starr
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 13:12
- Nahlásit

Biluška
To nemôžeš porovnávať so 14 ročným človekom, ktorý má inú pamäť ako práve narodené ľudské mláďa.

Neviem naspamäť názov ani autora tej knižky.

Nemám tú "perlu" nezabudnúť do akej doby, lebo najpravdepodobnejšie taká doba už nebude. HAWK

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 13:13
- Nahlásit

ati
a děcka jsou tetovaná nabo čipovaná
No nejsou, protože byli šestí ve vrhu a ti už se netetují, víš? Ale jsou zaručeně čistokrevný, oba rodiče jsou s papírama (i když do diskuze o rodičích bych se radši nepouštěla, on by to mohl číst i Lájoš )

Mucholabka
Prodej mi děcko, když je s těma papírama
To víš, že jo. Teď, když zvedli sociálku . Si udělám eště tři a nebudu muset pracovat

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 13:15 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Biluška
Nejezdíš někdy po Plzeňské v Ově? Pod mostem je napsáno

Prodám dítě s rodným listem.
Zn. systém.

Musím ven, rve se nám tam kocour.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 13:15
- Nahlásit

starr
To nemôžeš porovnávať so 14 ročným človekom, ktorý má inú pamäť ako práve narodené ľudské mláďa.
Jako že kdyby mě to auto přejelo týden po porodu tak by mě to bolelo míň? Proboha to snad nemůžeš myslet vážně.

Neviem naspamäť názov ani autora tej knižky.
Hmm, to by tak odpovídalo

ati
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 13:15
- Nahlásit

Biluška
jo tááák početný vrh

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 13:17
- Nahlásit

Mucholabka
Tam jsem nikdy nebyla, ale zní to dost dobře

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 13:19
- Nahlásit

starr
Neslyšela jsi nikdy něco jako o citlivosi nebo bolestivosti jizvy? Já to mám tea odzkoušené na sobě, na jizvu se mi nikdo nesmí ani podívat-i když už si nepamatuju, jak to bolelo, když mě ten malamut pokousal. Ono to v podstatě v tu chvíli ani nebolelo, ale mám doživotní památku a když se mi jizvy někdo dotkne, dostane facku.
Proč se kupírovaní knírači a pudli kroutí a koušou, když jim stříhám v okolí ocasu?
Asi ze srandy.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 13:25
- Nahlásit

Mucholabka
Proč se kupírovaní knírači a pudli kroutí a koušou, když jim stříhám v okolí ocasu?
Hledají svoji mozkovou buňku . Škoda, že Starr nemá kde hledat

Hafina
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 14:00 - Změnil/a: Hafina
- Nahlásit

Biluška
Mucholabka
Děvčata, možná mě ukamenujete, ale já si myslím, že u loveckých psů mělo to kupírování smysl. Teda aspoň u mýho plemene, slídiče. On takovej omlácenej (nebo zlomenej) ocas do krve ze slídění v lese, křoví, nebo rákosí je taky ňamka.
Můj pes teda kupírovanej není, zatím naštěstí zlomenej ocas neměl, ale naraženej několikrát a nevypadal vesele.
starr
Mě teda nepřijde, že by z příspěvků holek šla nějaká nenávist, sarkasmus, to jo, ale mě to teda nijak nepohoršuje.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 14:19
- Nahlásit

Hafina
Věřím tomu, že když kavkazáci na horách hlídali stáda ovcí mělo svůj smysl kupírování uší. Když kavkazáci hlídají autobazary tak to žádný smysl nemá, proto by se to nemělo dělat.
Mělo svůj smysl (nebo má, pokud se k tomu ten pes využívá) kupírování třeba u těch lovečáků. Nevím, já tyhle plemena nechovám a neulovila bych ani kuře . Slyšela jsem o tom, že se to může stát. Kamarádka má bearded kolii, která si ocas doslova a dopísmene rozmlátila radostí. Přesto se beardedkám ocasy nekupírují . Budiž, pokud je to plemeno masivně využíváno pro lov a hrozí tam takové nebezpečí tak bych s tím kupírováním souhlasila (i když raději bych řešila jednotlivé případy třeba amputací než plošné kupírování). Ale jaké nebezpečí hrozí rotvíkům?

ati
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 14:19
- Nahlásit

Hafina
pokud je to potřebné při práci tak budiž. To je o něčem jiném,pokud psi hlídali stáda před vlky,mělo to smysl. Ale pro lidskou marnivost?

ati
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 14:21
- Nahlásit

Biluška
co hrozí rotvíkům,no přeci ten únik informací,sakra kolikrát to musím opakovat

ati
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 14:24
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=BGD7Q0FswsI
Odkázek na práci rtw,ač s ocasem přesto maká a radost je na něm vidět

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání