| Autor |
Zpráva |
Artroza
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 18:48
- Nahlásit
iceman
Joshua z Ringu - Centraleuropean Club Winner
Garibaldi Nostrum - Centraleuropean Club Winner
Tortilla Sweet Glogosia - Centraleuropean Club Winner
Jedna na milion Fama - Centraleuropean Club Winner
Lenda
jo.... prave jsem nic nestihla
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 19:09
- Nahlásit
Artroza
A kdo dostal ty Vice Winnery, víš?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 19:11
- Nahlásit
2all
elky dik urcite patri TOPGANOVI s jeho osobni lepsi pulkou neb makali cely den jak sroubove....byli coby zapisovatele a vedouci kruhu u zlatych psu, kterych byla 1/3 ze vsech vystavujich, takze to musel byt fakt zahul....
A já musím bonznout že jsem jednou slyšela Tommyho vyvolávat jedno číslo pa Rusky
Jinak se přidávám s díky. Tommy byl výborný vedoucí kruhu a šlapalo to tam o sto šest! Opravdu to musela být makačka protože tam bylo hoooodně zlatých psů a z vlastní zkušeností vím že z celkové výstavy má člověk kulové. Ostatní psy a feny člověk nevidí a na známý také není čas.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 19:21
- Nahlásit
Cituška
Jo!! Díky moc za mailík!
A držím paluchy mamině Citě..
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 19:23
- Nahlásit
corleona
jo dam to dohromady s Mistrem.... vecer pisnu...
musim pryc...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 19:25
- Nahlásit
corleona
ty jo, super díky moc za výsledky!!!
Artroza
když jsme byli na ultrazvuku poprvé v 31.dni, tak pan doktor říkal, že velikost plodů je tak na 26 a že zabřezla později, takže fakticky může mít teď třeba teprve 61 den, takže musím být v klidu....
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 19:27 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit
corleona
Budeš večer na telefoním příjmu?
Jinak se ti musím strašně moc omluvit za strejdu kleptomana. Omylem přivezl domů váš sprchový gel!
Vzal ho z vany s tím že myslel že je můj. Vůbec mu nebylo divné že je to gel "for men"! Prostě chlap!
Jsem mu doma vynadala co se do něj vešlo a vysvětlila že příště nemá brát blbej gel do sprchy, ale nějakou pěknou voňafku!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 19:31
- Nahlásit
Cituška
mistr
cholky, tam nasednu u cvičáku do autí, parkovala jsem téměř u brány a že si pustím mjúzik a vykouknou na mě jen jakési dráty!!! nechápu, ještě jsem Dannie říkala, kde že mám ty klíče od auta, nemohla jsem je hned najít... dělala jsem si srandu, že jestli ne ve dveřích... ale ne, vše zamklý, klíče v kapse samozřejmě, asi to vyháčkovali či co! a to si panel od rádia i vyndávám, ale někdy holt ne no, nebo nepamatuji si zda jsem ho vydělala či ne...
ale tak i tam si dávejte bacha!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 19:37
- Nahlásit
Teta
že příště nemá brát blbej gel do sprchy, ale nějakou pěknou voňafku!
Denisa
To jsou teda zmetci!
U nás se teď řešila krádež kola dobrovolného hasiče, kterej na něm přifrčel k hasičárně, aby mohl jet na výjezd a to kolo mu někdo běhěm zásahu ukradl. Lidi jsou fakt sfině!
Gratuluju všem úspěšným vystavovatelům!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 19:38
- Nahlásit
Viděli jste zprávy?Proč nechtěli vydat těm chovatelům průkazy původu?Asi mi to nějak uniklo nebo to nevysvětlily?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 19:39 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Teta
Jo, budu..
ad kleptoman: Než se vrátí Albi, tak mu tam něco for men dokoupím
Hele, ale mohl si odnést z koupelny cokoliv, na mě udělal obrovský dojem, jak to uměl s potrefenou Viktorkou a HLAVNĚ s Kerinem. Zprvu na něj pouštěl hrůzu, ale pak na něj valil očiska nadšením a zbožně hleděl jak na Ježíška a vzpomněl si i na nějaký ten cvik, co dělal naposled před pěti lety. Strejda prostě UMÍ.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 19:49
- Nahlásit
Lenda
Tak mám přesně 294 fotek z CEBSu - ted jsem je nahrál. 90 % odpad, tak jak to bývá ....
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 19:55
- Nahlásit
Teta
A já musím bonznout že jsem jednou slyšela Tommyho vyvolávat jedno číslo pa Rusky
Jinak se přidávám s díky. Tommy byl výborný vedoucí kruhu a šlapalo to tam o sto šest! Opravdu to musela být makačka protože tam bylo hoooodně zlatých psů a z vlastní zkušeností vím že z celkové výstavy má člověk kulové. Ostatní psy a feny člověk nevidí a na známý také není čas.
Těch pár slovíček z ruštiny si ještě pamatuju a myslím, že když na tebe někdo v cizině promluví sice lámanou rodnou řečí, že to třeba potěší ....
Hlavně jsem měl velmi velmi šikovnou zapisovatelku - to je základ všeho.
Největší bordel mi ftom dělali Taliáni.
Teta
Jinak se ti musím strašně moc omluvit za strejdu kleptomana. Omylem přivezl domů váš sprchový gel!
Vzal ho z vany s tím že myslel že je můj. Vůbec mu nebylo divné že je to gel "for men"! Prostě chlap!
Jsem mu doma vynadala co se do něj vešlo a vysvětlila že příště nemá brát blbej gel do sprchy, ale nějakou pěknou voňafku
Denisa
vykouknou na mě jen jakési dráty!! - nějaký pojebaný smažky! Utratit.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 20:03
- Nahlásit
ola
Tommy Gun
no jo no... od Marťana jsem dostala doma vynadáno... že se směju když si tahá z auta různý krámy radši s sebou... nejhorší bylo to ticho, když jsme s Giordi jely, tak jsem G. říkala, že si teď budeme muset zpívat samy...
Děcka,
a víte co je dnes u Citušků???
pááárty narozková!
Tak ještě jednou vše nej Cituško člověčí!!!
A štěňátka by mohla mít stejný datum narození, co říkáš?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 20:08
- Nahlásit
figurantky...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 20:16
- Nahlásit
Cituška
Tady se nic neřekne... Tak všechno nej, nej, nej!!!
A jak rodička?
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 20:16
- Nahlásit
Denisa
týýý vole........to si teda musíme dávat bacha
mno občas se stane, že i zapomenu zamknout auto, jak toho mám moc to jsem teda měla štěstí......
fotka
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 20:20
- Nahlásit
výstava na Slovači opět úúúúžasná
kdo jste nebyli o hodně jste přišli !!!!!!!!!!!!!!
TEAM okolo Jožky Šustera opět nezklamal !!!!!!!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 20:23
- Nahlásit
Tommy Gun
To jsi borec,celej den makáš a ještě k tomu tolik fotek. Já jich mám pár a většinu nanic.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 20:24
- Nahlásit
Cituška
Tak vše nejlepší, hodně zdravíčka štěstíčka v osobním i kynologickém životě .... !!!
A ráno svěží mysl a lehký krok ....
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 20:25
- Nahlásit
Denisa
Tak to je blbé Ale zpívání vám dvěma také půjde
Cituška
Všechno neeeeeejlepšejšího!
mistr
Že já tu jednu figurantku od někud znám? Nemůžu si ale vzpomenout odkud. Nefigurovala třeba zkoušku našemu elfovi?
Corleona
Taky jsem koukala jak blázen jak si rozuměl s Kérinkem.
Nemyfli fi ale že to strejdovi žeknu co tady o něm píšeš. By nám ještě třeba zpychnul! Včera ho chválila Sio Apalachu, dnes ty, a já abych pak byla "ta zlá"
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 20:33
- Nahlásit
jééééje, teda Denisko!!!!!!
tak všem moc a moc děkuju! Je to poslední "trojka" - tak si to musím užít, než vstoupím do toho středního věku
ale Denisa mě potěšila, její brácha, když jsem od něj přebírala věci, tak říkal, že prej jsem nějaká holka , akorát si nepamatuju, jestli on náhodou nemá brýle?
jo a dneska byla kousat i Dannie, tak my už jsme tu silná čtyřka!!!
Akorát Bonča nám chtěla figuranta dneska zabít, jak byla nadržená, tak jí budem muset vysvětlit, že jinýho nemáme a musího si šetřit
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 20:39
- Nahlásit
Corleona
tak Vice- Centraleuropean Club Winner
Grand Box Lorenzo ( bez zaruky)
Ypsilon della Cadormare
Boo Indiansky Brloh
Flash of the Night
Cituška
gratulace!! to by bylo super stejne datum
Mistr
nestiham, budu pozdeji jo?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 20:40
- Nahlásit
Artroza
děkuju
taky mě to napadlo, že by to bylo moc hezký!
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 20:48
- Nahlásit
Cituška
všechno nej k narozkám
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 20:49
- Nahlásit
Cituška
všechno nejlepší a mnoho krásných štěňátek přeju
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 20:57
- Nahlásit
Adina
Lenda
děkujuuu
ještě ta Citinka aby mi taky popřála...
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 21:03
- Nahlásit
2all
Cituška dneska narozky a za 3 měsíce přesně Ježíšek
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 21:06
- Nahlásit
Dobrý večer vespolek
Tak musím říct že kousání bylo fajn, ráda jsem vás holky viděla.... Jen Bonča byla úplnej magor... to raději no comment...
Denisa
A to jako tam dole u cvičáku??? já jsem si říkala, kde seš.. ještě jsme vám s Bončou chtěly zamávat, tak jsme se ploužily pomalým šnečím krokem nahoru a pak jsme ještě chvíli čekaly na křižovatce....
Jestli budeš tak hodná a pošleš mi nějakou fotečku (prosím na dannienka@seznam.cz).Děkuju
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 21:09
- Nahlásit
za 3 měsíce přesně Ježíšek
to abych už začala být hodná!!!
|