| Autor |
Zpráva |
mistr
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 22:02
- Nahlásit
Cituška
tak snad to do r. 2010 zvládnete
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 22:06
- Nahlásit
mistr
tak brzýýýýý?????
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 22:29
- Nahlásit
ola
já sice botonkům moc nerozumím - teda jako spíš vůbec - ale myslím že z Bugatky roste špicovní holčička
a ty ušinka má taky bombově vylepený - už jenom špičičky
kdepa jste to pani okoukala??
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 22:39 - Změnil/a: Stýnka
- Nahlásit
blažena
ola
bych taky s dovolením souhlasila s blážou, fakt se mi Bugatka v hlavince moooc líbí
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 22:42
- Nahlásit
Stýnka
blažena
ola
já tomu už vůbec nerozumím, ale mně se líbí také moc. Kolik jí je teď měsíců? na té fotce vypadá velká
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 22:47
- Nahlásit
Ahojda,tak se tu s váminloučím, máme dobaleno a zítra ráno frčíme
Plány máme takové že snad do pátku budeme v Německu a pak se přesuneme do Chorvatska, tak doufám že to vyjde...
Jen v tom Německu to bude děs a hrůza, protože já kváknout témeř nic neumín a Ondra mluví se svou sestrou plynule...takže jak asi budu vypadat
Tak ahojda
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 23:14
- Nahlásit
Paja s Tinou
tak krásnou dovolenou a užij si to!!!!!
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 23:15
- Nahlásit
Paja s Tinou
jee tak si užij moc dovču a pozdravuj za mě moře
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 23:15
- Nahlásit
Paja s Tinou
Štastnou cestu a hezkou dofču!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 06:58
- Nahlásit
Dobré raníčko
určitě už je tu aspoň Blažena
já už mám dneska trošičku cestovní horečku, i když do zítřka odpoledne je ještě daleko
v Brně obloha vymetená a sluníčko
copak asi Giordinka, v noci se mi o ní zdálo, měla už kolem sebe spoustu štěňátek
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 07:10 - Změnil/a: Stýnka
- Nahlásit
Cituška
dobré ránko, já už sem tady taky
a co prťavenka, kde proběhne seznámení s Citou? a jak jí budeš vůbec říkat?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 07:15
- Nahlásit
Cituška,Stýnka
krásné ráno,taky už jsem tu...
Stýnka
OK,tak čekej mail...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 07:28
- Nahlásit
Stýnka
Krista
dobré dobré, rozhodla jsem se, že vezmu Citu sebou pro štěně, počká v autě a pak si s něma oběma sednu na zadní sedadlo, a nechám ji, aby si ji očuchala a pochopila, že je naše. A pak vezmeme erdelky a se všemi půjdeme na palouček, aby se seznámili v neutrálním teritoriu. Stejně budu malou hlídat a bez dozoru ji nenechám, když někam půjdu, bude v kleci, smečka tří psů je velmi silná a nebudu riskovat. S Citou jsem to udělala stejně a kolem půl roku už jsem měla jistotu, že je vše O.K.
Dneska šéfuje
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 07:53
- Nahlásit
Cituška
taktika vymyšlená, doma uklizíno, vše připravíno, tak to by snad mohlo bejt všechno OK.
Budu moc držet palečky ať je to bez nervů.
A určitě referuj.
A prťavenka s váma hnedka pojede na to mistrovství? a ty budeš taky startovat?
Teda já mám dneska asi ráno plný otázek co...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:03
- Nahlásit
Cituška
blažena
Stýnka
Díky za pochvalu Buggatky. Jsem ráda, že se líbí. Je to mazel a čert v jednom.
blažena
kdepa jste to pani okoukala??
Špízovala jsem skvělou práci Corleoninu, když vylepovala špičky Amušce od Dannie. To měla Buggi ještě čertíky.
Cituška
Kolik jí je teď měsíců? na té fotce vypadá velká
Právě dnes jí jsou čtyři měsíce. Musím ji změřit a zvážit, ale myslím, že bude mít něco okolo 3,5-4kg.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:08
- Nahlásit
ola
jo jo jak se o nich říká: "Anděl s ďáblem v těle"
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:11 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit
Stýnka
ola
to je krásný anděl s ďáblem v těle
Na Mistrovství jedu jako vedoucí našeho týmu a výcvikář, a malou i Citu beru sebou, máme hotel naštěstí a to na kraji města s velkou zahradou, kromě porady vedoucích a starosti o svoje závodníky a jejich manažering jiné úkoly nemám, takže bude spousta času na obě holčičky
stránky naší organizace jsou www.kzjcr.wbs.cz
jen tak pro zajímavost
S Cituškou možná budu startovat až příští rok, letos si netroufám
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:12
- Nahlásit
Stýnka
V jakém věku tak bostonky dospívají, a kdy asi tak začínají hárat? Včera mě jeden pán strašil, že až Buggi začne hárat, tak bude s FeeBee po kamaráčoftu?! Tak kolik mám ještě asi času? (Fee začla hárat někdy v 8 měsících)
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:19
- Nahlásit
ola
naše Cherry, ta nejstarší, začala hárat přesně na 7-mi měsících. Ale rozhodně se tenkrát vztah mezi ní a Niki vůbec nezměnil.
No a prťavkám je 7 měsíců a ještě zatím nic. za 14 dní jedu na tábor a bostoňačky jedou taky tak doufám, že začnou tam....
Jo a jinak mi přijde, že naše Cherry je sice klidnější, ale když ji chytí rapl tak to stojí za to. A ten ji chytá s prťavkama doooost často. Takže kdy dospívaj ví snad jen ten ďábel co maj v těle...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:23
- Nahlásit
Stýnka
rozhodně se tenkrát vztah mezi ní a Niki vůbec nezměnil.
Taky doufám, že to zůstane OK. Je fain pozorovat, jak se vztah mezi holkama vyvíjí. Nejdřív Fee malou všude špehovala, teď už je jí fuk co dělá. Ze začátku na ni Buggi nesměla dát packu a teď jí rajtuje po těle a zadkem sedí na čenichu. Když jí Buggi čuchá ke špuntíkům, tak Fee stojí jak tutan a snad by ji i kojila. Jóó, je to sranda s nima.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:25
- Nahlásit
Cituška
jo takže do Rakous, to se máte, tam bych taky hnedka jela, ale teda spíš na dovču, někam do Alp.
starosti o svoje závodníky a jejich manažering ty jo to zní důležitě, z toho bych chytala nerva
a koukám, že drahá polovička s Archiem bude startovat
To budu moc držet palčáky - sice tomu vůbec nerozumim, ale tiše obdivuju.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:27
- Nahlásit
ola
Když jí Buggi čuchá ke špuntíkům
jo tak to se u nás taky často odehrává:
Niki, stará dobračka, leží v pelíšku, ve slabinách má narvanou Cherry a Ginny, obě cucaj z cecíků (ikdyž tam nic není, ale už jen ten pocit...) a do toho malá Bibi lítá okolo nich a rajtuje jim na zádech a snaží se je postupně všechny nakrejt...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:35
- Nahlásit
Stýnka
Koukala jsem na úspěch Blue Moon. Je to fešanda a vypadá, že se má fain, co? Kdypak ty pojedeš s děfčatama na nějakou výstavu?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:36
- Nahlásit
Stýnka
Cituška
tsss, já tady vyčumovala už v 5:55 , ale nigde nigdo
tak jsem zatím projela s bacilama poslušnost podle IPO 3 - dobrý, akorát při vysílačce si dycky nabijou držku, když padaj přes okraj Petriho misky - mušim upravit dištanc
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:38
- Nahlásit
Cituška
pane jo!!! - to bude akcička
záchranařina a seznamovací mejdlo s mrňouskem
a jakpak jí budeš říkat?
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:42
- Nahlásit
ola
jo jo Lady v Rakousích se má moc dobře. 6ije v rodině kde maj boxiše Orpheus v.Russbach - paní s ním cvičí, má s ním IPO2 a FH2 a její dcera chtěla taky na cvičáku něco dělat,ale na boxiše si netroufá, tak pořídili bostonku a sou s ní strašně moc spokojený. a jak tak mám info, tak s ní holčina určitě nějakou zkoušku taky udělá
Já mám teď přihlášenou Bibi (Brown Sugar) na národku do MB - zatím ještě stále do dorostu - chci ale zjistit ještě v dorostu jak se bude chovat.
No a pak na podzim, když to půjde, bych chtěla něco objet. Ať si holky zvykaj na výstavy.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:44
- Nahlásit
Stýnka
jejda, to máte teda obzvlášť veselo, to jsem zvědavá, jak to bude u nás
Cita má šíleně ráda svoji mamku Henri, nikdy na ni nezapomněla a dodnes mě mrzí, že jsem nevyfotila,když jí ukazovala svoje štěňata a zvala ji do bedny
nojo, manžel bude startovat, to bude obzvlášť nerv!!!!!
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:45
- Nahlásit
blažena
akorát při vysílačce si dycky nabijou držku
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:47
- Nahlásit
blažena
IPO 3
no jo v 5.15 ještě spinkám budík zvoní v šest
budu jí říkat prostě "QIN", kdyby tolik Pája nežebral, že chce, aby se boxerka jmenovala stejně jako ta stará, také bych jí říkala IXI, to je hezký jméno, ale oba chlapi chtěli Citušku, na kterou máme dojemné a hlavně první vzpomínky, tak proto
včera jsem večer prohlížela Vaše stránky a zase bloudila in memorian a všechny holky si prohlídla a bylo mi krásně smutno
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 09:07
- Nahlásit
Stýnka
na národku do MB
V červenci 22.? Tak to se tam uvidíme!
|