| Autor |
Zpráva |
Lenda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 19:34
- Nahlásit
corleona
Gratuluji k novému přírustku.
Po těch patnácti to bude brnkačka.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 19:35
- Nahlásit
corleona
autista by mohl být podle popisu tady všemi oblíbený a milovaný Nunýk - je to tak
co matka - stará se, leští mimina, mlíčka dost
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 19:43 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
blažena
i hdepak.. Nunyk je jen mírně postižený, je trochu psychotik a klaustrofobik, ale jen ve chvíli, kdy má zůstat doma sám.
Autista je jeho bratr
Štěňata nekvičí, jsou spoko, tak snad je mlíka dost. Matka není nijak urputná, na rozdíl od těch našich dvou žíhaček si je nechce ulízat k smrti, ale před chvílí jsem vařila večeři, chvilku nehlídala a ona jim stihla znovu do čerstva rozlízat už zaschlé pupíky.
No a Nunyka taky snáší, ten opatrně krouží kolem bedny a zvědavě s mrkáním nakukuje, protože žíhané matky na něj vrčely i přes dveře, takže se bojí, že zas bude hnán nějakou fúrií svinským krokem.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 19:48
- Nahlásit
corleona
achááááá, tak teď už mám jasno
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 21:07
- Nahlásit
Děcka, nevíte náhodou, jestli se někdy v brzké době pořádá nějaká vytrvalostní zkouška, které by se mohl účastnit i neboxer? Dík.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 21:38
- Nahlásit
corleona
to má teda Nunýk dobrý, třeba bude za chvíli pomáhat kojit
a kdypak budou fotečky????
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 22:09 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Cituška
No.. počkám aspoň ty tři dny. Vím, že nějaký průšvih může přijít i později, ale asi to tak udělám už i z pověrčivosti..
bude za chvíli pomáhat kojit
když se Gi venčila, tak jsem ho pustila do bedny. Byl zas nadšený, vrtěl ocasem, naříkal a do všech třech strčil čumákem, takže je vzbudil, oni začli pištět a hledat mlíko a ten trouba nad nima stálca nad těmi zvuky jen nakrucoval hlavu doleva.. doprava..
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 22:31
- Nahlásit
corleona
to já jen, abych se měla na co těšit!
já bych taky chtěla mít někdy takovýho Nunýka, ale mám jen ubručenýho Kendíka ten se zase bude štěněte děsně štítit
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 22:44
- Nahlásit
Cituška
No jo, vy budete mít veselo! Ale je fakt úžasná. Myslím, že dobrá volba.. Feňula na práci i výstavy, zkrátka ideál. O Artú jsme vážně uvažovali na krytí, když tam byl Albi s Unitkou za Yugem (A vrh) a Artúa viděl. Prý moc hezký pes. Nakonec jsme pak zvolili jeho syna, Vadima.
Akorát je mi líto Páji, že ostrouhal s bostonkem. Ten by vám do série chybět neměl! Takový malý, černobílý magorek, to je prostě neopakovatelný zážitek! Vím, o čem mluvím!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 23:26
- Nahlásit
corleona
možná, až Kendíček už nebude (má 11, takže kdoví, jak dlouho) - tak přijde na řadu malý černobílý magorek
mně se taky moc líbí, ale úplně se bojím cokoliv plánovat, abych to nezakřikla, a hlavně si pořád "plánuju", jak se budu chovat, aby Cita nežárlila a necítila se odstrčená. Už mám namyšleno, kromě samostatného venčení štěnda, že budu chodit venčit kombinaci Kendík-Quin (on se jí bude štítit a hlavně ho nemusím hlídat, je pohodář) a pak Cita-Arči, aby Cita nežárlila, že musím Quin věnovat zvýšenou pozornost. Až se zkamarádí, bude to snad O.K.
Ty se budeš smát, ale já dělám doma "vánoční úklid", právě jsem dočistila koberce a do středy mám ještě spoustu plánů na úklid. V kuchyni už stojí klec, v ložnici kenelka....
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 00:02
- Nahlásit
ALL
Cita se dnes rozhodla mi pomoci s úklidem - stránky-video
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 11:43
- Nahlásit
Rodiče vzali Honzíka na nuda pláž. Honzík se ptá maminky: „A mami, proč má některej pán toho pinďourka velkýho a některej malýho?“ „To podle toho, jak je kterej z nich chytrej.“ Za chvíli Honzík povídá: „Mami, hele, tatínek kouká támhle na tu paní a je čím dál tím chytřejší.“
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 12:25
- Nahlásit
Teta
iks m a i l ů
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 14:57 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Móóóóc hezké "výrobky": URL Ale ten úkon s nimi spjatý .....
(Zj. pro Tetu - prosím, zdrž se komentářů )
TÝ WOE, TADY JE DNESKA MRTVO!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 15:32
- Nahlásit
Zdár,
já jsem zcela mimoň, nedostala jsem se vůbec na net!
Tý jo, ale co to tu čtu???
Cituška
ty se mááááááááááááááááááááááš!!! Tý brďo! Bombááááá! Seš blázen!
Ada
gratulace, šikulky obě!!!
Corleona
jupíííí, tak už to máte za sebou! Hodně zdraví štěníkům i mamči!!!
Blažena
držíme pěsti-štěstí!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 15:52
- Nahlásit
blažena
URL
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 15:55
- Nahlásit
chovatelská stanice Moravian kennel, neznáte někdo?
Denisa
já vím, velkej
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 15:56 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Cituška
Copak je s Moravianem zase?! Vyhejbat se jak čert kříži - jsou to kšeftaři!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 16:12
- Nahlásit
Cituška
Dari Pěčínská růže - mrkni na datum narození - URL - a už jí budou krejt URL
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 16:13
- Nahlásit
Tommy Gun
aháá, napsali mi mailík, jen pochvalu stránek, a já je vůbec neznám, ale jaks to napsal, tak si na nějakou kauzu vzpomínám
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 16:28
- Nahlásit
Cituška
Já jsem si myslela,že jen tak váháš.A ono to dopadne.To je krásný.
Takže od středy ji máš doma?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 16:40
- Nahlásit
Tommy Gun
že se nestydí.. zvlášť, když je to pes
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 16:41 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Cituška
Tak těm bych se vyhejbala jako čert kříži!!!!!!!!!
Všem díky za gratulace. Až na to odložení to bylo fajn.Za odložení máme jan 5b. Ale zase by to nebyl boxer kdyby neudělal nějakou kulišárnu ne?!?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 16:48
- Nahlásit
Cituška
byli jsme dnes opět plavit "hříbata" a tentokrát jsem měla battery ve foťáku nabité, takže večer by měly být nové fotky
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 16:48 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit
Lenda
já Ti nevím, jestli krásný nebo šílený nebo obojí, ale dneska jsem zakoupila malý obojek, 2 hračky, žvýkací kost a tenké vodítko
Ada
vyhnu, vyhnu!
Corleona
hurá, hurá, budu bedlivě sledovat!!!!!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 16:55
- Nahlásit
corleona
že se nestydí.. zvlášť, když je to pes - tý jo, to je trpaný.
Tý woe, Dari je pes .... jsem si ty fotky neprohlížel zvětšené a to jméno mi sedělo na fenu. Se mi zdálo, že představujou dvě feny (spolu s tou Etna-Box), které budou krýt a oni zatím představovali chovný pár.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 16:57
- Nahlásit
Cituška
určitě obojí
Já mít chlapa,co mi to taky dovolí,tak bych to u nás doma taky zaplnila psí smečkou.Ale musím postupovat pomalu.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 16:58
- Nahlásit
Tommy Gun
no jo, to máš z toho, že furt sjíždíš jen ty stránky Fausto..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 16:59
- Nahlásit
Lenda
Já mám doma opačný problém! Ten blázen by jich chtěl ještě víc!!!!! Takže u nás jsem já ten, kdo říká "Jen přes mou mrtvolu" a tak..
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 17:00
- Nahlásit
corleona
Jak mimča?A co na ně strýček?
|