| Autor |
Zpráva |
Teta
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 15:55
- Nahlásit
Markét
Tak já ti je popíšu chceš? Je to osm malých černých morčátek.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 16:16
- Nahlásit
Markét
jako minule
počkáš, až se to stáhne,sjedeš dolů, opíšeš dle návodu kód a dáš znovu stáhnout a objeví se fotka
all
včera jsem měla kontrolu vrhu a vždycky říkám paní Jindrové, jak je Kvínka taková hodná a poměrně klidná - tak včera jim to předvedla, byla jak orangutan na gumě - skákala po pokoji přes opěradla křesel, lítala v hubě s hračkama a házela jim je do klína, asi si musejí myslet, že jsem blázen...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 16:38
- Nahlásit
Cituška
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 17:16
- Nahlásit
Jsem bez nálady! Celej den mě bolí hlava! Jak jsem měla to klíště, tak se mi udělal červenej pupenec, takže příští týden půjdu na krev. Doufám, že budu mít boreliózu, to jsme doma ještě neměli!
Cituška
Co říká na miminka Kvínka? A erdelové?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 17:56
- Nahlásit
Ada
ubytovani by se naslo pokud budes chtit..... dej vedet, muzem ti nekde neco zarezervovat, napisem si emila kdyztak jo?
Mumy se tam muze prijit podivat jako divak nebot jeho psovod ( Mistr II) bude makat v kantyne jako barevna....
iceman
diky!
Teta
gratulace homozygotovi ke stenucham! nevidim je tu na fotce, ale predpokladam, ze jsou to ty fotky cos posilala....?
ola
no to je radost snad to nic takoveho nebude....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 18:25
- Nahlásit
Artroza
ok
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 18:37
- Nahlásit
Adina
Jsi tu?
Mám dotázeček - Buggi má v místě aplikace té injekce od veta (bohužel nevím, co to bylo) bouli! Už je to víc než 10 dní, co jí to píchal (21.9.). Je to vidět hlavně když se mi opře o nohy a je natažená na zadních. Mám to řešit? Je to normál?
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 18:41
- Nahlásit
Ada
Teta
Cituška
Díky za technickou pomoc, ale musela jsem zapojit mozek - já jsem totiž neviděla ani ten červený křížek, anžto jedu přes Mozillu. Teprve když jsem si to přepla do Exploreru, tak jsem mohla "zadávat kód"
Když jsem se tak na tu fotku dívala, je zajímavý, že jsou fčecky zlatý, ani jedno žíhaný
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 18:51
- Nahlásit
Soudní líčení - napjatá atmosféra,nikdo z přítomných ani nedutá.
Soudce se ptá obžalované babičky: "Kolik je vám let?"
" Sedmdesát,pane předsedo",odpoví žena.
"Řekněte nám ,co se stalo",říká předseda.
"Seděla jsem takhle jednou v parku na lavičce a užívala si krásného jarního dne.
Najednou se objevil takový mladík a vetřel se ke mě na lavičku",vypráví rozechvělým hlasem babička.
"Znala jste toho muže?",chce vědět soudce.
"Ne,neznala ,ale byl přátelský."
" A co bylo dál?",ptá se předseda.
"Položil mi ruku na koleno",zjihne stará paní, " a jemně mě ho pohladil..."
"Nechala jste ho?"
"Jistě, pane soudce",usměje se babička,"Připomnělo mi to má mladá léta.Zavřela jsem oči a ...
představovala si...",babička se zarazí.
" No a jak to bylo dál?",pobízí předseda.
Babičce ztuhnou rysy:"Najednou ten spratek dal ruku pryč a zařval - aprííííííííííííííííííííííl -,
tak jsem ho zabila - hajzla jednoho".
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 19:14 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
ola
příští týden půjdu na krev - běž hned zítra !!!!!!!! Žádný, příští tejden !!!!!!! Vážně !!! Čím dřív to podchytíší ATB, tím líp. Doufám, že přítomní doktoři, mě laika, podpoří!
Markét
anžto jedu přes Mozillu - tak to jedeme na stejnej SW. Též je mi Lištička sympatico.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 19:19
- Nahlásit
Tommy Gun
Neboj! Ptala jsem se a mám jít nedřív za 3-4 týdny od přisátí toho zmetka. To bude až příští týden.
Moje ségra mě vyděsila, protože mi sdělila, že u nich v práci má nějaká paní boreliózu 2. stupně (netušila jsem, že to má i stupně!!!) a prý jí řekli, aby si do vánoc sehnala invalid. vozík!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 19:36
- Nahlásit
ola
Ty brd'o.Tak snad to nebude nic vážného
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 19:48
- Nahlásit
ola
ty jo, já tu jednu paní po borelce mám....
Tak hodně štěstí a chytneš-li to v začátku, snad to bude dobrý!!!!!
Jinak erdelci a Kvínka tolerují teritorium kuchyně jako výsostné uzemí a i když je branka otevřená, prostě tam nejdou. Když se byla čubina vyčurat, všichni si je očuchali, olízli a tím to zatím končí
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 19:52
- Nahlásit
ola
Tohle klíštěcí sfinstfo fakt nepodcenit!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 20:02
- Nahlásit
Snad to bude OK! Na jinou variantu nechci ani pomyslet!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 20:03
- Nahlásit
Tommy Gun
ola
opravdu se musí jít na krev nejdříve za 3 týdny po přisátí nechvalně proslulého zmetka - dřív to nemá smysl
i kdyby ti boreliozu prokázali, je dobře léčitelná ATB, ale musí se zachytit včas.
Ty stupně znamenají zjednodušeně řečeno stupeň postižení nemocného člověka
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 20:06
- Nahlásit
Teta
mě i Lotynce se dmou prsíčka pýchou jakého máme v rodině šikovného tatínka - homozygotního Legoslávka ( a nedá toho sněhuláka a nedá)
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 20:10
- Nahlásit
ola
sice nejsu zvěrodoktor - ale bouličky po injekci už některé moje čubiny měly - vstřebávaly se velmi dlouho, třeba i půl roku - tak bych to zatím asi neřešila (ale fušuju do řemesla Adině) - třeba navrhne něco progresivnějšího
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 20:16
- Nahlásit
blažena
Díkec za info!
ad borelka - já nemám "flek", já mám v místě kousance jakoby začervenalej pupenec. Radši si tu krev nechám nabrat. Snad jen plaším.
ad boulička - je to ohraničené pod kůží "chytitelné". Nebolí jí to. Doufám, že se to vstřebá.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 20:28
- Nahlásit
ola
Snad jen plaším - doufej, že plašíš!
blažena
Ahá, tak jsem si to myslel fakt blbě a fušoval ti do řemesla. Kufa, ta jsou proradná, ta klíšťata. Inkubační doba tedy 3-4 týdny, jo? Hááájzly jedny zákeřný!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 20:35
- Nahlásit
Výsledky frenč JSZ: http://afboxer.free.fr/Presention.htm
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 20:50
- Nahlásit
ola
krev si nech určitě nabrat, za ty event.pozdější zdravotní komplikace to určitě nestojí.....a faktem je že klíšťata jsou u nás boreliema čím dál víc promořená
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 20:52
- Nahlásit
blažena
nemáme žádné nové info o Lotynce, jak stopičkuje, jak řádí atd.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 20:59
- Nahlásit
Cituška
mno bohužel času málo, psů hodně a dvojnohý potomek se kterým zdatně mlátí puberta jako bonus
na stopajdu de dostanu max. 2-3 týdně, tak to nepostupuje příliš mílovými kroky - ale rámcově "vo co gou" už víme
jinak muším Lotynku pochválit - má vyjímečný vkus a cit pro bytové zařízení - naše nemoderní hranaté noční stolky zarovnala krááásně dokulata - oba stejně, aby se to stylově netlouklo
akorát nechápu co se jí nelíbilo na mým budíku - ten okousala
taky
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 21:07
- Nahlásit
ola
ad borelie - taky radím nepodceňovat a tentokrát fakt vim o čem mluvim
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 21:13
- Nahlásit
Stýnka
fakt vim o čem mluvim
Co těhulka?
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 21:29
- Nahlásit
ola
těhulka je kulatější snad hodinu od hodiny
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 21:44 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit
blažena
já se tu řežu
mám štěstí, že pracuju doma, ale dneska taky Kvínka kousala židli a já myslela, že kouše kostičku a ještě jsem ji chválila
se stopama jsme na tom stejně, maximálně 3krát týdně, ale co, na stopařinu (tříhodinovky atd.) nemyslím, tak to bude stačit
holky by si určitě krásně hráli, pravá demoliční a stěhovací četa
Stýnka
těhulka??? Kdo???? Co?????
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:00
- Nahlásit
Cituška
těhulka???- Stýnka? Gratuluju!
|
Cituška