| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 23:02
- Nahlásit
Tommy Gun
Pche jsme toto dělali na střední.Vyfásli jsme masky,zelené pláštěnky a připadali jsme si jako magoři.Nejšt'astnější byl náš asi 60 letej tělocvikář.Jsme se v druháku před tímhle cvičením v maskách zhulili a tělocvikář nám povídá jakou jsme mu udělali radost že nenadáváme a bereme to jako zábavu
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 23:08
- Nahlásit
Ada
sme se v druháku před tímhle cvičením v maskách zhulili a tělocvikář nám povídá jakou jsme mu udělali radost že nenadáváme a bereme to jako zábavu Zřejmě neviděl ty široké připitomělé úsměvy od ucha k uchu, které skrývala plynová maska.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 23:13
- Nahlásit
Tommy Gun
No to určitě neviděl.Jen se děsně divil.Že prej vždycky všichni remcaj a my že jsme taková veselá banda
Já si to teda užila jen chvilku bo pak jsme měli běhat kolem rybníku v parku a já usla na lavičce
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 23:14
- Nahlásit
Jdu chrnět.Tak DOBROU
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 23:22
- Nahlásit
Ada
pak jsme měli běhat kolem rybníku v parku a já usla na lavičce - zřejmě kvalitní "model" s Amstru.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 06:20
- Nahlásit
dobré ránko
kromě toho, že jsem se večer přežrala bylo mi blbě mě celou noc jedno štěně strašilo jekotem, co půl hodiny jsem lítala z postele k bedně, a byl to jak jinak pejsek - který se vždycky napil a pak "lítal" po bedně a až ho to přestalo bavit, začal volat mami mami
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 08:16
- Nahlásit
Tommy Gun
Cituška
Štěnici jsou klásní.Balů byl taky uječené děcko.Prlostě chlap no.
Tak hlavně at' jsou mimináčci zdraví a Citunka taky
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 08:23
- Nahlásit
Tommy Gun, Adina
ad braná výchova
Ten model s chobotem jsem vyfasovala taky. Dokonce v prasečím růžovém provedení!! Byla to totiž ta menší velikost. Z měření xichtu jsem měla trauma vždycky už dopředu, protože to dělala tělocvikářka alá Fibingerová a pravidelně jsem měla po jejím mohutném sevření měřidlem strup na nose! Vlastně jsme ho měli všichni!
Můj manžel ve školním věku nosil masku nasazenou pouze na čele, neboť na něj nebyla velikost!!! Imperialisti by jásali!
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 08:32
- Nahlásit
Cituška
že by pejsek už revíroval???
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 08:43
- Nahlásit
mistr
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 10:14 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Cituška
SOS.Koukni do mojí fotogalerky.Dávala jsem tam nové fotky a todle mi to dělá.Je to hrozné rozházené a já nevím co stím.Nevíš čím to může bejt?
odkaz tady URL
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 10:33
- Nahlásit
Cituska+Mistr
nazdarek!
tak uz jste to oslavily?
me vcera odjela nejoblibenejsi cubinka a pred chvili druha
strasny strasny to chovatelstvi, ale rikam si, ze se budou mit jako prasatka v zite....
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 10:36
- Nahlásit
Artroza
my budem oslavovat průběžně při každé návštěvě Mistra...
a už putovalo něco k nám do Brna???????
a čekám na mejlík.......
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 10:38
- Nahlásit
Cituška
v Brne uz Musaba je, panicka byla nadsena ze steneci skolky a ze zavola a domluvi se pres Mistra...
a co jako mam psat?? uz jdu.......
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 10:39
- Nahlásit
Ada
Adi, mně se to ukazuje všechno normál, jen mezi babím létem a fotkama ze soustředění je velká mezera, to může být tou poslední vysokou fotkou, asi bys ji musela zmenšit...ale nemám to rozházený
jo a moc pěkný fotečky
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 10:40
- Nahlásit
Artroza
jééé, tak to je super, už se na štěňátko těším, teď mám jedno z Bašky, další bude do Vás, já se mám!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 10:41
- Nahlásit
Cituška
Tak to su blázen asi.M2 se to ukazuje hrozně rozházené a navíc ještě hodně roztáhlé přes stránku.Jdu na to mrknout ještě.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 10:50
- Nahlásit
Ada
taky to mam normalne zobrazene ... a jak pise Cituska- mezera mezi fotkama
Cituška
jo jo o Daktarim jsem rikala, byla nadsena, ze tam bude nekdo skoro stejne starej... jdu ji brnknout, stejne chci vedet novinky jak se ma.....
od Torrinky uz se rano hlasili
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 10:57
- Nahlásit
Artroza
Cituška
Tak mám na prd počítač.Mě se to zobrazuje hrozně rozházěně.No jdu stím něco udělat.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 11:02
- Nahlásit
Artroza
Cituška
Tak nevím.Raděj to nechám tak.Jem mi u všech fotek nejde náhled.TAk to budu muset upravit.
A mám ještě miliony fotek.Musím je upravit a hodím je tam taky.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 12:01
- Nahlásit
Artroza
těšíme se na Musabu další prdlej ringáč..........
Cituška
no že si načala tu oslavu........ musíme to nějak vymyslet nejen připít na zdraví mrňousů
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 12:16
- Nahlásit
mistr
ano prosím, uvědomuji si své nedostatky, ale to víš, nedostatek spánku dělá své
abys věděla, jak je Cita prdlá, tak jsme byli venku, vyvenčila se a najednou provedla asi metrový skok před sebe se du podívat, co že tam má a hádej: ŠIŠKA PŘECE!
je to mnohem lepší než minule, není tak agresivní a je mnohem klidnější, no holt už není prvnička
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 14:04
- Nahlásit
Kde je kdo?Je tu nějako mrtvo.
|
iceman
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 14:28
- Nahlásit
Ada
Kde je kdo?Je tu nějako mrtvo.
Jsem zde , ale nestíhám ,
Gratulace všem so+ne úspěchům !
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 14:34 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit
Když nastalo na psovi to období miminek, tak se také přidávám s malýma Legoslavama
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 15:04
- Nahlásit
Teta
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 15:09
- Nahlásit
Artroza
Jsem se chtěla zeptat.Jak je den před just. tréning.Není možnost se někde poblíž ubytovat?Já bych chtěla jet ale nebude auti co by mě odvezlo.Tak mě napadla tahle varianta.
Jo a bude tam taky Orry?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 15:32
- Nahlásit
Teta
krásný a jsou nádherně tmaví a taky mi připadají velcí na té fotce a mamině to moc sluší
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 15:47
- Nahlásit
Teta
Já žádný malý Legoslávky nevidím
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 15:48
- Nahlásit