Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1521 . 1522 . 1523 . 1524 . 1525 . 1526 . 1527 . 1528 . 1529 . 1530 . 1531 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
kkathy
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 02:38
- Nahlásit

iceman
to znamená co vysvětlí mě to někdo - no že budem muset za chvíli skoro všichni sedět doma

kkathy
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 02:40
- Nahlásit

Cituška
Přeju všechno nejlepší, hladký porod a zdravý štěníky

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 06:16
- Nahlásit

kkathy

ráno mě vzbudilo rychlé dýchání - běžím, hledám Citu, a přehlídla jsem Kendyho, kterýtakto dýchal, neboť potřeboval kakat. Tak už tu sedím a žehlím

Adina
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 08:51
- Nahlásit

Cituška

Tak už tu sedím a žehlím
tak to Tě tedy obdivuji - v 6 ráno bych teda nežehlila (to jsem ráda,že chystám snídani rodince )

ola
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 10:34
- Nahlásit

Cituška
přehlídla jsem Kendyho, kterýtakto dýchal, neboť potřeboval kakat.

Tak náš Mates včera přehlídl JIŽ vykakanou ( ) Bugginu a dveřma od koupelny rozhrnul čerstvou hromadu. Takto vytvořený rozmáznutý vítězný oblouk tam zanechal a odešel do družiny, načež já po příjezdu z práce nabyla dojmu, že v přízemí našeho domu se usídlila tlupa opic ze ZOO Dvůr Králové!!!

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 11:03
- Nahlásit

ola

jéžiš, já se tu zase řechtám jak kůň

Adina
já normálně taky ne, ale pár nocí už spím jen naoko a hlídám a dneska jsem teda na sebe pyšná, ráno to prádlo, pak luxování, vytírání, úklid koupelny, stopa s Quin a pak už teda práce. Ale asi si půjdu po obědě lehnout

Artroza
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 11:34
- Nahlásit

Cituška
diky za mejliky! nejak prubezne nestiham ani odpovidat
hmmmm taky tu mam hromadku na zehleni.....ale v 6 teda kvuli tomu vstavat nebudu

iceman
to znamena, ze mame v techto organech cloveka, ktery se za nas bije jako lev.......

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:02
- Nahlásit

Artroza

však taky nebyly odpovídací

já bych také v šest nevstávala, já přímo skočila z postele k porodu, akorát chtěl rodit Kendy a ne štěňata

a nějaká aktuální fotečka Marečka by tu pro nás nebyla?

Artroza
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:36
- Nahlásit

Cituška
nevim, jestli se to zobrazi dobre

takhle to vypada kdyz prijdeme ze cvicaku.....URL

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:43
- Nahlásit

Artroza
Ten je velikej A kláááásnéééééj
Mám dotaz.Co to jako má znamenat ten dotaz icemana ohledně A.Karbana?Já doufám že jsem to špatně pochopila?Určo o tom něco víš ne?N2jaké info by nebylo?

Artroza
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:56
- Nahlásit

Ada
to bylo foceno asi pred 14 dny , ted uz ma 6,80kg
nakej velkej....
vsema kontrolama jsme prosli na jednicku, takze z toho mam nejvetsi radost.....

bohuzel si to zrejme nepochopila spatne, jak jsem to z toho zapisu tak cetla....
budu se snazit neco vic zjistit od povolanejsich.....

ola
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:57
- Nahlásit

Artroza
Jůůů, naprosto jedinečně zachycen úplně totálně vyčerpanej, dobře napucnutej pán tvorstva. Jako když vidím ty moje dva chlapy, když po mohutným říhanci nastal čas odpočinku.

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:02
- Nahlásit

Artroza
krásnej prcek!

ad ocasy - cóóó?! panebože to snad neprojde anebo aspoň teda až s nějakým datem od kdy... ale i tak by to byla katastrofa!!!

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:04
- Nahlásit

Artroza
No má se dobře.Jde to vidět.A je fakt nádhernej.

Tak to je pěkně v prd*li.

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:06 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Denisa
Jenže němci standart už změnili celkem dávno u boxoše.Když jsme byli s Aduš na svodu tak tam o tom Karban mluvil.Ale my jsme to stihli ještě v termínu ořezat.Ale co ostatní

blažena
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:07
- Nahlásit

Denisa
myslím, že PP už k Lotynce potřebovat nebudu, tak zbytečně neutrácej za poštovný

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:08
- Nahlásit

Artroza

no úžasnej, a fakt obrovskej, ale to je dobře, že se má k světu

ad ocasy - to znamená jen výstavy nebo i výkon? Mám objednávku na všechno ořezaný (tedy ocasy), mám ty lidi varovat????

blažena
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:09
- Nahlásit

Artroza
spokojenej Křemla
já už méně....., jsem si dovolila zaslat malý los emilos

blažena
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:10
- Nahlásit

Ada
jak v "termínu" - ofiko nový standard platí zhruba od roku 2001

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:14 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

bláža
Cooooooooooooooooooooooooooooooo??????????????????
Tak to abych rychle uchovňovala ne.Ty vo*e.To mě zasejc dostalo.

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:16
- Nahlásit

Ada
no Němci jo, ale kdyby se to prosadilo zde, tak by se muselo stanovit datum od kdy to platí zde ne? tzn. ne zpětně... ale až od toho kdy by se to přijalo... no bla bla, víš jak to myslím... jak s ušima to bylo...
blažena

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:17
- Nahlásit

Artroza, to je ale pěkný Křemílek A ten úžasnej výraz
(mám pocit že ho tady teď v práci hážu každou chvíli, jen ten můj tak úžasnej už není )

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:24
- Nahlásit

Denisa
To doufám.

Artroza
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:56
- Nahlásit

Trochu delsi....
Oběžník FCI z 21.6.2007 (z ČMKU)
Generální sekretar FCI připomíná členským organizacím a smluvním partnerům FCI obsah Oběžníku FCI 85/2002 datovaného dne 16. 12. 2002.
_Zákon týkající se kupírování ocasů a uší je po celém světě rozdílný. Jsou známy tři alternativy:_

1. Země, ve kterých existuje absolutní zákaz vystavování kupírovaných psů (uši a/nebo ocasy): V tomto případě jsou zákonná ustanovení země směrodatná jako nejvyšší nařízení a neexistuje žádná možnost vystavovat psy na výstavách se zadáváním CACIB.
2. Země, ve kterých existuje zákaz kupírování (uši a/nebo ocasy) pro chov, avšak ve kterých je vystavování takových psů částečně povoleno: V tomto případě mohou být běžně kupírovaní psi vystavováni, pokud neporušují zvláštní ustanovení tohoto zákazu kupírování. Při posuzování na výstavách CACIB nesmí rozhodčí bez ohledu na to, co je v souvislosti s kupírovaným uchem nebo ocasem uvedeno ve standardu, poškodit žádnou z variant (kupírovaný nebo nekupírovaný). Je věcí vystavovatele takového běžně kupírovaného psa, aby se u výstavní organizace informoval o předpisech.
3. Země, ve kterých žádný zákaz kupírování neexistuje: V tomto případě mohou být běžně kupírovaní psi neomezeně vystavováni, ať již jsou kupírovaní, či nikoliv. Při posuzování na výstavách CACIB nesmí rozhodčí bez ohledu na to, co je v souvislosti s kupírovaným uchem nebo ocasem uvedeno ve standardu, poškodit žádnou z variant (kupírovaný nebo nekupírovaný).

toto je pripis FCI, ktery by mel byt respektovan. v CR neplati zakaz kupirovani ocasu a tedy co neni zakazano je povoleno, ze....
jsou ale "lide", kteri se na to ohlizet nebudou...

iceman
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 14:03
- Nahlásit

b]Denisa[/b]
no Němci jo, ale kdyby se to prosadilo zde, tak by se muselo stanovit datum od kdy to platí zde ne?
Jako s ušima nejdřív byl zákaz kupírování a pak zákaz propagace a k zákazu propagace už datum nebyl , takže datum asi nebude a je jedno kolik je vašemu zvířátku.
Mám pocit že se to někomu hodí .
Artroza
jsou ale "lide", kteri se na to ohlizet nebudou
že by ti stejný co položili kupírovaný na závodech , chovnostech atd. to snad ne !!!

ola
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 14:16
- Nahlásit

To je teda otužilej ruskej "málčik"!
http://www.novinky.cz/koktejl/jedenactilety-skolak -prezil-cestu-v-kole-letadla_123425_ni3pi.html

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 14:34 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Artroza
iceman

jsou ale "lidé",kteri se na to ohlizet nebudou...

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 14:52
- Nahlásit

Ada
Artroza
iceman

tak já jsem z toho stejně jelen! Znamená to, že naprosto náhle může vyjít nařízení, že od např. 1.12.2007 je zákaz a)kupírace ocasů u nás nebo b) zákaz čehokoliv s kupírovaným ocasem (uši jsou jasný) bez ohledu na to, jestli mám doma zvíře půlroční nebo 4leté? To mi připadá, že snad ani nejde....
Pochopila bych ten zákaz kupírace a pak už je každýho věc, jestli po tom datu bude nebo nebude kupírovat, stejně jak to bylo s ušima. Ale zákaz kupírace ocasů ještě ani nikdy nebyl snad v návrhu, ne?

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 15:51
- Nahlásit

No snad kupírování ocásků nezakážou

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 16:37 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Ano ano, moje řeč. VŠECHNO ZAKÁZAT. A taky nesmějí slintat. Který bude slintat, půjde do salámu.

PS: Jsem to o tom kupírování ocásků říkala před chvílí Carambě v kotci a ta smála, až se za břicho popadala

Artroza
Přesně jsi to s tím "bitím za nás jak lev" vystihla.
Furt se Uko Ješita nemůže smířit se svým Waterloo.

ad Křemla: celý předseda!

ola
rozmáznutý vítězný oblouk

<< 1 ... 1521 . 1522 . 1523 . 1524 . 1525 . 1526 . 1527 . 1528 . 1529 . 1530 . 1531 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání