Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1296 . 1297 . 1298 . 1299 . 1300 . 1301 . 1302 . 1303 . 1304 . 1305 . 1306 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 13:28
- Nahlásit

blažena
při 58,8 a "dobrý den kozy ven" - těžko - - už 58,8 kg. Tak tos mě Teta už předehnala. Že tys nasadila dietu nejvyššího kalibru - ricínovej volej. (či jak se v tom slově píšou i a y).

Lenda
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 13:40
- Nahlásit

corleona
Na fotečky se už těším.
Nunýk Albimu jistě pomůže.

mistr
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 13:42
- Nahlásit

Cituška
ahojky,
kdy jedeš pro "královnu" ??

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 13:46
- Nahlásit

Uff teda vás dočíst, to tu čtu po kouskách už od rána a vždy někdo přileze a zase to nedočtu.
corleona
tak moc moc gratuluju k miminkám, po těch 15ti kouscích bude tohle brnkačka.
A fotky z plavení moc hezký, tu řeku teda závidim, musí to být paráda, u nás je jen špinavý koupaliště.

Tak mi celý víkend taky budovali, dělali jsme tu terasu, no řikám my ale Zdeněk na to byl spíš sám, já když vzala do ruky hrábě a hrabala hlínu tak mi za chvíli řiká ať toho radši nechám že to je na to břicho takový náročný, tak sem se flákala. Za to pejskové mu vydatně a rádi pomáhali, nejlepší bylo když si uhladil písek že na něj bude pokládat zámkovku a oni se mu potom prošli, takhle mu to udělali několikrát. A nebo betonoval obrubníčky a šli jsem se na hodinu podivat na náměstí známým na svatbu a když jsme přišli tak v jednom místě v tom čerstvym betonu vyhrabaná díra. V hromadě písku si taky moc rádi hráli, pak to nanosili domu, no bez nich by to prostě nešlo.

Ada
vám moc gratuluji ke zkoušce, jste prostě šikuli.
A ta rvačka teda děs s takových věcí mám hrůzu, proto teď ani sama se psama ven nechodim vždy čekám až se vrátí Zdeněk z práce a jdeme společně, protože vim jakou maji sílu a když se pak servou dva 40 ti kilový psi, tak to neni žádný sranda. A v tý vodě to muselo být teda. No tak hlavně aby byla Fatuš v pohodě a neměla žádný následky.
Cituška
a tobě taky gratuluju že si se rozhodla pro dalšího člena rodiny.

No tak snad sem na nic nezapomněla.

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 13:47
- Nahlásit

mistr

ahojky, už jste si s Lucinkou vyhráli?
já s malým synovcem do sytosti, předala jsem ho v okamžiku, kdy už začínal být protivný a na spaní mamince

Zítra večer budu volat Jindrové a někdy během středy dle domluvy

mistr
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 13:57
- Nahlásit

Cituška
jo jsme vyhraný až až............ po těch několika dnech bez ní, se mi i stýskalo
by si mohla tam s nama i s ním zajít společně, je to ve městě aspoń bych se tam měla s kým bavit ..........ty ostatní maminky nějak nechápou rozhovor o venčení a výcviku

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 14:05
- Nahlásit

mistr

a kde to přesně je? Šla bych ráda, ale zítra má Pája vystoupení s klarinetem odpoledne a přes den musím bohužel pracovat
ve středu ještě práce a pak štěně, čtvrtek dopo jdu s Kendym do salonu na stříhání a práci si beru sebou, odpo trénink sutin pro člena naší výjezdní skupiny na MS, pátek svatba mojí sestry, víkend balení a v podnělí odjezd na Mistrovství světa

mistr
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 14:12
- Nahlásit

Cituška
tak jo..........na Svatýho Dyndy

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 14:21
- Nahlásit

mistr

to nééééé, než odjedu - chci Tě ještě vidět, co sobota?

mistr
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 14:26
- Nahlásit

Cituška
co ty??? já tě musím vidět............něco ti mám dávat, ne??? už mám z toho nerva
já nemám celej týden vůbec nic, jen budu ležet a něco málo venčit sobota volno, neděle MVP na BVV

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 14:39
- Nahlásit

mistr

počkej počkej, tak teď jsem já z toho úplně mimo, co mi máš dávat???? Asi mě zabiješ, ale já fakt nevím

tak super, sobota, detaily naplánujem, a v neděli na výstavu půjdu také, bude-li štěně v poho spinkat a bude dozor

mistr
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 14:43
- Nahlásit

Cituška
teď ještě řeším i to, že v sobotu bych se tam šla podívat s malou na koníky (je tam voltiž, jízda a sestavy na koních za hudby) a kočky a agility nechceš s Pájou?

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 14:57
- Nahlásit

mistr

Agility je prosím naše, tedy klubové
Normálně tam vždycky pomáhám, ale letos nemůžu, musím sbalit a navařit babičce do zásoby a taky Páju nabalit k ní, po vysvědčení si ho bere na prázdniny na týden
Víš co, uvidím, když tak přijedu třeba až navečer za Tebou a půjdem jen na procházku s pejsky a vezmu Ti ukázat maličkou

P.S. a co moje otázka?

mistr
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 15:04
- Nahlásit

Cituška
mail

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 15:11
- Nahlásit

mistr

mail

mistr
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 15:18
- Nahlásit

Cituška
mail
jsme jak blázni

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 15:51
- Nahlásit

Cituška
mistr
si založte soukromý forum vy bláznifky

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 16:04
- Nahlásit

blažena

už jsme vše vyřešili

mistr
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 16:10
- Nahlásit

Cituška
vše ještě nee

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 18:43 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

M A I L y

mistr
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 18:59
- Nahlásit

Tommy Gun
no vidím vidím............se to na mě nějak hrne

mistr
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 20:10
- Nahlásit

tady je chcíplo

mistr
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 20:11
- Nahlásit

Cituška
co kousání????

Krista
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 20:13
- Nahlásit

Stýnka
mail

ola
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 20:43
- Nahlásit

Člověk kupuje drahý hračky a to skromný zvíře si nakonec hraje se špalíčkem...

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 21:00
- Nahlásit

mistr

kousání bylo krásný, začali jsme zadní doprovod a myslím, že jsme metodiku zvolili moc dobře, aspoň to zatím tak vypadá
a taky jsem se rozhodla, že si nebude odnášet rukáv do kotce, dělá na něm totiž bordel a já nejsem schopná to uhlídat tak dobře jako na place, takže po posledním zákusu jí ho nechám držet tak dlouho, než ho kvalitně "pustí" a pak v klidu odejdeme z placu. Velice brzy zjistí, že veškerá sranda a haló je právě na tom place a víc se zkoncentruje.

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 21:03
- Nahlásit

ola

hehe, je to jako s dětma, koupili -li jsme Pájovi nějakou drahou hračku, velmi dlouho se na ni díval a pak si ji šel postavit z lega

Stýnka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 21:05
- Nahlásit

všem
kdo to je ten mail že mu tady všichni píšete?

Krista
moc se budu těšit a klidně tu jednu fotku pošli už teď třeba budu vědět a identifikuju...

mistr
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 21:14
- Nahlásit

Cituška
a jaká že metodika na zadní doprovod?? (jestli si to neokoukala ode mě....)
s rukávem to je dobrá volba.........je fakt že by si ho mohla vážit více na place

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 21:32
- Nahlásit

mistr

vzhledem k jejím epileptickým záchvatům na place při obraně jsem zvolila variantu
- nejprve střežení, pak figurant odejde na 10 kroků a zůstane stát čelem a první krok byl, aby šla dobře u nohy až k němu a precizně, opět tím pádem náznak střežení a zákus.
- až tohle zvládla, tak jsme šli za figurantem, ale ten šel čelem k nám, šel pozadu, a vždycky to zatím skončilo opět střežením a zákusem.
Musím pomalu, mám na vodítku blázna

<< 1 ... 1296 . 1297 . 1298 . 1299 . 1300 . 1301 . 1302 . 1303 . 1304 . 1305 . 1306 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání