Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1521 . 1522 . 1523 . 1524 . 1525 . 1526 . 1527 . 1528 . 1529 . 1530 . 1531 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
blažena
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 07:59
- Nahlásit

Cituška
vše bude dobrý - zvládly jste to holky na jedničku

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 09:08 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

bubu
ale ta vecere! kotel cerstvych musli - to je hnus Velebnosti ....
Jestli mi todle dáš do huby, tak už ti v životě nedám pusu.
Hele, vono to mrklo ...... Tumáš, ty hajzle jeden, vošklivej.
Tý woe, fuj - jsem měl akorát kalamáry, kaviár - vobojí je pěknej blevajz. Žeru akorát ryby, ale todle. Teda vy máte zvrácený chutě. A du blejt Velebnosti.

Cituška
No, no - co Cituš? Je to ok? Držíme palce !!!!

SIO Apalucha
PRÓÓÓÓČ?????? Aktualizace? Co by tam bylo???? V1,CAC,CACIB,BOB - to se to pak aktualizujou takový stránky - Ctrl+C a následně Ctrl+V - bych chtěl bejt webmasterem takovejch stránek - to jsou snadný aktualizace.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 09:11
- Nahlásit

blažena
Co tu děláš? Mazej do práce !!!

corleona
Něco od přátel z Polska (Morava Cup) - díkes, gdes to vyhrábla? Na PL-box-foru?

corleona
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 10:19
- Nahlásit

Tommy Gun
ne,ne, na: boksery.pl

Co máš proti kalamárům? Nevíš, co je dobré! Naposledy jsme si je dávali na Atiboxu v restaurantu na lodi. Gurmánský zážitek!

Adina
hdepak, tentokrát webmater do puntíku a přesně dbá pokynů a (ne)plní příkazy.

Cituška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 10:29
- Nahlásit

Cituška už se byla vyčurat, kojí, štěňátka přijala normálně, vypila vývar a jonťák a spí....
Štěňata jsou jak "tryskomyši" někdo už tu ten výraz použil (Corleona?) ale v noci jsme je furt chytala na druhém konci bedny a směrovala zpátky k feně

Ada
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 10:54
- Nahlásit

Cituška
Super zprávička!!!!!Gratuluju a Citunku za mě pořádně podrbej.A ty malé taky

Ada
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 11:05
- Nahlásit

Tommy Gun
Malá Markétka je hustá

Vcelka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 11:09
- Nahlásit

Cituška
moc moc gratuluji k myšátkum a přeji jim a Citušce ať jsou v pořádku a mají se čile k světu.

Cituška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 11:32
- Nahlásit

děkuju moc všem, uvidíme, jak přežijem první týden,, hlavně, že je Cita v pořádku

když byla čurat, kluci erdelí štěňátka očichali a olízli a malá Kvínka se jich chudinka bojí, vůbec nechápe, kde se u nás vzali!

corleona
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 11:50
- Nahlásit

Cituška
Myslím na vás, držte se! Zdravíme jihomoravské tryskomyši!

vůbec nechápe, kde se u nás vzali! Bojí se, že "spadne z lopatky"

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 11:57 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

corleona
Co máš proti kalamárům? Nevíš, co je dobré! Naposledy jsme si je dávali na Atiboxu v restaurantu na lodi. Gurmánský zážitek! - veškerý "rosol" vytažený z moře nežeru (možná až budu mít DKK, tak to začnu dlabat ). Ryby jo - to je jiná.

Cituška
Tak ať ti to štěká a Cíťa ať je ok!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 12:48
- Nahlásit

Výsledky:
http://www.boxer-show.wbl.sk/index.php?menu=0

Fotky:
http://www.boxer-show.wbl.sk/index.php?menu=0&podm enu=57&flash=

Cituška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 13:23
- Nahlásit

Tak jsou první fotečky štěňat na webu a já jdu na chvíli spát

Denisa
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 13:46
- Nahlásit

Cituška
hip hip hurá!!! držte se všichni!!!

"u nás" taky rodící víkend...
jsem byla v pátek s kamoškama u těhotné kamošky, která předčasně slavila s náma své narozky neb za měsíc měla mít termín, tak aby se to nekřížilo s porodem... no tak nás pohostila, ukázala výbavičku a seznam věcí do porodnice, ještě jsme se smály co podivných věcí si musí připravit... a my netěhotné jsme pak vyrazily hýřit na dízy...
když jsem k ránu uléhala k spánku, došla mi sms od té kamošky, že už má synka!!! myslela jsem, že mám nějaký haluze nebo jsem totál na mol, ale ona (nejspíš z nás ) fakt porodila!
no hlavně, že s náma stihla oslavit ty narozky!

v Brně je krásně od rána, tak jdeme zase lítat ven...

Teta
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 14:32
- Nahlásit

Tommy Gun
Nevis co je dobre a o co prichazis. Je to ale dobre, aspon zbyde vice takovych dobrot pro lidi jako ja, Corleona a Bubu!

Turisticke info: (neb co je u me doma bezne ale pro turistu zajimave)
1. vcera na ceste do a z restaurece jsem projela kolem takove malinkate vilky kde bydli kralovska rodina = Huis Ten Bosch
2. Pred veceri jsem si dala malou prochazku po molu ve Scheveningen a krome magoru co v tomto pocasi surfuji anebo hrajou klasicky volejbal ale na plazi, me nejvice pobavili rackove. Nejen ze jsou velci jak 3 mesicni boxer, ale k tomu se vubec neboji lidi. Takze jsem tam pri zasnenych pohledech na domovske more musela klickovat mezi rackama co tam popijeli sladkou vodu z louzi.
3. dale spatreno vezeni v Haagu kde byl mimo jine i Milosevic
4. Dnes navsteva trhu v Rotterdamu kde vzdy prochazim kolem sekce ryb a kytek se slzama v ocich.... Proc to u nas neniiii

Cituska
Velka gratulace k mimiskum. At jsou krasny, zdravi a at budou rozdavat radost. Hlavne brzke uzdraveni Citusce.

Corleona
Ty vo*e, potkala jsem holandskeho cumera. Chytla jsem ho a poslala ti ho!:-D
Jinak si neumis predstavit jak v holandskem makru vypada regal s portskym. Ma asi kilometr a je to jedna flasa vedle druhe a asi tak 75 druhu a znacek! Jsem ti to chtela vyfotit ale nemela jsem sebou fotak.

bubu
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 15:25
- Nahlásit

Teta
regal s portskym
bacha! přes porto jsem tu jediný skutečný expert já!!!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 15:52
- Nahlásit

Teta
Nevis co je dobre a o co prichazis. Je to ale dobre, aspon zbyde vice takovych dobrot pro lidi jako ja, Corleona a Bubu! - dopřejte si za mě (i tatarák).

corleona
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 16:16
- Nahlásit

bubu
se nepo..

Teta
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 17:18
- Nahlásit

corleona
bubu
Damy, no tak...:-D

corleona
Musim ti napsat pohadku o jednom putovnim melounovi.
Byl jednou jeden zluty meloun ktery jedna krasna cernovlasa princezna Baskavira koupila (asi v Tescu ve Frydku Pistku) pro svou kamaladku Cumeviru. Chtela ji totiz udelat radost a vedela ze Cumevira tento meloun miluje.
Kamaladka Cumevira prijela za princeznou Baskavirou na navstevu a cely vikend se radovaly ze sve spolecnosti a tak popijely a jedly a na meloun se nejak zapomelo. Pri odjezdu ho princezna dala sebou Cumevire, pry aby ho spapala doma. Baskavira uspesne ubranila meloun pred magory psi Cumeviry kteri si mysleli ze meloun je velky zluty tenisak a meloun skoncil neposkozeni v aute.
Tento meloun pak putoval z kralovstvi BaskaSaska pres Beskydy na Slovensko do Krajneho kde pobyl cely den a pak putoval dale pres Moravu do Prahy. Tam byl dva dny v lednici a putoval dale pres Nemecko do Dordrechtu v Holandsku. Zatim se stale nachazi v Dordrechtu, a jestli se do nej Cumevira dnes nepusti tak snad pojede opet do Prahy.:-D
Zajimalo by me odkud se ten meloun vubed dostal do Frydku Pistku???:-D

bubu
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 17:20
- Nahlásit

Cituška
obrgratulace statečné matince i pečovatelce! ať rostou a sílí!
Teta
zbyde vice takovych dobrot pro lidi jako ja, Corleona a Bubu!
správně! a tommymu seno, jako zákusek slámu!
Tommy Gun
dopřejte si za mě (i tatarák).
no tomu věř že si dopřáváme
corleona
se nepo..
už jsem se po..

bubu
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 17:22
- Nahlásit

Teta
Damy, no tak...
tak ať ne*ere! a ty nefoť regálys portským ale kupuj!!!regály s portským, na co jsme tě tam poslaly

Teta
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 17:26
- Nahlásit

bubu
Jsi chtela kakao ni??? Tak mas davat poradne instrukce kurna!!
Takze se timto pridavam ke Corleone a rikem 'abys ses ne*ofrala'!!!! :-D

bubu
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 17:35
- Nahlásit

Teta
ty si ale, víš! kdybych dala pořádné instrukce, tak bys potřebovala náklaďák herdek filek

corleona
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 18:09 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Teta
pohadku o jednom putovnim melounovi.
Pěkná pohádka o melounu-cestovateli! Ale je fakt, že nejvíc adrenalinu zažil v podbeskydí, kde ho ohrožovali dva rafani, vrhajíce se jej aportovat svému věrnému páníkovi Velmistru Štýlemu

Zajimalo by me odkud se ten meloun vubec dostal do Frydku Pistku Možná připlul ze své domoviny do Rotrdamu a pak jel náklaďákem do Prahy, do centrálního skladu Aholdu a odtud putoval do Alberta v Místku a teď jede další kolo..

bubu
A na sachr dorty máš taky monopol? Esli si možu mýrnix-týrnyx ve Vidňu jeden v kafeterii dát!?

A co se budu rozčilovat, sru Videň, tam pojedu až o vanocach, valim do Pařiža.. kupit si cosig na sebe, taneční zábava se blížííííííí..

Teta
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 18:18 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit

corleona
Ty brdo, tak tomu rikam uroven. Na vesnicko/kynologickou tanecni zabavu jet koupit ohoz do Parize?! Ty jo, aby se pak s tebou vubec nekdo tam bavil. Ja jsem jela polo-slusne do Krajneho a hned mi to bylo nekolikrat vytknuto. Zaslechla jsem i neco o "holinkach" a tak (vid Tommy ?). Co je na tom spatneho ze nechci nosit porad dvoje dziny a dve tricka dokola

corleona
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 18:25
- Nahlásit

Teta
aby se pak s tebou vubec nekdo tam bavil
Věřím, že Ty se mnou pár slov prohodíš!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 18:29
- Nahlásit

http://www.super.cz/vtipky/8827-aby-bylo-jasno-kdo -je-tu-sef.html

bubu
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 18:37
- Nahlásit

corleona
A na sachr dorty máš taky monopol?
jasně, jsem jezdila na sachra do vídňa když ty si si eště ve vitkovicach pod pecou hrála v uhláku na horníka.
a paris je dávnou out

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 18:41
- Nahlásit

bubu
Tak tak, Paris je out, to musíš jet do Milána ....
Právě teď tam probíhají jakési dny módy, víš.
Teta jela taky blbým směrem, místo aby jela do Talošky, tak valí do takové "placky" placaté.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 18:52
- Nahlásit

Tý woe, když tak uvažuju, tak velká hrstka se nás potkala minulý týden v Krajném. Ted o víkendu je celej cz-pes rozesetej po půlce Evropy (aspon co vím) - Holandsko, Rakousko, Italie, Francie. No pěkný, pěkný ....

<< 1 ... 1521 . 1522 . 1523 . 1524 . 1525 . 1526 . 1527 . 1528 . 1529 . 1530 . 1531 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání