| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 08:14
- Nahlásit
ola
Ten řev králíků no ale psům se to dělá úplně stejně. Počkej, až budeš mít štěňátka..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 08:35
- Nahlásit
corleona
Fakt? Já myslela, že už je nějaká modernější metoda!!? Mě bavilo rovnat do kleští ty čísla, ale pak ten jekot... uuáá! Hrůza. Králík s sebou škubal jak zasaženej bleskem. To mě ani neděs.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 09:10
- Nahlásit
ola
Někteří veterináři mají tužku, ale těch asi moc není. U nás mají taky jenom kleště
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 09:48
- Nahlásit
corleona
V kolika týdnech se tetuje? Vždyť to ušíčko je děsně malinkatý??
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 09:51
- Nahlásit
ola
No vždycky nějak těsně před odběrem, tak v sedmi týdnech. My tetujem vždycky do slabiny. Fee to má v uchu???
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 10:00
- Nahlásit
corleona
My tetujem vždycky do slabiny.
......a naše Zrzka tam má vidět prd,tož dostala čipíka
a bóbici tetáž v uchu - a kráááásně čitelné
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 10:13
- Nahlásit
ola
uuáá! Hrůza.
Neděs se zbytečně, ty malé svině ječí spíš proto, že se obrací na záda. My tetujeme do slabiny a většinou se vztekají, když musí vydržet břichem nahoru. Ty dirky je ani tak nebolí. To grifonci jsou větší hysterky (číslo do ucha) a na druhou stranu bordíci ti ani nevěděli, že jim někdo děruje uši a furt zběsile pobíhali po veterinárním stole.... takže klid!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 10:30
- Nahlásit
Markét
a nevíš, má někdo u nás na Moravě tužku?
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 10:36
- Nahlásit
Cituška
u nás na Moravě
Cha chá, když já jsem naposledy žila na Moravě, tak ještě tetovací tužky ani neexistovaly
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 11:07
- Nahlásit
corleona
Néé, Fee to má taky v třísle. Blbě to jde přečíst. Na zkoušky jsem jí to musela vyťukat fixou! Buggi to má v ušisku a perfektně čitelné.
Markét
Buggina je taky hysterka!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 11:35
- Nahlásit
Stýnka s Citunka
Vyřízeno.Bráška děkuje.
Už je mu dobře.A mluví o tom jak na Ošíkově zase bude cvičit s Fatty.Tak už je to asi fakt ok.
Jo Stýnko a Dannie
Pojedete na ten výcvikovej vejkend?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 11:55
- Nahlásit
corleona
Pěkní psíci po Qverdovy
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 12:05
- Nahlásit
Corleona
moc krásní!
a oni nemusí mít jména abecední? Můžou jakákoliv?
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 13:04
- Nahlásit
Tommy Gun
ZCH není - jenom svod - fakt? ty jo, já že na webu (na obou) je obojí, být u nás i nadále problémy s vedením, tak jsem k vám na tu zch málem jela, to by bylo dobrý, hihi
Stýnka
Odesláno, ten program je v příloze
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 13:05
- Nahlásit
Cituška
ale je dneska teprve čtvrtek, žejo -
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 13:06
- Nahlásit
Cituška
ne, oni jsou tuším na R, to jsou domácí jména, pokud mi ty jména pošle, tak je pak přepíšu, ale už jsem to tam chtěla dát. A ono je to v podstatě fuk. Chovatelskou stanici jí přidělí až po druhém vrhu, tak nějak to myslím psala..
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 13:06
- Nahlásit
kkathy
Aha, jeste to oznámím na webu.
No, ale přihlášku jsi neposlala, ne?
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 13:11
- Nahlásit
Tommy Gun
Né, přihlásila jsem se v naší, s tim, že když budou s bývalým předsedou nějaký problémy kvulí tý vzpouře, že to pak zkusím jinde, ale snad to bude ok
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 13:14
- Nahlásit
corleona
jů, z toho chlazenýho jsou snad ještě krásnější než normálně
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 13:25
- Nahlásit
kkathy
že když budou s bývalým předsedou nějaký problémy kvulí tý vzpouře - já myslel, že jim jde o boxery?!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 13:25
- Nahlásit
kkathy
no, příště, jestli budem krýt, tak to musíme vzít přes mražák..
PS: na to, jakou měli matku (katastrofen type), jsou celkem vydaření
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 13:29
- Nahlásit
corleona
jsou fakt moc hezcí, úplně tu slintám
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 13:30
- Nahlásit
Adina
prosím neměla jsi někdy psího pacienta kterýmu samovolně unikala moč? Že třeba leží a najednou mu do vzdálenosti cca 15 cm vytryskne moč, nebo stojí a ukapává mu. Náš Viky tohle už má tak rok a půl, prostě jsou dny kdy dobrý a pak najednou den kdy to na něm takhle pozoruju, že má pod sebou mokro. Ze začátku jsme s tim jezdili k vetovi a ten podle moči třeba zjistil zvýšený bílkoviny podle sona to vypadalo na zánět močáku, tak bral antibiotika, jenže po dobrání to měl vždy hned znova. Pak už nám přišlo že si s tim neví rady a teď už jsme s tim u něj nebyli dlouho, ale Vikymu se to občas objevuje tenhle problém. Nevim co s tim, někdo mi taky psal že to může souviset z dospívánim, ale nevim. Zrovna teď právě ho to zase zlobí. Nesetkala si se s tím někdy?
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 13:33
- Nahlásit
corleona
a zasíláte i po čr ?
|
zzizalka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 13:39 - Změnil/a: zzizalka
- Nahlásit
vcelka
ahoj, tak právě stejný problém mám s Betynkou.Má to taky už od mala a byly jsme na sonu a močák je naprosto v pořádku. ¨Stává se že občas jí kape od pipky moč. Nelze vysledovat v jakym okamžiku někdy je to ráno někdy během dne. Léčili jsme jí antibiotiky a teď mám dal vet efedrinové kapky které jí dávám každý den. Rapidně se to zlepšilo ale úplně v pořádku to není. Říkal že to bude muset brát dlouhodobě Taky nevím co ještě s ní mám dělat. Zkus se zeptat veta na ty efedrinové kapky, třeba mu pomůžou úplně
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 13:54
- Nahlásit
Ada
já určitě nee - už budou na světě bostoní míma
kkathy
moc děkuju
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 14:03
- Nahlásit
Tak hele děfčata, oběhla jsem místní boutigue kvůli blížící se boxeří tancovačce a zjistila jsem :
a) samá umělina, šifón, tesil atd.
b) všechno velikost XS (na typickou slovanskou postavu nic!)
c) u cedulky s cenou rázem vaše dolní čelist mění místo
D) už dlouho jsem se tak nezasmála!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 14:28 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit
ola
už dlouho jsem se tak nezasmála!
A to je teprve začátek. Počkej pak na akci samotné....
Tommy
Díky za navigaci, hotová "Nataša".
Ještě nevím jestli dorazím, ale přemýšlím o tom? Vezmeš mě pak sebou do té nóbl restaurace?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 14:30
- Nahlásit
Cituška
dneska nezvládačka
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 14:38
- Nahlásit
Teta
Nemám ponětí, jak zvolit ten správný oděv!!! Jsou lepší šaty nebo spíš kalhot. kostýmek? Mám DILEMA!
|