| Autor |
Zpráva |
blažena
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 10:50
- Nahlásit
Cituška
se maj Baška team a spol. - já budu do 15:00 ještě vyčumovat v práci
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 11:00
- Nahlásit
Lenda
Už chytám nerva s váma a to nikam nejedu.
V pořádku se nám sem vraťte!
Denisa
G. je teda tanečnice. Dost dobrý.
Nedivím se ti, že se o mimina bojíš, tak bych byla na nervy. Když že máte termín?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 11:01
- Nahlásit
Ještě hodinu a valím domu sbalit a pak ještě na nákup.
Lenda
To my nejedem na týden,ale věcí budeme mít téměř na měsíc(jak mi bylo řečeno)
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 11:08
- Nahlásit
blažena
já budu do 15:00 ještě vyčumovat v práci
Nápodobně. Snad to zapíchnu ve 14.00!
Dnes máme velkou grilovací párty s poslechem skupiny TURBO a Komunální odpad v LIFE podání. Máme totiž 20metrů od místního zimního stadionu zahradu a na něm je dnes lifešou zmiňovaných kapel! To bude mazec!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 11:37
- Nahlásit
blažena
ola
dík, jí to vyřídím!
ola
na VFU říkali, že tak kolem 20.června, jakože od 20.6. dál... ale je to zhruba jen, orientační
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 11:49
- Nahlásit
Paja s Tinou
tak potom musíš poreferovat, ale každej boxík se hodí na záchranařinu
ola
blažena
já tu mám o zábavu postaráno, bytem mi běhá uragán, vichřice a tornádo v jednom - prostě Kája
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 12:13
- Nahlásit
ola
Jejda Turbo bych si ráda poslechla a zadarmo ještě radši.
Tý jo,já jsem nervní docela dost.Přece jenom nejsem žádnej dobrodruh.
blažena
Manža to má taky do 15hod.jistý.I když bych si to raději vyměnila,že bych si byla v práci a někdo by mi doma zbalil(což vždycky nevím proč vyjde na mě).
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 12:56
- Nahlásit
Cituska, hmm tak to neznas Tinu. Joo kdybych se ji schovavala ja, tak jako spravny zavislak by zajem mela, ale hledat ty cizi se ji extra nechce...No jsem na to zvedava, ale pokud to zkusime tak asi az na podzim To takhle odkladam uz dva roky
Lenda a jedete jako cela rodinka tzn. manza, ty, synator a Brau?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 12:58
- Nahlásit
Jo a taky jsem se vam nepochlubila, ze tady v praci budu uz jenom mesic, od cervence jdu jinam...jen nevim jak to tam budu mit s pristupem na net...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:04
- Nahlásit
Tak klobásky, chlebíček a několikero druhů dresingů (pak se divím, že ta váha ukazuje blbě, kdy na ni lezu) už mám v kanclu v ledničce a teď to tu musím ještě hoďku přežít. Počasí je fain, teď ještě, aby bylo studené pivíčko...
Jo, a všichni "dětní" nezapomeňte popřát dnes svým mazánkům ke dni dětí! Já koupila osvěčený present v podobě Kindervajec!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:10
- Nahlásit
Paja s Tinou
Jedeme při té příležitosti na dovču,tak všichni i když synátor ještě dobojovává se střevní chřipkou.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:16
- Nahlásit
Lenda
synátor ještě dobojovává se střevní chřipkou
Tak to má taky dobrý. Až budete čučet v koloně, tak to abys mu vzala Pampersky s sebou!
Pája s Tinou
Znáš v Pardubkách restauraci Bazalka?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:36
- Nahlásit
ola
Dnes to je zatím dobrý,tak snad už to má za sebou.Ale byla tom síla.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:41
- Nahlásit
ola
Jo, a všichni "dětní" nezapomeňte popřát dnes svým mazánkům ke dni dětí! - mě už včera synek lámal, zda mu dnes koupím hru na PC, když má dnes ten svátek
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:01
- Nahlásit
Ola,
bazalku? No jasny znam!!! Je to na starem meste
Lenda, tak to zvladnete a snad uz to ma synator za sebou, byt v jeho situaci a predstava ze se mi bude chtet nekde v kolone aut
Alli, ty mas ale skromneho synatora
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:12
- Nahlásit
Děcka, ahojte!
Jsem tu jen na skok, o dočítání nemůže být řeči. A rovnou valíme na vodní výcvikové soustředění. Tak doufám, že nebude chcát jako loni!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 15:53
- Nahlásit
Teda kde zase vsichni jste ach jo
No nic ja za chvili uz taky koncim, jeste ze je pred nami vikend
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 16:11
- Nahlásit
Paja s Tinou
já jsem tady
tak krásný víkend a neboj, všechno je otázka motivace, když najdeš tu správnou, bude Tina taky štěkat i na cizí lidi
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 17:50
- Nahlásit
Cituška
ahoj, už máš uvařenou krupici?
já jsem teď přišla z práce, vzala jsem si sebou knedlo že budu česat když bude málo lidí a jak na potvoru narváno.
oni odjeli od Tebe až o půl jedenácté??
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 18:14
- Nahlásit
Děda jde o půlnoci na záchod.
Vrátí se a říká babce:
"Babko my opravdu máme na záchodě duchy!
Když jsem přišel samo se rozsvítilo a když jsem odcházel samo zhaslo."Babka div nedostane infarkt, otočí se a zařve:
"Dědku, že ty jsi se zase vysral do ledničky!?"
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 18:21 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Tak ráno stavba, dopo smlouvování, v poledne vejlet do ČB k podepisování, po 15 hod. dodělávání, 17:30 hod. odchod z džobu, hladovej jak pes bez oběda. Dnes samá jobovka, doslova! Kufafix. Ted už po jídle ("vařil" jsem pizzu). Volal jsem Stýnce, té jsem se nedovolal, Blažena byla v 17:30 hod. před Prahou v koloně v busu. To nám to hezky začíná.
Aspon ze to počasí se nám umoudří - snad:
http://www.hidmet.sr.gov.yu/eng/prognoza/stanica.p hp?mp_id=13168
Pokud bude možnost - písneme nějakou zprávičku bud sem nebo někomu, at to sem dá.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 18:37
- Nahlásit
Doslovný inzerát z Annonce:
Nejsem žádná "inteligentní krasavice", ani bohatá "zelená vdova".
Jsem úplně normální, ani ošklivá, ani chudá ženská a hledám k sobě taky
"normálního" chlapa. Chlapa, který nemá pošlapaný ego od svojí dominantní matky a nesnaží si ho hojit na své partnerce, nechrápe a ráno netvrdí, že v noci vůbec nespal, nedrbe se neustále při hovoru na koulích, případně v řiti, splachuje po sobě záchod a umyje si ruce poté, co "ho ždímal" do mušle, netelefonuje
kamarádama a neprobírá s nimi poslední fotbalový zápas celou cestu, zatímco jedeme ke tchýni na kafe zvaný "čurifrnda", nenutí mě uklízet každý víkend a nikdy nepronese nad natřískanou ledničkou větu "tady zase nejni nic k jídlu!", netůruje auto u čerstvě pověšeného prádla a nedojíždí auta řízený "no jo ženskou" a nedělá pak na ní "fakáče", nebere mě na párty s jeho nadřízenejma s sebou jako "špendlík v kravatě" a nechce po mě, abych měla najednou 127 cm dlouhý nohy, čtyřky kozy a dlouhé blond vlasy, nenechává nespláchnuté oholené fousy aj. porosty v umyvadle a roztahuje mokrý ručník,aby nesmrděl, nekrká u stolu a neprdí při každém podřepu, když si sahá pro lahváče, neomračuje mě zážitkama z poslední pařby a obsah žaludku po pitce nevyprazdňuje do postele, nestříhá si nehty u jídla, nemá chuť na jahodové knedlíky zrovna když jsem připravila chilli con carne, nenutí mě skákat padákem a bangee jumping a nekritizuje moje kamarádky z jógy, neříká mi, kde všude mám celulitidu a jak bych mohla vypadat, kdybych "něco se sebou dělala", neopravuje mojí angličtinu, když se snažím poradit zbloudilým cizincům, nezapomíná na moje narozeniny a při sexu nevykřikuje "Lído, dělej, přirážej!!!", když se jmenuji Alena, nedosoluje si každé jídlo, aniž by ho ochutnal, neptá se mě po sexu "tak co, jaký to bylo?" a "byla jsi?", nechodí doma nahej s ponožkami, nevyndává si u televize holuby z nosu a necvrnká je kolem sebe, nezapomíná mi vyřizovat důležité vzkazy typu "tvůj táta je v nemocnici s infarktem", nepočítá s tím, že mám nadpřirozenou schopnost číst myšlenky, nechce společný sex ve třech s impotentním kamarádem Jardou "aby si taky čuchnul, kurňa", .... já vlastně ani nechci chlapa!....
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 18:52
- Nahlásit
all
Zdravim ze Srbska!
Cesta super, spolecnost super, hranice uplne v poho, Novi Sad normalni mensi hezke mesto, hotel super, pokoj super, pc s internetem na pokoji!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 18:55 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Teta
Ty mě seleš .... PC na pokoji .... no húúúúústýýýýýý
Pozdravuj českou výpravu, my vyrážíme za chvíli taky. Neopijte se moc, dnes večer - to víš, zítra po opičce trávit den na sluníčku....
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 18:58
- Nahlásit
Tommy Gun
V kolik vyrazite /ty voe, nemuzu najit na srbske klavesnici oteznik/
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 19:00 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Teta
/ty voe, nemuzu najit na srbske klavesnici oteznik/ - si přečti v kolik jsem přišel, zatím já osobně nemám nic hotovo, sl. Bradokoušová vše zvládla sama. Vyrážíme směr D1 cca za hodinu.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 19:14
- Nahlásit
Teta
Stýnka s blaženou najíždějí na D1 a já nemám hnuto - kufa, to jeden.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 19:31
- Nahlásit
Tommy Gun
Tak stastnou cestuuuuuu a zdar zitra!! Sraz u kruhu 1, poznavaci znacka igelitka Albert a kapesnik na hlave.
Aha, nasla jsem otaznik! ??? Jeste hledam zavorky.
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 20:14
- Nahlásit
Teta
aha, takže esli si tam ty, tak jste tam všichni, že jo? no vyřiď prosím, že bylo narváno, všechno ok. a že jsem tomu šílenému pinčovi vytáhla velmi výchovně stehy....
a tak vůbec všechny pozdravuj
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 21:49
- Nahlásit
tady jsou všichni asi někde jinde
|