| Autor |
Zpráva |
Cituška
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 22:22
- Nahlásit
corleona
moc hezký!
ALL
dohnala jsem resty a dala do fotoalba návštěvu v Malave Gem a taky rovnou k fotkám i videa s Qeen
corleona
mám dneska práci nejmíň do tří do rána, tak budu koukat na diskuzku. Jo a Cita měla pipku taky docela malinkou, i těsně před porodem
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 22:32
- Nahlásit
Tommy Gun
Mám odhlasováno. Hádej..
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 22:52
- Nahlásit
corleona
představte si, my jsme čekali, že je vrhne a ona je normálně porodila!!!!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 22:57
- Nahlásit
Tommy Gun
já jsem také s dovolením....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 23:00
- Nahlásit
Cituška
Gratulace k volbě!
Skvělá tryskomyš!!! A krásná..
Dobře jsi udělala, ta stojí i za vystěhování
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 23:30
- Nahlásit
corleona
jééé, tak to děkuju, třeba to dopadne dobře a zůstane jí to!
a moc děkuju, opravdu.
A držím palečky k normálnímu bezproblémovému porodu
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 00:17 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Tady se furt nic neděje, tak jsem vypustila Heduš vyvenčit. Ven se dral samozřejmě i Nunda. Za chvíli slyším štěkání a co nevidím, oba dorážejí na ježka A pak ten blb toho obřího ježuru vzal do huby a nesl mi ho do domu Jsem přes půl Bašky zařvala basem "PUUUUUUUUSŤ" a naštěstí ho hned vyplivl. Po chvíli otálení, jestli ježek nebo já, přišel na zavolání a doma to začalo. Začal se drbat. Už jsem mu vybrala ručně cca 40 (!!!) blech To je strašnééééééé Doprdele s ježkem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vystříkala jsme ho Frontlinem. Kurňa ale co s Heduš? I když ta ho v hubě neměla a ani blechu jsem (zatím) nenašla. To je kurňa den!
No ale znáte to.. teď svědí všechno mě! Mám pocit, že po mě taky lezou blechy. Volejte Chocholouška!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 04:06
- Nahlásit
corleona
kontroluju kontroluju....
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 08:28
- Nahlásit
corleona
Zajímavá činnost o půlnoci.
Tommy Gun
Taky jsem si zahlasovala.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 08:43
- Nahlásit
corleona
Vystříkala jsme ho Frontlinem. Kurňa ale co s Heduš?
to stejné (1 blecha v kožichu=10 v prostředí )
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 08:50
- Nahlásit
corleona
kontroluju, kontroluju - i z arbajtu
držím pěstičky
ovšem Nunýk - co dodat - prostě Nunýk
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 08:53
- Nahlásit
Cituška
jupík - gratuluju k budoucí žampionce - je faakt nádherná a ten rodokmen - a ještě zlatá , s bílými znaky!!!
miluju zlaté boxery - proto mám 5 žíhaných veverek a další podobně vybarvený se dopejkaj v bříšku (teda tam to bude asi nakombinovaný i se sněhulákama)
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 09:23
- Nahlásit
blažena
děkujuuuu
je to stejné, chtěla jsem žíhandu a s ocasem, uviděla tuhle fenku a srdíčko se rozbušilo jak při schůzce s prvním klukem a je to! Já si tak zatím vzala každýho svýho psa tímto způsobem - láska na první pohled
a kdypak budeme rodit u Vás?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 09:42
- Nahlásit
Cituška
vybírat pejska srdcem - to je správné
a když je to ještě takováhle feňulka -
a jak ocásek - má ho kupírovaný, já na tvoji aktualizaci ještě nejukala
naše nastávající matka má dnes 66.den - jasně v ní vidím druhou Heduš -"70" to jistí
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 10:49
- Nahlásit
corleona
Mám odhlasováno. Hádej.. - vůbec si netroufám tipnout.
Co se blech týče ..... u nás když psi náhodou někde chytnou blechu, tak zásadně poštípe mě nebo sl. Bradokoušovou. To samé klíšťata. Čunek zmetek chytí klíště, on má obojek - my ne. V noci se s náma peleší v posteli a klíště přeleze na jednoho z nás. Takhle letos já jedno klíště, drahá polovička dvě klíšťata. Háááájzl Čunek ..... !!!!
Lenda, Cituška
Koukám, koukám, že to hlasování u jedné odpovědi docela popolítlo .....
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 10:56
- Nahlásit
Kde koupit takový jízdní kolo a pittbulla se zlatejma zubama? URL
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 11:08
- Nahlásit
Cituška
Lenda
Corleona
ja myslela, ze hlasujete na boxernews a vy tady s romskou mensinou.....
Tommy Gun
klistata jsou pjeeeekne hnusny ma vubec nekdo pocit, ze jsou k necemu uzitecny??
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 11:22
- Nahlásit
Jsem zklamaná z toho Strongholdu,protože už po 14-ti dnech neúčinkuje a Brau má klíšťata.
No ale nevím,jak moc ho ničí to každodenní koupání.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 12:16
- Nahlásit
Artroza
ma vubec nekdo pocit, ze jsou k necemu uzitecny? - asi jen k tomu, aby nám pila kref.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 12:25
- Nahlásit
Ahoj všem tak si dnes Aduš nadělila k narozeninám zkoušku BH
Corleona
Teda já už bych byla v Bohnicích.TA Vás teda napíná.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 12:34
- Nahlásit
Ada
Gratuluji
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 12:39
- Nahlásit
Lenda
Jsem zklamaná z toho Strongholdu,protože už po 14-ti dnech neúčinkuje a Brau má klíšťata
nemusíš být zklamaná-Stronghold je určen k léčbě a prevenci před zablešením(proti blechám),plicním červům(Dirofilaria), ušnímu svrabu(Otodectes),sarkoptovému svrabu,proti oblým červům(Toxocara)-ale proti klíšťatům a plochým červům není.Na klíšťata zkus něco jiného.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 12:40
- Nahlásit
Ada
tak velká dvojitá gratulace - k narozkám a zkoušce
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 12:47
- Nahlásit
alli
Adina
Dík
No Aduš mě překvapovala.Měla jsem strach s přivolání a to bylo úplně super.BEz zaváháni předsedla a dokonce i rovně
PAn rozhodčí byl moooc fajn.Před zkouškou si snáma dal kafíčko,zalaškoval a hned byla jiná nálada.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 12:50 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit
Ada
jupíííí, jste šikulky, to je ale krásný dárek, na dálku třesu packou k narozeninám i zkoušce a posílám velikou pusu placatce jo, a kdo pískal?
Adina
mám dát malinký čubince Stronhold? Od kdy je vhodný? A co na tak malý štěně, asi nic, že?
Blažena
člověk si říká, že bude v klidu, zejména když to už zažil a stejně není, že? Já teda byla nervoz, než porodila
já se tak hrozně bojím, aby ta Giordi rodila, než odjedu!
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 12:58
- Nahlásit
2 all
výsledky bubu a Knedla jak jinak,že CAC,CACIB,BOB
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 13:04
- Nahlásit
Cituška
mám dát malinký čubince Stronhold
a ty s ní pojedeš někam,kde bude hodně komárů,nebo se chystáte k moři? u mimin bych vždycky použila Frontline spray(nevadí štěňatům a koťatům od 2 dnů stáří- jako jediný)
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 13:10
- Nahlásit
Tak Heduš se rozhodla rodit dnes po páté ranní, tj. 72. den.
Máme 3 bejbata a vyfluslá matka jela teď na rtg, jestli tam ještě něco je, ale už po tom třetím miminu to zalomila a spala jak paní Růžena Šípková. Tak uvidíme. Jinak porod teda nic moc, první dvě šly zadníma nohama, při tlačení praskl obal a štěňata už jsem musela pěkně dlouho dolovat. Třetí šlo předem a bylo venku raz dva a samo. Celkové nejspíš konečné skóre je: zlatý pes, zlatá fena, žíhaná fena. Všichni skoro bez bílých znaků. To mám z toho hlasování o problematické menšině, pak se mi na just rodí černoši
Tak držte palce, ať kritické období přečkáme v pohodě.
blažena
Jsem ráda, že to čekání mám za sebou, to je fakt o nervy. Věřím, že Tebe tak dlouho týrat nebude
Ada
Moc Ti gratuluju!!!!! Jste dobré!
Artroza
Že bych ještě taky zahlasovala? Ale když já jsem ješita ješitná a chci být mezi prvníma, nebo vůbec
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 13:20
- Nahlásit
corleona
Máme 3 bejbata
tak gratulace k miminům-péče o ně bude brnkačka(nuda,nuda,...) oproti péči o 15 kouskům
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 13:38
- Nahlásit
corleona
Dík
Super!!!!Mooooc gratuluju.Já už z Vás byla nervní taky.TAk hlavně že to šlo.Tak přeju at' míma rostou a jsou i s maminou zdravé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cituška
Dííík Pískal pan Brym.Výsledky aduš mám na stránkách
|