| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 10:25
- Nahlásit
Včera mně naše duo zase pobavilo. Bladeho nejoblíbenější hračka je červená kulečníková koule, tak se o ní furt hádaji a Blade jí furt nosí, tuhle s ní v hubě dokonce usnul, no a včera přišel z venku a měl jí v hubě a chtěl se napít a protože měl strach aby mu jí Viky nesebral tak si jí hodil do tý misky z vodou. Tak se napil a teď nastal problém jak tu kouli vyndat ven. Bál se jí vzít v tý vodě do huby, byla to sranda, Viky ho pozoroval a pak to zkusil taky a to samý, prostě jak Pat a Mat, děsný hlavolam, vždycky to zkusil jeden, druhý koukal pak se vyměnili, já se u toho skvěle bavila. Blade pak začal hrabat do misky a kňučet, no dala sem si načas než sem jim tu kouli vyndala, když sem viděla ty jejich přiblblý ksichty jak tam nad tim stojí a lámou si hlavu jak to vyndaji tak to byla zábava. Pak sem jí teda vyndala a oni jak na ní byli nažhavený tak po ní oba skočili že vrazili silou do tý misky z vodou a ta se celá roztříkla na zeď a na zem. Tak sem jim poděkovala.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 10:53
- Nahlásit
Teta, corleona
Kohout rozrazí dveře do grillbaru, dá si křídla v bok a naštvaně si povzdechne: „To by se jim líbilo. Kolotoče, solárka, a v kurníku není co šu*at!“
Tak hezkou dovolenou.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 11:18
- Nahlásit
Tommy Gun
|
alli
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 18:43
- Nahlásit
Market,Vcelka
Přeji vše nej k našemu dnešnímu svátku
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 19:26
- Nahlásit
Ahojda všem
Blažena
To mě moc mrzí Drž se.
Artroza
Mooooc velikánská gratulace k miminku
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 19:36 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Tommy Gun
Četla jem meila od Tebe.Jako že i s nekupírovaným ocasem jo???? Tak to mě asi trefí.To snad ne???
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 21:45
- Nahlásit
Teda kde je kdo???
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 23:02
- Nahlásit
Ada
jo, jo maj to tam tak zařízený, jsem zvědavá kolik bude startujících
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 23:18
- Nahlásit
articek
To mě teda taky zajímá
A pěkně mě to s*re.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 23:30
- Nahlásit
Ada
articek
mluvíte o stopách? Síla....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 08:18
- Nahlásit
Cituška
Jo o stopách
No co no.Nedá se nic dělat.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 08:27
- Nahlásit
Ada
Taky jsem na to koukala,je to smůla.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 08:34
- Nahlásit
Lenda
Je to smůla a pěkně taky k nas*aní.
Vždyt' standart byl změněný když už Aduš a jiní hafani byli dávno ořezaní.
TAk by to mělo platit až od datumu změny standartu ne???
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 08:39
- Nahlásit
Nic pádím na cvikoš.Aduš má už zase moc energie.Sem ju po táboře nechala tejden v klidu a ted' když nějak jdu je jak utržená ze řetězu.
Dannie
Tak co noha?Lepší?
Stýnka
A co Braienka?Už je to ok.???
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 09:04
- Nahlásit
Oh, shit! URL
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 10:11
- Nahlásit
Tommy Gun
no pjekný idoly máš, moc pjekný
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 11:13
- Nahlásit
Ahójtes all!
blažena
hlášení z dnešní noci...
hmmm, tak kaše od artička a přes citušku úspěch, všichni pěkně kolem talířku, nejšikovnější Alotrie a tato idyla trvala asi 10 sekund, do té doby než se doprostřed talíře vrhl pan Astrounaut! začal se tam mrskat jak kapřík a všechny okolo nahodil. Já ho prostě miluju, celá Giordina!
nakonec se ale všichni trochu napapali... Giordina pak měla práci je všechny očistit!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 11:20
- Nahlásit
blažena
Když se ti tak líbí ...... tak tady máš přídavek: URL
Je to nigga, jak sviňa! Byl to vodvaz. Sazka Aréna na nohou včetně hlediště a skyboxů, mobilní tribuny téměř na spadnutí, 200m před Sazka Arénou známý odér THC ve vzduchu. Z koncertu jsem odcházel "nadejchanej a veselej" jak sviňa. Sice jsem neměl ani jednoho "špeka", ale sotva se zhaslo, rozsvítily se mobily - jak lidé nahrávali a natáčeli a fotili a zároven se rozdýmaly spousty ubalenejch jointů. Sazka Aréna totálně vyuzená THC !!! Masakrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ada
Zřejmě je to taky. Bližší info příp. u hlavního výcvikáře BK či u Big E. Je to fakt na prd! Škoda, že to není zařízený tak, jako u ATIBOX světové výstavy - ta se koná tam, kde je vystavování kupíráků povoleno.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 12:13
- Nahlásit
Tommy Gun
jo tak to mušela bejt podařená akcička
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 12:14
- Nahlásit
Denisa
paráda, jsem ráda, že se kašička osvědčila
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 12:54
- Nahlásit
Tommy Gun
Teda to asi byla super akcička.
Hele a jestli Tě tak bere travičk tak si zajed' k nám za barák a naškubej si.Roste to tu na každém kroku.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 13:04 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
To by jste nevěřili co Stýnka všechno zvládá.Cvičí pesany a ještě jim tančí Podle fota soudím že asi kozáčka.
A samo že opět blbé datum na fot'áku.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 13:23
- Nahlásit
Ada
blbko!!!
jo a radši si hlídej, kde máš fenu!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 13:30 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Stýnka
No, na to vem jed že příště ju před tebou budu střežit jako oko v hlavě
Bacha na Stýnku!!!!Krade pesany.A co je ještě horší že oni sní klidně odejdou
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 14:04
- Nahlásit
Ada
ne ne lididčky to vůbec nejní pravda - Ada řekla "Tak si ji klidně vem" - myšleno tím její Aidu. Tak sem šla ke stromu, odvázala ji a normoš s ní odešla
To jen pro vysvětlení, abyste si o mě nemysleli buhví co
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 14:14
- Nahlásit
Stýnka
No to jo.Ale když mi ju držela Dobruška a já musela odejít(asi na minutu) a vrátila se doběhl zamnou figurant kde prej kde mám čubu že běhá někde po cestě mezi autama.No a hádejte kdo ju nakonec měl???Ano ano Stýnka
Utekla sní a Aduše klidně šla.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 14:49
- Nahlásit
Ada
ale musíš uznat, že u mě byla v bezpečí - lepší než kdyby běhala fakt mezi těma autama u hospody.
Aduše klidně šla
pozná přece dobrýho člověka, ne!!!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 14:54
- Nahlásit
Stýnka
Dorazila obálka?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 14:56
- Nahlásit
Jinak všem gratulace!!!Alli, Vcelka, Markét, Ola opožděně k svátku, Artroza k přírůstku-ať pěkně roste a oba jste v pořádku
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 15:01
- Nahlásit
Denisa
tak to je paráda, doufám, že zítra uvidím to krmení osobně! A už máš hotová jména? Musím k Tobě kouknout, zda už je máš na webu....
|