| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 10:06
- Nahlásit
Dannie
To jo!!!!Ta fotka bude super.To se teprve nesmějeme.
A na co jako čekáš???
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 10:07
- Nahlásit
Dannie
to jako že už to tam fakt máš? Dyť já to posílala v pátek až odpoledne. Teda pošta má pochvalu!!!
No a na Lídinou fotku se taky moc těšim, snad nebude rozmazaná...
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 10:07
- Nahlásit
Ada
No už na nic.. .) ale čekala jsem na cd s fotkama z Ošíkova od Stýnky
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 10:08
- Nahlásit
Stýnka
lIDIČKY TO ASPOŇ UVIDÍTE JAK STÝNKA UMÍ PAŘIT A JAK POTOM VYPADÁ
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 10:09
- Nahlásit
Dannie
tak šup šup, ať se můžem pokochat všichni
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 10:15 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Stýnka
Dannie
Taky mám na stránkách v odkeze LVT - Ošíkov nějaké fotky.Ale nic moc.Jen teda a to nebyl záměr jsi Stýnko snad na každé fotce
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 10:15
- Nahlásit
Dannie
aha takže přeci jen Česká pošta nezklamala...
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 10:18
- Nahlásit
Stýnka
Už jsem to rychle prohlídnula -fotečky jsou super a videjka taky!! DÍKY MOOOC!!!!
Ada
Stýnka
Nevíte, jestli někdo nefotil naše bostonky obranářky???
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 10:20
- Nahlásit
Dannie
MYslím že ostraváci.Ale jistá si nejsem.Jinak o nikom nevím.Amellie musela bejt pěkně utahaná po táboře co?Takové žihadlo to jsem snad ještě neviděla.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 10:21
- Nahlásit
Dannie
Tak teď sem teda volaaká zmetená - došlo to teda nebo ne???
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 10:22
- Nahlásit
Holky já to nevydržím.Jdu balit a jdem se z holkama koupat.Tak se mějte
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 10:23
- Nahlásit
Ada
Stýnka
jak Stýnka umí pařit
tak tudle fotku mušíííííím vidět - z toho se nevykecáte
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 10:24
- Nahlásit
Stýnka
No došlo!!! Už je mám prohlídnutý - jak Ošíkov, tak přídavek...
Ada
Unavená??? Jsem si hned v sobotu nebo v neděli večer stěžovala Stýnce, že ta malá nedá Bonušce ani chvíli čas na oddech... Řádila doma úplně stejně jako na Ošíkově.... Žádnej odpočinek... Prostě malej magorek
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 10:28
- Nahlásit
blažena
To mušíííš vidět.To fakt bude stát za to!!!!
Dannie
To je nezmar to psisko.Já vždycky když mi přistála v obličeji jsem si říkala jestli něco tak živého a rychlého může fakt bejt.No a může.Tvá Amelie je toho důkazem!!!!!!
|
alli
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 10:47
- Nahlásit
Zdravím
Taky ještě tento týden sedím v práci, příští týden mám dovču a jedeme na chatu. Allis je dnes ve "školce", aby se nám v tom panelákovém bytě neuškvařila.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 12:04
- Nahlásit
Dannie
tak dej avízo, že je máš na stránkách, ju?
Dám Ti vědět, jakmile bude zase cvičák v provozu a Jožka kousat
teda, to je vedro, ještě že fouká vítr
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 12:08
- Nahlásit
Cituška
Vítr??? Mě tady tak leda fouká šéf za zády...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 12:15
- Nahlásit
Stýnka
mně šéf hned ráno řekl že mám jít kdyštak po obědě domu že bude hrozně a už mi to i připomenul že to myslel vážně. Já sem mu totiž hned ráno šlohla z kanclu ventilátor a on určitě chce abych vypadla aby si ho mohl vzít zpátky, protože já tu mám zavřený okno že mi sem nejde teplo z venku a ten ventilátor mi to tu krásně chladí že tu mám líp než kdy jindy. A on chudák tam tak příjemně nemá. Tak ho asi poslechnu a pojedu domu.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 12:27
- Nahlásit
Vcelka
že bych šla šefikovi vymontovat klimošku do jeho kurníku?
Já du dneska taky celkem brzo - šla sem do práce už na 5,30 abych mohla co nejdřív v tom vedru dom...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 12:46
- Nahlásit
Téééda, asi tu chcípnu! Nemám v kanclu ani klimu, ani větrák, ani lavór se studenou vodou na nohy.. Hnus!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 12:49
- Nahlásit
Normálně vás v práci lituju.V takovém vedru by mělo pracování být zakázané!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 13:18
- Nahlásit
sem koukala na boxerklub a hezký štěňata po Davinci Moravia Box a Cloe z Němečanky
jo a před chvílí jsme zavolala zákaznici a ona mi povídá, paní Šabacká, před minutou jste mi volala.... a strašně se řechtala, že mám jít raději k vodě a dát si studený obklad
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 13:29
- Nahlásit
Právě jsem se vrátila z katastru. Mám to sice od kanclu asi 200m, ale cestou zpět jsem se vlekla jak hlemejžď a měla jsem chuť táhnout kabelku s dokladama po zemi! Taky se mi klepou ruce. Asi tlak.
Ještěže jsem dnes odvezla děti k babičce. Budu mít týden jen pro sebe. S holkama se ale stejně nedá jít ven, leda až po devátý večer. Ovšem představa cesty z práce, v autě bez klimošky, který celej den stojí u kanclu na dvoře bez kouska stínu... to bude očistec!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 13:33
- Nahlásit
all
www.boxer-giordi.com
už tam máme jména a hlavičky co jsme včera vycvakli v rychlosti s Cituškou a mistrem...
portréty udělám asi až budou mít měsíc, jestli se teda zase nebudou furt "řechtat".
nějak nejsou vyfotitelní, aby vypadali seriózně.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 13:33
- Nahlásit
Cituška
Taky jsem na ty štěníky koukala. Na to, že rodiče jsou "tmavohubáci", tak jsou štěníci docela znakatí, že jo? Ta genetika je fakt sfiňa!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 13:35
- Nahlásit
Denisa
Jézusinky, ty jsou! Jména fakt super! Zpívající Alotrie nemá chybu! Líbí se mi Aurélie!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 13:44
- Nahlásit
Cituška, Stýnka
Já taky v práci, bez klimošky, bez větráku - ale vedro mi neva.
Stýnka
Zrovna včera sem si řikala, že se všichni hrnou někam k moři a já bych radši někam na hory. - moje řeč, moje řeč! Ale i na horách bývá občas pořádný vedro a pak krásný bouřky!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 14:13
- Nahlásit
ola
no jo, hlavně ti žíhaní se mi líbí, teda jestli jsou žíhaní, ale určitě, úplně tmaví
Denisa
jak by mohli s takovýma jménama vypadat seriozně??
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 14:23
- Nahlásit
Denisa
Ty seš prdlá ale správně.Třeba jméno Anarchie je teda good. Štěníci jsou nádherní.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 16:08 - Změnil/a: ola
- Nahlásit
[imgs]C:/Temp/Temporary%20Internet%20Files/Content.IE5/81W98RAH/image001.jpg[/imgs]
|