| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 19:34
- Nahlásit
Tommy Gun
Háááá háááá.A su asi taky potrestaná
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 19:50
- Nahlásit
Ada
No nekecej. A dobře ti tak.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 19:51
- Nahlásit
Tommy Gun
Včera to ještě šlo a dnes už nic.No jo.Dobře mi tak
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 20:07
- Nahlásit
Adina
Potřebuju do MB potvrzení veta v očkováku? Jakože je prťavka zdravá?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 20:48
- Nahlásit
ola
Do MB nezapomeň hlavně ty noviny a pětikilový závaží - na očkovák se vyprdni.
Ada
Zkus se na ty webovky přihlásit znova, jestli to není jen nějakým momentálně nastalým errorem.
Vám ostatním ty webovky fungujou?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 20:50
- Nahlásit
Tommy Gun
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 20:51
- Nahlásit
Tommy Gun
Vám ostatním ty webovky fungujou?
Už mi to taky nejde!
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 20:58 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit
ola
Potřebuju do MB potvrzení veta v očkováku?
záleží,co mají v propozicích-jestli to tam je(atest),tak ho budeš
potřebovat
a je to tam-takže to potvrzení budeš potřebovat
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 21:00
- Nahlásit
Adina
Prosím tě, mrkni na to se mnou, myslím, že to tam není, tudíž stačí mít jen očkovák, ne? Já vždycky měla potvrzení (s Fee), jenže teď má můj vet dovolenou, tak bych to musela řešit!
http://www.interdogbohemia.com/
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 21:21
- Nahlásit
ola, Ada
Tak to je nějaká kravina. Asi momentálně ty webovky nejedou. I když momentálně je tam 14:20 hod. - tak že by nějaká vééélkááá aktualizace.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 21:38
- Nahlásit
Tommy Gun
Třbe třeba.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 07:38
- Nahlásit
Adina
prosim tě může ropucha znamenat pro psa nějaký vážnější nebezpečí? Včera večer Viky u baráku lovil ropuchu, já než se stačila vrátit z baterkou, tak už jí Viky asi vzal mezi tim do huby protože měl pěnu u huby a jakoby se dusil. Naštěstí ho to pak přešlo, já mu akorát tu pěnu otřela a vytřela hadrem hubu a pozorovala ho jestli je v pohodě a už byl. Ta potvora tam určitě ještě někde je protože sem jí v tý tmě nestihla chytit a vyhodit, tak doufám že jí tam během dne nenajdou a nebudou jít znova lovit.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 07:50
- Nahlásit
Vcelka
Po celé horní straně těla jsou rozmístěny více či méně vystouplé větší a menší bradavky, výrazné jsou dvě velké příušní jedové žlázy (tzv. parotidy). Z bradavek na kůži vylučuje výměšek obsahující jedovaté bufotoxiny. Ty sice pro člověka nepředstavují vážné nebezpečí, ale dostane-li se výměšek do oka, nosu či na jinou sliznici, vyvolá velmi nepříjemné pálení.
Tohle jsem našla. Nedokážu posoudit, jak jsou ty bufotoxiny nebezpečné pro psa.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:13
- Nahlásit
Vcelka
To je taky nápad, olizovat ropuchu.....
At to dobře dopadne - jak je Bladeovi ted ráno? Už je ok?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:19
- Nahlásit
ola
na výstavách už "veterinární atest" není požadován, stačí očkovací průkaz nebo pas s platnýma očkováníma a při přejímce musí vystavovaný jedinec projít veterinární kontrolou
tož štempl do očkováku již netřeba honit
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:21
- Nahlásit
Adina
Průšvih. Můj vet má dovolenou a ordinace, kde jsem si naivně myslela, že si to nechám povrdit, je taky zavřená.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:21
- Nahlásit
Tommy Gun
třeba si Viky myslet, že se změní na pinceznu - kvásnou bílou boxeří slečnu
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:23
- Nahlásit
blažena
Fakt? To by mi spadl šutr ze srdce! U nás ve městě je sice ještě jeden vet, ale s tím nějak nechci nic mít. Ani o to razítko se mi nechce říkat.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:26
- Nahlásit
blažena
No jo, bilá princezna ......
ola
Stačí platná očkování v pasu nebo očkováku. Nelam si s tím hlavu. Kdyby bylo potřeba, tak si vezme Adina razítko s sebou a ty jí jenom zavoláš, ona přiběhne před bránu a dá ti štempl, ni, Adino?!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:26
- Nahlásit
ola
mno fakt - čestný svazarmovský
já už jezdím po výstavách jen s očkovákem
- a esli mi nevěříš , proštuduj propozice k výstavě - odstavec "veterinární předpisy"
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:34
- Nahlásit
blažena
Už jsem študovala... a nic jsem tam nenašla. Takže vezmu jen očkovák a techničák! Jo a taky Bugginu!
Kdo ještě jedete do MB???
Já jedu s chotěm, bez dětí (hurá!) a ještě jsem to slíbila svojí ségře, která jede čučet hlavně na dogy a jiná větší hovádka.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:35
- Nahlásit
blažena
na výstavách už "veterinární atest" není požadován,
nechci "dělat chytráka"-ale vždycky záleží na tom,co si dá organizátor do podmínek účasti na akci(výstava,svod,bonitace)-vzhledem k tomu,že v Boleslavi mají napsáno u podmínek účasti kromě očkování,že pes je klinicky zdráv-je to dost šalamounsky řečený "atest" a bude určitě záležet na těch,kdo budou přejímku dělat.
Vcelka
neolizovat ropuchy
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:43
- Nahlásit
Adina
Počkat, tak mám si ten štempl sehnat nebo ne? Ach jo!
|
alli
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:51
- Nahlásit
ola
My na výstavy taky jezdíme bez štemplu, jen s očkovákem
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:54
- Nahlásit
Ahojda, tak my vcera byli za mrnousem a teda reknu vam, ze je to neskutecnej hyperaktiv, no hruza. Ale jinak je nadhernej.
Olo, tak vcera jsme resili kdy se pojedeme podivat do tech Castolovic Je tam nejaka firma co dela kuchyne, tak bychom se tam chteli zajet mrknout...no a hned jsem pri rozhovoru nadhodila, ze tam bydli ta Ola
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 09:19
- Nahlásit
Adina
no však já je neolizuju ale vysvětli toto psovi
ola
no já to právě taky někde už četla že vylučujou něco jedovatýho a psi to na chvíli vyřadí.
Tommy Gun
Viky byl ráno v pohodě, dokonce měl nějakou veselou náladu že hned popadl tu jejich kulečníkovou kouli a začali se tam o ní na posteli rvát. Pak se s ní v hubě šel i vyvenčit a zase se s ní vrátil.
blažena
no na princeznu po políbení nevypadal spíš na to že jsou to jeho poslední minuty.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 09:36
- Nahlásit
Vcelka
ale na princeznu se neměl změnit Viky, ale ta políbená (voblízaná) ropucha - ty nečteš pohádky
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 09:37
- Nahlásit
Adina
hewe Ádiku - vem veterinární "pečátku" a když tak nás klinicky prověříš před bránou
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 09:39
- Nahlásit
ola
mám geniální nápad - pošli vyzvědačského emila nebo zavolej do výstavní kanceláře ať nám řeknou co si představujou pod pojmem "klinicky zdravé zvíře" - esli jako štempl jo nebo ne
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 09:48
- Nahlásit
blažena
vem veterinární "pečátku"
tož jo
|