| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 22:01
- Nahlásit
Markét
Jsem si otevřela víno. Co s ní nadělám..
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 22:04
- Nahlásit
corleona
Kerin chce vraždit budoucí účastníky finále a kref a mlíko v zeleném má co dělat
jo holka já tě fakt obdivovala, protože když sem to maso viděla tak sem si řikala, že já bych ty psy neudržela ani náhodou.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 22:11
- Nahlásit
Stýnka
Však tam taky vypadám dost komicky. No, byla to jeho poslední výstava, tak už budu v budoucnu zmítána jen Bubou, ale ta snad nedosáhne té "kiláže" jako pes
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 22:13
- Nahlásit
corleona
a která je vlastně Buba?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 22:16
- Nahlásit
Stýnka
černý ďábel Caramba
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 22:18
- Nahlásit
corleona
acha, zase sem o něco chytřejší
Ale stejnak nevěřim, že ona je ta jediná s kym ještě kdy absolvuješ výstavní kariéru
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 22:20
- Nahlásit
corleona
Právě jsem dokoukal boxernews.eu - zahlídl jsem tam i blaženy klobouček.
corleona
snad nedosáhne té "kiláže" jako pes - to nevíš.
Artroza
Ty woe, taky správnej tip na boxernews.eu - tý wogo, vodpálil jsem to od boku a tipnul si taky bez hledání. Tak uvidím, zda to vyšlo. Za jak dlouho se tam objeví bud špatný nebo správný tip? Přijde mi to jako opravdu profláklá fotka, jen si vzpomenout, jak vypadal ten předek.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 22:25
- Nahlásit
Stýnka
v nejbližší době budu camrát po výstavách určitě jen s holčičkama..
Tommy Gun
to nevíš
vidim, ne..
Možná Baruše bude krapet větší, dneska se postavila na zadní a hlavu měla v dřezu. Neuvěřitelné. Strašně se teď vytáhla od Atiboxu. Vypadá jak žirafák.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 22:29 - Změnil/a: Stýnka
- Nahlásit
corleona
Vypadá jak žirafák. a nečeká Heduš taky malý žirafátka? To by potom odpovídalo tomu jak si dává na čas...
v nejbližší době budu camrát po výstavách určitě jen s holčičkama..
no počkat jak jako toto - dyť já u vás očekávám v létě import ze španěl a samozžejmě ku mé spokojenosti žíhaňáka pesáka!!!
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 22:30
- Nahlásit
corleona
Tak si hezky vychutnej to vínko, když už si nevychutnáš porod
A jinak dobrou všem, jdu se vyspat, zítra vyrážíme na týden na záchranářské Spáleniště. A to jde Charley s háráním do nejlepšího , si asi užijem (vlastně teda spíš přítomní psi, zejména jeden zamilovaný ridgeback, chudák)
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 22:32
- Nahlásit
corleona
odpověď jsem nedostala , poslala jsem dva emaily a jen dorazilo, že máš plnou schránku
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 22:36
- Nahlásit
Corleona
No toto!!!Jakej import???Už je to prozrazené tak se pochlub????
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 22:39
- Nahlásit
all
DKK máme zatím v pořádku, kontrolní snímek bude v červenci
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 22:44
- Nahlásit
ola
Jsem si ted prohlížel ty "Šeredný" plavky - neprojížděl jsem to vše, ale, jestli to navrhuje ona, tak má fakt fkus - v těch kolekcích nebylo ošklivých plavek. Mně se líbily hned třeba ty první z kolekce ´06.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 22:45
- Nahlásit
articek
adořiti.. takže odpovím tudy: ta bez nohy
Stýnka
nepředbíhejme událostem
PS: Proč zrovna žíhaný???
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 22:46
- Nahlásit
Tommy Gun
sem si myslela, že budeše spíč obdivovat ty návrháře těch "kaniček" od bot!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 22:49
- Nahlásit
corleona
jejda jdu se podívat jaká to je, díky
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 22:51
- Nahlásit
corleona
no protože žíhanej boxer je prostě žíhanej boxer!!! takže na to koukej myslet jo!!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 22:52 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
corleona
Tkaničkářky to na tebe rovnou vybalej, takhle když je aspon něco skryto, tak musí mít chlap trochu fantazie, nééééé ?!?!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 22:53
- Nahlásit
Stýnka
Sdílím stejný názor - žíhanej je prostě žíhanej!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 22:55
- Nahlásit
corleona
už vím, achjo tu jsem zrovna netipovala, ale asi nedošel ten druhý email, kde byl můj tip
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 22:55
- Nahlásit
Tommy Gun
Stýnka
Tak to si nebudem rozumnět.. já mám úchylku na zlaté..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 22:58
- Nahlásit
articek
zítra si tam udělám pořádek, ale když tak piš radši na ib(zavináč)maximusdeus.cz, tam je místa habakuk. zatím..
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 23:18
- Nahlásit
corleona
acha zkusím to zítra díky
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 08:03
- Nahlásit
Dobré ranko všem
corleona
tak jak Heduš
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 08:08
- Nahlásit
Zase jedna chuděra a ještě zavřená někde ve chlívě.
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/720369/Boxer-fena. php
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 08:26
- Nahlásit
Vcelka
Dle ustájení a e-mailové adresy to bude nějaká kšeftařka se psy, resp. "pěstitelka" psů ....
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 08:58
- Nahlásit
Děěcka
nestíhajda, ale toto vám musím napsat
jsem se včera šokla!!! G. včera 24h odmítala cokoli pozřít, což u ní je napováženou, ale jinak se chovala happy... Já blbka totál chaos, si říkám, panebože, nemůže přece v 53. dnu rodit! Sice logicky jsem věděla, že i kdyby se něco začalo dít, tak stejně valím hned na veterinu, ale i tak jsem zcela iracionálně sbírala po baráku hadříčky, provázky, termofor, betadine, nůžky a jiné serepatičky pro porod... prostě totál mimoň... načež G. se o půlnoci šla vyblít, pak sežrala travičku, pak do jedné v noci průjmovala, pak přišla domů a jala se žrát misku granulí... tak jsem jí uvařila ještě rýži, zavedla mírnou dietku a ráno zas apetit a hovínko normoš, tak jsem si oddechla!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 09:08
- Nahlásit
Denisa
Já abych asi plašila stejně! Ty brďo, ještě že mám ty dva kluky a ne nějakou rodičku!
Jinak vyřid G. že Alexander s ní včera držel z části partu. Nechtěl žrát, strašně to v něm škrundalo pořád se chodík na zahradu pást. Nakonec ale nic vytento, ani horem ani dolem a ráno už vše v pohodě a spapkal i snídani. Asi nějaké erupce na slunci.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 09:10
- Nahlásit
Brňáci a lidé z okolí
Tak koukejte začít vyrábět transparenty. Mistrovstí ČR v Timbersportu se blíží a strejda bude závodit! Bude to v neděli 8/7 před nákupním střediskem Olympie (u dálnice jak se jede z Brna na Bratislavu).
|