| Autor |
Zpráva |
blažena
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 17:38
- Nahlásit
Adina
já sem v pracovním procesu doma s žehličkou - z nevyžehlených hadrů už tady byla hora jak Kilimandžáro
tak dycky 5 minut šmejdím s žehličkou a hned jdu vyčumovat co přibylo na diskuzce - mno pracovní nasazení jak sfiňa
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 17:40
- Nahlásit
Ada
bazén to chce - pořádnej bazén a haldu mopů Vileda
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 17:51
- Nahlásit
Teta
m a i l
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 17:58
- Nahlásit
Ada
ještě že mám dva kluky, ty se mi určitě rvát nebudou.
Nám akorát přivezl pán pepeelkou granulky, chudák ten bude rozvážet určitě ještě o půlnoci, včera tu totiž prý kolem půlnoci šmejdil ale k nám už nějak nedojel. Myslela sem že tyhle řidiči maji navigace, že vše v pohodě najdou aspoň vždy nás našli bez problémů, ale tento pán je nějaký zmatený sem ho musela po telefonu navigovat a ještě mu pak vysvětlit další tři ulice v Sedlci. Podle toho kolik toho ještě v autě měl, tak dnes asi jen tak mít padla nebude.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 18:08
- Nahlásit
Vcelka
nee, kucí se neperou
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 18:14
- Nahlásit
2 all
bubu s Knedlem Champ. Monte Negra,2xCACIB,2xCAC,2xBOB,1xBOG 3
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 18:17
- Nahlásit
Vcelka
ještě že mám dva kluky, ty se mi určitě rvát nebudou
hezký to sen
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 18:20 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Adina
veď to hovorím, sú šialený..
hezký to sen
ti naši, co vyrostli spolu se neřežou.. Jen tak jednou za dva roky a ještě nic moc bitka, skoro žádná krev
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 18:22
- Nahlásit
Adina
bubu s Knedlem
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 18:24
- Nahlásit
corleona
jak rodička
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 18:25 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
bubu
Hele už jste traní jo. No ale stejně moc gratuluju!!!!!!Supééér.
To je určo tím že jsem místo toho výborného pečeného kolena na pivě, do sebe cpala krupicu
Corli
No vždyt' nejvíc tekla krev ze mě.Aduše je prostě mrcha.Normálně si s peskama hraje.Ale ná výstavách a hlavně na vodítku nee.No vždyt' v Olšanech i Nunynka chtěla sežrat.
Bležena
Mopy nezabíraj.Mlátila jsem je tyčkou co byla u jednoho s těch zlomenejch stromků a žádná reakce.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 18:32
- Nahlásit
A jsou už konečně k mání někde pořádný fotky Knedla? Takový šampion to je a člověk ho ani pořádně nemá kde okukovat.
A neřikejte mi že se naši kucí budou rvát. Dnes se pěkně řezali v tý hlíně a v tom prachu jak máme v místě budoucí terasy, takže jsou jak kominíci, prach maji všude. Nevim že se nemůžou jít válet na trávu
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 18:39 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Včelka
TAdy je jedna fotka
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 18:47
- Nahlásit
blažena
Pěkně mě štve. Od rána s ním dělám pochodová cvičení a jiné tajtrlikárny, Nunýk se s ní povinně v průběhu dne tahal o Gertrudu, až je z toho chudák totálně vyfluslý a rodička právě nepohrdla miskou granulí a šla si lehnout pod stůl.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 18:49
- Nahlásit
corleona
Teda todle Ti fakt nezávidím.Já už bych měla nervy v kýblu.Si dává na čas holka jedna.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 19:40
- Nahlásit
Ada
téda to je pan pes, to se ani nedivim že soupeře nechává daleko za sebou.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 20:05
- Nahlásit
bubu
Velká gratulace! Knedlo je špica!
Vcelka
Taky tajně doufám, že si holky moc po krku nepůjdou. Zatím jde po krku Buggina Fee, tak doufám, že se to neobrátí. To by nemuselo dobře dopadnout!
Dnes jsem absolvovala Martinovu besídku. Hráli "Za hory, za doly, kde se pasou..." Mates byl pochopitelně Smol-Pachol! Kuba pozorně sledoval děj, načež při scéně, kdy zlé Jeskyňky svazovaly našeho Smolíčka provazem, aby ho odvlekly z chaloupky a nikdo strachy ani nedutal, se Jakub hrdelním smíchem zachechtal a pravil do toho ticha "A má to..!" Pochopitelně celý sál řval smíchy a já byla ouplně neviditelná!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 20:06 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Vcelka
Jůůůů a ještě mi meilem došli dalšííííí
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 20:20
- Nahlásit
Mladý a starý zaměstnanec jdou spolu do práce:
Mladý - kupa papírů, notebook, aktovka plná knih, prezentací atd.
....
Starý - uvolněný, jen igelitka s jablkem a jogurtem....
Mladý se ptá s obdivem:
No, po tolika letech práce-asi to máte všechno v hlavě, že ?
Ne kolego, u prdele ....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 20:26
- Nahlásit
Tommy Gun
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 20:29
- Nahlásit
budu+knedlo
bubu s Knedlem Champ. Monte Negra,2xCACIB,2xCAC,2xBOB,1xBOG 3 - k tomu už prostě žádná ....
ola
Knedlo je špica! - máš tam chybu - š mělo být velké a í dlouhé. Taks to myslela?
"A má to..!"
Ada
Že mu ty chlupy nevostříhaj, dyk mu to leze do očí .... !!!! Asi tomu nerozumím.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 20:33
- Nahlásit
Tommy Gun
Jak se ti zdál Lenin? Žádná změna, co?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 20:39
- Nahlásit
ola
No Lenin fakt hustej. To když ho tam daj zpátky, tak mu barvičkama musej na xicht toho Lenina namalovat.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 20:42
- Nahlásit
Tommy Gun
Mě hlavně šoklo, že ti pánové hrabající se v Leninoj vůbec nemají rukavice!!! Bléééé!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 20:59
- Nahlásit
ola
I pačemú perčátky - něnáda - éto Rasíja!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 21:37
- Nahlásit
Tommy Gun
ayayay.. už je na boxernews i video žíhaných šampionů. Kerin chce vraždit budoucí účastníky finále a kref a mlíko v zeleném má co dělat
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 21:41
- Nahlásit
corleona
Nekoukej na video a koukej rodit... už se madam chystá, nebo se zase nažrala a vesele pobíhá za míčkem?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 21:42
- Nahlásit
Markét
stále spí pod stolem
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 21:47
- Nahlásit
Tommy Gun
Sem si to říkala taky.Chudák Knedlo.A ještě když je takovej pařák a on chudáček v takovém kožichu
By měla Bubu videt sousedovic bernáky.Ty páničci komplet vostříhali a jak je jim hej.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 21:51
- Nahlásit
corleona
Kruci, to musí být nervy, co? Soucítím, protože ta svině grifonka dělá úplně to samé...
|