| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 20:08
- Nahlásit
Tommy Gun
Jo, jo taky mi to funguje!
Adina
já se příjdu na vás juknout
Tak do mě hlavně kopni, abych tě poznala. Nás si nespleteš-na vodítku budu mít toho nejšílenějšího racochejla z celý výstavy.
Jo, mám problém, když jdu s holkama na prochajdu, tak Fee jde na volno a Buggi mám v nebezpečných místech pochopitelně na vodítku, jenže... ona celou dobu táhne, vodítko napnutý a vypadá to, jako bych vedla lučního koníka. Samozřejmě u toho funí a škrtí se na obojku! Když ji okřikuju nebo cukám zpět, tak mě vůbec nevnímá!!! Co s tím?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 20:18 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Ada, ola
Dík za info.
Tak tedy - mám na ně zakázanej přístup - pecka, co?!
Sice neznám důvod (asi jsem si dovolil komentovat nevhodné). To jsem byl teda potrestanej, hehe. Do smrti smrťoucí mě to nepřestane mrzet.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 20:20 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
corleona, Teta
Co vy dvě seňority, že se neozýváte. Už jste pečený, smažený, dušený ..... ? He ?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 20:24 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
ola
u toho funí a škrtí se na obojku! Když ji okřikuju nebo cukám zpět, tak mě vůbec nevnímá!!! - hmmmmmm, těžko poradit. Ted jsem v nějaké rádoby chytré knize četl, že zamezit negativnímu chování se má tak, že okřikneš psa "ošklivý pes" a plácneš ho novinama. Říkám to Čunkovi od rána do večera a nějak to nefunguje.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 20:25
- Nahlásit
Tommy Gun
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 20:34
- Nahlásit
Tommy Gun
ola
Ano někdy Fatty říkám i hůř a je to prd platné.
Jenže to zase není tak často.Bo mezi psíkama má Fatty ostnáč(úplně na volno) protože jinak by je všechny postupně zakousla.No a proto raděj chodíme do lesa a někam kde jsme sami a může tam bejt na vono.A s bostonkama nemám zkušenost.NA mojeho hl.pinče platilo párkrát s citem poškubat.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 20:34
- Nahlásit
Tommy Gun
plácneš ho novinama
To by pomohlo v případě, že bych po ní švihla 5kg vázanýho sběru! Jinak bez šance.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 20:39
- Nahlásit
Tommy Gun
Tak a máš to.Seš potrestanej.Božínku i ty jeden zlobivče
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 20:40 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
ola
5kg vázanýho sběru
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 20:41
- Nahlásit
Adına a Tommy
Ahoj, ahoj, ahoj! Zijeme ale nestihame se dostavit na psa. Cely den tezce makame. To je sama plaz, bar, plaz, a zase bar. Jo, obcas do toho jeste more, bazen a restaurace! Proste drina!
Cituska
Tesim se na mail, jsem zvedava co te napadlo za zajimavou myslenku.
Artroza
Vitej doma a jeste jednou velika gratulace!!!
Denisa
Super , jmena. Jsem rada ze tam ta Anarchie nakonec je!
Tak lidicky zatim cau, mozna se trhneme od te driny a koukmnem na vas jeste zitra! Pa pa.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 20:42
- Nahlásit
Děcka,
tak první auto (combík ) směr chajdalupa právě vyrazilo totálně naložený... Martin neskrýval, že až se vrátí, tak mě zavraždí.
Já se zvířectvem a dalšíma krámama vyrážím brzy ráno.
Tož se tu mějte pěkně!
Do Brna a na internet samozřejmě občas zajedu, jinak ale hodlám strávit se štěndy dovču na lontě...
Doteď jsme byli zavření doma, tak příjemná změna. Taky tam je příjemněji než tady v tom rozhicovaným Štatlu.
Achjo, zde sem byla zavřená jak ve vězení, ale aspoň s netem.
Tam zas budu venkovanka, ale bez netu.
Tam není signál ani na volání mobilní... jen sms tam dojdou...
ola
vím vím! musí jít první! teda já mám u G. zkušenost, že když jdeme se psama na vodítku (kde se musí atd.), tak G. táhne jak rapl a nepomáhá nic, ale jak říkají ostatní, je to prostě vedoucí tažný pes , takže stačí jít s ní o krok vepředu před ostatníma a je spokojená a netáhne. Běda jak by ji ale chtěl někdo předběhnout! TAk zařaď Fee za vás a je to. To je rada co?!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 20:42
- Nahlásit
Teta
Teda tak to makáte poctivě.JEn tak dááál
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 20:43
- Nahlásit
Teta
achój!!! no celá stanice se měla jmenovat Anarchie myslím...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 20:48
- Nahlásit
Denisa
Tak si to na chajdě užíj.Rozhodně to bude lepší než bejt zavřená v bytě.Navíc v tom horku je to mazec.Říkám zlatej kamennéj barák.A štěnátkům se to určo bude moooc zamlouvat
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 20:50
- Nahlásit
ola
Zapomněl jsem napsat, že v těch novinách musíš mít přibaleno pětikilový kovový závaží.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 20:52
- Nahlásit
Tommy Gun
že na tede pošlu Srstku
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 20:53
- Nahlásit
ola, Denisa
Přesně jak u nás - Chovík chodí pořád na volno - ale jakmile cvakne karabina, tak to je jako když zapřáhneš tažného koně.
Teta
Tož se mějte a moc se nanadřete!
Denisa
Příjemné chalupaření!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 21:02
- Nahlásit
Denisa
Jo, jo, když jde Fee za náma, tak Buggina spořádaně kráčí, jenže jak se Fee rozběhne, tak malej racochejl chytí vítr a div mi nevyrve ruku z kloubu. A nedej bóže, když Feebule něco najde a čuchá tam a než já tam jsem dotažena, tak už by to mohlo bejt asi vyčuchaný nebo co...
Teta
Máte tam taky takový vedra? A co pitivo? Jaká je volba? Cerveza nebo mojito?
Tommy Gun
zapřáhneš tažného koně
Přesně! Asi vytáhnu sáně. Sice se teď bude prášit, ale možná ji to tahání přestane bavit.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 21:44
- Nahlásit
http://www.ahaonline.cz/cz/ze-sveta/15792/nejsvaln atejsi-chrt-na-svete!-vazi-100-kilo!/
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 21:56
- Nahlásit
Tommy Gun
Takt o je hustý!!!!! To je fakt Arnold.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 22:08
- Nahlásit
Ada
Ta mamina byla teda pěkná kravka.
O lidech,kteří se takhle vyjadřují o psech si myslím svý. ,ale ukrutně mě rozčilují.
K večeru začala bolavou packu používat,tak to snad bude dobrý.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 22:12
- Nahlásit
Denisa
Hezky si užij dovču se štěníky.Na net si určitě ani nevzpomeneš.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 22:16
- Nahlásit
Teta,Corleona
Cely den tezce makame
tak takhle chci taky makat
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 22:19
- Nahlásit
ola
kurňa,když na cvičáku máš pana Viga s jeho psékem(a jseš jejich trenérkou),tak to by v tom byl čert, aby jsi si neporadila s jedním malým prťousem .
ale jinak dáme řeč v Boleslavi-(ale já Tebe taky nepoznám,musíme pořídit ty trička )
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 23:01 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Lenda
Tak to je dobře že už ju tak nebolí
Zítra už bude skákat jako kamzík
No mě to docela naštvalo.Jsem se kní chovala slušně a ona na mě spustila přes celej rybník.A ségra ta teda neměla slov.
Pochopila bych kdyby tam lítali na volno ale na vodítku a ještě na opačné straně rybníku to jsem nečekala že ju tak naštvem.No co nadělám.Vždycky se takoví magůrci najdou.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 23:22
- Nahlásit
Ada
Vždycky se takoví magůrci najdou
a nejen u rybníka
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 23:44
- Nahlásit
Adina
To vím až moc dobře.Ale už je neposlouchám.Kašlu na takové magory!!!!!!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 07:43
- Nahlásit
Ach jo! Od půl pátý u nás bouří, blejská a hlavně chčije a chčije. To jsou extrémy!
Adina
Pes pana Viga by náhodou cvičil jak víno, jen to individum na konci vodítka mu to kazí. Teď v neděli naštěstí chyběli oba, asi je odradilo to vedro!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 08:48
- Nahlásit
Žijete???
Lenda
http://www.fci.be/affixes.asp?lang=en&sel=8
Najdeš tam už ten svůj název? Já jsem si teď volala na ČMKÚ a tam mě baba vyprala jak hada, v tom smyslu, že to je ještě v Belgii a ať nevotravuju! Tak nevím. Navíc se mi zdá, že se tam objevilo víc názvů, který jsem si dávala. To jsem zvědavá, jak tohle dopadne!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 08:51
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/krimi/psi-rodinku-nechal-tyr an-uvazanou-v-horku-bez-vody_119060_113hd.html
Hááájzl nějakej!
|