| Autor |
Zpráva |
blažena
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 19:58
- Nahlásit
articek
krásná aktualizace
Corli je správnej ďáblík
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 20:00
- Nahlásit
corleona
držím palčáky - ať je porod rychlý, bez komplikací
mimin přiměřeně, mléka hodně......prostě ať je fšecko f cajku
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 20:20
- Nahlásit
ola
Co můj dotaz na této stránce hned první!? Čekám, jestli se dozvím, kolik kg ještě?
Jee, promiň že jsem ti neodpověděla.
No ještě bych chtěla 4,2 kg dolů = 11 kg celkem = 65 kg živé váhy zůstane. To si nemyslím že je váha anorektičky. K té mám ještě daleko a ani se k tomu nechci přiblížit. Co by pak strejda se mnou dělal?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 20:27
- Nahlásit
Teta
živé váhy
Kdybych měla zhubnout 11 kg, tak bych byla "mrtvá váha". Už jen to pomyšlení - vydržet to!
Když já tak ráda žeru.
Máš fakt super pevný nervy a sebeovládání! Tiše závidím!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 20:31 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Lidičky co je všechno na BH??????
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 20:31
- Nahlásit
Cituška
odjíždím do kraje BUBU, mějte se tu zatím krásně - sretan put!
corleona
Tak hlavně hladký průběh, přiměřený počet štěňat, zdraví matce a i štínkům!
Teta
Co by pak strejda se mnou dělal? - třeba by tě vyměnil za dva velbloudy.
Kupim ta tvá kila.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 20:41
- Nahlásit
Tak vás zase zdravím...Tenhle týden se veřjně hlásím ke šmírákům...Vůbec nic nestíhám,jen večer nakouknu,jdu se vykoupat a spát.Z toho školení v Práglu jsem nějaká mrtvá... Tam je snad ještě dvakrát takový vedro než všude jinde.
corleona
Taky přeju mamině hladký porod a zdravá štěňátka.
Tommy Gun
Kupim ta tvá kila. Prosim tě,skoromanželce se takhle určitě líbíš,tak jakýpak kila...
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 20:42
- Nahlásit
Tommy Gun
Co by pak strejda se mnou dělal? - třeba by tě vyměnil za dva velbloudy. Kupim ta tvá kila.
To těžko, ti Arabáči mají právě raději ty macatější děvy!
Hele, tuze ráda bych ti něco přenechala, ale ještě jsem pořád nepřiěšla na způsob jak to udělat. A jelikož z jakéhokoliv cumlání hned chytáš angíny, tak fakt nevím?
ola
Kdybych měla zhubnout 11 kg, tak bych byla "mrtvá váha". Už jen to pomyšlení - vydržet to!
Když já tak ráda žeru.
Máš fakt super pevný nervy a sebeovládání! Tiše závidím!
Prd pevný nervy, vžďyt na tom pracuju už přes půl roku a zatím dole 6,8 kg. Taky ráda žeru a proto dosti švindluji. To zas není "tak pevné nervy", to je spíš strach před bikinovou sezónou. Pak taky chci jednou založit rodinu a začít těhotenství už s nějakýma 14 kg nadváhou asi taky není ideál.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 20:48
- Nahlásit
Teta
strach před bikinovou sezónou
To mi povídej. Mám na zítra v butiku zamluvený čtvery plavečky na vyzkoušení a představa, že se v nich uvidím v kabince mi už teď nahání hrůzu. Na pultě vždycky vypadají tak dobře...
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 20:50
- Nahlásit
ola
Plně tě chápu!
A co jinak nového, dlouho jsi zde nehlásila nějakou veselou historku o klukách či o bábrlince!?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 20:54
- Nahlásit
blažena
Cituška
Tommy Gun
děkujem děkujem, jsem to vkládala včera v noci se zalepenýma očima
All
vzkaz od Citušky - malá Malave Gem je rezervovaná , Cituška bude na kompu až v pátek
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 20:55
- Nahlásit
2All
Tiskový mluvčí Bubu, hlásí přes náhradní tiskovou mluvčí (moje maličkost) že Bubu v Montenegru má s Knedlem V1,CACIB.
(Prý tam nefachčí Čtvrtníčkova síť, takže Montenegro neleží v rajonu ocamcaď pocamcaď)
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 20:59
- Nahlásit
Teta
Veselou historku nemám, spíš průser. Ale to vás nezasvěcené pobaví.
Včera jsem vyzvedla mamině od švadleny nové kalhoty, které si tam dala zkrátit. Nechala jsem otevřeno na zahradu a až po chvíli zjistila, že Buggi se vypařila. Podle šustění jsem ji objevila na zahradě i s igelitkou, v níž byly ty fungl nové gatě. S hrůzou jsem zjistila, že Buggina opovrhla úpravou profesionálky a jala se okraj kaťat ožvejkat do lepší podoby. Teď mám dilema, jak to zachránit. Buď pláťáky odnesu zpět ke švadleně s prosbou, že si mamina přeje upravit délku na třičtvrťáky nebo předat mamině igelitku s tím, že švadlena je jednak šíleně předražená a navíc, to má ještě nějak blbě ušité (ohryzané!)
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 21:00
- Nahlásit
Kulajda
email
já myslela, že karta se 60 fotkama bude stašit, příště se polepším
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 21:22 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit
ola
Tříčtvťáky jsou letos v módě!
Musím se omluvit panu Čtvrtníčkovi, Bubu nepoužíva jeho služby. Je to samožřejmě dusík který tam nefachčí! Úplně jsem jako tiskový mluvčí sklamala, jdu se stydět do kouta!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 21:31
- Nahlásit
articek
Síííím ty mi snad odpovíš.Co je vš za cviky na BH?????
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 21:32
- Nahlásit
Ada
http://www.cz-pes.cz/zkusebni-rad-schh-vpg.php#zko uska-BH
Mrkni tady.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 21:42
- Nahlásit
ola
Tak nezapomeň připsat, jak příhoda dopadla - až máma uvidí ten nový modýlek
Ada
Ty chceš jít na BH? To je teda odvaha, podle mě je to naprosto šílená zkouška - kde jinde najdeš ovladatelnost na vodítku i bez?
Bubu
Přes tiskového mluvčího tiskového mluvčího Bubu zasílám gratulaci
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 21:42
- Nahlásit
ola
Díííík
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 21:44
- Nahlásit
Markét
Možná někdy.Ale to ještě nevím.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 21:53
- Nahlásit
Ada
odpovězeno
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 22:05
- Nahlásit
articek
Sem koukala na stránky.Super aktualizace
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 22:17 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Teta
To těžko, ti Arabáči mají právě raději ty macatější děvy! - no, já myslel ale na maso.
ola
představa, že se v nich uvidím v kabince mi už teď nahání hrůzu. - proto doporučuju navštěvovat nudipláže, tam se na ty plavky koukat nemusíš.
Teta
V Montenegru Čtvrtníčkova síť frčí - to mám ověřený. A když ne ta, tak jiná ..... Dusíci tam frčí taky - co tam blbnou, si neuměj manuálně vyhledat v telefonu jinou partnerskou síť? Asi málo civilizovaná země pro civilizované Evropany? To je jako přesednout z bavoráka do trabanta - a co pak s tím vohnutým klackem pod volantem, 4 rychlostma s volnoběhem na 4. rychlostním stupni ....
bubu
kongretulejšn!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 22:40
- Nahlásit
bubu
Velikánská gratulace
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 22:48
- Nahlásit
Corleona
Teda doufáááám že u vás je vše ok. A zítra nám napíšeš nějakou příjemnou radostnou zprávičku
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 23:43 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit
Ada
Co je vš za cviky na BH?????
ty jo,já myslela,že trénuješ na ty stopaře(termín se
blíží,ne?)
bubu
pech
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 23:58
- Nahlásit
Corleona
tak držím pěsti Heduš uuuuuuž,aby to bylo v okeji
|
pech
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 00:35
- Nahlásit
Dobry tropicky vecer (noc). Taky se pripojuji se svoji gratulaci do Montenegra...
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 00:58
- Nahlásit
articek
no na jedno dopoledne normálnímu čolkovi asi jo ale já nejsem normální fotím rada ne ?
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 01:02
- Nahlásit
Jdu chrnět dobrou v páteček
|